Φιλολογικό είναι το να αποζημιωθεί ο ιδιώτης που έχει ένα οικόπεδο στην περιοχή πριν πάει ο άλλος ιδιώτης να το εκμεταλλευτεί; Κι αν είχες εσύ μερικά στρέμματα εκεί;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε συ, ασε τα φιλολογικα.
Το θεμα ειναι περιβαλλοντικο, τελεία.
- Η υπάρχουσα λογικη των ανοικτών χωματερων με τα χυμνα σκουπιδα στις ρεματιές τελειωσε
- Η Αθηνα χρειάζεται και άλλους χώρους πλην Λιοσίων για την κατασκευή ΧΥΤΥ/ΧΥΤΑ
- Αυτοι οι χώροι αναγκαστικά θα ειναι καπου στα περιχωρα της πολης
Τόσο απλο. Καταλαβαίνω οτι ο δήμαρχος δε θελει να χασει τη μπιζνα με τα σκουπιδια, καταλαβαινω οτι οι οικοπεδουχοι που πουλάνε οικοδομικες άδειες εκτός σχεδίου δε θελουν να χάσουν το λουφε, αλλα δε γινεται αλλιως
Εαν πραγματικά σας ενδιαφέρει το περιβάλλον, οχι μονο της πισω αυλής σας, αλλα το γενικότερο, πρεπει να αλλαξετε μυαλα.
Και καποια στιγμή πρέπει να αναθεωρήσουμε την εξίσωση ιδιωτης = κακο.
Μου θυμιζει την επιγραφη στη "Φαρμα των ζώων" του Όργουελ (και πώς κατάντησε στην πορεία)
Επίσης ΧΥΤΥ ή ΧΥΤΑ θα γίνει; Να το ξεκαθαρίσουμε.
Για τους ιδιώτες που λες, όχι δεν είναι κακό. Αλλά αν ένας ιδιώτης έχει την μισή Αττική, ε τότε εκεί υπάρχει θέμα.
Δεν ξέρω τι γινόταν στα Λιόσια πριν 47 χρόνια αλλά δεν νομίζω ότι ήταν ολόκληρη πολιτεία όπως είναι τώρα. Και είναι τελείως διαφορετικό να είναι η χωματερή εκεί και μετά να πας να χτίσεις το σπίτι σου -και κατόπιν να ζητάς να φύγει η χωματερή- από το να έχεις κάπου το σπίτι σου και μετά να έρθουν δίπλα να σου βάλουν χωματερή.
Εν τέλει, αφού είναι τόσο σωστό, γιατί χρειάζεται τόση βία από το κράτος για να επιβληθεί; Αυτό αναρωτιέμαι.