Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
ενα ονομα μια ιστορια μια ωμοπλατη![]()
JOHN DEERE tatoo???
![]()
The journey is the reward!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sek
![]()
JOHN DEERE tatoo???
![]()
μην το κανεις εγω το ειδα πρωτος!:rotflmao:
ο rob halford!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΛΕΟΣ
Ιδιος ο μπουστης![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
JOHN DEERE για οσους δεν ξερουν ειναι τρακτερ..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Εγώ είμαι αυτός...Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
ο μπιτζις![]()
:rotflmao:
![]()
ο rob halford!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χωρίς να διαφωνώ με το παραπάνω, μια υπενθύμιση. Οι ΗΠΑ έχουν πληθυσμό 300 μύρια, εμείς με 27 κράτη έχουμε 500 μύρια. Φυσικό είναι να υπάρχει εκεί μέσα η αντίστοιχη Αλβανία, Σουηδία, Γαλλία, Ρουμανία,Βουλγαρία,Ελλάδα... ΑΚόμα και με κοινή γλώσσα κάτω απο μία κυβέρνηση(ομοσπονδιακή) δεν πάευει να έχουν τεράστιες αντιθέσεις, διαφορές. Μην ξεχνάμε επίσης ότι ότι ακόμα και τώρα 500 χρόνια μετά συνεχίζουν να εισέρχονται μετανάστες από όλη την Γη...Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
ενταξει μιλαμε οι ανθρωποι ειναι ΠΟΛΥΥΥΥ μπροστα και πλεον δεν μου κανει εντυπωση γιατι
ψηφιζουν αυτα που ψηφιζουν,συμπεριφερονται ετσι οπως συμπεριφερονται.
ενταξει ενα απειροελαχιστο μερος απο ενα σωρο φωτογραφιες στο αγαπημενο μερος των
αμερικανων....το WALMART! εκει ψωνιζουν,παντρευονται κανουνε οικογενειακες
συγκεντρωσεις,καμπινγκ,αγοραζουν παπουτσια με φωτακια και τετοια
Αν δεν ήταν οι εταιρείες να τους κρατάνε σε μια κοινή αγορά και να έχουν κέρδη, θα είχαν ήδη καταρρεύσει-διασπασθεί....
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Χωρίς να διαφωνώ με το παραπάνω, μια υπενθύμιση. Οι ΗΠΑ έχουν πληθυσμό 300 μύρια, εμείς με 27 κράτη έχουμε 500 μύρια. Φυσικό είναι να υπάρχει εκεί μέσα η αντίστοιχη Αλβανία, Σουηδία, Γαλλία, Ρουμανία,Βουλγαρία,Ελλάδα... ΑΚόμα και με κοινή γλώσσα κάτω απο μία κυβέρνηση(ομοσπονδιακή) δεν πάευει να έχουν τεράστιες αντιθέσεις, διαφορές. Μην ξεχνάμε επίσης ότι ότι ακόμα και τώρα 500 χρόνια μετά συνεχίζουν να εισέρχονται μετανάστες από όλη την Γη...
Αν δεν ήταν οι εταιρείες να τους κρατάνε σε μια κοινή αγορά και να έχουν κέρδη, θα είχαν ήδη καταρρεύσει-διασπασθεί....
στην Ευρώπη τα τραβέλια έχουν πολύ καλύτερο γούστο φίλαι
όσο για την τελευταία παράγραφο διαφωνώ αλλά θα ξεφύγουμε
Ειμαι σιγουρος οτι ολες οι φωτο ειναι τραβηγμενες απο μια και μονο πολιτεια των Η.Π.Α.
West Virginia !!!
![]()
![]()
![]()
Rednecks & Hillbillies .......... yeeeeeeeehaaaaaw !!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Χωρίς να διαφωνώ με το παραπάνω, μια υπενθύμιση. Οι ΗΠΑ έχουν πληθυσμό 300 μύρια, εμείς με 27 κράτη έχουμε 500 μύρια. Φυσικό είναι να υπάρχει εκεί μέσα η αντίστοιχη Αλβανία, Σουηδία, Γαλλία, Ρουμανία,Βουλγαρία,Ελλάδα... ΑΚόμα και με κοινή γλώσσα κάτω απο μία κυβέρνηση(ομοσπονδιακή) δεν πάευει να έχουν τεράστιες αντιθέσεις, διαφορές. Μην ξεχνάμε επίσης ότι ότι ακόμα και τώρα 500 χρόνια μετά συνεχίζουν να εισέρχονται μετανάστες από όλη την Γη...
φανταζεσαι να το παμε στις αντιπαραθεσεις...?![]()
![]()