Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 90

Θέμα: 30/900 ??????

Παλαιό μέλος
    Από την αρχή μόνο 30/900 γράφει. Τώρα τελευταία βλέπω και μικρές σύντομες ατάκες γραμμένες από κάτω, όχι μόνο μία όμως... Άλλες αφίσες έχουν άλλη ατάκα...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

δεύτερο "ποστ"

30 χρόνια δουλειάς, 900 ευρώ συνταξη...

έτσι μουρχεται να παω να κολλησω λεζάντα σε όλες αυτές τις αφίσες: "Μας πρήξατε τα @@!! "

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    δεύτερο "ποστ"

30 χρόνια δουλειάς, 900 ευρώ συνταξη...

έτσι μουρχεται να παω να κολλησω λεζάντα σε όλες αυτές τις αφίσες: "Μας πρήξατε τα @@!! "
    εχεις δικιο φωτακο μου!!!

λες και θα παρουμε συνταξη εμας και μας νοιαζει!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panoskl
    Αυτό δηλ. είναι αίτημα;

Από ποιόν;

Ποιός θα πλήρωνε για να γεμίσει τον κόσμο αφίσες για να διατυπώσει ένα αίτημα;

Αν είναι όντως αίτημα, είναι εντελώς παράλογο.
    Με το συμπάθιο, πόσα χρόνια μετράς; Αν είναι κάτω από 25 μην το πεις. Αν είναι πάνω από 25 πέστο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Με το συμπάθιο, πόσα χρόνια μετράς; Αν είναι κάτω από 25 μην το πεις. Αν είναι πάνω από 25 πέστο
    Είμαι 41.

Μπορείς να συνεχίσεις την σκέψη σου με βάση αυτό;

Λόγω ηλικίας μου ξεφεύγουν κάποια πράγματα κι έτσι δεν καταλαβαίνω πού το πας.

Παλαιό μέλος
    Είμαι 41.

Μπορείς να συνεχίσεις την σκέψη σου με βάση αυτό;

Λόγω ηλικίας μου ξεφεύγουν κάποια πράγματα κι έτσι δεν καταλαβαίνω πού το πας.
    Απορώ γιατί: α) δεν αναγνωρίζεις ότι υπάρχει λόγος να μπαίνει ένα αίτημα που κατά πάσα πιθανότητα αφορά το μισθό και τις ώρες εργασίας, έδώ στο 2010. Και ότι είναι τρομακτικής σημασίας να διατηρηθεί ένα μίνιμουμ επίπεδο επιβίωσης, κάτω από το οποίο θα γίνει της κ...ας

β) δεν αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που ναι, δρουν από μόνοι τους για να υπερασπιστούν τα ξεφτισμένα "δικαιώματά" μας [φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα ισχύει για αυτούς που πήραν την πρωτοβουλία]

γ) και ότι τέτοιοι τύποι, ναι, βάζουν γκαφρά για να πουν αυτό που θέλουν και δεν παίρνουν αγκαλιά κανένα μέσο για να κάνει τη δουλειά γι αυτούς. Εμένα η δουλειά αυτή δε μου φαίνεται καθόλου διαφημιστική, καθότι οι διαφημιστές χρόνια τώρα, είναι βλάκες με πατέντα και αδυνατούν να πρωτοτυπήσουν. Υπενθυμίζω ότι υπάρχουν αρκετές συνδικαλιστικές προσπάθειες, που ναι, δρουν "παράλογα" και παίρνουν το βάρος των λόγων τους. Ξέρεις, πλερώνω τα χαρτιά, τις αφίσες, τρώω στη μάπα να τις μοιράσω (και να τους λένε και μαλακίες...)

Νομίζω το ότι δεν είναι καθόλου προφανή αυτά, είναι προβληματάρα και δεν λύνεται.Για κάτι τέτοιους λόγους, θα πάμε εκεί που πάμε

ανέ-μελος Το avatar του/της KAGOURO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Μετα απο 30 χρονια εργασιας θα περνεις 900Ε συνταξη
    Αυτό είναι που ΔΕΝ παίζει με τίποτα !

Απορώ γιατί: α) δεν αναγνωρίζεις ότι υπάρχει λόγος να μπαίνει ένα αίτημα που κατά πάσα πιθανότητα αφορά το μισθό και τις ώρες εργασίας, έδώ στο 2010. Και ότι είναι τρομακτικής σημασίας να διατηρηθεί ένα μίνιμουμ επίπεδο επιβίωσης, κάτω από το οποίο θα γίνει της κ...ας

β) δεν αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που ναι, δρουν από μόνοι τους για να υπερασπιστούν τα ξεφτισμένα "δικαιώματά" μας [φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα ισχύει για αυτούς που πήραν την πρωτοβουλία]

γ) και ότι τέτοιοι τύποι, ναι, βάζουν γκαφρά για να πουν αυτό που θέλουν και δεν παίρνουν αγκαλιά κανένα μέσο για να κάνει τη δουλειά γι αυτούς. Εμένα η δουλειά αυτή δε μου φαίνεται καθόλου διαφημιστική, καθότι οι διαφημιστές χρόνια τώρα, είναι βλάκες με πατέντα και αδυνατούν να πρωτοτυπήσουν. Υπενθυμίζω ότι υπάρχουν αρκετές συνδικαλιστικές προσπάθειες, που ναι, δρουν "παράλογα" και παίρνουν το βάρος των λόγων τους. Ξέρεις, πλερώνω τα χαρτιά, τις αφίσες, τρώω στη μάπα να τις μοιράσω (και να τους λένε και μαλακίες...)

Νομίζω το ότι δεν είναι καθόλου προφανή αυτά, είναι προβληματάρα και δεν λύνεται.Για κάτι τέτοιους λόγους, θα πάμε εκεί που πάμε
    Το κλειδί είναι στις λέξεις "κατά πάσα πιθανότητα".

Αν αφορά τον ελάχιστο μισθό, δεν έχω καμία αντίρρηση. Είναι ξεφτίλα να υπάρχει ήδη ελάχιστος μισθός αλλά και πάλι κάποιοι να αμείβονται με κάτι λιγότερο από τον ελάχιστο. Τι διάολο ελάχιστος είναι, ποτέ δεν κατάλαβα!

Και βέβαια δεν θέλω να υπάρχει γενιά των 600 και των 500 ευρώ.

Παράλογο είναι οι 30 ώρες την εβδομάδα. ΔΕΝ πρόκειται να δημιουργηθούν έτσι θέσεις εργασίας. Απλά θα δουλεύουμε πάλι 40 αλλά "μαύρα" όπως τώρα δουλεύουμε 50.

Παράλογο είναι να υπάρχει ένας μισθός για όλους (όχι ελάχιστος) ΑΝ αυτό θέλει να πει ο ποιητής.

Φαντάζομαι (όπως κι εσύ) ότι κάποιοι παίρνουν πρωτοβουλίες. Καλή η πρωτοβουλία (αν είναι) αλλά με γρίφους δεν νομίζω ότι θα πετύχαινε.

Οι διαφημιστές δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν κάτι τέτοιο και το ξανακάνουν επειδή όπως λές κι εσύ αδυνατούν να πρωτοτυπήσουν.

Η πλάκα θα είναι να αποκαλυφθεί τίποτα κουφό και να ξενερώσουμε άσχημα όλοι...

Παλαιό μέλος
    Το κλειδί είναι στις λέξεις "κατά πάσα πιθανότητα".

Αν αφορά τον ελάχιστο μισθό, δεν έχω καμία αντίρρηση. Είναι ξεφτίλα να υπάρχει ήδη ελάχιστος μισθός αλλά και πάλι κάποιοι να αμείβονται με κάτι λιγότερο από τον ελάχιστο. Τι διάολο ελάχιστος είναι, ποτέ δεν κατάλαβα!

Και βέβαια δεν θέλω να υπάρχει γενιά των 600 και των 500 ευρώ.

Παράλογο είναι οι 30 ώρες την εβδομάδα. ΔΕΝ πρόκειται να δημιουργηθούν έτσι θέσεις εργασίας. Απλά θα δουλεύουμε πάλι 40 αλλά "μαύρα" όπως τώρα δουλεύουμε 50.

Παράλογο είναι να υπάρχει ένας μισθός για όλους (όχι ελάχιστος) ΑΝ αυτό θέλει να πει ο ποιητής.

Φαντάζομαι (όπως κι εσύ) ότι κάποιοι παίρνουν πρωτοβουλίες. Καλή η πρωτοβουλία (αν είναι) αλλά με γρίφους δεν νομίζω ότι θα πετύχαινε.

Οι διαφημιστές δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν κάτι τέτοιο και το ξανακάνουν επειδή όπως λές κι εσύ αδυνατούν να πρωτοτυπήσουν.

Η πλάκα θα είναι να αποκαλυφθεί τίποτα κουφό και να ξενερώσουμε άσχημα όλοι...
    Θέσεις εργασίας μπορούν να "επιβληθούν" να δημιουργηθούν όταν οι διπλανοί μας και οι παραδιπλανοί μας καταλάβαιναν κάποια στοιχειώδη και τα διεκδικούσαν.

Κάνεις 2 λάθη (όπως πολλοί): 1) μπαίνεις στη θέση του διαχειριστή της εξουσίας κ 2) βλέπεις μεγέθη (ώστε να μπορέσεις να υπολογίσεις-λογικό) τα οποία όμως είναι τόσο σχετικά, που πέφτεις στην παγίδα της λογικής των κρατούντων μας.

Παράδειγμα: αν μετρήσεις τον παραχθέντα πλούτο των τελευταίων 20 ετών, τον φρενήρη ρυθμό της υπεραξίας (των κερδών), θα μπορούσες κάλιστα να πεις: ώπα μάγκες, τώρα που παίζει ζόρι, βάλτε στον πάγκο αυτά που βγάλατε με τις πλάτες τα προηγούμενα 20 χρόνια, να ξεχρεώσουμε και μη μας ζαλίζετε τα ούμπαλα. Αλλά αυτό δεν το λέει κανείς, αν και λογι(στι)κά είναι σωστό.

Απ την άλλη ένα σεβαστό μέρος των χρεών του ελληνικού κράτους είναι περιουσία των ελληνικών τραπεζών, ο "εχθρός" δηλαδή, είναι και εντός των πυλών. Γιατί αυτές δεν τα χαρίζουν;; Καλά οκ, έτσι το λέω.

Περί μισθού: οκ, είναι αδικία κατά τη γνώμη σου κάποιοι να παίρνουν τα ίδια με κάποιους άλλους. Έχει λογική. Αλλά έχει λειτουργήσει διασπαστικά και καθησυχαστικά. Αυτός με τα +200 γράφει στα ... του αυτόν που παίρνει τα -200 κλπ. Η ιδέα ενός "κοινού" μισθού, έστω ανά κατηγορίες (κλάδους) εργαζομένων, είναι πολύ παλιό, έξυπνο και δυνατό αίτημα, αλλά φαίνεται κουλό σήμερα.

Ξέρεις πόσο δύσκολα αντιμετωπίζεται ένα σύνολο που ζητάει τα 900 να γίνουν 1200 και πόσο εύκολα μια μερίδα που ζητάει τα 1000 να γίνουν 1200; Σκέψου το λίγο, δεν είναι τρελό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
    http://www.sarajevomag.gr/
    Έριξα μια ματιά για την απάντηση στο τί είναι το 30/900 αλλά δεν...

Αν μου ξέφυγε ρίξε μια βοήθεια!

Παντως εχει αλλαξει κ το χρωμα στο γραμματα...
    Στην αρχη ηταν λευκο και τωρα εχει γινει περτικαλι
    Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally

.....
    Κάνεις 2 λάθη (όπως πολλοί): 1) μπαίνεις στη θέση του διαχειριστή της εξουσίας κ 2) βλέπεις μεγέθη (ώστε να μπορέσεις να υπολογίσεις-λογικό) τα οποία όμως είναι τόσο σχετικά, που πέφτεις στην παγίδα της λογικής των κρατούντων μας.
    .....
    Αλλά έχει λειτουργήσει διασπαστικά και καθησυχαστικά.
    .....
    Ξέρεις πόσο δύσκολα αντιμετωπίζεται ένα σύνολο που ζητάει τα 900 να γίνουν 1200 και πόσο εύκολα μια μερίδα που ζητάει τα 1000 να γίνουν 1200; Σκέψου το λίγο, δεν είναι τρελό.
    Σε έχασα φίλε μου...

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά δεν μπορώ να σε καταλάβω. Αν δεν βαριέσαι εξήγησέ μου λίγο αυτά που έχω αφήσει. Αν και θα μας αφήσουν μόνους οι υπόλοιποι σύντομα...

Και πάλι πιστεύω θα έχει πλάκα αν μας προκύψει διαφήμιση κόμματος ή απορρυπαντικού...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
    http://www.sarajevomag.gr/
    Να 'ναι καλά τα παιδιά, αλλά όταν ακούω "Σύντροφε - Συντρόφισσα" , δεν ξέρω γιατί, κουμπώνομαι.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακή 30-05
    από eXTirience στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 08:02
  2. Plysimo 30 Aftokinitwn se 3'' me 0 KOSTOS
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2004, 11:31