Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 111

Θέμα: Αυτοκόλλητα-Μηνυμα προς ασυνείδητους!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Νταξ, είπα σκάω (δεν αλλάζω γνώμη βέβαια). Έχω φάει ζωύφιο με πάνω από 180 και, οκ πονάει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευσα. Μπορούν να σε τσιμπήσουν και με κράνος, πάντως (πχ στο λαιμό), εκτός αν κυκλοφορείς μονίμως με πανοπλία, οπότε δεν πολυστέκει. Πάμε παρακάτω..
    συζήτηση κάνουμε δεν το λέω για να σου αλλάξω γνώμη ούτε να σκάσεις ρε συ αλλίμονο

αλλά έχεις φάει κανένα στο μάτι???

και εντάξει εγώ που θα έχανα τον έλεγχο της μηχανής είμαι κουλάδι

εσύ ή κάποιος καλός οδηγός τεσπα νομίζεις ότι θα την κρατήσεις με 180 και με ένα ζωύφιο μέσα στο μάτι σου?????

άλλο πράγμα το πονάει αλλά μένω προσυλομένος και άλλο να χάνεις τα αβγά και τα πασχάλια με ένα Γκοτζίλα μέσα στο μάτι σου ρε συ

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οχι αδερφε

Θα νοσηλευτει

Θα αναλάβει το κρατος τα παιδια του

Θα δώσει συνταξη στη γυναικα του

Απο την τσέπη σου θα πληρώσεις τη μαλακια του άλλου στο ονομα μιας "προσωπικης ελευθερίας"

Ιδεολογία στην υγεία σας βαζετε ρε σεις;
    Ίσα ίσα που θα νοσηλευτεί αυτός που φοράει κράνος. Οι ξεκράνωτοι συνήθως δεν προλαβαίνουν :P Εγώ, είπαμε, φοράω κράνος - σχεδόν - πάντα και έχω πανάκριβο εξοπλισμό, τον κορυφαίο ίσως. 3 σετ γάντια, 3 σετ παπούτσια/μπότες, 3 μπουφάν, για όλες τις συνθήκες... Τώρα, οκ, αν βγω για κανά καφεδάκι κοντά ίσως δε φορέσω, αλλά δε νιώθω ότι πρέπει να δικαιολογηθώ γι'αυτό, ούτε ότι είναι καλύτεροι μοτοσυκλετιστές όσοι κυκλοφορούν μονίμως αρματωμένοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

αλλά έχεις φάει κανένα στο μάτι???

και εντάξει εγώ που θα έχανα τον έλεγχο της μηχανής είμαι κουλάδι

εσύ ή κάποιος καλός οδηγός τεσπα νομίζεις ότι θα την κρατήσεις με 180 και με ένα ζωύφιο μέσα στο μάτι σου?????
    Δεν έχει να κάνει με κουλάδι ή μη. Πίστεψέ με, αν ποτέ συμβεί, το τελευταίο που θα σκεφτείς μέχρι να πατήσεις σταθερά τα πόδια σου κάτω, θα είναι το μάτι σου.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Είναι φανερό μετά από τόσες απαντήσεις ότι η συζήτηση περί του τι φοράς όταν καβαλάς, δεν εκινεί από αγνές προθέσεις για τον διπλανό μας, αλλά από ένα ηθικισμό άγνωστης ακόμα προέλευσης.

Το έχει η εποχή βλέπεις, να θέλουν να τα "ταχτοποιήσουν" όλα και τσιμπάνε από κάτω και δώστου να μαι σωστός, και τυπικός και οι "παράνομοι" στο πυρ το εξώτερον και να μην τους δίνει η αποζημίωση η ασφάλεια όταν χτυπήσουν, και είναι κίνδυνος για όλους εμάς τους "καλούς" κλπ

Επειδή ξέρουμε και τα 80s και οι σκηνές με τα ξεκράνωτα σουζίδια, το μαλλί ν ανεμίζει κλπ και πολλοί που τώρα μας τα κάνουν τσουρέκια για να είμαστε "μοτοσικλετιστικά ορθοί" ούτε που σκέφτονταν να τα λεγαν αυτά σε παρέα (γιατί θα έπεφτε η φάπα σύννεφο), καλά θα κάνουν να χαλαρώσουν και να ξεκαβαλικέψουν.

Υπάρχει (ακόμα αυτό το γαμημένο δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού, το οποίο με μανία έχετε αρχίσει να μας το γαμάτε, γινόμενοι οι μπάτσοι της παρέας. Ρε μάγκες, όποιος θέλει το φοράει, όποιος δεν θέλει δεν το φοράει. Και το ένα και το άλλο έχουν συνέπειες. Δεν καταλαβαίνω, όλη αυτή η μανία ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΡΕ από που πηγάζει; Ποιος είναι αυτός που θα μου πει τι θα κάνω; Ρε μπας και τα πέρνετε από ασφαλιστικές για να βγει καμιά απόφαση δικαστηρίου και να πει "δεν φόραγε μπουφάν, δεν δικαιούται αποζημιώσεως"; Γιατί από το πολύ το μπίρι μπιρι και τον ηθικισμό, που θα πάει, θα φτάσει και εκεί το πράγμα.

Με σταματάει πριν πολλά χρόνια ποδηλάτης 3 το πρωί (εγώ με ποδήλατο), αφού με κυνηγούσε στο δρόμο και μου λέει λαχανιασμένος: "Ρε φίλε γιατί περνάς τα κόκκινα; Που είναι το κράνος σου"; Απαντώ: "άντε και γαμήσου ρε ανώμαλε βραδιάτικα" . Ίδια θα είναι και σήμερα.
    δική σου είναι η ζωή έχεις δικαίωμα να κάνεις ό,τι θες αν δεν ενοχλείς τον πλησίον σου. Το κράνος δικαίωμα σου να μην το φοράς, το μπουφάν το ίδιο, μέχρι εκεί έχεις ένα δίκιο. Η μέγιστη Μ@λ@κία να περνάς με κόκκινο θέτει και ζωές άλλων σε κίνδυνο οπότε σωστά στη λέει κάποιος και αν θες τη γνώμη μου έπρεπε να σου απαντήσει: να πα να μπιπ εσύ και οι ομοίοι σου που έχουν φάει κοσμάκη περνώντας με κόκκινο.

το ο,τι λέμε το σωστό εδώ μέσα δεν καταλαβαίνω γιατί σε πειράζει, άσε να λέμε και μεις αυτό που γουστάρουμε και όποιος θέλει κάνει το αντίθετο, μπάτσοι δεν είμαστε και δεν νομίζω ότι κανένας εδω μέσα θέλει να γίνει. Τι θες ενα Forum να προτρέπει στη καγκουριά και να λέει μάγκες χέστε τα κράνη δεν χρειάζονται σε τίποτα και περνάτε τα κόκκινα στα @@ σας αν θα πάρετε μαζί σας και κάποια άλλη ζωή??? Πήγαινε βρες ένα άλλο forum που να τα λέει αυτά, νομίζω οτι κάπου μπορείς να βρεις. Και αυτό επιλογή σου είναι δεν σε αναγκάζει κανένας να διαβάζεις τι λέγεται εδώ.

Δεν έχει να κάνει με κουλάδι ή μη. Πίστεψέ με, αν ποτέ συμβεί, το τελευταίο που θα σκεφτείς μέχρι να πατήσεις σταθερά τα πόδια σου κάτω, θα είναι το μάτι σου.
    Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το τι θα σκεφτείς, το θέμα είναι πως θα αντιδράσεις στιγμιαία, άσε με να πιστεύω πως με ένα μυγάκι στο μάτι και 180χλμ θα την κάνω την Μ@λ@κία μου και δεν θα πατήσω σταθερά τα πόδια μου κάτω για να το σκεφτώ.

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Ρε παιδιά μη σκάτε άδικα,όσοι δε θέλουν ας μη πάρουν αυτοκόλητα.....δεν είναι υποχρεωτικά!!!!!
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Παλαιό μέλος
    δική σου είναι η ζωή έχεις δικαίωμα να κάνεις ό,τι θες αν δεν ενοχλείς τον πλησίον σου. Το κράνος δικαίωμα σου να μην το φοράς, το μπουφάν το ίδιο, μέχρι εκεί έχεις ένα δίκιο. Η μέγιστη Μ@λ@κία να περνάς με κόκκινο θέτει και ζωές άλλων σε κίνδυνο οπότε σωστά στη λέει κάποιος και αν θες τη γνώμη μου έπρεπε να σου απαντήσει: να πα να μπιπ εσύ και οι ομοίοι σου που έχουν φάει κοσμάκη περνώντας με κόκκινο.

το ο,τι λέμε το σωστό εδώ μέσα δεν καταλαβαίνω γιατί σε πειράζει, άσε να λέμε και μεις αυτό που γουστάρουμε και όποιος θέλει κάνει το αντίθετο, μπάτσοι δεν είμαστε και δεν νομίζω ότι κανένας εδω μέσα θέλει να γίνει. Τι θες ενα Forum να προτρέπει στη καγκουριά και να λέει μάγκες χέστε τα κράνη δεν χρειάζονται σε τίποτα και περνάτε τα κόκκινα στα @@ σας αν θα πάρετε μαζί σας και κάποια άλλη ζωή??? Πήγαινε βρες ένα άλλο forum που να τα λέει αυτά, νομίζω οτι κάπου μπορείς να βρεις. Και αυτό επιλογή σου είναι δεν σε αναγκάζει κανένας να διαβάζεις τι λέγεται εδώ.
    Το να περνάς κόκκινο με το ποδήλατο βραδύ, μόνος σου στο δρόμο, άδεια όλα, δεν είναι μαλακία. Ίσως δεν πρόσεξες τι έγραψα. Το ανέφερα μόνο και μόνο για το κουφό της ιστορίας να σου ζητάει τα ρέστα ένας διπλανός σου χωρίς να του κάνεις κάτι...

Δεν καταλαβαίνεις. Δε λέει κανείς μη φοράς κράνος. Το να κατακρίνεται όμως αυτός που δεν φορά ποτέ, μία ή καμία φορά ως το απόβρασμα της κοινωνίας, ο εξαποδώ, είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα και πάει αλλού την κουβέντα.

Απ την άλλη μπορεί να δεις σύντομα να έρχεται στο προσκήνιο και να κυνηγάνε αβέρτα για μετατροπές στη μηχανή και να σε πηγαίνουν μέσα επειδή έβαλες το α το β το γ πάνω στη μηχανή, μη εγκεκριμένο κλπ. Γιατί είσαι εν δυνάμει κίνδυνος, φονιάς, εχθρός της κοινωνίας και δεν ξέρω τι άλλο λένε. Τότε αυτοί που καβαλάνε τα 150+ HP, τα ξετάπωτα, τα τουρμπισμένα, τα ανοιγμένα με αλλαγμένους ΕΕΚ, με χειροποιητο το ένα και το άλλο τι θα λένε; Γιατί να σε καλύψει η ασφαλιστική όταν έχεις μηχανάκι 120 κιλά με 70 άλογα και πέσεις; Το πιάνεις;

Μη φοράτε κράνος,χαλάει το μαλλί

Πάνω σε φορεμένο κράνος μετράει πολύ σαν σλόγκαν
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres

Με σταματάει πριν πολλά χρόνια ποδηλάτης 3 το πρωί (εγώ με ποδήλατο), αφού με κυνηγούσε στο δρόμο και μου λέει λαχανιασμένος: "Ρε φίλε γιατί περνάς τα κόκκινα; Που είναι το κράνος σου"; Απαντώ: "άντε και γαμήσου ρε ανώμαλε βραδιάτικα" . Ίδια θα είναι και σήμερα.

Αφού μιλάς για ηθικισμό,θα σου μιλήσω λίγο ανήθικα που μάλλον θα με καταλάβεις καλύτερα...

Γιατί ρε φιλαράκι να σε έχουμε στην εντατική να κρατάς μία θέση από κάποιον που πραγματικά το χρειάζεται;Γιατί το σύστημα υγείας να

πληρώνει την "επαναστατικότητά" σου με απανωτές εγχειρήσεις,θεραπείες αποκατάστασης κτλ; Αν θες να το παίξεις επαναστάτης,βάλε κανένα εκατομύριο στην μπάντα να εξασφαλίσεις τα ιατρικά σου έξοδα και την οικογένειά σου όταν έρθει εκείνη η στιγμή,γιατί με αυτά τα μυαλά θα έρθει,για να μην πληρώνουμε εμείς οι "ηθικοί" το δικό σου ξεροκέφαλο.Μαγκιές με ξένα @@ κάνουν όλοι...Επαναστάτες του κώλου....
    Fortis Fortuna Adiuvat

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    για να μην πληρώνουμε εμείς οι "ηθικοί" το δικό σου ξεροκέφαλο.Μαγκιές με ξένα @@ κάνουν όλοι...Επαναστάτες του κώλου....
    Το "σύστημα υγείας" το πληρώνεις έτσι κι αλλιώς. ΑΥΤΟ είναι καταναγκαστικό. Όπως το πληρώνω κι εγώ, παρόλο που δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ποτέ. Αλλά ας μην το πιάσουμε... :P
    Life begins at 45°.

Ίσα ίσα που θα νοσηλευτεί αυτός που φοράει κράνος. Οι ξεκράνωτοι συνήθως δεν προλαβαίνουν [...]
    Ναι, αλλα αυτός έκανε οτι μπορούσε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Επειδή το πηδήξαμε το θρεντάκι, προτείνω να καθαριστεί από τα άσχετα (και δικά μου σχόλια) και να συνεχιστεί όπως άρχισε.

κάποιοι θέλουν να φτιάξουν αυτοκόλλητα για να βάλουν στο κράνος που αφορούν την ασφάλεια να μην τους χαλάσουμε τη συζήτηση εδώ, μπορούμε να πάμε στις αντιπαραθέσεις και να βγάλουμε τα μάτια μας αν θέλουμε για τα υπόλοιπα

κάποιος μοντ μπορεί να το αναλάβει?????

Παλαιό μέλος
    έχεις πρόβλημα
    χαλάρωσε
    και έννοια σου, εσένα λεφτά δεν σου ζητάω

Επειδή το πηδήξαμε το θρεντάκι, προτείνω να καθαριστεί από τα άσχετα (και δικά μου σχόλια) και να συνεχιστεί όπως άρχισε.
    κάποιοι θέλουν να φτιάξουν αυτοκόλλητα για να βάλουν στο κράνος που αφορούν την ασφάλεια να μην τους χαλάσουμε τη συζήτηση εδώ, μπορούμε να πάμε στις αντιπαραθέσεις και να βγάλουμε τα μάτια μας αν θέλουμε για τα υπόλοιπα
    κάποιος μοντ μπορεί να το αναλάβει?????
    Επειδή τούτο έχει τον ακαθάριστο, για τα αυτοκόλλητα αποκλειστικά μπορείτε να μιλήσετε εδώ.

Στο παρόν μπορείτε να συνεχίσετε τον διάλογο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Επειδή τούτο έχει τον ακαθάριστο, για τα αυτοκόλλητα αποκλειστικά μπορείτε να μιλήσετε εδώ.

Στο παρόν μπορείτε να συνεχίσετε τον διάλογο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Δεν καταλαβαίνω, όλη αυτή η μανία ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΡΕ από που πηγάζει; Ποιος είναι αυτός που θα μου πει τι θα κάνω; Ρε μπας και τα πέρνετε από ασφαλιστικές για να βγει καμιά απόφαση δικαστηρίου και να πει "δεν φόραγε μπουφάν, δεν δικαιούται αποζημιώσεως";

Όταν όμως σου είπανε οτι για να οδηγήσεις μοτοσυκλέτα πρέπει να βγάλεις Δίπλωμα,πήγες και έβγαλες,δεν αντέδρασες με τον ίδιο τρόπο!

και όχι δεν τα παίρνουμε απο τις Ασφαλιστικές,απλώς στενοχωριέμαι όταν χάνεται ένας άνθρωπος που θα σωζόταν εάν φορούσε κράνος.
    Ακόμη,μας τα έχουν 'κλάσει΄λέγοντας συνεχώς οτι οι μηχανές είναι επικίνδυνες(σκοτώστρες για τους γονείς), γιατί να τους δίνουμε το δικαίωμα να μας λένε και απρόσεκτους-αμελείς με τους ίδιους μας τους εαυτούς!

Αλλά ας συνεχίσουμε το πραγματικό θέμα,εκεί που παραπέμπει άλλο μέλος,να μαζευτούμε όσοι πραγματικά μας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη προσπάθεια!

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2010, 20:24
  2. Μηνυμα BELZEBOULIS προς θείο tai...
    από DimChios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 18:48
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2008, 23:40
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF