Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 206

Θέμα: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ότι και να κάνεις Άρχοντα, με 220 δεν παίρνεις την 7/8..
    βρε συμφωνοι αλλα θα επιμεινω οτι εχεις χασει τις κ απο την χτεσινη μας κουβεντα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Φίλε εφοδιάσου με αμπούλες βρώμας και άρχισέ τον.................... δεν θα ξαναβγει εκει να παίξει, στο εγγυώμαι!!!!!!!!!!!!
    Πάντως αν κάνεις όπως λένε κι οι περισότεροι - βάλεις δηλ. δυνατά μουσική δεν θα μπορεί να παίξει και θα σταματήσει.

Αν δεν θέλεις να ξοδευτείς μπορείς να κατουράς εκεί που παίζει κάθε μέρα και πάλι δεν θα μπορεί να σταθεί (δοκιμασμένο σε στάνταρ σημείο που υπήρχε μπλόκο απο στρουμφάκια κάτω απο γέφυρα και αναγκάστηκαν να αλλάξουν στέκι):rotflmao: :rotflmao:

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wendigo

Αν δεν θέλεις να ξοδευτείς μπορείς να κατουράς εκεί που παίζει κάθε μέρα και πάλι δεν θα μπορεί να σταθεί (δοκιμασμένο σε στάνταρ σημείο που υπήρχε μπλόκο απο στρουμφάκια κάτω απο γέφυρα και αναγκάστηκαν να αλλάξουν στέκι):rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Keep on rocking in a free world !!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Τελικά επιβεβαιώθηκε ο ανώνυμος φιλόσοφος που είπε κάποτε πως "δεν μπορείς ΠΟΤΕ να νικήσεις έναν ηλίθιο"...σε μια χώρα που οι ηλίθιοι πλειοψηφούν και που οι νόμοι είναι αυτό που είχε πει ο Τσώρτσιλ κάποτε "αν θες να ξεφτιλίσεις ένα νόμο δώστον σε Έλληνες να τον εφαρμόσουν".Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί σκληρό πράγμα που είναι να αναγκάζεσαι να φτάσεις στην ακραία λύση να πουλήσεις το δικό σου σπίτι επειδή η εναλλακτική είναι να καταλήξεις στη φυλακή για φόνο...Ένα σπίτι χτισμένο με αίμα,ιδρώτα,δάνεια και να μην μπορείς να το χαρείς γιατί ο καργιόλης και όλη του η οικογένεια γαμιόνται από την ανείπωτη μαλακία που τους δέρνει...Μέχρι και νομικά κινήθηκα,αλλά η δίκη με πληροφόρησαν πως θα γίνει σε 1-2 χρόνια και μέχρι τότε μπορεί να κάνει ότι θέλει...εγώ ρε γαμημένο υποκείμενο δε μπόρεσα να σου γαμήσω το σπίτι αλλά εύχομαι ολόθερμα κάποιος άλλος να στο κάνει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Τελικά επιβεβαιώθηκε ο ανώνυμος φιλόσοφος που είπε κάποτε πως "δεν μπορείς ΠΟΤΕ να νικήσεις έναν ηλίθιο"...σε μια χώρα που οι ηλίθιοι πλειοψηφούν και που οι νόμοι είναι αυτό που είχε πει ο Τσώρτσιλ κάποτε "αν θες να ξεφτιλίσεις ένα νόμο δώστον σε Έλληνες να τον εφαρμόσουν".Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί σκληρό πράγμα που είναι να αναγκάζεσαι να φτάσεις στην ακραία λύση να πουλήσεις το δικό σου σπίτι επειδή η εναλλακτική είναι να καταλήξεις στη φυλακή για φόνο...Ένα σπίτι χτισμένο με αίμα,ιδρώτα,δάνεια και να μην μπορείς να το χαρείς γιατί ο καργιόλης και όλη του η οικογένεια γαμιόνται από την ανείπωτη μαλακία που τους δέρνει...Μέχρι και νομικά κινήθηκα,αλλά η δίκη με πληροφόρησαν πως θα γίνει σε 1-2 χρόνια και μέχρι τότε μπορεί να κάνει ότι θέλει...εγώ ρε γαμημένο υποκείμενο δε μπόρεσα να σου γαμήσω το σπίτι αλλά εύχομαι ολόθερμα κάποιος άλλος να στο κάνει...
    Πες μου οτι πουλησες το σπιτι σου για να γλιτωσεις απο δαυτον
    Εγω αμα ειχα φτασει στη θεση σου ξερεις τι θα κανα?Θα του παιρνα το μπουζουκι ή ο,τι αλλο παιζει και θα του το κανα 1000 κομματια.Και αμα ξαναπαρει,ευχαριστως να του το ξανακανω 1500 κομματια αυτη τη φορα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Πες μου οτι πουλησες το σπιτι σου για να γλιτωσεις απο δαυτον
    Σήμερα πήγα σε μεσίτη και έβαλα πωλητήριο Έπαθα ένα νευρικό κλονισμό με την ιστορία αυτή και δεν το ρισκάρω να χαλάσω άλλο την υγεία μου...

Σήμερα πήγα σε μεσίτη και έβαλα πωλητήριο Έπαθα ένα νευρικό κλονισμό με την ιστορία αυτή και δεν το ρισκάρω να χαλάσω άλλο την υγεία μου...
    Οπως νομιζεις.Εγω παντως δεν θα του την εκανα τη χαρη.Θα εδιωχνα εγω εκεινον!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί σκληρό πράγμα που είναι να αναγκάζεσαι να φτάσεις στην ακραία λύση να πουλήσεις το δικό σου σπίτι επειδή η εναλλακτική είναι να καταλήξεις στη φυλακή για φόνο...Ένα σπίτι χτισμένο με αίμα,ιδρώτα,δάνεια και να μην μπορείς να το χαρείς γιατί ο καργιόλης και όλη του η οικογένεια γαμιόνται από την ανείπωτη μαλακία που τους δέρνει...
    Θα πουλησεις το σπιτι επειδη ο γειτονας παιζει μπουζουκι στην αυλη του ?

Πιστευω πρεπει να το ψαξεις το θεμα με εναν ψυχολογο, κατι δεν παει καλα εδω...

(δεν το λεω για να σε προσβαλω)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Οπως νομιζεις.Εγω παντως δεν θα του την εκανα τη χαρη.Θα εδιωχνα εγω εκεινον!
    Κι εγώ αυτό έλεγα αλλά το είπα και στην αρχή...Προχτές είχα καλέσει κάτι φίλους για μπυρίτσα στο μπαλκόνι...ενώ έπαιζε μέσα στο σπίτι του,μόλις πήρε πρέφα ότι έχω κόσμο βγήκε έξω κι άρχισε να πάιζει απέναντί μας.Φυσικά από τη φασαρία τα παιδιά έφυγαν.Μου την έδωσε τόσο πολύ,να θες να καλέσεις ΣΠΙΤΙ σου ένα φίλο και να μη μπορείς...έβγαλα τα ηχεία έξω στη βεράντα,έβαλα Blind Guardian,Sodomy και Rammstein στο τέρμα και σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι...την επόμενη μέρα ξέρεις τί έκανε; Από τις 4:30 μέχρι τις 6:30 έπαιζε έξω ο γιός του κιθάρα,μετά αυτός μαζί με το γιό του κιθάρα-μπουζούκι μέχρι τις 10 και από 10 μέχρι 01:30 μάνα-κόρη μαζί έβαζαν ράδιο.Non stop αυτά που σου λέω.Καταλαβαίνεις τώρα για τί οικογένεια μιλάμε...τώρα που μιλάμε η ώρα είναι 11:30 και αυτός γρατζουνάει κι η γυναίκα του ακούει ράδιο...

Κι εγώ αυτό έλεγα αλλά το είπα και στην αρχή...Προχτές είχα καλέσει κάτι φίλους για μπυρίτσα στο μπαλκόνι...ενώ έπαιζε μέσα στο σπίτι του,μόλις πήρε πρέφα ότι έχω κόσμο βγήκε έξω κι άρχισε να πάιζει απέναντί μας.Φυσικά από τη φασαρία τα παιδιά έφυγαν.Μου την έδωσε τόσο πολύ,να θες να καλέσεις ΣΠΙΤΙ σου ένα φίλο και να μη μπορείς...έβγαλα τα ηχεία έξω στη βεράντα,έβαλα Blind Guardian,Sodomy και Rammstein στο τέρμα και σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι...την επόμενη μέρα ξέρεις τί έκανε; Από τις 4:30 μέχρι τις 6:30 έπαιζε έξω ο γιός του κιθάρα,μετά αυτός μαζί με το γιό του κιθάρα-μπουζούκι μέχρι τις 10 και από 10 μέχρι 01:30 μάνα-κόρη μαζί έβαζαν ράδιο.Non stop αυτά που σου λέω.Καταλαβαίνεις τώρα για τί οικογένεια μιλάμε...τώρα που μιλάμε η ώρα είναι 11:30 και αυτός γρατζουνάει κι η γυναίκα του ακούει ράδιο...
    Κοιτα...δεν μπορω να δεχθω οτι πουλας τους κοπους χρονων δουλειας και ιδρωτα για εναν αρχιμ@λακα.Εγω αμα ημουν στη θεση σου,θα μαζευα τους γειτονες και θα καναμε ολοι μαζι καταγγελια ή ασφαλιστικα μετρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Θα πουλησεις το σπιτι επειδη ο γειτονας παιζει μπουζουκι στην αυλη του ?

Πιστευω πρεπει να το ψαξεις το θεμα με εναν ψυχολογο, κατι δεν παει καλα εδω...

(δεν το λεω για να σε προσβαλω)
    Όταν καθημερινά από Ιούνιο μέχρι τώρα που μπήκε Σεπτέμβριος,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το ξαναλέω,παίζει (ο Θεός να το κάνει παίζει...) στην αυλή του που είναι 3 μέτρα από την πόρτα και το παράθυρό του πρωί-μεσημέρι-βράδυ και βέβαια κάτι δεν πάει καλά και χρειάζεσαι ψυχίατρο,όχι ψυχολόγο...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Επειδη μερικοι ανθρωποι ειναι εντελως υπανθρωποι, ισως τελικα η πιο ενδεδειγμενη λυση ηταν να βρεις τιποτα "καλα παιδια" και να τους εσπαγαν τρια δαχτυλα... με τετοια κριση στην αγορα θα πληρωνες τα δυο, το ενα θα στο εκαναν δωρο... και μιλαω πολυ σοβαρα! (για την μεθοδο, οχι για το δωρο)

υ.γ. αν ετοιμαζεστε να αρχιστε τιποτα politically correct κορωνες, πραγματικα ρε σεις... στα @@δια μου!

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    αν και σε βρίσκω λιγάκι υπερβολικό,
    αν θες να ξεμπερδεύεις μαζί του,
    γίνε άντρας και πάνε σπάσε του τα μούτρα,
    και αν δεν είσαι ικανός βάλε κάποιον άλλο να το κάνει...
    Made in Greece...

Μην μπλεξεις με σωματικη βλαβη και τετοια.Δεν εχει κανενα νοημα να τραβιεσαι στα δικαστηρια για τον καθε καραγκιοζη.Κοιτα τι πρεπει να κανεις:Πηγαινε συζητησε το μαζι του και πες του για τη σοβαροτητα της καταστασης.Αμα δεν καταλαβει,ρωτησε τον τι θελει απο σενα για να σε αφησει ησυχο.Στην τελικη,αμα θελει πολεμο,ξεκινα με καταγγελιες για ο,τι παραβαση μπορει να εχει κανει.Απο πολεοδομικη μεχρι ο,τι βρεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Επειδη μερικοι ανθρωποι ειναι εντελως υπανθρωποι, ισως τελικα η πιο ενδεδειγμενη λυση ηταν να βρεις τιποτα "καλα παιδια" και να τους εσπαγαν τρια δαχτυλα... με τετοια κριση στην αγορα θα πληρωνες τα δυο, το ενα θα στο εκαναν δωρο... και μιλαω πολυ σοβαρα! (για την μεθοδο, οχι για το δωρο)

υ.γ. αν ετοιμαζεστε να αρχιστε τιποτα politically correct κορωνες, πραγματικα ρε σεις... στα @@δια μου!

Η κατασταση που περιγραφει ειναι αποτελεσμα πολλων γεγονοτων, κ για να καταληξει ετσι πρεπει να συναντηθει η "περιπτωση" με την "περιπτωση", αν ο ενας ειναι λογικος βρισκεται ακρη.
    ΠΑΝΤΑ... δραση = αντιδραση
    Δεν μπορω να φανταστω ατομο που θα του εξηγουσες κατι κ θα συνεχιζε.. Ακομα κ οι ποιο βλαμμενοι εχουν το κουμπι τους.

Αυτα που λες για δαχτυλα τα ακουω βερεσε, ευκολα τα γραφεις αλλα...
    (στα παλικαρακια που θα δωσεις 100 ευρω αν τα τσιμπισει ο μπατσος θα σε δωσουν χαλαρα, κ αν βρεθουν καλες αποδειξεις να δεις τι ωραια ειναι στη στενη... μεχρι να δικαστεις)

μολοτοφ καλυτερα.

υγ. ψιτ ο αλλος.. Ψυχολογο ειπα για να μην προσβληθεις

Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση Περι Κλησεωσ
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 10:22
  2. Ερωτηση περι αναρτησεων σε σκουτερακι
    από Rezeguet στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 12:21