Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 95

Θέμα: Τι μαζεψα απο τον δρομο.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Του Πέλοπα;
    Του Παμινου.(να κανει η μανα)
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ψαχνω για χειμερινα γαντια και σκουφο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    ψαχνω για χειμερινα γαντια και σκουφο

Δεν εχει καταλληλο τριχωμα ο συγκεκριμενος σκυλακος!

Ψαξε αλλου

Re: Τι μαζεψα απο τον δρομο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Την κυριακη κατα της 12.00 εχω βγει να κανω μια γυρα για διαφορα ψωνια με το μηχανακι.
    Ενω πηγαινω κανονικα ,μπροστα μου ενα Ι.Χ φρεναρει αποτομα στην μεση του πουθενα ,χωρις να καταλαβαινω τον λογο που σταματησε.
    Κανω ελιγμο ,τον αποφευγω και μπροστα του βλεπω αυτο που θα δειτε στην φωτο, του κανω νοημα,πηδαει πανω στο μηχανακι και φευγουμε.
    Βασικα ελπιζω να βρω καμια φωτο απωλεσθη για να τον επιστρεψω, αν δεν νοιαστει κανεις ομως τον κρατησα.

Δευτερη μερα στην κατοχη μου , επιασε κιολας δουλεια, συνοδηγος στο φορτηγο.
    kita ifos re to kakomiro mesa stin pikra ine poli stenaxoria ke o alos dini 500 ton agapai poli fenete ke o skilos ine down pou xa8ike milame an ksana desoune skilos ke an8ropos 8a ginis tis xara to kagkelo..

pigene ton re file ine mireo
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Ρε αφου ειπαμε, θα βρεθουμε το μεσημερι και θα παμε παρεα,ελπιζω να μην ειναι δικος του.

Νοελα, δεν ειχε λουρακι ,τον βρηκα λουτσα,το τσιπακι πως μπορω να το καταλαβω αν εχει?

Φαντασου να βρεθουμε ,να φωναξει τον ποκο και οταν τον πλησιασει να του δωσει μια κλωτσια.:rotflmao:

1000 μπραβο που μαζεψες το κοκερακι και αλλα τοσα για την σταση σου στην χρηματικη αμοιβη.
    αν ο τυπος δεν σου γεμιση το ματι ασε τον σκυλακο να διαλεξει ποιον προτιμαει απο τους δυο σας. αν δεν ειναι τσιπαρισμενος και δεν εχει βιβλιαριο υγειας, καλοριζικος!
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Φωτογραφία0028 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	370 
Μέγεθος:	79,6 KB 
ID:	215794

λεγε ρε μλκ λεπτομερειες!

:a07:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Φωτογραφία0023 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	370 
Μέγεθος:	78,8 KB 
ID:	215795

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    λεγε ρε μλκ λεπτομερειες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GYROSCOP FENOM
    Απιστευτο 2ημερο χιλια μπραβο για την διοργανωση και σε ολα τα παιδια για ολα
    αρη η παρεα σας τα σπαει, τα πειραγματα και οι ατακες θα μου μεινουν αξεχαστα,
    τι να πρωτοθυμηθω ,τον athanasio που απο το πολυ ξυσιμο παραλιγο να βγουν τα δαχτυλα απο την μποτα ,τον μουτσο με το κ5 του ηρεμος να μας φτιαχνει ντοπε ροφηματα με πονηρο γελακι,τον μητσο τον δασκαλο απο την ικαρια που μας πηγε και στο χαμαμ και φτιαξαμε τα αυχενικα μας, τον λουκα τον τουμπανο που πεταγε τις ατακες σαν πυροβολο σε παροξυσμο

Ευχαριστω ολους για την απιστευτη εμπειρια ,για την καλη παρεα,και για την χαρα που ζησαμε αυτες τις 2μερες.

Επισης ευχαριστω τον φιλο μου τον πανο τον ζεφυρο που μαζι του ζω εντονα καθε στιγμη και που με τραβαει σε ολα αυτα (κιας κλαιω) τον εχω στην καρδια μου και το ξερει και του ευχομαι να μην συμβιβαστει ποτε¨ ειμαι τυχερος που ειμαι φιλος του.

υ.γ1 Ειδα πολλα μηχανακια απο κοντα στην πιστα, που τα εβλεπα στα ονειρα μου αλλα το bimota αρη με γυρισε πισω την μερα που το ειχα δει στο περιοδικο (μοτο) νομιζω και που τρεχοντας τα σαλια μου σκεφτηκα αν θα το δω ποτε απο κοντα, τελικα το ειδα΄απλα θεικο.

υ.γ2 Νομιζω πως καποιος εχει την εκκινηση του αγωνα σε βιντεο, διδεται αμοιβη για να βρεθει αλλωστε θα ξαναπαρω εκκινηση με τετοια τουμπανα ποτε στην ζωη μου?
    Στον πρωτο γυρο οι σφυγμοι μου πρεπει να ειχαν φτασει στην στρατοσφαιρα και να φλερταριζαν
    χορευοντας βαλς με εφραγματα και εγκεφαλικα,απιστευτο συναισθημα.

Ο φαινομενος ειναι φιλαρακι και ξαφνικα ειχαμε την φαεινη ιδεα να κανουμε μια πλακα για να δουμε αντιδρασεις.

Αν καποιοι παρεξηγηθηκαν,ζηταμε συγνωμη.

Το σκυλακι οντως βρεθηκε οπως ειπα την κυριακη και προς το παρον μενει στα χερια μου μεχρι να βρεθει ο ιδιοκτητης.
    Η Τζιλντα περναει χαρμα με την καινουργια της παρεα και οπως βλεπετε υπαρχει απλετος χωρος για τα ερωτικα παιχνιδια τους.

Μαζι τους περναω και εγω ζαχαρη.

Ο φαινομενος ειναι φιλαρακι και ξαφνικα ειχαμε την φαεινη ιδεα να κανουμε μια πλακα για να δουμε αντιδρασεις.

Το σκυλακι οντως βρεθηκε οπως ειπα την κυριακη και προς το παρον μενει στα χερια μου μεχρι να βρεθει ο ιδιοκτητης.
    Η Τζιλντα περναει χαρμα με την καινουργια της παρεα και οπως βλεπετε υπαρχει απλετος χωρος για τα ερωτικα παιχνιδια τους.

ΕΙΣΑΙ ΜΛΚΑΣ!!!!!!!!!!

Και λεω, ρε πουστη μου δεν μπορει, τον ξερω τον "φαινομενο" και ειναι και φιλος του Αρη, τι σκ@τ@????????

Μλκ μας την εφερες!

Ας ειναι που περνας καλα και ολα τ αλλα...

ρε μαλακα ημαρτον...δεν κανουν πλακα με αυτο...

απο την στιγμη που δεν εχει ψαξει ακομα καποιος σημαινει οτι ο παλιος ιδιοκτητης δεν τον πολυνοιαζει...ευτυχως επεσε στα καλυτερα χερια....

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    :a07:
    βαλε κανονικο γκαζον ρε ζβαρνιαρη
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Πριν από πολλά χρόνια είχα βρει ένα ντοπερμανάκι ήταν δεν ήταν 3 μηνών να περιπλανιέται στο προαύλιο του σχολείου ένα απόγευμα που είχαμε πάει για να παίξουμε μπάσκετ.Εγώ φυσικά τρελαμένος με τα σκυλιά φαγώθηκα να τον κρατήσουμε και οι γονείς μου συμφώνησαν αφού πρώτα όμως θα βάζαμε αγγελία στην εφημερίδα μήπως τον έχασε κάποιος γιατί φορούσε λουράκι.Τέλοσπαντων επί 2 βδομάδες η αγγελία φιγουράριζε στην εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας ώσπου μια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και για μεγάλη μου απογοήτευση ήταν ο ιδιοκτήτης ο οποίος μετά από κοντά 15 μέρες θυμήθηκε να κοιτάξει την εφημερίδα.Ήρθε σπίτι μας να τον πάρει και όχι μόνο δεν είπε ευχαριστώ αλλά γύρισε και είπε στον πατέρα μου:"Μήπως ο γιος σας μπήκε στο σπίτι μας και τον έκλεψε;".Δεν θυμάμαι τον πατέρα μου πιο νευριασμένο,του κατέβασε 2-3 καντήλια του έδωσε το σκυλί και τον σούταρε από το σπίτι.Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι "φιλόζωοι"
    Fortis Fortuna Adiuvat

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Τωρα να σου πω οτι εισαι μαλακας η οχι?:rotflmao: :rotflmao:
    Ρε ηλιθιε δεν κανουν τετοιες πλακες.Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με τον φαινομενο,τα 500 που γιναν 200 κλπ.:rotflmao:
    Τζιλντα λεμε και τη δικια μας σκυλα μονο που ειναι ημιαιμο πεκινουα και 4 κιλα.Απο χαρακτηρα ομως διαμαντι.Ειναι η μασκωτ της πλατειας.ΟΛΑ τα παιδια της γειτονιας παιζουν μαζι της.

Ξαναματαλεω,ΚΡΑΤΑ τον.Αφου τα βρηκε και με την αλλη θα περασετε σουπερ.(ηλιθιε ε ηλιθιε :rotflmao: :rotflmao: )
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Τωρα να σου πω οτι εισαι μαλακας η οχι?:rotflmao: :rotflmao:
    Ρε ηλιθιε δεν κανουν τετοιες πλακες.Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με τον φαινομενο,τα 500 που γιναν 200 κλπ.:rotflmao:
    Τζιλντα λεμε και τη δικια μας σκυλα μονο που ειναι ημιαιμο πεκινουα και 4 κιλα.Απο χαρακτηρα ομως διαμαντι.Ειναι η μασκωτ της πλατειας.ΟΛΑ τα παιδια της γειτονιας παιζουν μαζι της.

Ξαναματαλεω,ΚΡΑΤΑ τον.Αφου τα βρηκε και με την αλλη θα περασετε σουπερ.(ηλιθιε ε ηλιθιε :rotflmao: :rotflmao: )

ρε συ Χρηστο, παμε ρε να τον δειρουμε?

ή μαλλον δε πας εσυ γιατι εγω εχω δουλεια?

Δινω 500 ?!

ε?

:wacko:

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τankpad και σημάδια απο τον ήλιο. Τι συμβαίνει ?
    από giorgos wylde στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2010, 09:50
  2. Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2007, 12:37
  3. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2005, 06:21
  4. Προσοχή στο τι ζητάτε απο τον Άι Βασίλη.....
    από latris mixanis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 13:44
  5. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ