Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 186

Θέμα: κεντρο Αθηνα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δεν μπορεί να γίνει, όχι πια.
    Αλλά και τι εναλλακτικές έχουμε;
    Διότι μονάχα το φασισμό βλέπω να "προβάλλεται" τελευταία...
    Εναλλακτικές υπάρχουν φίλε, όχι όμως για ένα λαό που το επίπεδό του βρήσκεται υπό του μηδενός.
    Όχι όταν οι μόνες απόψεις που ακούγονται, προέρχονται από τα άκρα και είναι και οι δύο το ίδιο ηλίθιες. Οι μεν λένε όλοι έξω, οι δε όλοι μέσα. Μαλακίες στο τετράγωνο δηλαδή. Και όλοι οι υπόλοιποι είτε ταυτίζονται με τις παπάρες αυτές είτε πάνε για φρεπέ και μπουζούκι γιατί εδώ είναι Ελλάδα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Το ζήτημα είναι πως οι ντόπιοι εργαζόμενοι θα συνενοούνταν μεταξύ τους και με τους μετανάστες απέναντι σε αυτό που τους έρχεται κατακέφαλα,
    Εξ ορισμού ανέφικτο. Ποτέ δεν έγινε στην ανθρώπινη ιστορία.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Εξ ορισμού ανέφικτο. Ποτέ δεν έγινε στην ανθρώπινη ιστορία.
    Δεν ξέρω τί έχει γίνει και τι όχι. Αυτό που έρχεται πάντως θα δεις ότι είναι εφιάλτης από τον οποίο δεν θα ξυπνάμε με τίποτα.

Οκ αυτό που λέω εγώ θέλει χρόνο, υπομονή, λογική και κουράγια. Εσύ περιμένεις λύση εδώ και τώρα (δεν έχω καταλάβει για ποιο πράγμα ακριβώς). Δεν υπάρχει φίλε μου.

Η μόνη λύση που θα έρθει από την πλευρά των αρχόντων θα είναι όλεθρος και δεν ξέρω αν θα είναι σε μια στιγμή ή θα κρατήσει χρόνια.

[μέχρι τις εκλογές να δεις θα παίξει μίνι 11η/9ου αλα ελληνικά, το φοβάμαι πολύ]

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Μεγάλη συζήτηση ανοίγεις ! Αλλά περίπου ναι , ο κόσμος γουστάρει...
    Ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος στηρίζει το πελατειακό σύστημα γιατί το βολεύει , τον βόλεψε ή ελπίζει να τον βολέψει !
    (όχι απαραίτητα με διορισμούς ,αλλά με διάφορες χάρες -διευκολύνσεις ....)
    Ένα μέρος δεν συμμετέχει και δεν ενδιαφέρετε για τα κοινά !
    Και ενα μέρος δεν συμμετέχει γιατί έχει πικραθεί -καεί από την παράταξη που στέγαζε τις απόψεις του !

Συμπέρασμα : μπορεί ο κόσμος να μην γουστάρει να βλέπει τις πλατείες του σε τέτοιο χάλι ,αλλά το θεωρεί παρενέργεια που ανέχεται για να διατηρήσει το πελατειακό σύστημα που τον βολεύει...
    απο τα πιο βλακωδη συμπερασματα!!!

κωστα βλακας δεν εισαι.ειναι προφανες οτι το κανεις για να με προκαλεσεις.αλλα δε θα σου κανω τη χαρη να μπω στο παιχνιδι ''ψηφισε-δε ψηφιζω''
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    ...
    για να επανελθουμε στο θεμα γιατι παει για αλλο ενα θρεντακι που θα ασχολειται με το μεταναστευτικο,αν οι αστοι αθηναιοι δε τη βλεπανε ξαφνικα πουλ μουρ και κρατουσανε το αρχοντιλικι τους,δεν θα φευγανε ποτε απο το ιστορικο κεντρο και τον αγ.παντελεημονα.φυγανε για εκαλη,κηφισια,ψυχικο,φιλοθεη κλπ.εμεινε αδειος χωρος στο κεντρο.οι πολιτικοι τα γραψανε ολα στα @@ τους ολων των παραταξεων και οι λιγοι αθηναιοι που ξεμειναν πισω τρβανε το κουπι και καλουν τα ταγματα ασφαλειας να αναλαβουν δραση.αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

στα εξαρχεια βεβαια (μια περιοχη με κατοικους πολυ πιο ενεργους) τα πραγματα ειναι εντυπωσιακα διαφορετικα!!!

εν αντιθεση οι πειραιωτες ειμαστε σε καλυτερη μοιρα (αν και λιμανι) γιατι ειμαστε πιο τοπικιστες.δεν εγκαταλειψαμε τη πολη μας με αποτελεσμα οσοι μεταναστες ηρθαν εδω (σαφως λιγοτεροι σε σχεση με την αθηνα) η αφομοιωθηκαν η την εκαναν γι αλλου γιατι το κλιμα δεν σηκωνε εδω εξ αρχης και χωρις να γινει καποια κινηση.το ιδιο συνεβη και με τα γραφεια της χρυσης αυγης.εκδιωχθηκαν απο τους ιδιους τους πειραιωτες.αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι πειραιωτες δεν γουσταρανε φασαριες απο κανεναν και δεν ειχανε αναγκη και κανεναν.περιφρουρησανε την περιοχη τους απλα πηγαινοντας για καφε στο πασσαλιμανι,κανοντας βολτα στη πειραικη,κρατωντας την αρχοντια της καστελλας, τη μαγκια του χατζηκυριακιου,βλεποντας μπαλα στο φαληρο

επανερχομαι λοιπον στο προηγουμενο ποστακι μου στη 2η σελιδα.

Λεωφορειολωριδάκιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    το ιδιο συνεβη και με τα γραφεια της χρυσης αυγης.εκδιωχθηκαν απο τους ιδιους τους πειραιωτες.

Γιατί νόμιζα οτι έχουνε γραφεία στη Γούναρη;;

Πήρανε πόδι πρόσφατα;;

η ιστορια ως γνωστον επαναλαμβανετε...συνηθως ανα 10ετια...stage1 Ψυρρη...stage2 Kεραμικος/Γκαζι...stage3 Βοτανικος (στα σκαρια ειναι)...stage4 που???

υ.γ. κατοικος Θησειου απο το 94....και γυρνοβολαγα στην Αθηνα πριν το 90

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Γιατί νόμιζα οτι έχουνε γραφεία στη Γούναρη;;

Πήρανε πόδι πρόσφατα;;
    εγω μιλαω για τα γραφεια τους στην ηρωων πολυτεχνιου απεναντι απο την ασφαλεια.

υ.γ.καταρα και αυτη!!!να εισαι χρυσαυγιτης και τα γραφεια σου να ειναι πανω απο τον δρομο που καθε κυριακη γινεται παζαρι απο μεταναστες,τσιγγανους κλπ ε απο κει δεν τους διωχνεις.τους αφηνεις και γελας

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    πριν απο λιγο ημουν πασαλιμανι για καφε....ειδα εναν τυπο να τρεχει .... πολυ! μου εκανε εντυπωση γιατι ετρεχε ΤΟΣΟ πολυ

λεω δε μπορει και ξαφνικα βλεπω οτι τυλιγει σε ενα μπουφαν μια τσαντα που μου φανηκε γυναικεια...λειτουργει το μυαλο μου και φωναζω ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ οταν ακουσα 1 δεφτερολεπτο αργοτερα μια λαχανιασμενη γυναικα να φωναζει μου πηραν την τσαντα πισω μου...

δε περασαν ουτε λιγα δεφτερα οταν φυγαν 4 παιδια (2καβαλα) με 2 μηχανακια απο την πλατεια και πηγαν ξωπισω του....τον πιασαν του πηραν την τσαντα .... και αυτος εκλαιγε να τον αφησουν...τον αφησαν!εδωσαν την τσαντα πισω στη γυναικα... τους ρωτησα αν εφυγε και μου ειπαν ναι , τι να τον κανουμε? εκλαιγε ... κατεβασαμε ολοι τα κεφαλια κατω και αναρωτιομουν γιατι εγινε αυτη η συνχρωνισμενη κινηση απο ολους μας τι σκατα σκεφτομασταν?τες πα.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    [...][οι ειδήσεις για βόμβες κλπ και μαζί στο ντορβά και μια παγκοσμιοποίηση είναι προβοκατόρικες. άλλως προκαλούν σύγχυση. Εδώ μιλάμε για κάτι άλλο. Και μυρίζει από χιλιόμετρα ότι τα μπαμ μπουμ είναι έργο των επωφελούμενων απ αυτές]
    χμμμμ....

[...]Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι "το σκηνικό τρομοκρατίας που στήνεται τις τελευταίες μέρες λίγο πριν από τις εκλογές και λίγες μέρες μετά την ύποπτη επανεμφάνιση του Μπιν Λάντεν δημιουργεί πολλά ερωτηματικά". Καλεί, δε, το λαό "να είναι επιφυλακτικός και δύσπιστος σε όσα μεταδίδονται από τα ΜΜΕ, να επαγρυπνεί και να κρίνει τις εξελίξεις με βάση το ποιος επωφελείται, ποιον εξυπηρετούν οι προβοκατόρικες ενέργειες και το κλίμα τρομοφοβίας που κάποιοι δημιουργούν".[...]
    http://www.nooz.gr/greece/ipopto-dem...tis-voulgarias

Χρηστο, τον βρηκαμε τον Μαΐλλη ρε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    πριν απο λιγο ημουν πασαλιμανι για καφε....ειδα εναν τυπο να τρεχει .... πολυ! μου εκανε εντυπωση γιατι ετρεχε ΤΟΣΟ πολυ

λεω δε μπορει και ξαφνικα βλεπω οτι τυλιγει σε ενα μπουφαν μια τσαντα που μου φανηκε γυναικεια...λειτουργει το μυαλο μου και φωναζω ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ οταν ακουσα 1 δεφτερολεπτο αργοτερα μια λαχανιασμενη γυναικα να φωναζει μου πηραν την τσαντα πισω μου...

δε περασαν ουτε λιγα δεφτερα οταν φυγαν 4 παιδια (2καβαλα) με 2 μηχανακια απο την πλατεια και πηγαν ξωπισω του....τον πιασαν του πηραν την τσαντα .... και αυτος εκλαιγε να τον αφησουν...τον αφησαν!εδωσαν την τσαντα πισω στη γυναικα... τους ρωτησα αν εφυγε και μου ειπαν ναι , τι να τον κανουμε? εκλαιγε ... κατεβασαμε ολοι τα κεφαλια κατω και αναρωτιομουν γιατι εγινε αυτη η συνχρωνισμενη κινηση απο ολους μας τι σκατα σκεφτομασταν?τες πα.
    εχει και την θαλασσα διπλα...κακως...
    Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos

να πω και εγω την π@π@ρια μου....

να πω και εγω την π@π@ρια μου....
    φαντάζομαι ολοι μας καταλαβαίνουμε οτι ειναι τρομερά δύσκολο και ακριβό να γκρεμίσεις μια μεμονωμένη πολυκατοικία σε ενα οικοδομικό τετράγωνο χτισμένο απο το 1965 και δωθε ...
    Αρα ειναι ευκολότερο να μπουρλοτιαζόταν ολο το τετράγωνο , φαντάζομαι ...
    Οπότε μέχρι να φτάσει η κατρακύλα των περιοχών σε τέτοια επίπεδα ώστε να συμφέρει τον οποιοδήποτε να έρθει σαν Μεσσίας να τα απαλλοτριώσει ολα τσάμπα , και το καλύτερο........................... να του λέμε και ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    υ.γ
    μυρίζομαι Ελληνική πτώχευση , υποτίμηση νομίσματος ....και μετά όλα θα γίνουν ενα εργοτάξιο (απλα σε ξενα χερια,και οχι σε αυτους που ανηκουν τωρα ) . αλίμονο σε αυτους που μενουν σε περιοχες μη κατάλληλες για εμπορικη,τουριστικη εκμεταλλεύσιμη τελος παντων χρηση...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	jcb-large.jpg 
Προβολές:	253 
Μέγεθος:	33,8 KB 
ID:	217490
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

και κατι ακομα...

απαξιωσαμε τις πλατιες μας.αν παρεις ενα κουτακι μπυρα απο το περιπτερο και αραξεις στο παγκακι με τον κολητο σου δεν εισαι ιν.το να παρεις την κοπελα σου και ενα φραπεδακι κανοντας βολτα εξω δεν ειναι ιν.το να βγει να παιξει ο πιτσιρικας μπαλα ειναι τρε μπαναλ ασε που μπορει να σκισει τα γονατακια του και τι θα κανουμε.
    αντιθετα ειναι ιν να πας στο φρατζελικο με κλεισμενο τραπεζι,να πληρωσεις με τη κοπελια σου 8 ευρω καφε και ο πιτσιρικας θα απασχοληθει με το ιντερνετ η το age of empires στο σπιτι.ετσι οι πλατειες μας και τα πεζοδρομια μας ερημωσαν απο εμας τους ιδιους.αντιθετα οι καθε λογης κατατρεγμενοι δεν εχουνε 200 ευρω για μια εξοδο ουτε 8 ευρω για καφε,ουτε ρευμα για πλει στεισιον.οποτε τι θα κανουνε?θα πανε αυτοι στην ερημη πλατεια.την συνεχεια την ξερετε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    H πειρατια σκοτωνει τη μουσικη!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    χμμμμ....

http://www.nooz.gr/greece/ipopto-dem...tis-voulgarias

Χρηστο, τον βρηκαμε τον Μαΐλλη ρε

[Υπάρχουν και πιο σκληρές γραμμές απ του Μαϊλη
    Αλλά δεν λέω περισσότερα

Το ΚΚΕ έχει σταθερή γραμμή επί του θέματος, αλλά για κάποιο λόγο είναι πάντα μισή, δεν τα λέει όλα...]

Αγοράζω οικόπεδα πίσω από το Εθνικό Θέατρο. Πληροφορίες εντός του Δήμου Αθηναίων.
    Κάτι θα ξέρει

(αστείο αστείο...μην κάνετε μήνυση, είναι αστείο, το ξαναλέω ΑΣΤΕΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΑΣΤΕΙΟ
    δεν θα μπορούσε ποτέ να ισχύει κάτι τέτοιο σε δημοκρατικές κοινωνίες.. )

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σχολή οδηγών στο κέντρο-Αθήνα
    από Ζεύκας στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 10:12
  2. Επικίνδυνα σημεία*******φάκελος ΑΘΗΝΑ***μέρος Α΄΄
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 13:02
  3. Αθηνα πολη της βιας
    από filippos_hornet στο forum Off topic