αν εξαιρεσεις τον κωλο που ειναι καπως, οφειλω να ομολογησω οτι μου αρεσει παρα πολυ...πως λεγεται το μοντελο σωτο?
αν εξαιρεσεις τον κωλο που ειναι καπως, οφειλω να ομολογησω οτι μου αρεσει παρα πολυ...πως λεγεται το μοντελο σωτο?
frankly my dear, i dont give a damn...
Και γιατί να μην πάρεις μια Brutalle;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Corsaro 1200. Στην περιοχή του Πειραιά κυκλοφορούν 2 κόκκινα, εκ των οποίων το 1 φοράει carbon Termignioni και είναι κ@βλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Και σε λευκό που το έχω πετύχει, είναι όμορφο.
Αυτό που κυριαρχεί οπτικά (και το προβάλει) είναι η μοτερούκλα. Σου δίνει την εντύπωση ότι η μοτό είναι χτισμένη γύρω απ΄το μοτέρ.
Αυτο το κολλημα οτι τα ιταλικα ειναι ετσι κι αλλιως, εν ετοι 2010, δεν μπορω να το καταλαβω...![]()
Ολα μηχανακια ειναι, ΟΛΑ χαλανε καποια στιγμη...
Αν ειχα 6.000, ΑΥΡΙΟ θα χτυπαγα ενα corsaro...
Γουσταρω ΟΛΑ τα μηχανακια, οπου κι αν κατασκευαζονται...ΚΑι δεν το βλεπω ΠΟΤΕ οικονομικα το θεμα, αν θα χασω λεφτα στη μεταπωληση ή οχι...
Δυστυχως τα θελω μου δεν ανταποκρινονται στην τσεπη μου. αλλα δεν θα κατσω να μιζεριασω αν το μηχανακι μου θα κοστιζει τοσο μετα απο 5 χρονια, ετσι χανεις την ουσια...Αλλα εγω ειμαι ετσι, καποιος αλλος το βλεπει αλλιως, σεβαστον, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?...=a&pageSize=10
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?...=a&pageSize=10
Ρε Terens, σου είπε κανείς να αγοράσεις Morini? Μόνος σου μπήκες και είπες ότι είναι μαλακία επειδή δεν πουλάει όσο τα transalp & τα Vstrom & τα TDM. :hypnotize
Ασε μας εμας τους λίγους μαλάκες να αγοράζουμε ότι ονειρευόμαστε, και ψώνισε εσύ ότι γουστάρει ο γείτονας.Κοίτα μόνο να ρωτήσεις τι χρώμα το προτιμούν μην τυχόν και δεν τους αρέσει.![]()
ENTAΞΕΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ............
Καμμιά φορά άμα τό σκεφτείς αύτό καλά ,σέ άλλον τομέα...........
είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ....!!!
Π.Χ. ή γυναίκα τού γείτονα,μή μού πείς ότι δέν μπήκες στόν πειρασμό...??
Πάντως βάζω άγγελία..........
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΟΡΙΝΙ ΤΟ 2010....
Θέλω τή γνώμη τους γιαυτή τήν ήρωική τους πράξη......καί φυσικά
τίς έντυπώσεις τους άπό τό θεριό...
Ποτέ δέν ξέρεις,άν προλάβω τίς έκπτώσεις ύπάρχει έλπίδα
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ.........πρίν άλλάξει τό έτος έννοείται
καί χάσουμε τό σερί.......
![]()
Και δε μου λες ρε φιλαράκι ... ΑΕΚ πως έγινες , αφού δεν την προτιμά ο γείτονας , είναι αναξιόπιστη και η μεταπωλητική της αξία είναι για τον πεό ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Και δε μου λες ρε φιλαράκι ... ΑΕΚ πως έγινες , αφού δεν την προτιμά ο γείτονας , είναι αναξιόπιστη και η μεταπωλητική της αξία είναι για τον πεό ;
ΕΛΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ............
![]()
άσε κατάλαβα ... όπου μας συμφέρει μιλάει το συναίσθημα και όπου δεν η λογική , να υποθέσω ότι και τα δύο μαζί δεν μπορείς να τα κάνεις , κάτι σαν τις ξανθιές ένα πράμα που αδυνατούν να περπατάνε και να μιλάνε μαζί . . .
Λίγο υπομονή...υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι θα πρωταγωνιστούν στο επόμενο "keep walking" του Johnnie Walker.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Πάντως βάζω άγγελία..........
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΟΡΙΝΙ ΤΟ 2010....
Θέλω τή γνώμη τους γιαυτή τήν ήρωική τους πράξη......καί φυσικά
τίς έντυπώσεις τους άπό τό θεριό...
Ποτέ δέν ξέρεις,άν προλάβω τίς έκπτώσεις ύπάρχει έλπίδα
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ.........πρίν άλλάξει τό έτος έννοείται
καί χάσουμε τό σερί.......
![]()
![]()
λοιπον...το grandpasso μαμαει...ποιος τα πουλαει ελλαδα αυτα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Και δε μου λες ρε φιλαράκι ... ΑΕΚ πως έγινες , αφού δεν την προτιμά ο γείτονας , είναι αναξιόπιστη και η μεταπωλητική της αξία είναι για τον πεό ;![]()
απιστευτος λεμε.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τερενς...το να συγκρινεις μια εταιρια σε πωλησεις που πουλαει παπια και στροματα, με μια που πουλαει εξ ορισμου σπορ μοτοσυκλετες, οι οποιες ουσιαστικα προοριζονται για χομπιστες...ειναι εντελως ακυρο...
το κοβω εδω, γιατι μαζι σου δυστυχως δε βγαινει ακρη με την καμια...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
λοιπον...το grandpasso μαμαει...ποιος τα πουλαει ελλαδα αυτα?
το γκρανπασο κοβει κολους και κανει το 990 να μοιαζει με παπακι μπροστα του...
η ελληνμοτο τα ειχε τα μορινι...δε ξερω αν υπαρχει ελλαδα καποιο η αν γινεται να φερουν καποιο κατα παραγγελια...
Εχω δει και τέτοιοΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
το γκρανπασο κοβει κολους και κανει το 990 να μοιαζει με παπακι μπροστα του...
η ελληνμοτο τα ειχε τα μορινι...δε ξερω αν υπαρχει ελλαδα καποιο η αν γινεται να φερουν καποιο κατα παραγγελια...με ελληνικές πινακίδες πριν λίγο καιρό. περίεργο μούτρο (ψιλοχάλι) όμορφο το υπόλοιπο. Είχα κολλήσει και κοίταγα το ψαλίδι και το αμορτισσέρ του που είναι μονό βέβαια, αλλά μόνο στην δεξιά μεριά και χωρίς μοχλικό.
50αρι usd me τιμονοπλακα sbk...:hypnotize ...ohlins πισω....εxcel ζαντικα και μοτερ με 118 που πανε ευκολα 140...
και ,αν υπαρχει, το δινουν 7.000 ε...