Θα συμφωνήσω με τον Τπαπ αρκεί να ανταλλαχτούν οι φωτό με την γνωστού επιπέδου γραπτή περιγραφή του Βασίλη... όσο για τα τραγικά...![]()
Θα συμφωνήσω με τον Τπαπ αρκεί να ανταλλαχτούν οι φωτό με την γνωστού επιπέδου γραπτή περιγραφή του Βασίλη... όσο για τα τραγικά...![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Βασιλη εισαι πολυ ωραιος!
οσο για τις φωτο.....βαλε τον Κωνσταντινο να σκιτσαρει..![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Ήταν ένα ημικατεργασμένο groovy ταξίδι με αδούλωτο ταξιδιωτικό φρόνημα,
.
…χωρίς προγράμματα, προετοιμασίες, στόχους και ετοιμοπαράδοτες συντεταγμένες,
.
…και μέχρι απογνώσεως ορφανό από “κατακτήσεις” τοπωνυμίων κλισέ, βράχων, σκύρων, κροκάλας, γαρμπιλίου, 3Α και τινών ακόμη αδρανών...
Διανυκτερεύσεις σε κουνουπιέρα στους 40-42 βαθμούς στην άμμο και σε παρακμιακά περασμένων μεγαλείων λούμπεν ξενοδοχεία, νανουρισμένος από το κελάρισμα των χαλασμένων υδραυλικών…
Με 2-3 γραμμές "έγραψες"! Ρίξε και μιά φωτογραφία με λεζάντα και καθάρισες με το ταξιδιωτικό σου.![]()
[B]ΟΛΕ!!![/Β]
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
ΟΛΕ
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλά με το σταγονόμετρο δίνεις ρε Βασίλη...
"tiranos" is your midle name re pst mou...?:rotflmao:
![]()
![]()
Γκιβ εντ σέιβ μιστερ Μπιλ... γκιβ ας ε σουπέρμπ θρεντ εντ σέιβ μοτο.γρ φρομ μίζερι...![]()
![]()
![]()
το τσαι που ειναι μπιλ?
:tea: :tea: :tea:
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλά με το σταγονόμετρο δίνεις ρε Βασίλη...
"tiranos" is your midle name re pst mou...?:rotflmao:
![]()
![]()
Γκιβ εντ σέιβ μιστερ Μπιλ... γκιβ ας ε σουπέρμπ θρεντ εντ σέιβ μοτο.γρ φρομ μίζερι...![]()
![]()
![]()
Μάγκες, παρεξήγηση!
Δεν υπάρχει σταγόνα.
Άμα είναι ν΄ανοίξω την στρόφιγγα του ταξιδιωτικού μπουγαδόνερου, θα τα παρασύρω όλα εφάπαξ!
Το βασανιστικό βαυκαλιζατέρ στη συγγραφή ταξιδιωτικού, δεν περιλαμβάνεται στα αρτίκλ του προσωπικού μου savoir vivre,
.
.
…και δηλώνω σκληρός πολέμιος.
Η φωτό μπήκε γιατί μΕ “βγήκε” έμπνευση για τίτλο.
Βρίσκομαι καθημερινά μεταξύ Σαλονί και Χολομώντος, στο έλεος κάποιων θρασύτατων ανθρωποειδών που υποδύονται τους θερμοϋδραυλικούς,
.
.
…καθώς και στο στόχαστρο ενδημικής ποικιλίας αρπακτικών που αναπτύσσεται σε καρέκλες πολεοδομικών γραφείων και τινών ακόμη υπηρεσιών, στελεχομένων από απογόνους των Νταβέλη, Κακαράπη, Καλαμπαλίκη και Τσιμπουκλάρα…
Δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε mood για συγγραφή ταξιδιωτικού.
Δεν υπάρχει ούτε σύνδεση… Στην beat-γιάφκα μου στο Χολομώντα, εκτός από κατσίκια, λύκους, αγριογούρουνα και λοιπή εντόπια πανίδα,
.
… δεν ενδημεί το ανθρωποφάγο internet το κοινό!
Κι αυτό μάλλον για καλό μΕ φαίνεται…
Οι φωτό μου δεν θα ικανοποιήσουν τους photoφίλ κατηχούμενους,
.
… και άνευ σχολιασμών μετά μαστιγίου, η παρουσίασή τους κρίνεται μάταιη.
Ας μπει ο καινούργιος χρόνος και βλέπουμε…
Όποιος –επαναλαμβάνω- ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες σχετικές με το ταξίδι, είμαι πάντα στη διάθεσή του.
Παρέχεται κρουνηδόν πληροφόρηση, φωτογραφική ντοκουμεντασιόν, μπουκαλάκι με σταγόνες από τον Al – Bahr – al – Azraq (Μπλέ Νείλο) και φακελάκι με άμμο από την έρημο της Νουβίας, εντελώς δωρεάν.
Ταξιδεύετε κι ευτυχείτε!
![]()
![]()
![]()
J.T.R
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Μάγκες, παρεξήγηση!
Δεν υπάρχει σταγόνα.
Άμα είναι ν΄ανοίξω την στρόφιγγα για ν΄αμολήσω ταξιδιωτικά μπουγαδόνερα, θα τα παρασύρω όλα εφάπαξ!
Το βασανιστικό βαυκαλιζατέρ στη συγγραφή ταξιδιωτικού, δεν περιλαμβάνεται στα αρτίκλ του προσωπικού μου savoir vivre,
.
.
…και δηλώνω σκληρός πολέμιος.
Οι φωτό μου δεν θα ικανοποιήσουν τους photoφίλ κατηχούμενους,
.
… και άνευ σχολιασμών μετά μαστιγίου, η παρουσίασή τους κρίνεται μάταιη.
Ας μπει ο καινούργιος χρόνος και βλέπουμε…
Όποιος –επαναλαμβάνω- ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες σχετικές με το ταξίδι, είμαι πάντα στη διάθεσή του.
Παρέχεται κρουνηδόν πληροφόρηση, φωτογραφική ντοκουμεντασιόν, μπουκαλάκι με σταγόνες από τον Al – Bahr – al – Azraq (Μπλέ Νείλο) και φακελάκι με άμμο από την έρημο της Νουβίας, εντελώς δωρεάν.
Ταξιδεύετε κι ευτυχείτε!
![]()
![]()
![]()
![]()
Να ένας καλός λόγος για να μας γράψεις πως τα πέρασες και αν το τσαγάκι ήταν καλό...
Καθόλου μάταιο...πιστεψέ το...
Μη το κάνεις για τους άλλους, για τη πριγκίπισσα κάνε το
Ευτυχώς θα έχουμε και κάτι καλό να περιμένουμε το 11...
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλώς ήρθες Βασίλη.
![]()
![]()
![]()
![]()
καλως μας όρισες![]()
![]()