Σοβαρα τωρα,ειναι μια διαδρομη που μπορει(αναλογα με τις συνθηκες του καιρου που θα πετυχεις) ειτε να την λατρεψεις(αμα την πετυχεις με ιδανικες συνθηκες οπως εμεις) ειτε να σε ψοφησει στο χιονονερο και στην γλιτσα αμα ειναι με βροχη.
Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για ενα ψηλο αλπικο περασμα στα 2000μ και συνηθως το σεναριο σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι η βροχη
Η αληθεια ειναι οτι εμεις ειμαστε τυχεροι που το πετυχαμε σε πολυ καλες συνθηκες παρα το γεγονος οτι οταν ξυπνησαμε το πρωι και κοιταξαμε εξω απο το παραθυρο η εικονα καθε αλλο παρα ενθαρρυντικη ηταν!:hypnotize
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
μια παρεμβαση,για να νιωσουν κι αλλοι την εμπειρια του δρομου αυτου....
http://www.youtube.com/watch?v=DVa7ITLQAPU
ελπιζω να αξιωθω κι εγω του χρονου τετοια εποχη!!!!![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι χωρις να εχω δει το βιντεο αυτο,οταν ανεβαινα τον Transfagrasan,στο ΜΡ3 ακουγα επισης Schiller!
Tα μεγαλα πνευματα λοιπον...συναντωνται![]()
ζηλευω..την εχω κανει 5 φορες με αυτοκινητο,καμια με μηχανη...ποτε ειπαμε θα πατε?![]()
![]()
Μακάρι να μπορέσω και εγώ κάποια στιγμή να κάνω κάτι τέτοιο.. προς το παρόν έχουμε να πληρώνουμε το δάνειο της μηχανής ελπίζω να πάνε όλα καλά και σύντομα το μερίδιο αυτό του μήνα να κατατίθεται στον "κουμπαρά" της οδηγικής απόλαυσης και της ΜΟτοπαρέας.. Εύγε!! όχι μόνο για την διαδρομή αλλά και για την όλη διαδικασία στην οποία μπαίνεις για να το μοιραστείς μαζί μας. Νιώθω ότι και εγώ ταξιδεύω σε μέρη τέτοια προς το παρών στο νού μου περιμένοντας το φανταστικό να συναντήσει την πραγματικότητα.![]()
Τυχον ενδιαφερομενοι ας ετοιμαζονται για 10-24 Σεπτεμβρη
Για τοτε μαλλον θα το ξαναπαω το ταξιδακι(πιο εντατικα σε διαδρομες αυτη την φορα)
Καλά μιλάμε η ΑΠΟΛΥΤΗ διαδρομή!Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
μια παρεμβαση,για να νιωσουν κι αλλοι την εμπειρια του δρομου αυτου....
http://www.youtube.com/watch?v=DVa7ITLQAPU
ελπιζω να αξιωθω κι εγω του χρονου τετοια εποχη!!!!![]()
I live to ride, i ride to live
Καλησπέρα,Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Τυχον ενδιαφερομενοι ας ετοιμαζονται για 10-24 Σεπτεμβρη
Για τοτε μαλλον θα το ξαναπαω το ταξιδακι(πιο εντατικα σε διαδρομες αυτη την φορα)
Τελικα ευδοκίμησε το σχέδιο αυτο???
Ειμαι, μαζι με 2 αλλα παιδια, στο σταδιο της ετοιμασιας για ενα "Βαλκανιζατερ" απο 09/09 εως 18/09
Εχετε οριστικοποιήσει ημερομηνίες εσεις?
τώρα αυτό είναι ταξιδιωτικό ή κουβέντα για μελλοντική εξόρμηση?![]()
Και τα δυο,αν διαβαζες λιγακι τον προλογοΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τώρα αυτό είναι ταξιδιωτικό ή κουβέντα για μελλοντική εξόρμηση?![]()
Παιδες λογω οικογενειακων προβληματων δεν το βλεπω να την ξανακανω την βολτα αυτον τον καιρο
Για τα παιδια που ζητανε πληροφοριες θα ποσταρω εντος των ημερων