Αστους να λενε Μητσο μου.Θαρθω εγω να σου κανω ποδαρικο την Παρασκευη και το Σαββατο πας για ντουκατι.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ναι φιλε μου, ναι!![]()
Αστους να λενε Μητσο μου.Θαρθω εγω να σου κανω ποδαρικο την Παρασκευη και το Σαββατο πας για ντουκατι.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ναι φιλε μου, ναι!![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Λοιπόν και τώρα που περάσαν οι γιορτές κάτσε να κάνουμε έναν απολογισμό![]()
-Ο Σοφιανός έχει εδώ και μήνες τη μαούνα του παρατημένη, ανασφάλιστη παρακαλώντας τον να του κάνει κανά σέρβις.
-Ο ΝτιμΧίος πήγε με ΚΤΕΛ διακοπές
-Εγώ τελικά πήρα το ταξιδιάρικο μηχανάκι με τις βαλιτσούλες μου κύριος.
ΚΑΙ η μόνιμη κουφάλα ο Καπετάνιος βρέθηκε από το πουθενά με ένα tuono factory.
Ε λοιπόν.... :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Είσαστε πολύ μεγάλοι μλκς που δεν πήρατε ένα τηλέφωνο να έρθω με φωτογραφική μηχανή, κάμερες και σκηνοθέτη να δω τον πακετάνιο να οδηγάει Tuono. Worthless....:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Λοιπόν και τώρα που περάσαν οι γιορτές κάτσε να κάνουμε έναν απολογισμό![]()
-Ο Σοφιανός έχει εδώ και μήνες τη μαούνα του παρατημένη, ανασφάλιστη παρακαλώντας τον να του κάνει κανά σέρβις.
-Ο ΝτιμΧίος πήγε με ΚΤΕΛ διακοπές
-Εγώ τελικά πήρα το ταξιδιάρικο μηχανάκι με τις βαλιτσούλες μου κύριος.
Ε λοιπόν.... :rotflmao:
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΕΣ!
![]()
Ειδες για να μην μπαινεις στο facebook?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είσαστε πολύ μεγάλοι μλκς που δεν πήρατε ένα τηλέφωνο να έρθω με φωτογραφική μηχανή, κάμερες και σκηνοθέτη να δω τον πακετάνιο να οδηγάει Tuono. Worthless....:rotflmao::rotflmao:
![]()
Θα γραψω και εντυπωσεις![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ντεν εχω και ουτε πρόκειται να αποκτήσω φάτσαμπούκ καρντιά μου. Ότι διαβάζω εδώ μέσα μόνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ειδες για να μην μπαινεις στο facebook?![]()
Θα γραψω και εντυπωσεις![]()
![]()
+ 1074Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ντεν εχω και ουτε πρόκειται να αποκτήσω φάτσαμπούκ καρντιά μου. Ότι διαβάζω εδώ μέσα μόνο.![]()
Καπετάνιε, περιμένουμε εντυπώσεις.
Εκανες καμμια σούζα της προκοπης τουλάχιστον με το Τουρμπόνο?![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μολις βρω λιγο χρονο θα κανω ενα μικρο ριβιου μια και το οδηγησα και σε πολη αλλα και εξω (εθνική και στροφιλίκι).Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Καπετάνιε, περιμένουμε εντυπώσεις.
Εκανες καμμια σούζα της προκοπης τουλάχιστον με το Τουρμπόνο?![]()
Σουζα εκανα μια μικρή, κατα λάθος![]()
(για πλακα σηκώνεται το μπουρδελο...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
και το πήρε ο Μητσοτάκης για 10 μέρες και μου έκαψε τις 4μηνες Osram Night Breaker!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μολις βρω λιγο χρονο θα κανω ενα μικρο ριβιου μια και το οδηγησα και σε πολη αλλα και εξω (εθνική και στροφιλίκι).
Σουζα εκανα μια μικρή, κατα λάθος![]()
(για πλακα σηκώνεται το μπουρδελο...)
![]()
![]()
Ρε Ηλία θύμισε μου.....όταν ο Γιάννης είχε το πεγκάσο και του παρουσιάστηκε το λεγκράντ πρόβλημα, ήσουν κι εσύ μαζί του στας Άλπεις?![]()
Ρε Ηλία θύμισε μου.....όταν ο Γιάννης είχε το πεγκάσο και του παρουσιάστηκε το λεγκράντ πρόβλημα, ήσουν κι εσύ μαζί του στας Άλπεις?![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
και το πήρε ο Μητσοτάκης για 10 μέρες και μου έκαψε τις 4μηνες Osram Night Breaker!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικα δεν ειναι μονο βροχοποιος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
και το πήρε ο Μητσοτάκης για 10 μέρες και μου έκαψε τις 4μηνες Osram Night Breaker!![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Τουλάχιστον εγω ρε ατζαμή, απεφυγα τους τοιχουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Και μετά σου λένε φταίνε τα Απρίλια για τα ηλεκτρικά τους....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()