Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 95

Θέμα: Ένα κείμενο που δεν δημοσιεύεται συχνά

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Για να επιστρέψουμε στο κείμενο του "Είμαι ο υπεργαμάουα Αμερικανός φαντάρος που τρώει σίδερα και χ€ζει ρουλμάν", μάλλον μούφα είναι όπως οι περισσότερες τέτοιες μ@λακίες:

http://www.snopes.com/rumors/freezing.asp

Και να μην είναι, οι Αφγανοί κάνουν αυτό που κάναν τα τελευταία εκατοκαιβάλε χρόνια: τη ζωή δύσκολη στον υπερφίαλο που νόμισε ότι "τους έχει".

Προσωπικά πάντως, δεδομένης της αφορμής/δικαιολογίας που είχαν οι Αμερικάνοι, δεν ήμουν αντίθετος με την εισβολή (βλέπε Ιράκ).

Προσωπικά μου είναι αδύνατον να αντιληφθώ πως μπορεί να νιώθει κάποιος ο οποίος βρίσκεται σε πόλεμο. Τα βιβλία και τα ντοκυμαντέρ μόνο μια γεύση μπορούν να σου δώσουν και αυτή παροδική που την ξεχνάς.

Δεν θα μπορούσα ποτέ να προκαταβάλλω το τι θα έκανα σε παρόμοια κατάσταση και ποια από τις αξίες μου θα στεκόταν όρθια και για πόσο και γιαυτό μου φαίνεται περίεργο με πόση ευκολία το κάνουν κάποιοι.

Νομίζω πως όσο διαβασμένος και αν είναι κάποιος, αν δεν ζήσει τον πόλεμο δεν θα καταλάβει ποτέ. Ίσως καταλαβαίνει περισσότερα από αυτόν που γεννήθηκε και πέθανε εν καιρό πολέμου αλλά και πάλι...

Απόσα διάβασα θα κρατήσω αυτό του gandalf:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ...έτσι ο εχθρός αποκτά κέρατα, τρίαινα και ουρά.

Gandalf
    Μου θύμισες το διήγημα "Το ποτάμι" από το "Ζητείται ελπίς". Μέσα στο ποτάμι όι εχθροί γίνονται και πάλι ίσοι και όμοιοι, γίνονται και οι δυο και πάλι άνθρωποι. Όπως λέει και το κείμενο: "Ήτανε και οι δυο γυμνοί. Δυο άνθρωποι γυμνοί. Γυμνοί από ρούχα. Γυμνοί από ονόματα. Γυμνοί από εθνικότητα. Γυμνοί από τον χακί εαυτό τους."
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Re: Re: Ένα κείμενο που δεν δημοσιεύεται συχνά

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    +1000000

κι ας το κανουμε απο τη ζέστα μας και τις ροδατες καρεκλες μας. Πριν πάει αυτος ο πεζοναυτης να χωθει μες τις λασπες και του σκορπιους , εχουν χωθει κατι δισεκατομμυρια αλλοι. Δε βλεπω γιατι αυτο πρεπει να μου στερει εμενα το λογο! Και στη τελικη κουβεντα γινεται.

Και γιατι λεει ρε γκάνταλφ: "ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ που μπορείτε να κάνετε τώρα, είναι να αρχίσετε να αναλύετε..." Με αυτη τη λογικη δε θα επρεπε να μην ειχε γυριστει καμία πολεμικη ταινια τυπου "αποκαλυψη τωρα" "πλατουν" κλπ????????????????????????????????????
    Πάρε μία ''μετρημένη'' απάντηση από τον νέο:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Νομίζω πως όσο διαβασμένος και αν είναι κάποιος, αν δεν ζήσει τον πόλεμο δεν θα καταλάβει ποτέ.

Και μία από μένα:
    πώς μπορεί κανείς να έχει άποψη όχι απλά για κάτι που αγνοεί παντελώς...
    ...αλλά γιά κάτι που μάλλον είναι τόσο τυχερός που δεν θα μάθει ΚΑΙ ΠΟΤΕ...

Αλλά ξέχασα...εμείς μπορούμε να έχουμε άποψη για όλα. Να σχολιάζουμε τα πάντα. Και φυσικά ταμπέλες...

τι σχέση έχει ο κινηματογράφος με εμένα κι εσένα...?
    τι σχέση έχει ο συγγραφέας-ερευνητής με εμένα και εσένα...?

τέλος πάντων...απόψεις. Απόψεις για τα πάντα από τους πάντες.

Re: Re: Re: Re: Ένα κείμενο που δεν δημοσιεύεται συχνά

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Πάρε μία ''μετρημένη'' απάντηση από τον νέο:

Και μία από μένα:
    πώς μπορεί κανείς να έχει άποψη όχι απλά για κάτι που αγνοεί παντελώς...
    ...αλλά γιά κάτι που μάλλον είναι τόσο τυχερός που δεν θα μάθει ΚΑΙ ΠΟΤΕ...

Αλλά ξέχασα...εμείς μπορούμε να έχουμε άποψη για όλα. Να σχολιάζουμε τα πάντα. Και φυσικά ταμπέλες...

τι σχέση έχει ο κινηματογράφος με εμένα κι εσένα...?
    τι σχέση έχει ο συγγραφέας-ερευνητής με εμένα και εσένα...?

τέλος πάντων...απόψεις. Απόψεις για τα πάντα από τους πάντες.

Άν καταλαβα καλα εσυ νομιζεις οτι εμεις τωρα ειμαστε τα τεκνα της ειρήνης. Αλλα ειμαστε τα τέκνα του πολέμου.
    Εγω δε ξερω τι ξερεις. Αλλα ξερω σιγουρα οτι δε μπορεις να ξερεις τι ξερω. Κι αν το ξερω σα γνωση ή σαν εμπειρία ζωης. Εγω ΜΠΟΡΩ να εχω αποψη και σιγουρα δεν εισαι ουτε εσυ ουτε κανεις που θα αποφασισει οτι δε μπορω. Εχω και φερω την ευθηνη της.
    Ο συγγραφεας ερευνητης μπορει να ειναι ο καθενας εδω μεσα ειμαστε 12000 μελη.
    Οι ανθρωποι που σκεφτονται δεν ειναι τιποτα αλιεν απο αλλο πλανητη, ειναι εγω και συ. Και καθε βαρυς πολεμος που πληγωνει μια κοινωνια κανει εως και 50 χρονια για να μπορεσει να ανακαλυφτει και να ερμηνευτει απο τους ανθρωπους που γεννηθηκαν κι εζησαν στην ειρηνη.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Re: Re: Re: Re: Ένα κείμενο που δεν δημοσιεύεται συχνά

Άν καταλαβα καλα εσυ νομιζεις οτι εμεις τωρα ειμαστε τα τεκνα της ειρήνης. Αλλα ειμαστε τα τέκνα του πολέμου.
    Εγω δε ξερω τι ξερεις. Αλλα ξερω σιγουρα οτι δε μπορεις να ξερεις τι ξερω. Κι αν το ξερω σα γνωση ή σαν εμπειρία ζωης. Εγω ΜΠΟΡΩ να εχω αποψη και σιγουρα δεν εισαι ουτε εσυ ουτε κανεις που θα αποφασισει οτι δε μπορω. Εχω και φερω την ευθηνη της.
    Ο συγγραφεας ερευνητης μπορει να ειναι ο καθενας εδω μεσα ειμαστε 12000 μελη.
    Οι ανθρωποι που σκεφτονται δεν ειναι τιποτα αλιεν απο αλλο πλανητη, ειναι εγω και συ. Και καθε βαρυς πολεμος που πληγωνει μια κοινωνια κανει εως και 50 χρονια για να μπορεσει να ανακαλυφτει και να ερμηνευτει απο τους ανθρωπους που γεννηθηκαν κι εζησαν στην ειρηνη.
    Νόμιζα ότι ήμουν σαφής αλλά μάλλον τελικά, δεν ήμουν.
    Νόμιζα ότι θα κατανοούσες αλλά τελικά, παρεξήγησες.

Για ''τα τέκνα του πολέμου'' πιθανόν να μιλάς μεταφορικά. Εκτός αν ήσουν Κύπρο το '74.
    Για τον αν ξέρω τι ξέρεις, είναι σαφές ότι δεν έχω ιδέα. Όπως σίγουρα δεν έχεις ιδέα από πόλεμο.

Αλλά αν έστω υποθέσουμε ότι είχες...θα μιλούσες κάπως αλλιώς, ίσως.

Για το αν μπορείς να έχεις άποψη ή όχι, είναι επίσης σαφές ότι ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. Όπως όλοι.

Όπως και εγώ, έχω άποψη, για όλους εκείνους που έχουν άποψη.

Προσωπικά, πάντα, δεν έχω άποψη για κάτι που αγνοώ. Και δεν ντρέπομαι να πώ ''δεν ξέρω'', εάν ερωτηθώ.
    Αντίθετα με πολλούς.

Δεν σου αφαίρεσα την άποψη ή τον λόγο, φίλε. Κάθε άλλο.
    Προσπάθησα, μάλλον να σε προστατέψω, από τον συνήθη ''ξερολίδη'' νεοέλληνα, που τα ξέρει όλα ρουφώντας φραπόγαλο.
    Με την εφημερίδα στο χέρι και ανοικτή την τν.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    οσο σου μεταφερει μια πορνο ταινια την ηδονη του σεξ/ερωτα

αλλο τοσο σου μεταφερει μια πολεμικη ταινια την φρικη του πολεμου
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    οσο σου μεταφερει μια πορνο ταινια την ηδονη του σεξ/ερωτα

αλλο τοσο σου μεταφερει μια πολεμικη ταινια την φρικη του πολεμου
    H πολεμικη ταινία μπορει να μη θέλει να μεταφερει τη φρίκη του πολέμου αλλα το παράλλογο του πχ.
    Το ξεβρακωμα των χαρακτηρων πχ. (αν ειναι λιγο ψαγμενη).Αυτα δε χρειαζεται να χεις ζησει πόλεμο για να τα καταγραψεις στο φακο με την ιδια λογικη που οι ανθρωποι οπως πχ οι επιστημονες αλλα και οι φιλόσοφοι, συγγραφεις κλπ ανακαλυπτουν χωρις να βιώσουν.Ισα ισα το προσωπικο βίωμα ειναι πολλες φορες εμποδιο για να μάθεις.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ένα κείμενο που δεν δημοσιεύεται συχνά

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Για τον αν ξέρω τι ξέρεις, είναι σαφές ότι δεν έχω ιδέα. Όπως σίγουρα δεν έχεις ιδέα από πόλεμο.
    αϊ ρεστ μάι κεισ.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    H πολεμικη ταινία μπορει να μη θέλει να μεταφερει τη φρίκη του πολέμου αλλα το παράλλογο του πχ.
    Το ξεβρακωμα των χαρακτηρων πχ. (αν ειναι λιγο ψαγμενη).Αυτα δε χρειαζεται να χεις ζησει πόλεμο για να τα καταγραψεις στο φακο με την ιδια λογικη που οι ανθρωποι οπως πχ οι επιστημονες αλλα και οι φιλόσοφοι, συγγραφεις κλπ ανακαλυπτουν χωρις να βιώσουν.Ισα ισα το προσωπικο βίωμα ειναι πολλες φορες εμποδιο για να μάθεις.
    συμφωνω

το τι θελει να σου περασει ο καθενας ειναι πολυ σχετικο

πχ στο πλατουν αν θυμαμαι καλα, δειχνει το ελικοπτερο να πεταει πανω απο το χαος και παιζει νομιζω το perfect day..

φοβερη συλληψη και εκτελεση του concept
    και σου περναει αυτο που θελει
    και ειναι αριστουργημα
    και
    και
    και

επιμενω ομως οτι αν δεν βρεθεις στο πεδιο της μαχης ΔΕΝ εχεις ιδεα τι ειναι πολεμος
    (οχι μονο στο πεδιο, αλλα γενικως να το ζησεις το ολο πραγμα)

edit: παιζει να ναι και στο full metal jacket, μπορει και απο αλλη ταινια, δεν θυμαμαι τωρα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ωραία ολα αυτά που λεει ο marineρης :rotflmao:
    Αρχικα είναι κατακριτέα η ένοπλη διεκδίκηση.
    Επειτα τα παιχνίδια που παίζουν είναι μεγάλα και οσο η αντίσταση μεγαλώνει ,βρίσκουν τρόπους να κερδίζουν χρόνο.
    ΣΥΓΚΡΙΣΗ :Ο β παγκόσμιος έληξε σε λιγότερο χρόνο απο οσο ειναι αυτοί εκει ....αν αναλογιστείς θα βρεις ακόμα και αφορμή για την ισοτιμία ΔΟΛΑΡΙΟΥ ,ασε τον φαντάρο να κουρευτει και να την βγαζει με την θερμαστρα ,και να κλείνει τα απροσδόκητα κείμενα του με το πόσο πατριώτης πρεπει να αισθάνεται κανείς...

@@ για να κοιμούνται οι φορολογούμενοι και οι κοινωνίες με δυτικά πρότυπα...παω να παίξω COD.:rotflmao:

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    συμφωνω

το τι θελει να σου περασει ο καθενας ειναι πολυ σχετικο

πχ στο πλατουν αν θυμαμαι καλα, δειχνει το ελικοπτερο να πεταει πανω απο το χαος και παιζει νομιζω το perfect day..

φοβερη συλληψη και εκτελεση του concept
    και σου περναει αυτο που θελει
    και ειναι αριστουργημα
    και
    και
    και

επιμενω ομως οτι αν δεν βρεθεις στο πεδιο της μαχης ΔΕΝ εχεις ιδεα τι ειναι πολεμος
    (οχι μονο στο πεδιο, αλλα γενικως να το ζησεις το ολο πραγμα)

edit: παιζει να ναι και στο full metal jacket, μπορει και απο αλλη ταινια, δεν θυμαμαι τωρα

αυτο λες?

http://www.youtube.com/watch?v=1b26BD5KjH0
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος
    http://www.youtube.com/watch?v=pPi8EQzJ2Bg

Μερικοι περνανε πολυ ωραια στο Βιετναμ. :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Θέλετε μια μικρογραφία του τι εστί μάχη; Οχι πόλεμος που είναι φαινόμενο κατά τον Κονδύλη (αξίζει να το διαβάσετε) και έχει παγκόσμιες επεκτάσεις. Αλλά τι είναι μάχη έστω και σε άλλο είδος σε ενα περιορισμένο χώρο. Ελπίζω να δείξετε μια ανοχή στο τι θα γράψω.. μέρος της είναι απο εμπειρία Έλληνα ενστόλου στο πεδίο δράσης του Αφγανιστάν. Απο μια προσπάθεια γραφής άρθρου σχετικά με μια υπηρεσία.

"................................

Η κατάσταση ηρεμίας, είναι μόνο προσωρινή. Σου δίνει την ψευδαίσθηση οτι όλα είναι καλά. Αλλοίμονο αν ξεχαστείς όμως. Η κίνηση μέσα σε μια περιοχή υψηλού κινδύνου σημαίνει πως ανά πάσα στιγμή , σε οποιοδήποτε χώρο και χρόνο, μπορεί να γίνεις στόχος , μιας αόρατης "σκιάς" που δεν θα εμφανιστεί παρά την στιγμή που θα έχει διαπράξει την επίθεση του.

...................................

Δεν υπάρχει ασφαλής χρόνος για ύπνο. Δεν υπάρχει ασφαλής χρόνος για φαγητό... ούτε για να πας καν τουαλέτα. Μέσα απο το όχημα βλέπεις σκεπασμένα πρόσωπα με μπούρκα ή παιδάκια που παίζουν κατά ομάδες στους δρόμους με πάνινα κουρέλια για μπάλα. Δεν έχεις ιδέα όμως αν στο επόμενο μέτρο κάτω απο την μπούρκα βγεί όπλο ή τα παιδάκια αφήσουν τα κουρέλια που τελικά είναι IED (σ.σ. Εκρηκτικός μηχανισμός στον δρόμο).

Αυτό που θεωρούμε δεδομένο στο σπίτι μας , οτι θα είμαστε μετά την δουλειά στο σπίτι και θα χαλαρώσουμε , θα μιλήσουμε με φίλους, θα φάμε κάτι, θα πάμε μια βόλτα... αυτό που αποκαλούμε χαλάρωση δεν υπάρχει εδώ. Είσαι αναγκασμένος να κοιμάσαι με τα ρούχα και το όπλο σχεδόν κάτω απο το μαξιλάρι ή στα πόδια όρθιο, οπλισμένο.

Την στιγμή που θα βρεθείς στην μάχη, δεν είναι video game. Δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία. Κάθε σφαίρα που πέφτει δεν γνωρίζεις αν γράφει το όνομα σου πάνω, ή του φίλου σου δίπλα που το μεσημέρι γελούσατε μαζί. Ο κρότος απο το ΑΚ47 χαρακτηριστικός. Δεν μπορείς να τον δείς. Δεν σε βλέπει μάλλον και εκείνος. Απλά ρίχνει προς το μέρος σου μπας και σε πετύχει. Τα σφυρίγματα των σφαιρών είναι σαν το φύσημα ενός φιδιού που ετοιμάζεται να δαγκώσει.

Είμαι σε υπηρεσία και η δουλειά μου είναι να επιτηρώ υπο αμοιβή, με τη στολή, την ετοιμότητα, την εκπαίδευση, την προυπηρεσία και την πλήρη υποταγή μου στο σώμα που άνοιξε την αγκαλιά του να με εμπιστευτεί στους κόλπους του εδω και χρόνια. Στο μυαλό μου γυρίζουνε πολλές σκέψεις, βλέποντας για άλλη μια μέρα μέσα στον κόσμο τις πιθανόν ύποπτες συμπεριφορές που να δείχνουν πιθανό κίνδυνο.

Τον τελευταίο καιρό, τα Ελληνικά ΜΜΕ έχουν πληγώσει την εικόνα και τον ρόλο μας εδώ. Αυτές τις μέρες έχουν κάνει πολλές επιθέσεις σε στρατόπεδα και σε οχήματα. Τόσοι που περνάνε γύρω μου άραγε τι σκέφτονται για μένα, μια κακή σκέψη περνάει απο το μυαλό μου και θέλω να τη διώξω, "...όχι μην κάνεις τέτοιες σκέψεις, λέω στον εαυτό μου, δεν υπάρχει κίνδυνος, άλλωστε όλες αυτές οι επιθέσεις σε εμάς δεν πρόκειται να γίνουν...". Έχει πολύ ζέστη σήμερα, είναι ανυπόφορο να φοράω όλα αυτά τα ρούχα με 38 βαθμούς , αλλά, δεν μπορώ να βγάλω τίποτα. Κάθε κομμάτι εξοπλισμού μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρειαστεί. Να είναι ζωτικής σημασίας.
    ..................................."
    Ο άνθρωπος αυτός είναι αξιωματικός στον Ε.Σ. .. πήγε όντως απο επιλογή εκεί. Σήμερα όμως ακολουθεί διαταγές και δεν μπορεί να αποχωρήσει πριν συμπληρωθεί χρονικό διάστημα που έχει δηλώσει. Μου έχει αναφέρει πως αυτά που έχει δεί εκεί θα τον κρατούν ξύπνιο με εφιάλτες.

Την περίοδο που είχε έρθει εδώ με 7 μέρες άδεια, δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ξενυχτούσαμε μαζί στα bar. Περπατούσαμε στον δρόμο και ειλικρινά τον έβλεπα που κοιτουσε κάτω στον δρόμο συνέχεια προς το πλάι και πίσω.. όταν τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό... μου είπε "Συνήθεια... μπορεί να σου σώσει την ζωή".

Άνθρωποι λοιπόν που δεν έχουν ζήσει τα παραπάνω.. άποψη μπορούν να έχουν. Κρίση όμως για το τι είναι ορθό σε τέτοιες καταστάσεις και τι οχι... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ. Οχι τουλάχιστον μέχρι να τις ζήσουν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Άνθρωποι λοιπόν που δεν έχουν ζήσει τα παραπάνω.. άποψη μπορούν να έχουν. Κρίση όμως για το τι είναι ορθό σε τέτοιες καταστάσεις και τι οχι... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ. Οχι τουλάχιστον μέχρι να τις ζήσουν.

Gandalf
    Ευχαριστούμε που ΜΠΟΡΟΥΜΕ να έχουμε άποψη. Λυπούμαστε που ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να έχουμε κρίση μέχρι να τα ζήσουμε.

Αυτα που μετέφερες δεν είναι βεβαια νέα. Το ρόλο του ίσως να τον αμφισβητώ.Τον πόνο του δεν τον αμφισβητω και τον σέβομαι οσο μπορώ.
    Ποιός ειναι ο υπέρτατος φοβος? Ο φόβος της απώλειας της συνοχης του σώματος, ο διαμελισμός. Ο φοβος της απωλειάς της ζωής. Ποιός είναι ο μεγαλήτερος πόνος? Το ίδιο. ο σωματικος-ψυχικος πόνος της διάλυσης. Σταματήστε να διατυμπανίζεται πως δε ξέρουμε και δε ξερουμε γιατι δε ζήσαμε. Καθε χρονο κλαιμε 2000 νεκρούς κλπ μερικοι είναι και μέσα απο τις οικογενειές μας και πηγαμε παγωμένοι στις κηδείες τους. Κι άλλοι απλα σταθηκαμε αμήχανοι διπλα σε διαλυμένα σωματα στις εντατικές. Αηντε να πουμε που ξερεται και τι εζησε και τι μπορει να καταλάβει ο κάθε ένας.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    To σχόλιο είναι γενικό.. αν θεωρείς οτι σε περιγράφει, είναι δικό σου θέμα. Και οχι .. κρίση μέχρι να το ζήσει κάποιος δεν μπορεί να έχει, διότι θα στηρίζεται σε σκέψεις και δεδομένα που δεν τα έχει ζήσει.

Τώρα το 2000 θύματα που αναφέρεις ώς νεκροί .. είναι τα θύματα απο τα τροχαία;... Μεγάλος πόνος σίγουρα.. ασχολιάστος και είμαι ανάξιος καν να αναφερθώ. Αλλά τα θεωρώ δύο διαφορετικά πράγματα. Γνώμη μου πάντα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF