Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 110

Θέμα: help

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα μας. Ρε συ Rxakias η Παρασκευή ήρθε και κοντεύει να περάσει κιόλας. Μην μας κρατάς σε αγωνία. Για πες τι έγινε.

+990

Οτι να ναι Το avatar του/της Rxakias
    τιποτα παιδες απολυτος με πηρε τηλεφωνο στις 8 και πηγα απο εκει δεν ειχε μηχανακι να μου δωσει κ μου εδωσε πισω τα μισα χρηματα 5500 μετρητα κ μου εδωσε και μια αποδειξη που εχει υπογραψει οτι μεχρι το τελος τις αλλης εβδομαδας θα με εχει ξοφλησει τελειως γιατι δεν μπορουσε να μου το παραδωσει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rxakias
    τιποτα παιδες απολυτος με πηρε τηλεφωνο στις 8 και πηγα απο εκει δεν ειχε μηχανακι να μου δωσει κ μου εδωσε πισω τα μισα χρηματα 5500 μετρητα κ μου εδωσε και μια αποδειξη που εχει υπογραψει οτι μεχρι το τελος τις αλλης εβδομαδας θα με εχει ξοφλησει τελειως γιατι δεν μπορουσε να μου το παραδωσει.
    Φαντάζομαι ότι η στεναχώρια σου είναι μεγάλη και πραγματικά κρίμα για την όλη κατάσταση. Διαβάζοντας όμως το παραπάνω μου γεννόνται δύο ερωτήματα.
    1ο: Είχε να σου δοσει μετρητά αλλά δεν είχε να πληρώσει την μοτό;
    2ο: Τους τόκους στην τράπεζα ποιος θα τους πληρώσει;

Φίλε, επειδή μάλλον είσαι αποφασισμένος να το πάρεις το μηχανάκι, σου ευχομαι με τον επόμενο έμπορο να ξεμπερδέψεις αμέσως.
    I would rather make history than read about it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ωραια ...κατι ειναι κ αυτο..
    αλλα το ποσο του δανειου ποσο ειναι?
    γιατι το δανειο εφοσον δεν πραγματοποιηθει η συναλλαγη ειναι ακυρο...

ψαξε λιγο κ αυτο για να μην φεσωθεις τιποτα εξοδα τραπεζας και γ@μισιατικους τοκους...
    αντε καλα ξεμπερδεματα...
    και καλή τυχη την επομενη φορα...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αν του τα δώσει όλα πίσω, δεν έγινε τίποτα, μόνο η ταλαιπωρεία. Θα πάει τα χρήματα σε άλλο μαγαζί και θα αγοράσει τη μοτό που θέλει.

Ούτως ή άλλως θα έπαιρνε δάνειο.

Καλά ξεμπερδέματα από εκεί και ψυχραιμία....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Αν του τα δώσει όλα πίσω, δεν έγινε τίποτα, μόνο η ταλαιπωρεία. Θα πάει τα χρήματα σε άλλο μαγαζί και θα αγοράσει τη μοτό που θέλει.

Ούτως ή άλλως θα έπαιρνε δάνειο.

Καλά ξεμπερδέματα από εκεί και ψυχραιμία....
    κανεις λαθος..
    τα δανεια τα δινει η τραπεζα για την συγκεκριμενη συναλλαγη..για την αγορά της συγκεκριμένης μηχανής..
    μην ξεχνας οτι εχει υπογραψει χαρτι το οποιο προφανως εχει επιδοθει στην τραπεζα οτι παρελαβε το μηχανακι...

δεν ειναι απλο καταναλωτικο δανειο...για να παρεις τα λεφτα και να τα κανεις ο,τι θες...
    για αυτο κ δινει προμηθεια η τραπεζα στους εμπορους
    και παραλληλα δινει προμηθεια κ η αντιπροσωπεια στον έμπορο...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    για αυτο κ δινει προμηθεια η τραπεζα στους εμπορους
    και παραλληλα δινει προμηθεια κ η αντιπροσωπεια στον έμπορο...
    Αυτό δεν το γνώριζα... οπότε σε αυτή την περίπτωση ακόμα και αν έδινε τα χρήματα πίσω στο σύνολο τους, πάλι κερδισμένος θα έβγαινε ο έμπορος , σωστά;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αυτό δεν το γνώριζα... οπότε σε αυτή την περίπτωση ακόμα και αν έδινε τα χρήματα πίσω στο σύνολο τους, πάλι κερδισμένος θα έβγαινε ο έμπορος , σωστά;

Gandalf
    αν εξαιρεσεις οτι η τραπεζικη συμβαση ειναι ακυρη και ως εκ τουτου ειναι παρανομος , ναι...
    κατα τα αλλα βγαινει κερδισμενος αν ισχυσει το δανειο..
    αν το δανειο ειναι 11000 θα παρει μια προμηθεια κοντα στα 300-500 ευρω αναλογα τη συμφωνια του με την τραπεζα..

αλλα μην ξεχναμε οτι υπαρχει μια δηλωση 105 που βαρυνει τον αγοραστη και ειναι ψευδης με οτι ποινικα αυτο συνεπάγεται...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    κανεις λαθος..
    τα δανεια τα δινει η τραπεζα για την συγκεκριμενη συναλλαγη..για την αγορά της συγκεκριμένης μηχανής..
    μην ξεχνας οτι εχει υπογραψει χαρτι το οποιο προφανως εχει επιδοθει στην τραπεζα οτι παρελαβε το μηχανακι...
    Αυτό το ξέχασα....

Δίκιο έχεις....

Και τώρα....?
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Αυτό το ξέχασα....

Δίκιο έχεις....

Και τώρα....?
    καταρχην πρεπει να παει στην τραπεζα να δηλωσει οτι δεν εχει πραγματοποιηθει η συναλλαγη...
    τωρα πως θα δικαιολογησει την ψευδη δηλωση δεν ξερω...
    πρεπει να ρωτησει δικηγορο...

αλλα δεν καταλαβα ποσο ειναι το ποσο του δανειου..
    αν εχει εκταμιευθει το δανειο πρεπει να επιστραφουν τα λεφτα και να ακυρωθει η δανειακη συμβαση...
    σιγουρα θα υπαρξουν καποια τραπεζικα εξοδα τα οποια κανονικα πρεπει να επιβαρυνθει ο εμπορος...
    αλλα με αυτον τον εμπορο αντε να βγαλεις ακρη...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αν κατάλαβα καλά φίλε μου, πήρες πίσω την προκαταβολή σου, ενώ ο κύριος έχει εισπράξει και το ποσό του δανείου σου.

Καλό θα ήταν κατά τη γνώμη μου να περάσεις και μια βόλτα από την τράπεζα και να εξηγήσεις το όλο σκηνικό. Έτσι θα υπάρξει και μια επιπλέον πίεση από μέρους της τράπεζας στο έμπορο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά μήπως να έλεγες στην τράπεζα ότι δεν σκέπτεσαι την ακύρωση του δανείου αλλά την επανέκδοσή του σε άλλο έμπορο. Μήπως αυτό έκανε τα πράγματα λίγο διαφορετικά οπότε θα σε διευκόλυνε και στην όλη συναλλαγή????

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Αν κατάλαβα καλά φίλε μου, πήρες πίσω την προκαταβολή σου, ενώ ο κύριος έχει εισπράξει και το ποσό του δανείου σου.

Καλό θα ήταν κατά τη γνώμη μου να περάσεις και μια βόλτα από την τράπεζα και να εξηγήσεις το όλο σκηνικό. Έτσι θα υπάρξει και μια επιπλέον πίεση από μέρους της τράπεζας στο έμπορο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά μήπως να έλεγες στην τράπεζα ότι δεν σκέπτεσαι την ακύρωση του δανείου αλλά την επανέκδοσή του σε άλλο έμπορο. Μήπως αυτό έκανε τα πράγματα λίγο διαφορετικά οπότε θα σε διευκόλυνε και στην όλη συναλλαγή????

τη δανειακη συμβαση την υπογραφουν τα τρια μερη, ο πελατης, ο εμπορος, η τραπεζα, οπως καταλαβαινεις το συγκεκριμενο δανειο που εγκριθηκε για το συγκεκριμενο μηχανάκι για το συγκεκριμενο έμπορο δεν μπορει να ισχυσει για αλλη συναλλαγη...

επισημαινω παλι δεν ειναι ενα απλο καταναλωτικο δανειο που το περνεις κ το κανεις οτι θες...ειναι δανειο για συγκεκριμενο σκοπο ...

αν παει στην τραπεζα η τραπεζα θα στραφει κατα του εμπορου κ θα παρει τα λεφτα πισω...μετά ο εμπορος θα εχει ακομα μικροτερη ρευστοτητα για να ξεχρεωσει τον φιλο...
    εκτος του γεγονοτος οτι υπαρχει παντα μια υπευθυνη δηλωση που εινια ψευδης...
    εχει μπλεξει με λιγα λογια σε ενα μικρο αδιέξοδο κ καλο θα ηταν να το αφησει στον δικηγορο του...

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ....ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΔΥΣΜΕΝΗΣ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Οτι να ναι Το avatar του/της Rxakias
    Λοιπον σήμερα συναντήθηκα με τον εμπορο σε πολυ ποιο ηρεμο κλιμα και μου ειπε οτι τα 5500ευρο τα πηγε προκαταβολη στο μαγαζι που ειχε το μηχανακι μου και του ειπε ελα και παρε ενεχειρο οποιο μηχανακι θες και οσα θες απο το μαγαζι μου ανεξαρτητους κοστου μεχρι να σου δωσω και τα υπολοιπα χρηματα απλα δωσε μου το σουζουκι να το παραδωσω γιατι εχω προβλημα με το πελατη, ο εμπορας της σουζουκι δεν δεχτηκε δεν ξερω το λογο εφοσον γνωριζονται κιολας μεταξυ τους.
    Οποτε με φωναξε στο μαγαζι του και μου εδωσε εμενα τα χρηματα αυτα και με ενα χαρτι οτι μου χρωσταει αλλα 5500ευρο και θα εξοφληθουν μεχρι τα τελη τις αλλης εβδομαδας.
    Και μου ζητησε προσωπικη χαρη μολις με ξεπληρωσει να μην παρω το σουζουκι απο εκει την τοπικη σουζουκι λογο της συμπεριφορας που ειχαν απεναντι του αλλα να το παραγειλουμε στα κεντρικα και να μου το δωσει σε τιμη χονδρικης οσο το αγωραζει αυτος, για την ολη ταλαιπωρια που μου δημιουργησε.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εντάξει είμαι φύση καχύποπτος και δεν μου αρέσει κάτι σε αυτή την ιστορία.... ειδικά το θέμα οτι το δάνειο όπως λες εκταμιεύθηκε , άρα είχε το σύνολο του ποσού λογικά. Και έκανε χρήση των χρημάτων σου για να καλύψει κάτι άλλο προφανώς...

Εν πάση περιπτώση... καλά ξεμπερδέματα αδερφέ και αν βγεις αλώβητος απο αυτό... προς γνώση και συμμόρφωση... Την υπογραφή και το π... γνωρίζουμε που τα βάζουμε.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Κατά την δική μου ταπεινή άποψη (η οποία σχηματίστηκε από τα γραφόμενα - δεν ξέρω τον έμπορο ούτε κι έχω παρτίδες με την αθηναϊκή αγορά καθότι μένω Πάτρα), τα πράγματα είναι λίγο ως πολύ όπως όπως και σε όλη την υπόλοιπη αγορά. Μεγάλη επισφάλεια ίσως και να έχει ακουστεί κάτι για την ρευστότητα του εμπόρου και ο μεγάλος της Suzuki δεν του πήρε την επιταγή. Απαίτησε μετρητό το οποίο ο έμπορος δεν είχε και προσπάθησε όπως όπως να μπαλώσει την τρύπα. Το Δάνειο του φίλου μας είναι ήδη στα χέρια του εμπόρου οπότε αν η τράπεζα στραφεί κατά του μάλλον ο φιλαράκος μας δεν θα πάθει ζημιά (εκτός από το γεγονός ότι περιμένει 1 μήνα να πάρει το μηχανάκι του). Από την άλλη όταν του λέει ο έμπορος πάρε όποιο μηχανάκι θες σαν ενέχυρο (με την απαραίτητη χαρτούρα βεβαίως) πάει να πει ότι περνάει μια δύσκολη και θέλει να μείνει στον χώρο οπότε την παλεύει για να καθαρίσει, από την άλλη θέλει να δηλώσει έμπρακτα στον πελάτη του τη συγνώμη και του δίνει το μηχανάκι χονδρική χωρίς καθόλου κέρδος φτάνει να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Μου ακούγεται ανθρώπινος και μάλλον απελπισμένος με την κατάσταση που μπλέχτηκε διότι αν ο φίλος μας κάνει καταγγελία στη τράπεζα θα χάσει (ο έμπορος) και την συνεργασία του με κείνους οπότε θα βρεθεί σε ακόμα πιό δύσκολη κατάσταση.

Γνώμη μου πάντα, φίλε μου, φρόντισε να πάρεις κάποιο μηχανάκι από τον έμπορο (με κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τα λεγόμενα του εμπόρου - ίσης ή παραπλήσιας αξίας του δανείου σου) και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά για λίγες μέρες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πιθανότατα θα λήξουν όλα αίσια και για σένα και για εκείνον.

Εύχομαι καλό τέλος να έχει η υπόθεσή σου.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF