Σελίδα 6 από 138 ΠρώτοΠρώτο 12345678910111656106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    entaxei kai o vasilis otan eixe faei 4 eixe vgei kai ot paradextike.....alla tote epairne akoma diarkias,,,,,ara borouses na ton koroideueis?

vevaia autos edine 600 euro giana vlepei...gauros-macabi...kai tipota allo
    πέσανε οι τιμές 460 έδωσα φέτος παπαράκο

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τον Πανο δεν θα τον πειραξει καθολου:

ωωωωωωωωωωωωω.......
    :a19: :a017: :a017: :a53: :a53: :a53:

τι θα κανεις? θα βαλεις τους δικου σου να τον δείρουν?
    θα του την στησουμε?
    θα ξηγηθουν αλλοι?

αστον ρε.....αρκετη παντόφλα τρωει

ο νομος παραμενει νομος...σωστος η αδικος...το ηθικο ειναι απο πια πλευρα εισαι....το θεμα ειναι να τηρουνται οι νομοι???αρα δεν τον νοιαζουν τα λεφτα του CL???περιμενω αυριο η ακομα καλυτερα μετα το θετικο αποτελεσμα με βαζελο σημερα το βραδυ (1-Χ) να βγει και να πει...''κυριοι...μας νοιαζει το ηθικο και οι νομοι και οχι τα λεφτα του CL...παραχωρουμε την θεση μας στον αμεσως επομενο...βασει τον βαθμων που πηραμε στο γηπεδο αυτη η θεση δεν μας ανηκει...αλλα επρεπε με καποιον τροπο να σταματησουμε τον κυριο Μεπο απο μπλα μπλα μπλα''

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ...διαφωνεις???

υ.γ. στο προηγουμενο ποστ δεν σου απαντησα...απλα σου λεω οτι ειμαι 38 χρωνων...αρα καταλαβαινεις αν εζησα τις εποχες που ανεφερες...

επειδη μολις σχολασα και ειμαι κοματια και νυσταζω

για το θεμα CL ενα εχω να πω
    ολοι με τα ξενα χρηματα ειναι πολυ large
    μολις γνωρισω εναν (μονο εναν) που θα παει
    souper market ψωνισει 50 ευρω και 10 λεπτα
    κι αφησει 50 μονο
    λεγοντας: ενταξει μωρε σιγα δεν πειραζει

τοτε φιλε θα αναθεωρησω

υ.γ το οτι ειμαστε "κοντα" στην ηλικια δεν σημαινει οτι εχουμε
    και τα ιδια βιωματα
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    πέσανε οι τιμές 460 έδωσα φέτος παπαράκο

ε οχι ρε μλκ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    μια που σημερα το παρακολουθώ λιγάκι...

Καλά ρε μλκς.. πότε δουλεύετε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

καλα ρε...βαζεις βιντεο χωρις να το δεις καλα???βουταει...κραταει την μπαλλα και με τα 2 ποδια (απαγορευτε)....τρωει για 3-4 δευτερολεπτα οσες κλωτσιες προλαβαινουν να ριξουν οι αλλοι...ακουγετε σφυριγμα...νομιζεις λαθος...
    τεσπα εγώ το έβαλα για γέλιο όχι για να μου αναλύσεις τη φάση σαν καθηγητής διαιτησίας :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

ολες τις υπολοιπες ωρες.....δεν βλεπεις που ειναι απανωτά τα ποσταρίσματα????

τωρα αραξαμε λιγο

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

φίλε μην γρουσουζεύεις, άντε μία μέρα έχει αναδουλειά και μπορώ και χαζεύω στο internet άνετος, μην το μελετάς και στραβώσει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ε οχι ρε μλκ
    ρε αι σιχτιρ

entaxei kai o vasilis otan eixe faei 4 eixe vgei kai ot paradextike.....alla tote epairne akoma diarkias,,,,,ara borouses na ton koroideueis?

vevaia autos edine 600 euro giana vlepei...gauros-macabi...kai tipota allo
    εκει ειναι η διαφορα μας...αυτο που εκανε η δοικηση για εμενα ειναι απαραδεκτο...και ισως κατι παραπανω...βεβαια αυτη κανει κουμαντο και αποφασιζει οτι γουσταρει...εγω σαν φιλαθλος μπορω να συμφωνησω η οχι με αυτην την κινηση...ο μονος τροπος???δεν ξαναπαταω γηπεδο...το να λεω ναι κριμα αδικο κλπ και μετα να πανυγηριζω στο γηπεδο ακυρωνει τα λεγομενα μου...ξαναειπα...οσπου να φυγουν αυτοι που με εκαναν ρεζιλι ΟΥΣΤ ΕΓΩ...η ΑΕΚ μπορει να πρεσβευει κατι για τον καθενα...αλλα την πραξεις της κανουν οι ανθρωποι...

μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα........

Ως Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι στο εξής δεν θα δεχθούμε κανένα απολύτως απαράδεκτο και συκοφαντικό ισχυρισμό από οποιονδήποτε και αν προέρχεται και επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου και αρχής και για την αποκατάσταση κάθε ζημίας που τυχόν θα υποστούμε από τη συμπεριφορά αυτή».

sport-fm.gr απο τη διενεξη ΟΦΗ-Ολυμπιακου Βολου

και η ΑΕΚ δηλαδη ειναι ντροπη που εκανε ενσταση δηλαδη ετσι???????

μαλιστα
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
    επειδη μολις σχολασα και ειμαι κοματια και νυσταζω

για το θεμα CL ενα εχω να πω
    ολοι με τα ξενα χρηματα ειναι πολυ large
    μολις γνωρισω εναν (μονο εναν) που θα παει
    souper market ψωνισει 50 ευρω και 10 λεπτα
    κι αφησει 50 μονο
    λεγοντας: ενταξει μωρε σιγα δεν πειραζει

τοτε φιλε θα αναθεωρησω

υ.γ το οτι ειμαστε "κοντα" στην ηλικια δεν σημαινει οτι εχουμε
    και τα ιδια βιωματα
    μου λες δηλαδη εκτος απο ξευτιλες ειναι και κοτες???γιατι εγω στην ανακοινωση διαβασα μοναχα για ηθικο θεμα και οχι αγωνιστικο...οτι μαλακια και να εκανε ο Μπεος δεν εχει καμμια σχεση με το αγωνιστικο κομματι...εκει εχασες δικαια και σωστοτατα...αρα πρεπει να αρνηθεις αυτους τους 3 βαθμους...απο την στιγμη που νομικα δεν γινετε...το κανεις μονος σου ΗΘΙΚΟΤΑΤΑ παραχωροντας την θεση σου στον αμεσως επομενο βαθμολογικα...
    φανταζομαι οταν πας εξω για ποτοκαφεδακι μιλας για την γωστη γαλλικη πολη πουρμπουαρ ε???

υ.γ. οντως...τοτε στην σκεπαστη μυριζε κανα ''μπριτζολακι'' που και που...αλλα πιο πολυ ιδρωτιλα γιατι ειμασταν σαν σαρδελες...που να δεις το γινοταν στα γκολ...οι επανω βρισκοντουσαν στους κατω...οι κατω στους πλαγιους...οι μεσαιοι ηταν παντα φλωροι και δεν μας ενοιαζε...lol: ...αξεχαστη φυσιογνωμια ο Μπαμπης που εδινε ρυθμο...εισουνα και εσυ στην Πολιτεια καποτε στο 96???wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
    μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα........

Ως Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι στο εξής δεν θα δεχθούμε κανένα απολύτως απαράδεκτο και συκοφαντικό ισχυρισμό από οποιονδήποτε και αν προέρχεται και επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου και αρχής και για την αποκατάσταση κάθε ζημίας που τυχόν θα υποστούμε από τη συμπεριφορά αυτή».

sport-fm.gr απο τη διενεξη ΟΦΗ-Ολυμπιακου Βολου

και η ΑΕΚ δηλαδη ειναι ντροπη που εκανε ενσταση δηλαδη ετσι???????

μαλιστα
    για εναν αγωνα που εχασε στο γηπεδο να θελει να τον παρει στα χαρτια ναι...ξερεις τη αφορα η υποθεση ΟΦΗ-Βολος η απλα ετσι για να λεμε γενικα???

εκει ειναι η διαφορα μας...αυτο που εκανε η δοικηση για εμενα ειναι απαραδεκτο...και ισως κατι παραπανω...βεβαια αυτη κανει κουμαντο και αποφασιζει οτι γουσταρει...εγω σαν φιλαθλος μπορω να συμφωνησω η οχι με αυτην την κινηση...ο μονος τροπος???δεν ξαναπαταω γηπεδο...το να λεω ναι κριμα αδικο κλπ και μετα να πανυγηριζω στο γηπεδο ακυρωνει τα λεγομενα μου...ξαναειπα...οσπου να φυγουν αυτοι που με εκαναν ρεζιλι ΟΥΣΤ ΕΓΩ...η ΑΕΚ μπορει να πρεσβευει κατι για τον καθενα...αλλα την πραξεις της κανουν οι ανθρωποι...

εντάξει και γω εντάξει είμαι, έφυγε ο Κόκκαλης, άλλοι διοικούν τώρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μλκ είσασταν σίγουροι και λέγατε ότι η Αεκ και η διοικήση μας δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο μπλα μπλα, η Αεκ είναι ιδέα μπλα μπλα μπλα κτλ

κοίταξε ούτε εμένα μου άρεσε, ούτε στους περισσότερους γαύρους ούτε εσένα προφανώς και σε κανέναν προφανώς υγειώς σκεπτόμενο φίλαθλο αλλά οι ΠΑΕ είναι επιχειρήσεις και σαν τέτοιες λειτουργούν, είτε μας αρέσει είτε όχι

μόνος σκοπός είναι το κέρδος, και το ηθικό δεν είναι μέσα στις λέξεις που αντιλαμβάνονται ή σκέφτονται αυτοί οι ανθρώποι που διοικούν ΠΑΕ ούτε τώρα ούτε μετά

αν ήταν ερασιτεχνικό το πρωτάθλημα θα μιλάγαμε για ιδέες και δεν θα γίνονταν ποτέ τέτοια πράγματα. Όπού και όποτε μπαίνει το χρήμα στην εξίσωση ξεχνάς το αγνό και τις ιδέες και τα αφήνεις στην άκρη.

και η τωρινή διοικηση σου και η επόμενη κτλ με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και θα λειτουργούν όσο υπάρχουν ΠΑΕ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προσπαθήτε να το κατανοήσετε αυτό. Πολύ απλά εσύ υποστηρίζεις την ομάδα σου και έχεις τις δικιές σου ιδέες και αξίες, προφανώς και δεν συμφωνείς με ότι λέει η διοικηση σου, και πηγαίνοντας στο γήπεδο υποστηρίζεις την ομάδα σου όχι την διοικηση σου γι' αυτο για μένα είσαι λάθος. Γνώμη μου πάντα έτσι, γιατί καταννοώ και αυτό που λες απλά δεν διαφωνώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    εντάξει και γω εντάξει είμαι, έφυγε ο Κόκκαλης, άλλοι διοικούν τώρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μλκ είσασταν σίγουροι και λέγατε ότι η Αεκ και η διοικήση μας δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο μπλα μπλα, η Αεκ είναι ιδέα μπλα μπλα μπλα κτλ

κοίταξε ούτε εμένα μου άρεσε, ούτε στους περισσότερους γαύρους ούτε εσένα προφανώς και σε κανέναν προφανώς ιγυώς σκεπτόμενο φίλαθλο αλλά οι ΠΑΕ είναι επιχειρήσεις και σαν τέτοιες λειτουργούν, είτε μας αρέσει είτε όχι

μόνος σκοπός είναι το κέρδος, και το ηθικό δεν είναι μέσα στις λέξεις που αντιλαμβάνονται ή σκέφτονται αυτοί οι ανθρώποι που διοικούν ΠΑΕ ούτε τώρα ούτε μετά

αν ήταν ερασιτεχνικό το πρωτάθλημα θα μιλάγαμε για ιδέες και δεν θα γίνονταν ποτέ τέτοια πράγματα. Όπού και όποτε μπαίνει το χρήμα στην εξίσωση ξεχνάς το αγνό και τις ιδέες και τα αφήνεις στην άκρη.

και η τωρινή διοικηση σου και η επόμενη κτλ με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και θα λειτουργούν όσο υπάρχουν ΠΑΕ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προσπαθήτε να το κατανοήσετε αυτό.
    στο ερασιτεχνικο αμα γνωριζες τι λαμογιες γινονται για να φτασουν στους επαγγελματιες θα σου κοβοταν το γελακι...οπως το τι ξυλο πεφτει...και για να τελειωνω το θεμα επειδη πολυ το κουρασα...η ΑΕΚ του ΝΟΤΙΑ/ΠΑΠΠΑ και λοιπες δυναμεις ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ...η ΑΕΚ του ΠΑΠΠΑ/ΝΟΤΙΑ και λοιπες δυναμει με προεδροτον ΣΤΑΥΡΟ ΑΔΑΜΙΔΗ ΕΚΑΝΕ...αντιλαβου την διαφορα???δεν ειμαστε γαυροι να τα συμψιζουμε οποτε θελουμε οπως θελουμε κλπ κλπ...

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε