Τον Iosif πρέπει να τον ειδοποιείτε εγκαίρως γιατί θέλει πολλή γραφειοκρατία (από δύο προϊσταμένους) για να πάρει έγκριση...
Τον Iosif πρέπει να τον ειδοποιείτε εγκαίρως γιατί θέλει πολλή γραφειοκρατία (από δύο προϊσταμένους) για να πάρει έγκριση...
Υπέροχη εκδρομή παιδιά, μπράβο.
Ούτε που ήξερα για τη λίμνη Πολυφύτου, αλλά έχει μπει ήδη στο πρόγραμμα για την επόμενη διαδρομή.
Γιώργος - F650GS '01 - Θεσσαλονίκη
george stathis gelande sport | The Chain Gang Inmate #F6502878
ωραία μερη .. στα υπόψη !!!
μπράβο σας![]()
Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!
Εκεί έζησα τα 2 πρώτα χρόνια της ζωής μου!! κάτω δεξιά φαίνεται και το σπίτι!Αρχικά δημιουργήθηκε από NickolasV
Να προσθέσω και εγώ μία φωτό.
Είναι ο "Οικισμός της ΔΕΗ". Φτιάχτηκε σε ένα ονειρικό μέρος για να στεγάσει τους κατασκευαστές του υδροηλεκτρικού φράγματος.
Μετά εγκαταλείφτηκε...
Μία επίσκεψη αξίζει για να καταλάβαιτε την αξία του.
Φύσικα δεν θυμάμαι τίποτα από τότε αλλά το επισκέφτηκα πρόσφατα με τον father και με ξενάγησε!
Μηπως εχετε αρχειο για GPS της διαδρομης. Σκεφτομαι να κανω του Αγιου πνευματος εκδρομη προς πλακα λιτοχωρου απο Κοζανη και ψαχνω χωματινη διαδρομη.Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Για το ΠΣΚ που μας πέρασε, 22-10-10 και μετα, η πρόβλεψη για τον καιρό ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική, κάτι που δεν έπρεπε να αφήσουμε ανεκμεταλλευτο. Έτσι αποφασίσαμε να κατευθυνθούμε προς τη λίμνη Πολυφύτου στην Κοζάνη.
Η παρέα : NickolasV (Xtz), Σωτήρης (Xtz), Μιχάλης (Varadero), Εγώ (1100 Gs).
Και η διαδρομή :
1η ημέρα. Καβάλα - Κατερίνη - Δίον (ρέμα ούρλια) - Βροντού (Αγία Κόρη).
2η ημέρα. Βροντού - (χώμα) - Πέτρα - Φωτεινά - Σκοτεινά - (χώμα) - Φτέρη - Καταφύγιο - (χώμα) - Δάσκιο - Πολύφυτο (οικισμός ΔΕΗ) - Νεράιδα - Βελβεντός (καταρράκτης Σκεπασμένου) - Πλατανόρευμα - (χώμα) - δεξιά από Καστανιά - (χώμα) - Λάβα + Παλιά Λάβα - (χώμα) - Σέρβια.
3η ημέρα. Σέρβια - Μεταξάς (δυστύχημα ΟΑ) - Λιβαδερό - (χώμα) - Τρανόβαλτο - Ελάτη - (χώμα) - Παλιουριά - Χρώμιο - Κοζάνη.
Ο χάρτης της διαδρομής...
Φίλε μου δυστυχώς δεν υπάρχουν αρχεία gps αλλά δεν θα τα χρειαστείς. Έναν καλό χάρτη πάρε ή κανε μια εκτύπωση από το toponavigator (την δωρεάν έκδοση).
Αυτο πάντως που θα σου πρότεινα θα ήταν να ακολουθήσεις αν θες τη διαδρομή μας μέχρι τα Φωτεινά και από εκεί must είναι οι διαδρομές Πέτρα -Κοκκινοπυλός και Καλλιπεύκη -Άγιος Παντελεήμωνας (από χώμα και λίμνη κατή). Εύκολες χωμάτινες και πανέμορφες και οι δύο.