Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 121

Θέμα: ΑΤΙΜΕΣ ΓΑΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΩ...

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Αλλα ΕΡΧΕΤΑΙ το γατάκι ετσι...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

.....έρχεται το πρόστυχο ......
    Always made to mean nothing

Για να σας χαλαρώσω θα σας πω μια μικρή ιστορία,

Είμαι πολύ ευαίσθητος με τα ζώα γιατί ξέρω ότι δεν μπορούν να προστατέψουν τον εαυτό τους.

Την εποχή που ήμουν φαντάρος στις εξόδους μου κυκλοφορούσα με ένα σακάτικο παπάκι να μειώσω τα έξοδα.
    Παρασκευή βράδυ κοπανιστός απο το στρατόπεδο στην Κερατέα και λίγα μέτρα απο το σπίτι μου στο Μπραχάμι σιχτιρίζω για τα σαμαράκια που έχουν στα καλά καθούμενα,
    τα περνάω και αμέσως ρίχνω ξερόγκαζο για να νιώσω λίγο τον βραδυνό αέρα,
    τι το ήθελα όμως ,ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤ2 ΜΕΤΡΑ,ΤΟ ΠΑΠΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΜΠΡΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ 1-2 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,
    ΠΕΦΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΓΑΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    Απο τον κρότο ξύπνησαν οι περίοικοι και βγήκαν έξω ανέλπιστα γρήγορα,ενώ ήμουν ακόμα κάτω όταν ήρθε μια γιαγιά να δει τι έχω ,οι άλλοι συζητούσαν και τους άκουσα να λένε,ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΓΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ

Μετά στο νοσοκομείο είδα ότι είχα ραγίσει το χέρι μου λίγο κάτω απο τον αγκώνα,
    τελικά η όλη φάση μου έδωσε κανά 20 μερο άδεια και πολύ γέλιο σε όσους έλεγα την ιστορία μου.

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    μιαου...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rumtumtugger1.jpg 
Προβολές:	203 
Μέγεθος:	21,8 KB 
ID:	20344
    και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BadCluster
    Για να σας χαλαρώσω θα σας πω μια μικρή ιστορία,

Είμαι πολύ ευαίσθητος με τα ζώα γιατί ξέρω ότι δεν μπορούν να προστατέψουν τον εαυτό τους.

Την εποχή που ήμουν φαντάρος στις εξόδους μου κυκλοφορούσα με ένα σακάτικο παπάκι να μειώσω τα έξοδα.
    Παρασκευή βράδυ κοπανιστός απο το στρατόπεδο στην Κερατέα και λίγα μέτρα απο το σπίτι μου στο Μπραχάμι σιχτιρίζω για τα σαμαράκια που έχουν στα καλά καθούμενα,
    τα περνάω και αμέσως ρίχνω ξερόγκαζο για να νιώσω λίγο τον βραδυνό αέρα,
    τι το ήθελα όμως ,ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤ2 ΜΕΤΡΑ,ΤΟ ΠΑΠΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΜΠΡΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ 1-2 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,
    ΠΕΦΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΓΑΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    Απο τον κρότο ξύπνησαν οι περίοικοι και βγήκαν έξω ανέλπιστα γρήγορα,ενώ ήμουν ακόμα κάτω όταν ήρθε μια γιαγιά να δει τι έχω ,οι άλλοι συζητούσαν και τους άκουσα να λένε,ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΓΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ

Μετά στο νοσοκομείο είδα ότι είχα ραγίσει το χέρι μου λίγο κάτω απο τον αγκώνα,
    τελικά η όλη φάση μου έδωσε κανά 20 μερο άδεια και πολύ γέλιο σε όσους έλεγα την ιστορία μου.
    χαλαροι ειμαστε

και μια και τα αναφέρεις θυμήθηκα την τούμπα που εχω φάει με ενα rd 50aki μονσελο άσπρο... προσπαθώντας να αποφύγω μια πονηρούλα που πετάχτηκε στη μέση της πατησίων με ολη τη Χαρα να γελάει...

και η ζωή συνεχίζεται...

non serviam Το avatar του/της kachius
    Yparxei sxesh metaksu paideias, anatrofhs paidiwn k.t.l.kai th sumperifora mas apenanti sta zwa (oxi ta dipoda)

Ta zwa OLA(poso mallon skuloi/gates, anaferwmai kuriws se auta giati erxomaste se kathimerini epafi mazi tous) exoun xarakthra kai prosopikotita kai idiws ta adespota den exoun kammia kakia apenanti se kanenan. Genika to iq tous kai h sypmerifora tous einai polu omoia me twn mikrwn antrhopoeidon (pou megalonontas ginontai teratomorfa!).

An loipon feromaste me tosi kakia se toso "apla" plasmatakia
    (otan se parei sto kinigi kapoio 4podo "teras" shmainai oti kapoia alla dipoda terata to dhmiourghsan!) pos perimenoume na antidroume politismena apenanti stous anthropous pou einai polu pio sunthetoi xarakthres me polles kakies komplex kai polla kila malakias pou oi perissoteroi kouvalame, apla kapoioi to gnwrizoume kai eimaste pio prosextikoi?

H stash mas apenanti sta zwa deixnei ton politismo mas kai thn koultoura mas. Sth finlandia kai sth germania p.x. mporei o kathenas na mpei se mesa MAZIKHS METAFORAS mazi me to skulo 'h th gata toy (ta opoia de tha afinontai eleutera na xezoun, glufoun, katouroun) kai pote ma POTE den eida kapoion allo epibati na antidra, na paraponiete, oute KAN na strabomoutsouniazei. Alla pali....siga ton politismo pou exoun oi germanoi ....oso gia tous finlandous? Polla xronia pisw.

A re ellhnares.

Eksaitias re tha fygw apo th xwra mou!

Exete anaroththei giati eimaste gia ton p****o?
    Exete parathrhsei p.x. ektos ths sumperiforas mas sta zoa,
    ton epaggelmatismo pou mas diakrinei?

Auth h xwra tha parameinei sta xalia ths, giati
    panta "ginomaste yperbolikoi"

Ela mwre...ti egine twra gia duo psorogata?
    Ela mwre...ti egine gia ta paidia sta fanaria? Guftoi einai.
    Ela mwre...mh douleueis toso...de tha sou poune mprabo.
    Ela mwre...giati na to kano egw...afou kaneis den to kanei

Ela mwro mou....pare me apo auto to mourdelo!!!

οι γάτες ρε είναι τα πιο ανεξάρτητα ζώα...
    ταΐζεις την γάτα τρώει , δεν την ταΐζεις σου ρίχνει μια μούντζα και σου λέει άντε ρε από δω που θες και γλύκες..
    θυμάμαι που είχα ένα γάτο τον Πάτροκλο κεραμιδόγατος κανελί με ρίγες τον ειχα βρει μέσα στα λάδια όταν ήταν σχεδόν κάνα μήνα..
    αυτό το γατί ήταν κόλλημα σκέτο..
    άσε που καθόταν πάνω στη σέλα σε ένα παπάκι που είχα τότε και πηγαίναμε βόλτα
    χάλι μαύρο ..
    κάτι βράδια που ήθελα να την αράξω στο καναπέ για καμιά τηλεόραση εβρισκα το γάτο στρογκυλοκαθισμένο στη γωνιά μου οπότε το επόμενο δευτερόλεπτο καθόμουνα πάνω σε μια χνουδωτή μπάλα
    για να μην τα πολυλογώ αναστέναζε το ζωντανό αλλά το επόμενο πρωί η εκδίκηση ήταν δική του. Πήγαινε πάντα και μου κατούραγε μέσα στα παπούτσια μου..
    όπως καταλαβαίνετε το πρωί δοκίμαζα μια δυσάρεστη έκπληξη πλατσσσ και μια βρωμιά...άλλο πράγμα.
    Ένα πρωί με ξυπνάει κοπανώντας την πόρτα του διαμερίσματος στις 6 η ώρα ένας τύπος και μου λείε ..
    ρε φίλε τι θα γίνει ?με το κολογατό σου ?? περνάει μέσα από τα μπαλκόνια στο σπίτι μου και κάθεται πάνω στο κρεβατάκι του μωρού ..
    άσε που μου εχει καταγρατζουνήσει τον καναπέ με τα νύχια του ΤΙ θα γίνει με το κολόγατό σου???

μόκο εγω ...

τρεις μήνες μετά που πήρα το γάτο πήρα και ένα λύκο τον Έκτορα.
    τριών μηνών το ζουλάπι τα λυκόσκυλα όταν είναι μωράκια έχουν τη φάση ...
    έβλεπε ο Έκτορας το Πάτροκλο και έλεγε μέσα του μπααα εδώ θα παίξουμε..
    ο γάτος όμως είχε διαφορετική άποψη με το του ριχνόταν το ζουλάπι καθόταν με ένα νευριασμένο ύφος και με τα αφτιά του πίσω και περίμενε ..μετά τις δυο τρεις πρώτες χαϊδεύτηκες που του ριχνε ο Έκτορας σε δευτερόλεπτα τον πλάκωνε στις νυχιές και ο μπουνταλάς την κοπάναγε με την ουρά στα σκέλια..
    κανα χρόνο μετά ο λύκος είχε γομαρέψει και χωρίς πολλά πολλά δεν τον πλησίαζε με τίποτα ..θυμόταν τις νυχές που είχε φάει μικρός...
    αλλά το πιο ωραίο πράγμα ήταν να τα βλέπεις να κοιμούνται αγκαλιά...ποίος είπε ότι η γάτα με το σκύλο δεν κάνουν????
    και η ζωή συνεχίζεται...

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius

A re ellhnares.

Γεια χαρά και καλό ταξίδι

Κανένας δεν σε αναγκάζει να μείνεις με το ζόρι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
    Yparxei sxesh metaksu paideias, anatrofhs paidiwn k.t.l.kai th sumperifora mas apenanti sta zwa (oxi ta dipoda)

Ta zwa OLA(poso mallon skuloi/gates, anaferwmai kuriws se auta giati erxomaste se kathimerini epafi mazi tous) exoun xarakthra kai prosopikotita kai idiws ta adespota den exoun kammia kakia apenanti se kanenan. Genika to iq tous kai h sypmerifora tous einai polu omoia me twn mikrwn antrhopoeidon (pou megalonontas ginontai teratomorfa!).

An loipon feromaste me tosi kakia se toso "apla" plasmatakia
    (otan se parei sto kinigi kapoio 4podo "teras" shmainai oti kapoia alla dipoda terata to dhmiourghsan!) pos perimenoume na antidroume politismena apenanti stous anthropous pou einai polu pio sunthetoi xarakthres me polles kakies komplex kai polla kila malakias pou oi perissoteroi kouvalame, apla kapoioi to gnwrizoume kai eimaste pio prosextikoi?

H stash mas apenanti sta zwa deixnei ton politismo mas kai thn koultoura mas. Sth finlandia kai sth germania p.x. mporei o kathenas na mpei se mesa MAZIKHS METAFORAS mazi me to skulo 'h th gata toy (ta opoia de tha afinontai eleutera na xezoun, glufoun, katouroun) kai pote ma POTE den eida kapoion allo epibati na antidra, na paraponiete, oute KAN na strabomoutsouniazei. Alla pali....siga ton politismo pou exoun oi germanoi ....oso gia tous finlandous? Polla xronia pisw.

A re ellhnares.

Exete anaroththei giati eimaste gia ton p****o?
    Exete parathrhsei p.x. ektos ths sumperiforas mas sta zoa,
    ton epaggelmatismo pou mas diakrinei?

Auth h xwra tha parameinei sta xalia ths, giati
    panta "ginomaste yperbolikoi"

Ela mwre...ti egine twra gia duo psorogata?
    Ela mwre...ti egine gia ta paidia sta fanaria? Guftoi einai.
    Ela mwre...mh douleueis toso...de tha sou poune mprabo.
    Ela mwre...giati na to kano egw...afou kaneis den to kanei

Ela mwro mou....pare me apo auto to mourdelo!!!
    δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω με οσα λές...

οχι ομως στο να φύγουμε ...
    για μένα πρέπει να μείνουμε και να το παλέψουμε...
    οσο μπορούμε..
    με όποιο τρόπο..

και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    οι γάτες ρε είναι τα πιο ανεξάρτητα ζώα...
    ταΐζεις την γάτα τρώει , δεν την ταΐζεις σου ρίχνει μια μούντζα και σου λέει άντε ρε από δω που θες και γλύκες..
    θυμάμαι που είχα ένα γάτο τον Πάτροκλο κεραμιδόγατος κανελί με ρίγες τον ειχα βρει μέσα στα λάδια όταν ήταν σχεδόν κάνα μήνα..
    .................................................................................................... ...
    για να μην τα πολυλογώ αναστέναζε το ζωντανό αλλά το επόμενο πρωί η εκδίκηση ήταν δική του. Πήγαινε πάντα και μου κατούραγε μέσα στα παπούτσια μου..
    όπως καταλαβαίνετε το πρωί δοκίμαζα μια δυσάρεστη έκπληξη πλατσσσ και μια βρωμιά...άλλο πράγμα.
    Ένα πρωί με ξυπνάει κοπανώντας την πόρτα του διαμερίσματος στις 6 η ώρα ένας τύπος και μου λείε ..
    ρε φίλε τι θα γίνει ?με το κολογατό σου ?? περνάει μέσα από τα μπαλκόνια στο σπίτι μου και κάθεται πάνω στο κρεβατάκι του μωρού ..
    άσε που μου εχει καταγρατζουνήσει τον καναπέ με τα νύχια του ΤΙ θα γίνει με το κολόγατό σου???

μόκο εγω ...

τρεις μήνες μετά που πήρα το γάτο πήρα και ένα λύκο τον Έκτορα.
    τριών μηνών το ζουλάπι τα λυκόσκυλα όταν είναι μωράκια έχουν τη φάση ...
    έβλεπε ο Έκτορας το Πάτροκλο και έλεγε μέσα του μπααα εδώ θα παίξουμε..
    .................................................................................................... ..
    κανα χρόνο μετά ο λύκος είχε γομαρέψει και χωρίς πολλά πολλά δεν τον πλησίαζε με τίποτα ..θυμόταν τις νυχές που είχε φάει μικρός...
    αλλά το πιο ωραίο πράγμα ήταν να τα βλέπεις να κοιμούνται αγκαλιά...ποίος είπε ότι η γάτα με το σκύλο δεν κάνουν????
    ωραια η ιστορια σου (τι ωραια δλδ αφου δεν ειχε αρχη , δεν ειχε θεμα , δεν εοχε τελος) αλλα...

που κωλαει με το υποληπο ποστ????:rotflmao:
    γιατι τον τελευτεο καιρο γραφεις κατεβατα ολοκληρα (και μαλιστα με σοβαρο υφος)? παιζει κατι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ixnilatis
    Ειλικρινά άμα ήξερα ότι το post που δημιούργησα θα είχε αυτή την εξέλιξη δεν θα το δημιουργούσα καν.
    Τουλάχιστον πήρα 2 καλές ιδέες. Αυτή με την κάλυψη της σέλας με μια πλαστική σακούλα ή με κάποιο σανίδι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis
    Ειλικρινά άμα ήξερα ότι το post που δημιούργησα θα είχε αυτή την εξέλιξη δεν θα το δημιουργούσα καν.
    Τουλάχιστον πήρα 2 καλές ιδέες. Αυτή με την κάλυψη της σέλας με μια πλαστική σακούλα ή με κάποιο σανίδι!
    ΕΧΕΙΣ ΡΕΝΤΑ ΟΜΩΣ ... ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .... ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ????? :rotflmao:
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Παλαιό μέλος
    δυστυχως κυκλοφορουν αναμεσα μας, και ειναι και μπολικοι, πολλοι περισσοτεροι απο οσους νομιζεται

Παλαιοτερα δουλευα ηλεκτρολογος και οταν καποιος εβλεπε να περναει γατα κατω απ την οικοδομη φωναζε ''ΓΑΤΙΙΙ''

αφηνανε τις πενσες και πιανανε τα τουβλα και δωσε.Σαν να τους επιανε υστερια

ηταν και ενας απ τους λογους που αλλαξα δουλεια.Δυσκολο να νταραβεριζεσαι με ''ΖΩΑ''

Νομιζω οτι ειδικα οι γατες εχουν προβλημα

με τους σκυλους ειναι πιο φιλικοι ολοι αυτοι οι βλαχοι.Αλλα με τα γατια...

μπορει να βλεπουν στη μορφη της γατας τη γυναικα...

και να βγαζουν εκει τα κομπλεξ τους

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ...ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΙΧΝΙΛΑΤΗ
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
    ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ...ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΙΧΝΙΛΑΤΗ

Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε.

Τι εννοείς;

Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε.

Τι εννοείς;

ΦΙΛΕ ΖΕΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ) ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ(ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟ).ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ 10-15ΗΜΕΡΕΣ
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 12:39
  2. ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 16:50
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2004, 03:46