Ωραια βλεπω προοδο...
Ωραιο θα γινει....![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Στα χρώματα του Makoto Tamada και της konica-Minolta Honda,από το όχι και τόσο μακρινό 2006..Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ωραια βλεπω προοδο...
Ωραιο θα γινει....![]()
![]()
Κοπέλια,τώρα το φτιάξιμο του Νταξακιού,έχει φτάσει λίιιγο πιο πολύ απ'αυτό που σας έχω δείξει μέχρι τώρα.
Και επειδή τα χοντρά έχουν φύγει,είναι η ώρα τώρα για ατελείωτο ψάξιμο,για ένα σωρό απίθανα πραγματάκια.
Από το κοντέρ μέχρι και τις βίδες.
Σωληνάκια,ψιψιψίνια,ροδελίτσες..ώ ρε πούστη μου!
Εχω αρχίσει και ψιλοαπελπίζομαι.
Και καλααά,με το πρώτο ήταν απλά τα πράγματα..
Έπρεπε να γίνει ''μαμά''
Του'βαζες πάνω το γνήσιο,και τελείωνε η ιστορία..
Αποτέλεσμα εγγυημένο.
Το να αυτοσχεδιάζεις όμως πάνω σε ένα γνωστό θέμα είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο. Με αυτές τις ιδιοκατασκευές ,πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ,γιατί το να βγάλεις τελικά ένα ''καρνάβαλο'' είναι πιο εύκολο απ'ότι νομίζεις.
Το ΙΝΤΕΡΝΕΤ είναι γεμάτο τσίρκουλα,αλλά είναι και γεμάτο απίστευτα μηχανάκια.
Εγώ,μέχρι και που σκέφτομαι να το πουλήσω.
Εκεί που έχω αποφασίσει,τι θα του βάλω πάνω, και το κόστος,και μπλά μπλά,βλέπω κάτι άλλο,και αλλάζω ιδέες,και δε πάει π.χ με τις μπλε βίδες,που δε θα δουλέυει καλά με το πίσω πετάλ,και τελικά αντί να βγαίνω από τον λαβύρινθο μπερδεύομαι πιο πολύ.
Αποφασίζω για καβαλέτα,ωραία είναι,μπαίνουν κουτί στο μπροστινό,ψάχνω για τιμόνι..
Κι εκεί που χάζευα για τιμόνι,βλέπω ένα φοβερό από παλιό στοκ και σχεδόν τσάμπα.
Έλα όμως που δεν μπαίνει στα καβαλέτα που έχω διαλέξει.
Τέτοια συνέχεια.
Κι έχω και μια βέσπα και περιμένει,λυμένη και τριμμένη.
Φοβαμαι να τη πάω αμμοβολή γιατί μετά από τις τρύπες της ποδιάς,θα περνάει ίσα ίσα η κεφάλα μου.
Και ειδικά γι'αυτή τη Βέσπα, το ενδεχόμενο να ΜΗ ΦΤΙΑΧΤΕΙ, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Αυτά.
Και για σας που κοιτάτε τις ανακατασκευές,και λιγουρευόσαστε να αρχίσετε και σεις μία δική σας,ένα σας λέω..μακρυά
Αν τελευταία,έχετε πιάσει τον εαυτό σας,να κοιτάζει τις αυλές τον σπιτιών για τίποτα παρατημένα ''κελεπούρια'' να το κόψετε το συνήθειο,γιατί μόνο σε οικονομική ζημιά μπορεί να σας βγεί.
Να αρχίσετε να πηγαίνετε βόλτα στίς αντιπροσωπείες.
Άν κι εκεί προσπαθείτε να μαντέψετε,ποιά από τα αστραφτερά καινούρια μοντέλα,θα γίνει κάποτε κλασσικό..εεέ τότε την πατήσατε.
Υ.Γ
Στους υπεύθυνους του Φόρουμ να μην με πάνε τίποτα Ανέκδοτα ή Αναζητήσεις Σκέψεις και λοιπά γιατί θα αυτομπαναριστώ
Τα αυτοκόλητα τα πήρα από δώ http://www.xtremedecals.com/default....skudatarq=1000
Τρομερή ποιότητα και άψογοι στην αποστολή και στην ταχύτητα.
Όπως θα δείτε και παρακάτω,το σετ το πήρα σε σμικρυνση 50%,και ήταν πολύ δύσκολη η τοποθέτηση,γιατί έχει πολύ μικρά γραμματάκια και λεπτομεριούλες.
Δεν είναι το logo της Χόντα π.χ, σε ένα τετράγωνο αυτοκόλητο,είναι ένα ένα γράμμα και γραφικό, ξεχωριστά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Παρ'ότι έγινε βράδυ,μέσα στο σπίτι,και ήμουνα τύφλα με τσικουδιές,το αποτέλεσμα μου άρεσε.:rotflmao:
Πολύ ιδιαίτερο θα γίνει!![]()
"Qu ils mangent de la brioche"