Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 248

Θέμα: GSF600/650 s Bandit II

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    γυμνο ειναι πολυ ωραιο.. βγαζει μια κλασσικη αλητεια.

εγω ψαχνω τα πραγματα για το γυμνο και στο ebay δε βρισκω σχεδον τιποτα...

για να δουμε, για μετατροπη απο το S στο γυμνο θελουμε

-side panels (τα πλαστικα κατω απ το ντεποζιτο που καλυπτουν τα καλωδια)
    -τη μεταλλικη βαση για τα οργανα (δεν βρισκω)
    -το πλαστικο καπακι πανω απο τα οργανα (πιθανον να υπαρχει και απο την αντιπροσωπεια καινουριο)
    -βαση φαναριου και φαναρι (ταιριαζουν και απο αλλα μοντελα αλλα θελω το αυθεντικο)

Απ οσο βλεπω στο manual το γυμνο εχει μια διπλη λαμπα, ενω το f εχει 2 μονες 55watt. Προφανως κατι θα αλλαζει στην καλωδιωση..

Αμα βγει μαξ κανα 300αρι η μετατροπη λεω να την κανω...
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    γυμνο ειναι πολυ ωραιο.. βγαζει μια κλασσικη αλητεια.

εγω ψαχνω τα πραγματα για το γυμνο και στο ebay δε βρισκω σχεδον τιποτα...

για να δουμε, για μετατροπη απο το S στο γυμνο θελουμε

-side panels (τα πλαστικα κατω απ το ντεποζιτο που καλυπτουν τα καλωδια)
    -τη μεταλλικη βαση για τα οργανα (δεν βρισκω)
    -το πλαστικο καπακι πανω απο τα οργανα (πιθανον να υπαρχει και απο την αντιπροσωπεια καινουριο)
    -βαση φαναριου και φαναρι (ταιριαζουν και απο αλλα μοντελα αλλα θελω το αυθεντικο)

Απ οσο βλεπω στο manual το γυμνο εχει μια διπλη λαμπα, ενω το f εχει 2 μονες 55watt. Προφανως κατι θα αλλαζει στην καλωδιωση..

Αμα βγει μαξ κανα 300αρι η μετατροπη λεω να την κανω...
    Τον αερα που θα ''τρως'' μετα το σκεφτηκες??!!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Τον αερα που θα ''τρως'' μετα το σκεφτηκες??!!

Ναι, το σκεφτηκα.

Το μηχανακι κανει το 90% των χλμ στην πολη, δυστυχως η ευτυχως.

Για τα ταξιδια εχω το αμαξι. Ειναι λιγο ανουσιο να φορτωσω τη μηχανη με 8 βαλιτσες 4 bagster, 9 μπανανες μεσης και 12 σακουλες σουπερ μαρκετ μονο και μονο για να πω οτι πηγα ταξιδι με τη μηχανη. Φορτωνω το αμαξι οσο θελω, καθομαι ανετα και ταξιδευω αθορυβα η με μουσικη στα 160 με καταναλωση 8λ/100. Δε βρισκω το λογο να προτιμησω τη μηχανη για κατι τετοιο. Οκ, η μηχανη ειναι πιο διασκεδαστικη, το γκαζι τους δε συγκρινεται αλλα και το ρισκο ειναι πολυ μεγαλυτερο.

Η μηχανη για μενα εχει πλεονεκτημα στην πολη (90% χρηση) και μου αρεσει για κοντινες εξορμησεις εντος αττικης που δε χρειαζεται να κουβαλαω πολλα πραγματα (10% χρηση).

Με το fairing ο αερας με χτυπαει απο τα 180-190 και μετα (ειπαμε ειμαι και κοντος). Στο γυμνο αντε να με χτυπαει απο τα 140-150 και μετα. Για τη χρηση που κανω δε νομιζω να δω διαφορα. Αντε να χασω και 10χλμ τελικης απο τα 240..
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Ναι, το σκεφτηκα.

Το μηχανακι κανει το 90% των χλμ στην πολη, δυστυχως η ευτυχως.

Για τα ταξιδια εχω το αμαξι. Ειναι λιγο ανουσιο να φορτωσω τη μηχανη με 8 βαλιτσες 4 bagster, 9 μπανανες μεσης και 12 σακουλες σουπερ μαρκετ μονο και μονο για να πω οτι πηγα ταξιδι με τη μηχανη. Φορτωνω το αμαξι οσο θελω, καθομαι ανετα και ταξιδευω αθορυβα η με μουσικη στα 160 με καταναλωση 8λ/100. Δε βρισκω το λογο να προτιμησω τη μηχανη για κατι τετοιο. Οκ, η μηχανη ειναι πιο διασκεδαστικη, το γκαζι τους δε συγκρινεται αλλα και το ρισκο ειναι πολυ μεγαλυτερο.

Η μηχανη για μενα εχει πλεονεκτημα στην πολη (90% χρηση) και μου αρεσει για κοντινες εξορμησεις εντος αττικης που δε χρειαζεται να κουβαλαω πολλα πραγματα (10% χρηση).

Με το fairing ο αερας με χτυπαει απο τα 180-190 και μετα (ειπαμε ειμαι και κοντος). Στο γυμνο αντε να με χτυπαει απο τα 140-150 και μετα. Για τη χρηση που κανω δε νομιζω να δω διαφορα. Αντε να χασω και 10χλμ τελικης απο τα 240..
    Μαύρο είναι το Banditάκι σου;
    Αν ναι, κι αν τελικά κάνεις τη μετατροπή, μ'ενδιαφέρουν αυτά που θα βγάλεις! Πριν ψάξεις να τα δώσεις (?), θυμήσου αν θες να μου πεις..
    Εγώ έχω το στρογγυλοφάναρο, αλλά επειδή κυρίως ταξιδεύω, έλεγα να κάνω το ανάποδο απ'αυτό που σκέφτηκες εσύ... το θέμα με τον αέρα μετά τα 150 πάντως, είναι σοβαρούτσικο, αν θες να λες ότι κινείσαι με άνεση για πολλές ώρες στην εθνική....

...το νου σου!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokkiklhs
    Μαύρο είναι το Banditάκι σου;
    Αν ναι, κι αν τελικά κάνεις τη μετατροπή, μ'ενδιαφέρουν αυτά που θα βγάλεις! Πριν ψάξεις να τα δώσεις (?), θυμήσου αν θες να μου πεις..
    Εγώ έχω το στρογγυλοφάναρο, αλλά επειδή κυρίως ταξιδεύω, έλεγα να κάνω το ανάποδο απ'αυτό που σκέφτηκες εσύ... το θέμα με τον αέρα μετά τα 150 πάντως, είναι σοβαρούτσικο, αν θες να λες ότι κινείσαι με άνεση για πολλές ώρες στην εθνική....

το γκρι εχω , αλλα ακομα και αν το γυρισω σε γυμνο θα κρατησω τα πλαστικα του s σε περιπτωση που θελησω να το ξαναφερω στη μαμα μορφη

ξερω ειναι λιγο ακριβα και δυσευρετα τα μαμα fairing...

Καλή η σκέψη σου, διότι μάλλον σύντομα θα θελήσεις να τα ξαναβάλεις...
    ...το νου σου!!

οτανε ψαχνα να παρω το δικο μου ειχα δει και μερικα γυμνα και ομορλογω οτι στο λιγο που τα οδηγησα δε με ενοχλησαν.. Μαλλον οωμς ειναι ιδεα μου

οτανε ψαχνα να παρω το δικο μου ειχα δει και μερικα γυμνα και ομορλογω οτι στο λιγο που τα οδηγησα δε με ενοχλησαν.. Μαλλον οωμς ειναι ιδεα μου
    Μέσα στην πόλη και για κοντινές βολτούλες (γενικά για τη χρήση που λες ότι το θες) είναι μια χαρά, δε θα καταλάβεις ενόχληση, εκτός αν π.χ. βγεις καμιά Αττική οδό με 800 μποφόρ!
    Και φυσικά το Ν από ομορφιά είναι ασύγκριτο, δεν το συζητάμε! Τα στρογγυλοφάναρα πάντα ήταν "μούρη" σε σχέση με τα "τυποποιημένα" με φέρινγκ, που από μπροστά θυμίζουν πολλές φορές mega scooter...
    Όμως πρακτικά το S είναι πολύ καλύτερο, για ταξίδι το Ν είναι κουραστικό και τελικά σε περιορίζει μακροπρόθεσμα...
    ...το νου σου!!

το θεμα ειναι οτι δεν εχω βρει τιποτα απο πραγματα στο ebay. Στην αντιπροσωπια δεν κανω καν τον κοπο να ρωτησω.. Μου ειχαν πει για το lower fairing 700+ ευρω...

το θεμα ειναι οτι δεν εχω βρει τιποτα απο πραγματα στο ebay. Στην αντιπροσωπια δεν κανω καν τον κοπο να ρωτησω.. Μου ειχαν πει για το lower fairing 700+ ευρω...
    Άσ'τα, είχα ρωτήσει κι εγώ για φέρινγκ κι είχα ακούσει τιμή κάνα χιλιάρικο χωρίς την τοποθέτηση και τρέχα γύρευε, οπότε εγκατέλειψα το πρότζεκτ...
    Μόνο ανταλλακτικά από κάνα τρακαρισμένο σε τίποτα μάντρες και συνεργεία, ή πουλάμε το δικό μας και παίρνουμε το άλλο μοντέλο αντιστοίχως, στα ίδια περίπου λεφτά, αλλά έτσι δε θα έχουμε την εναλλακτική της επαναφοράς στην προτέρα κατάσταση, αν αλλάξουμε κάποτε γνώμη...
    ...το νου σου!!

ναι αλλα γυμνο injection δεν ηρθε ποτε ελλαδα... οποτε ebay κι αγιος ο θεος...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ναι, το σκεφτηκα.

Εδω κανεις λαθος...τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια με z750 γυμνο πανω απο 130 χλμ. δεν μπορουσα να σταθω στο μηχανακι...(κανεις γερο σβερκο!)
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Εδω κανεις λαθος...τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια με z750 γυμνο πανω απο 130 χλμ. δεν μπορουσα να σταθω στο μηχανακι...(κανεις γερο σβερκο!)

κοιτα και στο cb400 που ειχα μετα τα 90-100 μου σπαγε τα νευρα αλλα μιλαμε για 20ετιας μηχανακι με μηδενικο σχεδιασμο.

το γυμνο bandit εστω και λιγο εχει ενα πλαστικο πανω απ το φαναρι που βοηθαει.

επισης μετραει πολυ το υψος και το κρανος. εχω καλο κρανος και ειμαι 173. εσυ?

Καλά, μην τρελλαθούμε με την ανεμοπροστασία.

Έχει ξεκαθαρίσει ο dimzan πως δεν τον ενδιαφέρουν οι μεγάλες αποστάσεις, οπότε για "ανοίγματα" μέχρι και την τελική του δεν θα αντιμετωπίσει θέμα.
    Αν θέλει να διατηρήσει υψηλές ταχύτητες για πολλά χλμ / πολλή ώρα, αλλάζει το θεματάκι.

Το μόνο που δυνητικά είναι αποτρεπτικό για μια τέτοια μετατροπή είναι το κόστος.

[dimzan, νομίζω ο Portis είχε ψαχτεί για ανάλογη μετατροπή και σε αναφορά του φαναριού και των ηλεκτρολογικών υπάρχει μια διαφορά στις φύσες -το S έχει μονή και το N δύο-, μα στο τέλος βγήκε άκρη και γι'αυτό. Κάπου υπάρχει και το αντίστοιχο ποστάκι. Το ψάχνω και επανακάμπτω]

ENTIT: Εδώ είσαι

Αμύρου, Μπαντιτ τρακμπαϊκ;;;;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Ειναι λιγο ανουσιο να φορτωσω τη μηχανη με 8 βαλιτσες 4 bagster, 9 μπανανες μεσης και 12 σακουλες σουπερ μαρκετ μονο και μονο για να πω οτι πηγα ταξιδι με τη μηχανη.
    :a32:

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ