Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 203

Θέμα: Μας Κοροϊδεύουν? Περι αλλαγής λαδιών το θέμα (Διευθετήθηκε)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
    Νομίζω ότι αν σου πω ότι βγαίνει η σίτα (που δεν ξέρω, αλλά λογικά πρέπει να βγαίνει), θα πιαστείς από αλλού.
    Το θέμα είναι ότι δεν σου άρεσε ο τρόπος που δουλεύει ο συγκεκριμένος και η συμπεριφορά του. Όπως σου είπαν και οι άλλοι παραπάνω, πρόβλημα δε δημιουργείται ακόμα και αν δεν καθάρισε τη σίτα, εκτός και εάν έχει μαζέψει το δικό σου τόσα γρέζια που έκλεισε τη δίοδο. Απίθανο.

Οπότε μην ασχολείσαι άλλο. Βρες έναν άλλο μηχανικό που σε καλύπτει και μην ξαναπατήσεις στον συγκεκριμένο.

Φιλικά

Πίστεψε με ότι δεν θα κολήσω αλλού,

αν έχουν γίνει με άλλο τρόπο ΟΛΑ όσα έπρεπε να γίνουν, τότε το παληκάρι είναι σωστό και εγώ λάθος. Απλά νομίζω ότι έχω το δικαιωμα να απαιτώ να γίνονται όλοι οι καθαρισμοί όπως ορίζεται. Κι αν αυτή η ρημαδοσίτα δεν πιάνει ποτέ γρέζια και είχε τον τρόπο να βγάλει και να καθαρίσει την τάπα, ας μου το έλεγε στα ίσια και όλα θα ήταν καλά (όχι όμως υπεκφυγές και στο περίπου)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOMASKTM
    Κάπου ειχα δει στο net εναν τύπο που ειχε κάνει αλλαγή χωρίς να βγάλει το τεπόζιτο,και είχε καθαρίσει και την σίτα.
    απο την αλλη τα λάδια ισως να μπορούν να βγούν και με μεγάλη σύριγγα απο το δοχειο,αλλά ετσι δεν καθαρίζεται η σίτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Δε ξερω πως δουλευει το συγκεκριμενο καταστημα και ρωταω

1.Σου χρεωσε την εργατοωρα οπως λεει η ktm στην Ελλαδα??? Με την τιμη αυτη??
    2.Το φπα φανταζομαι κανονικα???

Αν και στα δυο παραπανω πεις ναι τοτε κι εγω στη θεση σου θα ειχα παραπονο.
    Αν σου τον επιασε κοινως οφειλει να τα κανει ολα σωστα αφου ετσι θελεις κι εσυ ως πελατης.
    Αυτη ειναι η δικη μου αποψη.

Υ.Γ.Εχω δουλεψει σε συνεργειο και καταλαβαινω πως ειναι η δουλεια
    Είναι το πρώτο KTM που έχω, οπότε δεν γνωρίζω από κοστος , και πως χρεώνουν γενικά τα εξουσιοδοτημένα τους

Δε ξερω πως δουλευει το συγκεκριμενο καταστημα και ρωταω

1.Σου χρεωσε την εργατοωρα οπως λεει η ktm στην Ελλαδα??? Με την τιμη αυτη??
    2.Το φπα φανταζομαι κανονικα???

Αν και στα δυο παραπανω πεις ναι τοτε κι εγω στη θεση σου θα ειχα παραπονο.
    Αν σου τον επιασε κοινως οφειλει να τα κανει ολα σωστα αφου ετσι θελεις κι εσυ ως πελατης.
    Αυτη ειναι η δικη μου αποψη.

Υ.Γ.Εχω δουλεψει σε συνεργειο και καταλαβαινω πως ειναι η δουλεια
    Είσαι λίγο άκυρος. Δηλαδή αν δεν τον χρέωσε όπως η ktm και δεν τον χρέωσε ΦΠΑ, έχει δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει στη μηχανή;

Έχουμε πιάσει το θέμα απο τα μαλλιά και το ξεχειλώνουμε. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση των συνεργείων στην Ελλάδα. Αν ο gstef γουστάρει όλα να γίνονται By the book (και δικαίωμα του είναι και δεν τον κατηγορεί κανείς), να το απαιτεί πριν πιάσει ο μάστορας στα χέρια του τη μηχανή. Βέβαια το κατά πόσο μπορεί να παρακολουθήσει ένας ιδιώτης το αν γίνονται όλα ακριβώς όπως ορίζει ο κατασκευαστής, είναι μεγάλο ερώτημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gstef
    Π... Κι αν αυτή η ρημαδοσίτα δεν πιάνει ποτέ γρέζια και είχε τον τρόπο να βγάλει και να καθαρίσει την τάπα, ας μου το έλεγε στα ίσια και όλα θα ήταν καλά (όχι όμως υπεκφυγές και στο περίπου)
    Ότι σου είπα και πρωτύτερα. Αν σου είχε μιλήσει καλύτερα, το θρεντ αυτό δεν θα υπήρχε...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    παιδια διαβαστε και λιγο τι εχει πει ο reinmeister...

εχει πει (σχεδον) τα παντα για το πως δουλευει ενα συνεργειο και πως ειναι η κατασταση απο την ματια του μαστορα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gstef
    Katana καλημέρα

εσυ πρώτος κάτι εγραψεςς με υπονουμενο περι αρχαιοτητας και συμπερασμάτος επ αυτού με υπονοιες περι σκοπιμοτητων.

Τα παλιός/νεος δεν τα σχολιάζω καν

xιoymor ηταν και τα δυο... αλλα τελος παντων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
    Ότι σου είπα και πρωτύτερα. Αν σου είχε μιλήσει καλύτερα, το θρεντ αυτό δεν θα υπήρχε...
    Έχεις δίκιο, αλλά δεν ήταν θεμα ευγένειας στον τρόπο που μίλησε, αλλα θέμα ειλκρινιας. Έτσι χτίζονται οι σχέσεις εμπιστοσύνης που τόσο κάποιοι συμφορουμίτες υπερασπίζονται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    xιoymor ηταν και τα δυο... αλλα τελος παντων.
    σορυ τότε αν παρεξηγησα

Παλαιό μέλος
    Καθολου ακυρος δεν ειμαι και το τι σου χρεωνει εχει τεραστια σημασια οπως ειπε κι ο reinmeister αν κανεις π.χ. αλλαγη καδενας οπως πρεπει θες 500 ευρω.
    Καθε αντιπροσωπια πρεπει να εχει πινακα με τιμες χρεωσης εργασιας αλλα και των προκαθορισμενων σερβις.

Αν σου παρει ομως 500 ευρω και σου πει δεν το εκανα οπως πρεπει τοτε ειναι μαλακας ο μαστορας.

Απο την αλλη αν σου παρει 150 ευρω και του πεις γιατι δεν το εκανες οπως πρεπει τοτε εισαι λιγο μαλακας εσυ ως πελατης.

Γι'αυτο ρωταω τι ακριβως χρεωθηκε.

Επισης να πω οτι γνωστος μου μηχανικος μου ειπε για το 990 οτι κανονικα πρεπει τεποζιτο αλλα γινεται κι αλλιως.

Βεβαια ειμαι ο πρωτος που θα υποστηριξει οτι το εργοστασιο παντα ξερει κατι παραπανω.

Επισης να πω οτι γνωστος μου μηχανικος μου ειπε για το 990 οτι κανονικα πρεπει τεποζιτο αλλα γινεται κι αλλιως.

Βεβαια ειμαι ο πρωτος που θα υποστηριξει οτι το εργοστασιο παντα ξερει κατι παραπανω.
    Το ότι πρέπει να βγει ντεπόζιτο προκειμένου να γίνουν όλα by the book μου το έχει πει ξεκαθαρα πρώην εξουσιωδοτημένος. (ξέρεις τότε που ήταν πολλοί οι εξουσιοδοτημένοι, γιατί τώρα είναι σχεδόν καρτέλ)

Το ότι γίνεται κι αλλοιώς το διαπίστωσα, αλλά κάτι δεν έγινε όπως ορίζει το εργοστάσιο

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παντως οσο λιγοτερο βγαινει το τεποζιτο τοσο καλλιτερα, γιατι θα ερθει μια στιγμη που θα εχει σκευρωσει τοσο που θα θελει πολυ ζορι για να ευθυγραμμιστει καλα με τις τρυπες. Ειναι γνωστο προβλημα στα adv. Τωρα αν πρεπει οντως να βγει για να γινει καλα η δουλεια, δεν το ξερω. Ενας απο τους λογους που πηρα το σουπερ εντουρο και οχι το adv ηταν οι αλλαγες λαδιων.

Η σιτα αυτη καθ'αυτη σπανια εχει ρινισματα, η δικια μου δεν ειχε ουτε μετα το στρωσιμο και οπως ειπαν και αλλοι, αποκλειεται να γεμισει τοσο που θα φραξει την διοδο του λαδιου. Οι κινητηρες μας εχουν πολυ καλη σχεδιαση οσον αφορα την συγκρατηση ρινισματων.

Τελος ο φιλος gstef εχει καθε δικαιωμα να απαιτει η δουλεια να γινεται by the book και στην αντιθετη περιπτωση ο καθε μηχανικος οφειλει να το ξεκαθαρισει πριν, η να ζητησει συγνωμη μετα και οπωσδηποτε να χρεωσει αναλογα (μειον το χρονο που απαιτειται για να βγουν τα τεποζιτα).

Εμενα προσωπικα οταν τελειωσει η εγγυηση θα με βλεπουν μονο για βαλβιδες.

υγ
    Παντως ολο το λαδι (και απο το καρτερ) μπορει να βγει με χρηση ειδικου χωνιου που μοιαζει με ανοιχτο σωληνα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Παντως οσο λιγοτερο βγαινει το τεποζιτο τοσο καλλιτερα, γιατι θα ερθει μια στιγμη που θα εχει σκευρωσει τοσο που θα θελει πολυ ζορι για να ευθυγραμμιστει καλα με τις τρυπες. Ειναι γνωστο προβλημα στα adv. Τωρα αν πρεπει οντως να βγει για να γινει καλα η δουλεια, δεν το ξερω. Ενας απο τους λογους που πηρα το σουπερ εντουρο και οχι το adv ηταν οι αλλαγες λαδιων.

Η σιτα αυτη καθ'αυτη σπανια εχει ρινισματα, η δικια μου δεν ειχε ουτε μετα το στρωσιμο και οπως ειπαν και αλλοι, αποκλειεται να γεμισει τοσο που θα φραξει την διοδο του λαδιου. Οι κινητηρες μας εχουν πολυ καλη σχεδιαση οσον αφορα την συγκρατηση ρινισματων.

Τελος ο φιλος gstef εχει καθε δικαιωμα να απαιτει η δουλεια να γινεται by the book και στην αντιθετη περιπτωση ο καθε μηχανικος οφειλει να το ξεκαθαρισει πριν, η να ζητησει συγνωμη μετα και οπωσδηποτε να χρεωσει αναλογα (μειον το χρονο που απαιτειται για να βγουν τα τεποζιτα).

Εμενα προσωπικα οταν τελειωσει η εγγυηση θα με βλεπουν μονο για βαλβιδες.

υγ
    Παντως ολο το λαδι (και απο το καρτερ) μπορει να βγει με χρηση ειδικου χωνιου που μοιαζει με ανοιχτο σωληνα.

:a19: :a19:

Καταρχάς η νοοτροπία του, παίρνω το μηχανάκι το βάζω στο συνεργείο κλείνω την πόρτα και κάνω ότι γουστάρω για να μην με βλέπει ο ιδιοκτήτης και μου τα πρήζει είναι τελείως λάθος και φασιστική.
    Δεν έχει κανεις ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ !!! απολύτως κανένα δικαίωμα να πειράζει να μοντάρει και να κάνει τις πατέντες του σε ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    Πάμε σε εξουσιοδοτημένα για να γίνονται όλα by the book, αλλιώς θα τα πηγαίναμε στα μαστόρια της γειτονίας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
    Καταρχάς η νοοτροπία του, παίρνω το μηχανάκι το βάζω στο συνεργείο κλείνω την πόρτα και κάνω ότι γουστάρω για να μην με βλέπει ο ιδιοκτήτης και μου τα πρήζει είναι τελείως λάθος και φασιστική.
    Δεν έχει κανεις ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ !!! απολύτως κανένα δικαίωμα να πειράζει να μοντάρει και να κάνει τις πατέντες του σε ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    Πάμε σε εξουσιοδοτημένα για να γίνονται όλα by the book, αλλιώς θα τα πηγαίναμε στα μαστόρια της γειτονίας.
    δεν το χεις πιασει καθολου σωστα...το ακριβες ειναι το εξης...

παιρνω το μηχανακι,το εξαφανιζω για οσον καιρο εχω συννενοηθει και ο πελατης απαγορευεται να με παρει ακομη και τηλεφωνο...ερχομαι μονο εγω σε επαφη,οποτε το θελησω...με απλα λογια,ξεχναει οτι εχει μηχανακι...

αυτο ξεκαθαριζεται ευθυς εξαρχης...

φασιστικο δεν ειναι καθολου,μια και υπαρχει επιλογη...αν θελει το αφηνει...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ