Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 181

Θέμα: Tι μαθαινει κανεις μια μερα στο μοτο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Ας πω και εγω την μπαρουφα μου...
    .
    .

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .Ετσι δεν θα δειχνει ενα στειρο φορουμ που ασχολειται μονο με τροχους αλλα και με το που σε πανε αυτοι οι τροχοι απο ταξιδια ιδεες σκεψεις ονειρα μεχρι και φιλιες τσακωμους μπινελικια κτλ κτλ
    Με κάλυψες και είπες αυτά που είπα πιο ωραία από μένα....

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    To φορουμ είναι φόρυνμ για αυτο το λόγο ελευθερία λόγου και απόψεων με σεβασμό στους κανόνες , και για τη θεματολογία τι έχει μια χαρά είναι έτσι , είμαι σε αρκετά φόρουμ αλλά εδω κόλλησα

εγω λέω να δώσουμε εδώ ιδέες για αναβάθμησ του φόρυμ τι λέτε ?

δεκτές όλες οι πρωτάσεις ακόμα και για αλλαγή του σε sait κοινωνικής δικτύωσης απο απλό φόρουμ (ενα chat ,dropbox , οτι θα άρεσε στόν καθένα )

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    να προσθεσω κατι????για ποιο λογο πρεπει να θεωρητε οτι ο.τι αρεσει σε εσας αρεσει σε ολους?

δεν εχω διαβασει ουτε ενα ταξιδιωτικο εδω μεσα. Βαριεμε. Δεν λεω αν ειναι καλα η κακα γιατι δεν τα εχω διαβασει . Ειλικρηνα οταν με παιρνει 5 φορες την ημερα η τραπεζα οτι μπαινει 3ος μηνας απληρωτος για τη δοση χεστηκα αν καποιος εχει τα γκαφρα να γυρναει την ευρωπη με τη μηχαναρα του. Ποιο πολυ με ξενερωνει ειναι η αληθεια.

ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ οι περισσοτεροι εδω μεσα τα γουσταρουν αλλα μην τρελαθουμε τωρα.

και ειπα τα ταξιδιώτικα σαν παραδειγμα

Στα τεχνικα... ειλικρινα τωρα οι μισοι εδω μεσα δεν ξερουν τι πιεση να βαλουν στα λαστιχα και εσεις μιλατε για ροικες.... ποιος το επιασε αυτο? γιατι ολοι εσεις που παραπονιεστε δεν ξεκινατε να γραφετε διαφορα θεματα κατανοιτα και για καποιον που δεν εχει τεχνικες γνωσεις αλλα και ποιο εξειδικευμένα για καποιον που εχει? απλα μουρμουρατε , μουρμουριδες

μετα αν εγω θελω εκεινο ο αλλος θελει κατι αλλο και εχουμε εδω 3000 διαφορετικα θελω δεν βγαινει ακρη!!!!!

μετα υπαρχουν παντου κακεντρεχεις που δεν εχουν προσφερει τπτ αλλο σε αυτην την κοινοτητα εκτος απο απλετη ειρωνια και κακια (μας κανατε τη μουρη κρεας ρε ουστ :rotflmao: )

τες πα ελπιζω να καταλαβατε την γενικη ιδεα που ηθελα να πω

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    [B.. μουρμουριδες

τες πα ελπιζω να καταλαβατε την γενικη ιδεα που ηθελα να πω [/B]
    καταλαβαμε, επιφανές μέλος του φόρουμ!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    καταλαβαμε, επιφανές μέλος του φόρουμ!
    εσυ εισαι καβασακικος εκ γεννητής μην αντιστεκεσαι αλλο
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εσυ εισαι καβασακικος εκ γεννητής μην αντιστεκεσαι αλλο
    μετά το καινουριο χιλιαρακι ζετακι.... εχουν αλλαξει τα δεδομενα

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    δεκτές όλες οι πρωτάσεις ακόμα και για αλλαγή του σε sait κοινωνικής δικτύωσης απο απλό φόρουμ ....

α καλά, εσύ είσαι ... ημίτρελος

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    α καλά, εσύ είσαι ... ημίτρελος

Βρε άμα πέσει η καλή ιδέα που θα κολήσουμε , κάπιοι θα γράψουν κώδικα , κάπιοι γραφικά και με βοήθεια όλων το κάνουμε καλήτερο
    το θέμα είναι να ξέρουμε τι θέλουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    PanVas μέσα σε όλα όσα είπες. Και όσον αφορά τις ενημερώσεις και τις φωτό έχεις δίκιο.
    Αλλά μέχρι εκεί. Απλά, σίγουρα, υπάρχουν λόγοι που δεν αναβαθμίζονται που δεν άπτονται
    της δικής μας σφαίρας και αντίληψης, γιατί ακριβώς, αυτό το site είναι μιας ομάδας ανθρώπων, εμείς είμαστε φιλοξενούμενοι.

Πως άρχισε να μιλάμε σ'αυτό το θρεντ για τα "άσχετα" του φόρουμ και καταλήξαμε να μιλάμε για τα "σχετικά" με το φόρουμ, δεν δύναμαι να κατανοήσω..!!!

Όλα καλά παίδες! Χαμόγελο θέλει η φάση..

Το μεχρι εκει δεν το καταλαβαινω..Ειναι σαν να εχεις φτιαξει κατι που χαροποιει πολλους συνανθρωπους σου αλλα να ειναι ετοιμο να καταρευσει.Και ενω μπορεις να δεχτεις βοηθεια απο αυτους να το δημιουργησεις ξανα/βελτιωσεις ,δεν τους αφηνεις.
    Ξερουμε, εστω και με νικνειμ, τα παιδια που δημιουργησαν το μοτο.Αυτο δεν αλλαζει και τους ευγνωμονουμε γιαυτο.
    Γιατι να μην προσπαθησουμε να το παμε ομως εκει που του αρμοζει?

Και στην τελικη, δεν ειναι θεμα μονο δικο μου η του Πανου κτλ.Βλεπω οτι και ακομη παλαιοτερα μελη κλινουν προς τα εκει..

Εχουν ξαναγινει τετοιες συζητησεις..Και 8α ξαναγινουν, δε ξερω ομως για ποσο ακομα..Θα γινουν, οχι γιατι δεν μας κανει η απαντηση που παιρνουμε, αλλα γιατι στο φιναλε δεν παιρνουμε απαντηση.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
    Επίσης για τα παιδιά που το χειρίζονται αυτό το έρμο φόρουμ, πρέπει να καταλάβουν και να αποδεκτούν, ότι το παιδί τους έχει μεγαλώσει και πρέπει να πάρει το δρόμο του... Ας δεχτούν την βοήθεια που όλοι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να δώσουμε....
    +990 μεν αλλά χλωμό το βλέπω δε.
    Οι προτάσεις που είχαν γίνει παλαιότερα δεν βρήκαν ανταπόκριση, ενώ μια παλαιότερη αναβάθμιση που θα έλυνε πολλά θέματα και είχε ετοιμαστεί απ΄τον Θωμά (McGyver) κόλλησε για λόγους που είναι ακατανόητοι σε ΄μενα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    πολυ ελληνικο κρατος μου θυμιζει η ολη φαση...

ξερουμε οτι δεν παμε καλα ,ξερουμε τι φταει ,αλλα καπου κολλαει το πραγμα και δεν παμε μπροστα...

μη πεταχτει κανας καριολης και αναφερει τπτ για κανα μνημονιο γιατι τον εφαγα...

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Να φτιάξουμε ενα μνημονιο ρε παιδια, οπου θα υπάρχουν οι αναλογες λύσεις. Αν δεν μπορουμε, ας καλέσουμε τους ειδικούς των μνημονίων.
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Άντε επιτέλους...
    Αυτό λέω από την αρχή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    πολυ ελληνικο κρατος μου θυμιζει η ολη φαση...

ξερουμε οτι δεν παμε καλα ,ξερουμε τι φταει ,αλλα καπου κολλαει το πραγμα και δεν παμε μπροστα...
    Και εκεί είναι που ενοχλήθηκα.
    Ας είμαστε μπουρδέλο, μην το κάνουμε και θέμα...

Τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί...Που λέει και ο Πάγκαλος...

Ξέρουμε τι φταίει, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε να γίνει καλύτερο, ξέρουμε ποιοι μπορούν να πάρουν δύο τρεις αποφάσεις γι' αυτό, αλλά μόνο να γελάμε με τα χάλια μας και να την λέμε αλλήλους είμαστε ικανοί...

Για να δω και άλλους να λένε την άποψή τους...
    Καπετάνιε, Βάντα, Μάκης, Ζεύκας, Βάσκας, εςβουχου και λοιποί καθημερινοί εδώ, δεν έχετε άποψη;
    Για το τεχνικό του θέματος τουλάχιστον.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    ...
    Καπετάνιε, Βάντα, Μάκης, Ζεύκας, Βάσκας, εςβουχου και λοιποί καθημερινοί εδώ, δεν έχετε άποψη;
    Για το τεχνικό του θέματος τουλάχιστον.
    ελα ρε πανο.

αν λυθει το θεμα με τις φωτο δεν εχει αναγκη αναβαθμισης το πραμα (εμενα δε με ενοχλει οπως δουλευει.ειναι απλο,λιτο,κατανοητο).

το δικο μου προβλημα (επιμενω) ειναι στους χρηστες.μπαινεις και θες να πεις κατι για τα διοδια.δεν ψαχνεις να δεις οτι εχει 12 θρεντ για τα διοδια αλλα ανοιγεις 13ο.ε γαμω τη πουτανα μου!
    το ιδιο για τη γλωσσα και τα αρχαια ελληνικα,το ιδιο για θρησκευτικα θεματα κλπ.

δεν ειπα να εχουμε στυγνα μοτοσυκλετιστικα θεματα.αυτο που λεω ειναι οτι θελει μαζεμα η κατασταση.και οτι τα πολυ ακυρα (τυπου πως φυτευουμε λαχανακι βρυξελων) πρεπει να τα τρωει το σκοτος με μισος.

αυτα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    To γνωρίζουμε ότι λόγω χειμώνα, αφραγκίας, αγαμίας κλπ υπάρχει ένταση και νεύρα.

Επίσης είναι γνωστό ότι μπορούν να γίνουν πολλά για να βελτιωθεί και τεχνικά αλλά και δομικά το moto.gr

Έχει ξεκινήσει μια διαδικασία αλλά μην περιμένετε να ερθετε την Δευτέρα το πρωί και να έχουν αλλάξει όλα. Θα γίνουν αλλαγές αλλά σε φάσεις. Αυτή τη στιγμή μαζεύουμε της απαιτήσεις για να δούμε τι θα κάνουμε πως και πότε.

Επίσης δεν ειναι δυνατόν να γίνουν τα πάντα. Αυτό είναι αδύνατο. 35.000 μέλη έχουν 35.000 απαιτήσεις...

Επίσης, όλα αυτά γίνονται στον ελεύθερο χρόνο μας κι εφόσον είμαστε υγιείς.

Σταματήστε την γκρίνια όμως γιατί ακούγεστε σαν την πεθερά μου.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μια μερα στο γραφειο για....rossi,edwards,lorenzo kai toseland
    από kerasaki στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2009, 23:15
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2004, 09:17
  3. Μια Μερα Χωρισ Lsd...!!! (nls)
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 13:18