μπράβο παιδάκια!!!
![]()
![]()
![]()
μπράβο παιδάκια!!!
![]()
![]()
![]()
Nemo sine vitio est.
μτφρ: κανείς δεν υπάρχει χωρίς ελάττωμα
Σενέκας, 4 μ.Χ-65 μ.Χ., Ρωμαίος φιλόσοφος
Μπραβο, φοβερη βολτα.![]()
Και οι φωτογραφιες, με τα βουνα που κρατανε ακομα το χιονακι τους, λουκουμι![]()
![]()
![]()
Κλείσε την TV όσο έχει ακόμα OFF
εσένα κι' αν περίμενα ....Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
Να πω ότι δεν ζήλεψα.............
![]()
![]()
μετά την ακύρωση των Σερρών εσένα σε έπαιζα στανταράκι για συμμετοχή αλλά μάλλον η ημέρα του Σαββάτου σε δυσκόλεψε
![]()
εσείς ρε παλικάρια στα νησιά μπορεί να μη τα έχετε εύκολα αυτά αλλά θες να κάνω ενα οδοιπορικό της Αθήνας και να συγκρίνουμε παραστάσεις απο τη καθημερινότητα μας?Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Ένα μεγάλο Μπράβο και από εμένα!!!!!!!!!!!! Πάντα τέτοια παίδες!!!!!!!
Να πω την αλήθεια ζήλεψα και εγώ πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς είμαι πολύ μακριά για να μπορούσα να ακολουθήσω.![]()
![]()
Το κατηγορούν για βαρύ και δυσκίνητο στα σφιχταΑρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Τελικά ένας Ληστής τα κάνει όλα και συμφέρει. Δε χαμπαριάζει πουθενά.![]()
μια χαρα το πήγαινε ο Δημήτρης παντού
![]()
εγώ πάντως αν διάλεγα street μηχανή τώρα εκεί θα πήγαινα, κρίμα που χαλάσαν το σουλούπι του με το τελευταίο μοντέλο.
Εύγε Σπύρο, έχεις αποτυπώσει τη βόλτα με μορφή ταξιδιωτικού!
Εγώ δεν έχω να πω και πολλά, παρά μόνο καλά κάνετε και ζηλεύετε διότι η επιλογή της διαδρομής ξέφευγε από τα πιο περπατημένα για πολλούς (κι εγώ μέσα σ’ αυτούς) όπως Πελοπόννησο, Βοιωτία, Εύβοια και από παράλια Κορινθιακού.
Τοπία απίστευτα όμορφα, απότομα, άγρια με το πράσινο χρώμα κυρίαρχο, σε όλο του το φάσμα! Άνοιξη και Ελλάδα, συνδυασμός που δεν θες να τελειώνει ποτέ, η φύση στο μεγαλείο της με ιδανικό θερμοκρασιακά καιρό για μοτοβόλτες!
Εύγε παίδες για την πολύ καλή και στριφτερή διαδρομή στα πάτρια.
Εάν επιτρέπεται να παραθέσω ένα μικρό βίντεο για μία γεύση από κινούμενη εικόνα
του κομματιού της διαδρομής από Λιμνίτσα προς Τερψιθέα από μια παλιά βόλτα για το χωριό.
Ορεινή Ναυπακτία ftw
Καλές βόλτες![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
![]()
![]()
Παιδες απο τις πιο ομορφες διαδρομες και αν μπεις και λιγο χωμα εκει στα λουτρα Σμοκοβου ή αν γυρισεις απο ορεινη Ναυπακτια απλα ονειρο
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Μαγκες, ο Σπυρέτος έχει γερες κ@υλες με το ΚΤΜι και προβλέπω το γκρουπ που θα τον εχει leader να πηγαινει
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μαγκες, ο Σπυρέτος έχει γερες κ@υλες με το ΚΤΜι και προβλέπω το γκρουπ που θα τον εχει leader να πηγαινει
![]()
![]()
.... για την ετήσια
κανονικοί ρυθμοί για να πάμε όλοι με ασφάλεια
Μπράβο ρε μάγκες! Με πήγατε τρία χρόνια πίσω λέμε!
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=62392
(έτσι και τότε: Όπως πάντα με τα κατάλληλα μηχανάκια στο κατάλληλο τερέν)
![]()
μπραβο παιδες!ωραια βολτα,φοβερα μερη...!!![]()
![]()
Πολύ ωραία μέρη μπραβο, πανεμορφες φωτο
![]()
![]()
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Να χέσω και τις Άλπεις και τα Πάσσα και τις Βίδες !!! Κρίμα που δεν μπορώ να κουνηθώ αυτή την εποχή ,ψωφάω λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και βέβαια μπράβο στον Σπύρο που παρά τα ΔΝΤ και τις λοιπές μαλακίες κάνει το κέφι του !!!!
Respect mah authoritah!!!!