Σελίδα 6 από 27 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 392

Θέμα: Πορεία 15/12/10 ξύλο στον Χατζηδάκη !!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Marshal
    Εργατικό ατύχημα...
    Ναι ο φουκαράς, καθώς πήγαινε ήσυχα ήσυχα στη δουλειά του σκόνταψε κι έπεσε σε κάτι μπουνιές και πάνω σε ομπρελιές.

Πιθανά υπήρχε και μία ζαρντινιέρα εκεί που έπεσε και ματώθηκε.
    :rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    [B]Το πρόβλημα όμως είναι ότι κανείς δεν λέει με τι σκοπεύει να τους αντικαταστήσει...

1789
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    [...]1789
    1812
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Ενας μετριοπαθής πολιτικός που κατα την γνώμη μου δεν υπήρξε ποτέ αναντίστοιχος με τα "πιστεύω" του. Υπήρξε πάντα υπέρμαχος της Ευρωπαικής ολοκλήρωσης και δεν το έκρυψε ποτέ.

"

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    1789
    Γαλλική Επανάσταση λοιπόν.

Μα η Γαλλική Επανάσταση δεν είχε ως σκοπό τη ... δημοκρατία;

Δηλαδή τον ίδιο θεσμό που έχουμε και σήμερα;

Και αν τελικά κάποιοι έχουν *%*%$(% κάποιον θεσμό, γιατί να αλλάξει ο θεσμός και όχι αυτοί;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GABBER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Φίλε μου θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω να καταλάβεις το γιατί τις μάζεψε χθες ο κύριος, γιατί μου ακούγεσαι λίγο "χρωματισμένος".

Τις μάζεψε λοιπόν κατά τη γνώμη μου όχι γι' αυτό που είναι (άλλωστε δεν είναι τπτ, μηδέν από μηδέν, μηδέν που λέει κι ο πατέρας μου κι έχει απόλυτο δίκιο), αλλά γι' αυτό που εκπροσωπεί, τους πολιτικούς της έρμης αυτής χώρας που έκαναν την Ελλάδα υποχείριο της διεθνούς αληταρίας. Ανήκει στην φάρα των προδοτών και καλά του έκαναν και καλά θα κάνουν και στους υπόλοιπους δοσίλογους να τους πρήξουν τα μούτρα. Και όχι αντίθετα με τους πολίτικαλ κορέκτ δεν είμαι ενάντια στην βία όταν αυτή προάγει το γενικότερο συμφέρον. Η φάρα των άεργων κατ' επάγγελμα πολιτικάντηδων βιάζει εμένα και την οικογένειά μου καθημερινά, τα φιλαράκια τους και τσιράκια των μεγαλοαφεντάδων με σκοτίζουν καθημερινά θυμίζοντάς μου ότι χρωστάω και απειλώντας με νόμους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τους, φροντίζοντας να μην ξεχνώ ότι είμαι ανίκανος και ανίσχυρος απέναντι στην παντοδυναμία τους, υπονόμευσαν το μέλλον μου και των παιδιών μου, καταδικάζοντάς μας να είμαστε μοριονέτες στη δικιά τους σκακιέρα με κανόνες που αυτοί επινόησαν με γνώμονα αυστηρά και μόνο το δικό τους συμφέρον.

Και θα υπάρξει και συνέχεια και στους δρόμους θα είναι όλες οι ηλικίες, άνθρωποι που καθημερινά καταπατούνται θα βρουν διέξοδο στις μπουνιές και στις ομπρελιές και δεν τους σώζουν 1000 διμοιρίες ΜΑΤ.

Αυτά τα ολίγα, πρέπει ν' ανοίξω το μαγαζί μου να υποδεχτώ τους ανύπαρκτους πελάτες μου, στην πιό μελαγχολική Χριστουγεννιάτικη αγορά των τελευταίων χρόνων.
    Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...

Δυστυχώς...

Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει...Απλά .-

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Γαλλική Επανάσταση λοιπόν.

Μα η Γαλλική Επανάσταση δεν είχε ως σκοπό τη ... δημοκρατία;

Δηλαδή τον ίδιο θεσμό που έχουμε και σήμερα;

Και αν τελικά κάποιοι έχουν *%*%$(% κάποιον θεσμό, γιατί να αλλάξει ο θεσμός και όχι αυτοί;

Αν νομιζεις οτι αυτο που ζουμε στην Ελλαδα ειναι δημοκρατια παω πασο.ΠΟΤΕ δεν ειχαμε δημοκρατια.Οικογενειοκρατια ναι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Πως στήθηκε το επεισόδιο με τον Χατζηδάκη
    http://www.antinews.gr/?p=76285

FIMOTRO
    Γλύτωσε στο παραπέντε και αυτός το ξύλο. Λίγο το γνωρίζουν και ακόμα πιο λίγοι τον εντόπισαν. 30--40 μέτρα πιο πάνω (προς το Σύνταγμα) από το σημείο που έγινε το επεισόδιο με τον Χατζηδάκη, περνούσε ο Γιάννης Αμοιρίδης. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, όπως...
    και άλλοι, μένει σε ξενοδοχείο του πεζοδρόμου της Βαλαωρίτου και κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου κατευθυνόταν προς την Μεγάλη Βρετανία. για να συναντήσει κάποιον εκ των συνεργατών του. Την ώρα του επεισοδίου, κάποιοι εκ των νεαρών που τα έκαναν γης μαδιάμ έξω από το γνωστό ξενοδοχείο τον αναγνώρισαν και προσπάθησαν να τον κυνηγήσουν. Ήταν όμως πολύ κοντά στην είσοδο της Μεγάλης Βρετανίας και πρόλαβε να μπει γρήγορα μέσα! Εάν τον έπιαναν τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα από τον Χατζηδάκη. Και αυτό γιατί στον γαλάζιο βουλευτή επιτέθηκαν πολίτες με ακάλυπτα πρόσωπα. Στον Αμοιρίδη θα την έπεφταν νεαροί κουκουλοφόροι! Την γλύτωσε στο
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Ο Χατζηδακης δεν εφαγε το ξυλο σαν Χατζηδακης, αλλα σαν βουλευτης του υπαρχοντος πολιτικου συστηματος. Κακα τα ψεματα, απο τους 300, λιγοι θα τη γλυτωναν σε αναλογη φαση. Ο Ψαριανος γιατι ειναι αλλη φαση και η Παπαρηγα γιατι εχει στρατο γυρω της.

Στο θεμα των μεταφορών, η θητεία του Χατζηδακη είχε μια επιτυχια και μια αποτυχια.

Επιτυχία ειναι οτι ξεοφορτώθηκε τη Βασιλειαδου των αιθέρων, την ΟΑ

Αποτυχία ειναι το προγραμμα εξυγιανσης του ΟΣΕ το οποίο είχε τρομερές παλινωδίες, συγχνωνεύσεις/αποσκιρτήσεις εταιριών και μετα παλι τα ίδια, λαθη στρατηγικα, λαθη σχεδιασμου, ασχετες παραδοχές και ειχε σαν αποτέλεσμα ουτε εξυγίανση να πετυχει (προλαβε να βολέψει μερικα golden girls - μιλαω συγκεκριμενα) στα ΔΣ της Τραινοσε και των παραφυάδων και γιγάντωσε και άλλο το ήδη τεραστιο έλλειμα.

Στα υπολοιπα ΜΜΜ, απέτυχε να κανει οτιδηποτε βελτιωτικο στα τρόλεϋ, στην ΕΘΕΛ, ανανέωσε το στόλο, εκανε όμως και λανθασμένες αγορές: Τα διώροφα τουριστικα τα οποία θα κυκλοφορούσαν στη γραμμη 400 που καταργήθηκε. Τα οχηματα ήρθαν και καθονται. Στο τραμ απετυχε να προχωρησει την επεκταση προς Πειραιά γιατι το λόμπι που την απέκρουε ήταν του τότε κυβερνώντος κόμματος, για τον ίδιο λόγο δεν μπορεσε να επιβάλει στον Σουφλια το πρασινο κυμα σε Ν.Σμυρνη...

Συνολικη αποτίμηση θητείας: Αρνητική αν και ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις, ειδικα για τα ΜΜΜ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Προσέξτε ενα σχόλιο για να καταλάβετε τί κίνδυνοι υπαρχουν (παει και στο 1789 που είπε ο Χρηστος πιο πάνω)

loretta είπε:
    16/12/2010 στις 1:52 am
    Μπροστα στον ΓΑΠ και στον ΠΑΓΚΑΛΟ ο ντεγκρετσια φανταζει κυριος !!

Απάντηση
    Ο ντεγκρέτσια ειναι ο Κωνσταντινος (ο τέως)....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5

Ναι... εθεαθησαν κ αυτοκινητα της αμερικανικης πρεσβειας που εφεραν τους "δραστες" :a31:

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ελπιζω τα χθεσινα να μην δουλεψουν σαν "αποσιμπιεση"

κατα τα αλλα καλη αρχη ελπιζω και σε καλυτερα.

οσο για τους μπατσους (διας, ζητα, δ, λιτες κλπ) εχει ερθει η ωρα να αποφασισουν εαν ειναι τα σκυλια των αφεντικων ή "προστατες" του λαου

να διαλυονται και οι αυταπατες σιγα σιγα

και για να μην με πρηξετε, εχω φιλους μπατσους. αλλα σε ασφαλιτη και ματα εχω κοψει την καλημερα εδω και χρονια.

και κατι για να τελειωνουμε. η μονη δημοκρατια ειναι η αμεση-αδιαμεσολαβητη δημοκρατια.

αποφασιστε. καταθλιψη και φτωχεια ή δραση και αλληλεγγυη.

.-
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Φίλε μου θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω να καταλάβεις το γιατί τις μάζεψε χθες ο κύριος, γιατί μου ακούγεσαι λίγο "χρωματισμένος".

Τις μάζεψε λοιπόν κατά τη γνώμη μου όχι γι' αυτό που είναι (άλλωστε δεν είναι τπτ, μηδέν από μηδέν, μηδέν που λέει κι ο πατέρας μου κι έχει απόλυτο δίκιο), αλλά γι' αυτό που εκπροσωπεί, τους πολιτικούς της έρμης αυτής χώρας που έκαναν την Ελλάδα υποχείριο της διεθνούς αληταρίας. Ανήκει στην φάρα των προδοτών και καλά του έκαναν και καλά θα κάνουν και στους υπόλοιπους δοσίλογους να τους πρήξουν τα μούτρα. Και όχι αντίθετα με τους πολίτικαλ κορέκτ δεν είμαι ενάντια στην βία όταν αυτή προάγει το γενικότερο συμφέρον. Η φάρα των άεργων κατ' επάγγελμα πολιτικάντηδων βιάζει εμένα και την οικογένειά μου καθημερινά, τα φιλαράκια τους και τσιράκια των μεγαλοαφεντάδων με σκοτίζουν καθημερινά θυμίζοντάς μου ότι χρωστάω και απειλώντας με νόμους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τους, φροντίζοντας να μην ξεχνώ ότι είμαι ανίκανος και ανίσχυρος απέναντι στην παντοδυναμία τους, υπονόμευσαν το μέλλον μου και των παιδιών μου, καταδικάζοντάς μας να είμαστε μοριονέτες στη δικιά τους σκακιέρα με κανόνες που αυτοί επινόησαν με γνώμονα αυστηρά και μόνο το δικό τους συμφέρον.

Και θα υπάρξει και συνέχεια και στους δρόμους θα είναι όλες οι ηλικίες, άνθρωποι που καθημερινά καταπατούνται θα βρουν διέξοδο στις μπουνιές και στις ομπρελιές και δεν τους σώζουν 1000 διμοιρίες ΜΑΤ.

Αυτά τα ολίγα, πρέπει ν' ανοίξω το μαγαζί μου να υποδεχτώ τους ανύπαρκτους πελάτες μου, στην πιό μελαγχολική Χριστουγεννιάτικη αγορά των τελευταίων χρόνων.

Λοιπόν, αγαπητέ, τώρα εγώ...
    Πρέπει να αποδείξω πως δεν είμαι "χρωματισμένος".
    Μόνο που δεν έχω πρόχειρο το "πιστοποιητικό φρονημάτων" που χρειάζεσαι για να πεισθείς.
    Η απλούστευση του "όλοι να καούν στην πυρά" δεν με βρίσκει συμφωνο.
    Εκτιμώ και μερικούς ακόμη πολιτικούς , τον Αλέκο Παπαδόπουλο πχ. απο το ΠΑΣΟΚ, (έτσι θά έχεις την ευκαιρία να μου ρίξεις λίγο διαφορετικό "χρώμα" ακόμα).
    Οι πολιτικοί που έχουμε δεν κατέβηκαν απο τον Αρη.. Εχουμε συνευθύνη κι εμείς οι ψηφοφόροι τους.
    Η αναρχοκατάσταση που (πάνω στην οργή σου φαντάζομαι) προτείνεις , αφ`ενός θα επιτρέψει στα "λαμόγια" να κρυφτούν αφ`ετέρου θα καταστρέψει οικογένειες σαν την δική σου, και τη δική μου αλλά και μαγαζιά , σαν το δικό σου και το δικό μου.
    Η λύση πρέπει να βρεθεί μέσα στους θεσμούς της αστικής δημοκρατίας που έχουμε συμφωνήσει (οι περισσότεροι) να έχουμε.
    Να καταδικασθούν οι φαύλοι (και να πληρώσουν ακριβά) και να αναδειχθούν οι συνεπείς και άξιοι παράλληλα με την εμφάνιση νέων.
    Μπορεί να ακούγεται ουτοπικό άλλα είναι , κατα τη γνώμη μου, η μοναδική ελπίδα εξόδου απο την κρίση.

Αν έχεις να προτείνεις άλλη λύση , ευχαρίστως να την ακούσουμε...

Εύχομαι Υγεία και καλή διάθεση σε σένα και την οικογένεια σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ελπιζω τα χθεσινα να μην δουλεψουν σαν "αποσιμπιεση"

κατα τα αλλα καλη αρχη ελπιζω και σε καλυτερα.

οσο για τους μπατσους (διας, ζητα, δ, λιτες κλπ) εχει ερθει η ωρα να αποφασισουν εαν ειναι τα σκυλια των αφεντικων ή "προστατες" του λαου

να διαλυονται και οι αυταπατες σιγα σιγα

και για να μην με πρηξετε, εχω φιλους μπατσους. αλλα σε ασφαλιτη και ματα εχω κοψει την καλημερα εδω και χρονια.

και κατι για να τελειωνουμε. η μονη δημοκρατια ειναι η αμεση-αδιαμεσολαβητη δημοκρατια.

αποφασιστε. καταθλιψη και φτωχεια ή δραση και αλληλεγγυη.

.-
    Για αλλη μια φορα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Για άλλη μια φορά, ανάλωση σε θαυμασμό για πράξεις άλλων που δεν τιμούν ΚΑΝΕΝΑΝ. Οπως δεν τίμησαν κανέναν κάποιοι θάνατοι πριν όχι και τόσο πολύ καιρό. Με τα ΖΩΑ απέξω απο την τράπεζα να καίνε ζωντανούς ανθρώπους και να έχουν στήσει χορό.

Τις παπαρολογικές επαναστατικές ιδέες τις εκφράσατε. Μήπως να δίνατε και καμία ιδέα για το πως θα έπρεπε να "δράσουμε" για να απαλαγούμε από όλους αυτούς που ψηφίζουμε? Γιατί το να τα σπάσουμε όλα είναι μια ιδέα. Η οποία όμως δεν έχει καμία συνέχεια.... Και κάπως έτσι, λόγο έλειψης συνέχειας, πέθαναν πολύ σοβαρότερες "επαναστάσεις" απο αυτές του καναπέ. Γιατί τέτοια κάνετε οι περισότεροι, είτε το πιστεύετε είτε όχι. (και για να σας προλάβω, εγώ δεν κάνω καμία επανάσταση - ο καθένας για τον κωλο του - και όσοι με ξέρουν προσωπικά, ας με κρίνουν)

Δημοκρατία δεν είχαμε ποτέ σε αυτή τη χώρα. Αλλά όχι λόγο οικογενοιοκρατίας. Λόγο του ότι μια ζωή είμασταν τεμπέληδες και βολεψάκιδες. Και μας βολεύει πολύ να γκινιάζουμε για αποφάσεις άλλων που μας αφορούν. Οταν σοβαρευτούμε και πάρουμε μόνοι μας καμία απόφαση για ΕΜΑΣ, ίσως αρχίζει να γυρίζει αλλιώς ο κόσμος μας, και ο κόσμος γύρω μας.

Μέχρι τότε, αγοράστε καινούργια μηχανάκια, ντιζαινάτα dainese made in china, και κράνη των 800ευρώ και κατηγορήστε τους ΑΛΛΟΥΣ για το εξωτερικό έλλειμα. Αλλωστε όλοι παράγουμε τόσο πολύ σε αυτή τη χώρα που δεν φταίμε..... Την ισοσκελίζουμε την κατανάλωση μας με αυτά που παράγουμε....

Α και που 'στε, ξέρω ότι το ΚΚΕ είναι μπουρδέλο, και δεν μιλάτε για αυτούς όταν λέτε για επαναστάσεις, αλλά ας πεί κάποιος στην Κανέλλη να βγάλει το μεγάλο σήμα της Mercedes από το Smart. Είναι φαιδρό. Οσο και αυτή, όσο και αυτοί που την ψηφίζουν.

Και τέλος, και στα @ρχίδια μου δηλαδή μιάς και άλλος πληρώνει, εδώ είναι ενα φόρα για μηχανάκια. Για αλήτες, τσαντάκιδες και ίσως και μερικούς ταξιδιάρηδες και ονειροπόλους. Το φόρα της επανάστασης είναι αλλού.

Φιλλία

Υπογραφή: Ο φασίστας της διπλανής πόρτας
    (έχει και η διπλανή πόρτα φασίστες βρε. Οχι μόνο η δικιά σας)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Σελίδα 6 από 27 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σάββατο 15/12/07 στον Πόρο.
    από Greg61 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2007, 18:29
  2. Προς Βόρειους-Καφέ Τετάρτη 12/10/2005
    από angels_gr στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 13:05
  3. Tetarti 12/10/2005 Mpraloy...
    από john74 στο forum Συναντήσεις & βόλτες