Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 83 από 83

Θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2011

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Τι θελει να πει ο ποιητης?
    Τι εννοώ; Ότι μια γκόμενα σε ένα αυτοκίνητο δεν έχει παρά ελάχιστες πιθανότητες να ξύσει το δερματάκι της στην άσφαλτο. Απλό δεν είναι;

Ποιόν ενοχλεί ένα S2000 που σβουρίζει; Ούτε επικίνδυνο είναι,ούτε μοτοσυκλέτα είναι για το δίνουμε ως παράδειγμα!

Πήγε ένα S2000 και έκαψε ένα ζευγάρι λάστιχα σε μια Πανελλήνια! Ε ΚΑΙ ΤΙ ΈΓΙΝΕ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Τι εννοώ; Ότι μια γκόμενα σε ένα αυτοκίνητο δεν έχει παρά ελάχιστες πιθανότητες να ξύσει το δερματάκι της στην άσφαλτο. Απλό δεν είναι;

Ποιόν ενοχλεί ένα S2000 που σβουρίζει; Ούτε επικίνδυνο είναι,ούτε μοτοσυκλέτα είναι για το δίνουμε ως παράδειγμα!

Πήγε ένα S2000 και έκαψε ένα ζευγάρι λάστιχα σε μια Πανελλήνια! Ε ΚΑΙ ΤΙ ΈΓΙΝΕ;

το θεμα μου (εμενα προσωπικα) ειναι οτι ολοι καθονται στο 1-2 μετρα απο τις σβουρες! Τοσο μυαλο και οι μεν και οι δε!
    οχι οτι βρεθηκε ενα αμαξι σε πανελληνια μοτο!

Δεν ειναι επικίνδυνο λες? Ελεος δλδ!

Τεσπα, ειπαμε... iq ειναι αυτο και οπως υποσχεθηκα, στο παρων θρεντ δεν θα ασχοληθω αλλο! Συναντησεις - βολτες ειναι.

Καπ10 καταλαβαμε το ιδιο πραγμα μα εννοια σου, χαλαρος ειμαι όπως θα ηταν και η απαντηση μου!

Καπ10 καταλαβαμε το ιδιο πραγμα μα εννοια σου, χαλαρος ειμαι όπως θα ηταν και η απαντηση μου!

Ωραία αφού συνεννοηθήκαμε,τώρα μπορείς να χαλαρώσεις γενικώς...

Ωραία αφού συνεννοηθήκαμε,τώρα μπορείς να χαλαρώσεις γενικώς...

"Ωραίος"!

...μα στο ιδιο τσουβαλι με αυτους δεν ειμαι που να χτυπιεστε!

ΦΙΛΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΙΣΤΕΣ............ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ

Προσωπικά σέ κανέναν, παρά σέ όλους όσους καβαλάνε μηχανάκι
    καί είναι σκεπτόμενα άτομα....!!
    Τώρα τί είναι σκεπτόμενο....??
    Καί ποιός τό όρίζει αύτό..??

ΤΡΕ..........

Οί παραδόσεις ύπάρχουν γιά νά σπάνε.
    Έπίσης θά πώ τό γνωστό.......NOTHING BEATS C.C.
    Παρόλα αύτά δέν μπορώ νά μή θαυμάσω τόν νέο
    βασιλιά τής ταχύτητας κατά μερικούς, BMW 1000 ,
    τό όποίο βέβαια όταν τό άγοράσει κάποιος
    παίρνει καί δύο μοτέρ δώρο....!!
    ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ....

Μπορείς νά κάνεις γρήγορο πολύ πιό εύκολα ένα Χάγια
    άπό ένα 1000....

"Ωραίος"!

...μα στο ιδιο τσουβαλι με αυτους δεν ειμαι που να χτυπιεστε!

Δεν νομίζω ότι είμαι εγώ που προσπάθησα να τσουβαλιάσω ανθρώπους και καταστάσεις,ούτε να θίξω... Ο πληθυντικός που χρησιμοποίησες μου χτύπησε άσχημα όμως και γι'αυτό έφερα ένα παράδειγμα "χειροπιαστό"...

Από εκεί και πέρα αν κάποτε πας,στήνεις την σκηνή σου μακριά απ'την είσοδο,προσπερνάς απλά το σημείο που γίνονται οι καγκουριές ( και πιστεύω ότι υπάρχει καγκουρόμετρο,το να κάνεις σούζα από μόνο του δεν λέει κάτι,το να κάνεις σούζες όμως με σορτς,ξυπόλητος ( μπορντώ R1 στη Θάσο ακούει :rotflmao: ) ανάμεσα στο πλήθος είναι λίγο καγκουριά :rotflmao: :rotflmao: ) και βλέπεις αυτά που μπορείς να δεις στο μέρος που θα πας... ( η Σαμοθράκη είχε κάτι ερίφια γάλακτος μούρλια) και περνάς καλά! Τόσο απλά!

Δεν νομίζω ότι είμαι εγώ που προσπάθησα να τσουβαλιάσω ανθρώπους και καταστάσεις,ούτε να θίξω... Ο πληθυντικός που χρησιμοποίησες μου χτύπησε άσχημα όμως και γι'αυτό έφερα ένα παράδειγμα "χειροπιαστό"...

Από εκεί και πέρα αν κάποτε πας,στήνεις την σκηνή σου μακριά απ'την είσοδο,προσπερνάς απλά το σημείο που γίνονται οι καγκουριές ( και πιστεύω ότι υπάρχει καγκουρόμετρο,το να κάνεις σούζα από μόνο του δεν λέει κάτι,το να κάνεις σούζες όμως με σορτς,ξυπόλητος ( μπορντώ R1 στη Θάσο ακούει :rotflmao: ) ανάμεσα στο πλήθος είναι λίγο καγκουριά :rotflmao: :rotflmao: ) και βλέπεις αυτά που μπορείς να δεις στο μέρος που θα πας... ( η Σαμοθράκη είχε κάτι ερίφια γάλακτος μούρλια) και περνάς καλά! Τόσο απλά!

θα το συνεχισεις αυτο το ασχετο βαση συνθηκων "χειροπιαστο" παραδειγμα της εξυπναδας που νομιζεις οτι κατεχεις? Και μαλιστα εδω? Σε αλλο χρονο και τοπο σου εξηγω οτι γουσταρεις μπας και νοιωσεις λιγο αν και δεν εχω κανενα λογο να απολογηθω σε κανεναν ποσο μαλλον σε σενα που ουτε καν γνωριζω.

"Τσουβαλιασα" αυτα που βλεπω στα βιντεο και μπηκα στη θεση οσων περνανε για να πανε εκει που περιγραφεις και κινδυνευουν! και εχω και μαρτυριες δικων μου ατομων που περασαν απο εκει στα Καμενα Βουρλα πριν 3-4? χρονια και ειδαν το χαρο με τα ματια τους!
    Εσυ τωρα, το κανεις πιο προσωπικο γι αυτο και σου λεω παραπανω οτι τις συνθηκες και τον εξοπλισμο δεν τις ξερεις και ελα να στα εξηγησω απο κοντα! Και μη το παρνεις σαν να σου τσαμπουκαλευομαι!
    Ευκολα μπορω να σε "γραψω"!

Στη Θασο και την οποια Θασο, παω και με την παρεα μου και βλεπω το μερος μια χαρα!

Κλείσαμε

Του χρόνου πάλι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. 30η Πανελληνια Συγκεντρωση Μοτοσυκλετιστων
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2011, 16:11
  2. Απαντήσεις: 178