δεν κανω quotes διοτι θα μας παρει καμια βδομαδα να βρουμε ακρη...
βασικα ,σε καμια περιπτωση δεν ξεκιναω απο το μηδεν...σαφεστατα και υπαρχει "πελατολογιο",αλλιως δεν θα το σκεφτομουν καν ως κινηση...το κανω επαγγελματικα χρονια,απλως οχι συχνα...
επισης,δεν χρειαζομαι "σπρωξιμο" απο κανενα συνεργειο,μια και στην αγορα,εστω και με μεγαλα διαλειμματα,ειμαι πολλα χρονια...
μονο τον τελευταιο χρονο,οι δουλειες που εχω "διωξει" βγαζουν ενα αξιοπρεπεστατο ετησιο εισοδημα...φυσικα αυτο δεν εγγυαται σιγουρο μελλον,αλλα ειναι τουλαχιστον ενας μπουσουλας...
αλλωστε δεν παιρνω και κανα φοβερο ρισκο επι της ουσιας,μια και ξεκρεμαστος, ως προς τα προς το ευ ζειν,σε λογικα πλαισια παντα,δεν μενω...
αυτο που εχω κερδισει ολα αυτα τα χρονια,ειναι το να κανω αυτο που θελω,οπως εγω θελω...
οπως και το να επιλεγω αυτους με τους οποιους θα κανω δουλεια...
υπαρχει αλληλοσεβασμος, στον βαθμο που εγω σεβομαι την περιουσια και την δαπανη του αλλου και αντιστοιχα αυτος σεβεται τις γνωσεις και τις παραξενιες μου...
να εμπιστευτω υπαλληλο δεν παιζει ουτε καν ως σκεψη...οποτε,ως εκ των πραγματων,δεν παω για ποσοτητα,αλλα ποιοτητα...
επισης ,απ την στιγμη που μιλαμε για πελατες με αντιληψη,δεν τιθεται θεμα μεταξυ ευρωπης-ιαπωνιας,μια και ο καθενας, συνειδητοποιημενος,απο μας,ξερει πολυ καλα τι καβαλαει...
τον ασχετο δεν τον θελω...και δεν με θελει και αυτος...
εχω πιασει,απο ktm 520-530- 620 μεχρι bmw r25-26-50-51 και οτι τζαπαν μπορειτε να φανταστειτε...σε καθε περιπτωση ομως υπηρχε αλληλοσυνεννοηση...
anyway...θα δειξει η πορεια...
@devilio το δικο σου θα ειναι το πρωτο που θα πιασω(ξανα) οπως ξερεις...το μονο κακο ειναι οτι @@ διαφημιση θα μου γινει με τα 60 ψωρομουλαρα που παμε να βγαλουμε απο την παπια...![]()