Σελίδα 6 από 25 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 373

Θέμα: Επιχείρηση "Σφυροκόπημα" κατά παιδοφιλίας.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Είμαι ενάντια στη θανατική ποινή: Η θανατική ποινή ΔΕΝ είναι αρκετή τιμωρία. Κόψιμο @@ιών και δέσιμο πισθάγκωνα στο Σύνταγμα για δημόσιο φτύσιμο + κατάσχεση περιουσίας + ισόβια φυλάκιση σε ειδικές πτέρυγες "ξαλαφρώματος" όλων των υπολοίπων κρατουμένων...
    Είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να σκεφτώ, για αρχή...
    Dura lex, sed lex.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Είμαι ενάντια στη θανατική ποινή: Η θανατική ποινή ΔΕΝ είναι αρκετή τιμωρία. Κόψιμο @@ιών και δέσιμο πισθάγκωνα στο Σύνταγμα για δημόσιο φτύσιμο + κατάσχεση περιουσίας + ισόβια φυλάκιση σε ειδικές πτέρυγες "ξαλαφρώματος" όλων των υπολοίπων κρατουμένων...
    Είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να σκεφτώ, για αρχή...

μπα... δεν πονάει πολύ αυτό...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    μπα... δεν πονάει πολύ αυτό...
    Μετά τα 50 ημερησίως όμως θα αρχίσει να πονάει, νομίζω....
    Dura lex, sed lex.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ξεχνατε αρχεγονα ενστικτα οπως εκδικιση και αισθημα δικαιου που δυσκολα καταπνιγονται
    υπο τετοιες συνθηκες.

Και τι σημαινει οτι αμα σκοτώσεις 10 θα γεννηθουν αυριο αλλοι 10 ?
    Ξανα και ξανα.
    Και οξυγονο καθε δευτερολεπτο αναπνεεις , δεν σταματας ομως.

Τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε.

+ κάθε πρωϊ παράδοση μπουκέτα χρυσάνθεμα από την interflora.....
    Dura lex, sed lex.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σαν πολυ ευκολα δεν καταδικαζουμε...?

την αποψη μου την εχω πεια πολλες φορες επι του προκειμενου.βαριεμαι να ξαναγραφω...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σαν πολυ ευκολα δεν καταδικαζουμε...?

την αποψη μου την εχω πεια πολλες φορες επι του προκειμενου.βαριεμαι να ξαναγραφω...
    Είπαμε, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ. Για την τιμωρία συζητάμε....
    Dura lex, sed lex.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Είπαμε, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ. Για την τιμωρία συζητάμε....
    α οκ.σορυ.

συνεχιστε...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Είσαι λάθος. Επειδή έχω "μεγαλώσει" αρκετά παιδιά, με ένα τσουβάλι προβλήματα το καθένα, σου λέω, είσαι πολύ λάθος
    Φίλε μου ... είσαι ειδική περίπτωση. Ειδικά σε παιδιά που αναφέρεσαι (μιας και έχω ιδίαν άποψη απο το δικό μου)όπου η εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο σου δεν έχει όντως αντίτιμο (αν κατάλαβα καλά είσαι δάσκαλος "ειδική αγωγής" ) μπορώ να σου πω οτι εξαιρείσαι. Αλλά δυστυχώς ο κανόνας είναι αυτός που είπα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Είσαι λάθος. Επειδή έχω "μεγαλώσει" αρκετά παιδιά, με ένα τσουβάλι προβλήματα το καθένα, σου λέω, είσαι πολύ λάθος
    Αν μου επιτρέπεις τι εννοείς "έχω "μεγαλώσει" αρκετά παιδιά, με ένα τσουβάλι προβλήματα το καθένα"?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Στην Αμερική που υπάρχει η θανατική ποινή, τους βλέπεις να χαμπαριάζουν;
    Η λογική είναι χασάπικη, σορυ κιόλα αλλά νομίζω ότι το καταλαβαίνεις
    Οποιος θέλει να γίνει αυτόδικος θα αναλάβει και τις συνέπειες. Οι νομικές είναι μικρες μπροστα στις προσωπικες. Ουτε εγω ούτε εσύ θα τον εμποδίσουμε. Μακροπροθεσμη λύση ΔΕΝ είναι. Βραχυπρόθεσμη μπορει να είναι (μπορει και όχι).

Παντως στο παράδειγμα του συμμαθητη του Εχετλαίου, μπορει μετα το κράξιμο και το ξύλο να στράφηκε σε ποιο κρυφους τρόπους να ίκανοποιησει την απεχθη επιθημία του.Γιατι το χουι δε κοβεται.

Συμφωνω με όλες σου τις θέσεις. (ακουω με προσοχη).
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Γιατι το χουι δε κοβεται
    Εδώ είναι και το πρόβλημα...
    Τι τους κάνεις; Kαι 500 χρόνια ισόβεια να φάνει πάλι ανώμαλοι θα διάγουν...ίσως με άλλο τρόπο αλλά...
    Η λύση πρέπει να είναι μόνιμη. Μια και έξω. Η παραμονή τους στη ζωή απλά είναι άσκοπη και επικίνδυνη για το επόμενο θύμα τους.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Εδώ είναι και το πρόβλημα...
    Τι τους κάνεις; Kαι 500 χρόνια ισόβεια να φάνει πάλι ανώμαλοι θα διάγουν...ίσως με άλλο τρόπο αλλά...
    Η λύση πρέπει να είναι μόνιμη. Μια και έξω. Η παραμονή τους στη ζωή απλά είναι άσκοπη και επικίνδυνη για το επόμενο θύμα τους.
    Να ρωτήσω κάτι. Θέλεις να τιμωρηθεί για να μάθει ότι αυτό που έκανε είναι κακό? Θέλεις να τιμωρηθεί για να μάθουν οι υπόλοιποι όμοιοί του τι θα πάθουν ή θέλεις να τιμωρηθεί για να νιώσεις καλά εσύ?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Να ρωτήσω κάτι. Θέλεις να τιμωρηθεί για να μάθει ότι αυτό που έκανε είναι κακό? Θέλεις να τιμωρηθεί για να μάθουν οι υπόλοιποι όμοιοί του τι θα πάθουν ή θέλεις να τιμωρηθεί για να νιώσεις καλά εσύ?
    5%, 90%, 5%
    Μάλλον...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λύση μόνιμη;....

Ισόβια άνευ αναστολής και άνευ δικαιώματος αιτήσεως έφεσης. Οχι όμως αποκλεισμός επαναεκδίκασης της υπόθεσης του , για να μείνει και ενα περιθώριο δεύτερης εξέτασης μπας και είναι και αθώος κάποιος...

Απο την στιγμή που είναι όμως ένοχος και στην δεύτερη φάση της εκδίκασης.. ΙΣΟΒΙΑ, καταναγκαστικά έργα , χωρίς άδειες, χωρίς έφεση, χωρίς μείωση ποινής. Μια ζωή μέσα σε ενα κελί 2Χ2,5 , με παράθυρο καγκελωτό και με μόνη συναναστροφή τους όμοιους τους.

Το σωφρονιστικό Τριπόλεως είναι εκεί που τους στέλνουν πλέον. Ας τους χώσουν εκεί όλους μαζί... και μην ακούσω τίποτα για "ανθρώπινες συνθήκες" μετά.

Αν δεν θέλουμε την όποια βάρβαρη τιμωρία που για μένα θα ήταν πολύ καλύτερο να υπήρχε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 6 από 25 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF