Η μεγαλοσύνη σου άρχοντα είναι αδιαμφισβήτητη. Έτσι πρέπει να είναι ένας ηγέτης.
Γιώργης και ξερό ψωμί ρεεεεε
![]()
:rotflmao:
Η μεγαλοσύνη σου άρχοντα είναι αδιαμφισβήτητη. Έτσι πρέπει να είναι ένας ηγέτης.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
το μονο προβλημα ειναι η λεπτη γραμμη που χωριζει τον χαβαλε απο το δουλεμα απο μερικους αλλα ας ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ελπίζω μόνο να μην αναφέρεσαι σε μένα Γιώργο γιατί δεν έιχα - έχω καμία διάθεση για δούλεμα προς το άτομό σου, αντιθέτως είσαι από τα άτομα που μου είναι πολύ αγαπητά στο μοτο. Και το χιούμορ είναι στοιχεί υπαρκτό σε σένα, τώρα αν κάτι τέτοιο φάνηκε από μέρους μου τι να πω .... δεν είχα πρόθεση.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το μονο προβλημα ειναι η λεπτη γραμμη που χωριζει τον χαβαλε απο το δουλεμα απο μερικους αλλα ας ειναι...
![]()
![]()
ωπα-ωπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ελπίζω μόνο να μην αναφέρεσαι σε μένα Γιώργο γιατί δεν έιχα - έχω καμία διάθεση για δούλεμα προς το άτομό σου, αντιθέτως είσαι από τα άτομα που μου είναι πολύ αγαπητά στο μοτο. Και το χιούμορ είναι στοιχεί υπαρκτό σε σένα, τώρα αν κάτι τέτοιο φάνηκε από μέρους μου τι να πω .... δεν είχα πρόθεση.
![]()
![]()
να μην παρεξηγηθω.αυτο που ειπα δεν πηγαινε για κανεναν απο οσους εχουν γραψει σε αυτο το θρεντ!!!μια γενικη επισημανση ηταν και φυσικα δεν εχει να κανει μονο με μενα αλλα με οποιονδηποτε γινεται ''στοχος'' πειραγματος!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΚ τώρα ηρέμησα, γιατί το τελευταίο που θα ήθελα είναι να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ωπα-ωπα...
να μην παρεξηγηθω.αυτο που ειπα δεν πηγαινε για κανεναν απο οσους εχουν γραψει σε αυτο το θρεντ!!!μια γενικη επισημανση ηταν και φυσικα δεν εχει να κανει μονο με μενα αλλα με οποιονδηποτε γινεται ''στοχος'' πειραγματος!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trooper....
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Ρε τρουπη σε παω με χιλια :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μπερδευεις την αυτογνωσια με την ελειψη κομπλεξ αλλα ως αρχων σε συγχωρω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
:a19: :a19: :a19: :a19: :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε κωστα εγω νοιωθω παρεα τους περισσοετρους εδω μεσα.
δεν εχω θεματα.γελαω και εγω μαζι σας![]()
![]()
μπηκε ο γεροβασκα και το γ@μηε το χαβαλε παλι!
![]()
![]()
Kι οι υπόλοιποι κ@λοφεράτζα αλλά δεν το κάναμε ποτέ θέμα....Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ρε τρουπη σε παω με χιλια :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ΠοΪτάνα δουλεια που δεν με αφήνεις να τον κεντήσω λίγο....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Φτιαξτου μια μανα να τον θηλαζει δημοσια και ολα οκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μπηκε ο γεροβασκα και το γ@μηε το χαβαλε παλι!
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=mh8MIp2FOhcΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Kι οι υπόλοιποι κ@λοφεράτζα αλλά δεν το κάναμε ποτέ θέμα....
ΠοΪτάνα δουλεια που δεν με αφήνεις να τον κεντήσω λίγο....
![]()
![]()
τι γλυκουλης!!
ε να βαλω και συναισθημα ρε δημητρη μη λεει μετα οτι του συμπεριφαιρομαι σκληρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τι γλυκουλης!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε να βαλω και συναισθημα ρε δημητρη μη λεει μετα οτι του συμπεριφαιρομαι σκληρα...![]()
ευγε φιλε μου!
![]()
![]()
![]()