αδερφε δεν εισαι μονος!!...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ!!!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
εχω ενα γειτονα,ο οποιος ειναι ρουφιανος...
Φιλοτιμο?.....το αφησανε στον ηλιο και εξατμιστηκε!Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
...υποθετω οτι δεν ειναι νομιμος χωρος παρκινγκ,οποτε παμε απλα με το << φιλοτιμο >>....
Σορυ αλλα ο νοτακος εχει δικιο....βλεπεις ενα ''Ρ'' ρε γαμωτο μου.....καποιος ειναι εκει μεσα.ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΡΕ ΚΑΦΡΕ!
Εμενα για αλλη μια φορα με τσαντιζει η διοικηση και η αυτοδιοικηση των ασχετων τσανακογλυφτων!
....αντι να προωθουνε και να ενισχυουνε τις οποιες προσπαθειες ''εσωτερικου'' παρκαρισματος στις μεγαλουπολεις , ζητανε και φραγκα για να νομιμοποιηθουν οι...πυλωτες και τα παρκιν....ως παρκιν!
Κατα τ'αλλα?....νεα πολυκατοικια με 16 διαμερισματα και 8 θεσεις παρκιν γιατι τα ''τσακαλια'' κανανε το ισογειο καταστημα να τσιμπανε τα νοικια! (ο μεγαλοεργολαβος και ο νομαρχης βεβαια ειναι τιποτα ''κουμπαρακια'')...τσ τσ τσ!
....να μου πεις εδω δεν ενισχυουνε την κινηση με διδυκλο για να λυθει το κυκλοφοριακο!
....θενε λεει και Χτεο τωρα δα!.....η λυση κρυβεται στις termignoni μου και δεν το 'ξερα ο μαλακας!![]()