Ναι, ολο αυτο με βεσπα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
Ναι, ολο αυτο με βεσπα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παιδιά διάβασα το ταξιδιωτικό σας 3 φορές αλλά τολμώ να πω πως δεν πτοήθηκα καθόλου!
Ούτος η άλλος τα χέρια μου ειναι πετσοκομμένα απ'την περυσινή μαστούρα του αυτοκινητόδρομου μέχρι Πορτογαλία!!!
Δεν αγχωνομαστε με τις ευθείες της Σουηδίας.
Άλλωστε το όριο των 90χλμ/ώρα ειναι πολύ κοντά στην τελική της βεσπας!
Ο γύρος του κόσμου με Vespa
Αρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
Παιδιά διάβασα το ταξιδιωτικό σας 3 φορές αλλά τολμώ να πω πως δεν πτοήθηκα καθόλου!
Ούτος η άλλος τα χέρια μου ειναι πετσοκομμένα απ'την περυσινή μαστούρα του αυτοκινητόδρομου μέχρι Πορτογαλία!!!
Δεν αγχωνομαστε με τις ευθείες της Σουηδίας.
Άλλωστε το όριο των 90χλμ/ώρα ειναι πολύ κοντά στην τελική της βεσπας!
Τολμήσε το φιλαράκο!!!Μην μασας...άλλωστε ΕΣΥ έχεις ένα avantage πολύ σημαντικό σε σχέση με μένα και τον Καπετάνιο που το επιχειρήσαμε!
Και αυτό είναι η ηλικία σου!!!!Αλλιώς την παλεύεις στα 23-24 και αλλιώς στα 40 φεύγα...Ας μην γελιώμαστε!!!!!!!!!!:smilea:![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Κι όμως δεν νομίζω πως ειναι θέμα ηλικιακό!
Οι περισσότεροι γνωστοί μου, από βεσπα κλαμπ μεριά, έχουν φτάσει στα μεγάλα "άντα" και όμως το λέει η καρδούλα τους (η μέση τους μπορεί να λέει άλλα)!
Ειναι οι γνωστοί "μοβώροι" βεσπάδες!!!
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
Ειναι οι γνωστοί "μοβώροι" βεσπάδες!!!
Έτσι, γουστάρω!
δίνε λεπτομέρειες από το planning!
Ρωσική πρεσβεία πήγες?
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Κοίταξε...αυστηρό πρόγραμμα δεν υπάρχει!
Τα στανταράκια ειναι το...Nordkapp, τα φιόρδ και ο βράχος (Prekestolen) στη νοτιοδυτική Νορβηγία και η Αγία Πετρούπολη (ειδικά τώρα που έμαθα για τη συναυλία!).
Με πρεσβείες κτλ δεν εχω μιλήσει ακόμα αλλά σκοπεύω σύντομα να το κάνω.Όπως επίσης να έρθουμε σε επικοινωνία με τα βεσπα κλάμπς απ'τα μέρη που θα περάσουμε και να κανονίσουμε μίνι ξεναγήσεις (στις καλύτερες μπυραρίες εννοώ)!
Τώρα που το θυμήθηκα...ξέρει κανένας αν μπορούμε να βγάλουμε διαβατήριο με μικρότερη ισχύ από 5έτη;Κάπου σε αναζήτηση στο νετ το μάτι μου είδε πως μπορούμε να βγάλουμε για 3μηνο,έτος κτλ...
Ισχύει;;;
Τί σημασία έχει η ισχύς του?
Κάνε τη δουλειά σου και θάψε το σε κανένα συρτάρι...
Φιλική συμβουλή: Στη πρεσβεία να πας από εκεί, να μην ζητήσεις συμβουλές από το τηλέφωνο γιατί καμιά φορά αυτοί που το σηκώνουν λένε ό,τι νά'ναι...
Επίσης, μην το αφήσεις τελευταία στιγμή, διότι αν και μέσα σε ένα μήνα το αργότερο θα πρέπει να στο έχουν έτοιμο, μερικές φορές παίρνει 3 και 4 μήνες.
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αν μπορώ να βγάλω πχ για ένα 3μηνο με 20-30 ευρώ θα το προτιμήσω απ'το να σκάσω το κατοστάρικο!
Τhanks για τη συμβουλή.
Αύριο κιόλας θα βάλω μπρος τις διαδικασίες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
Αν μπορώ να βγάλω πχ για ένα 3μηνο με 20-30 ευρώ θα το προτιμήσω απ'το να σκάσω το κατοστάρικο!
Με τη φόρα που έχεις πάρει, προβλέπω να σου ξαναχρειάζετε![]()
Καλή τύχη μάγκες (ζηλέυω)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Travel, Grow, Share
Τελικά δεν αξίζει τον κόπο να βγάλεις μικρότερης ισχύος από 5ετία!!!
Η διαφορά είναι 10-15ευρώ, οπότε πάμε για το μεγάλο και μακάρι σύντομα να το ξαναχρησιμοποιήσω!!!
![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ PX 200 ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΟΥΤΕ GPS ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΑΡΕ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣΑρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
Τελικά δεν αξίζει τον κόπο να βγάλεις μικρότερης ισχύος από 5ετία!!!
Η διαφορά είναι 10-15ευρώ, οπότε πάμε για το μεγάλο και μακάρι σύντομα να το ξαναχρησιμοποιήσω!!!
![]()
![]()
![]()
ΟΣΟ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΜΕΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΠΕΤΟΝΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΟΨΕ ΡΑΨΕ ΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑ .....ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.......ΠΑΡΟΣ
Λες???Αρχικά δημιουργήθηκε από geoploumid
ΦΙΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ PX 200 ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΟΥΤΕ GPS ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΑΡΕ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΟΣΟ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΜΕΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΠΕΤΟΝΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΟΨΕ ΡΑΨΕ ΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑ .....ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.......ΠΑΡΟΣ
Θα τα πούμε πάνω![]()
Μια άλλη ιδέα που είχαμε με τον Πέτρο είναι να φτιάξουμε και μπλουζάκια για να κάνουμε την περιπέτειά μας λίγο πιο “Long Way Up”!!!
![]()
Παιδιά κατα πόσο μπορώ να βασίζομαι σ'αυτά που λέει το viamichelin?
Είναι δυνατό τα διόδια-τέλη κτλ από Hirtshals μέχρι Θεσσαλονίκη να είναι μόνο 9.07 EUR???
Έχω πατήσει να επιλέγει τους προτεινόμενους δρόμους και να αποφεύγει χωματόδρομους, φέρυ κτλ.
Το ίδιο ισχύει και για Θεσ/νίκη - Αγ.Πετρούπολη (9.07 EUR), Αγ.Πετρούπολη - Nordkapp (8.86 EUR), Nordkapp - Kristiansand με ενδιάμεσους σταθμούς το Trollstigen και το Prekestolen (41.81 EUR)...
![]()
δεν ξέρω τι ισχύει για βαλκάνια, και ανατολικό μπλοκ..Αρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
Παιδιά κατα πόσο μπορώ να βασίζομαι σ'αυτά που λέει το viamichelin?
Είναι δυνατό τα διόδια-τέλη κτλ από Hirtshals μέχρι Θεσσαλονίκη να είναι μόνο 9.07 EUR???
Έχω πατήσει να επιλέγει τους προτεινόμενους δρόμους και να αποφεύγει χωματόδρομους, φέρυ κτλ.
Το ίδιο ισχύει και για Θεσ/νίκη - Αγ.Πετρούπολη (9.07 EUR), Αγ.Πετρούπολη - Nordkapp (8.86 EUR), Nordkapp - Kristiansand με ενδιάμεσους σταθμούς το Trollstigen και το Prekestolen (41.81 EUR)...
αυστρία αν κινηθείς απο αυτοκινητόδρομο πληρώνεις βινιέτα ~ 10ε και αν ανέβεις πάσο μπρένερο άλλα 8ε
γερμανία δεν έχει διόδια
νορβηγία δεν έχει
δανία δεν έχει
σουηδία ούτε
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις