Σελίδα 6 από 124 ΠρώτοΠρώτο 12345678910111656106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    [....] ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ στην κατάσταση που είμαστε. Αυτό είναι κατανοητό;
    Εμ, όχι ακριβως... Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικου προϋπολογισμού ειναι η εκτιναξη πρωτογενων δαπανων του δημοσίου τομεα.

Τα μισα λεφτα εκει πανε...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Aυτο που λες ειναι πολυ γενικο.
    Εγω θα ηθελα να ξερω απο ΤΙ επωφελήθηκα και συνεβαλα εστω και 1% στην σημερινη κατάσταση.
    Ενα πραμα μονο.

Ετσι για να εχω να λεω "ντροπή μου" , ας πληρώσω τωρα τα οσα απόλαυσα τοσα χρόνια.
    Εσύ βλέπω ότι είσαι στην περίπτωση των χλωρών..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εμ, όχι ακριβως... Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικου προϋπολογισμού ειναι η εκτιναξη πρωτογενων δαπανων του δημοσίου τομεα.

Μάστορα.. μην κάνουμε τώρα την στρουθοκάμηλο.. Οι δαπάνες του δημόσιου τομέα δεν αυξήθηκαν απο τους μισθούς (και μόνο, ΟΚ) αλλά απο την ανικανότητα ορθολογικής χρήσης του προσωπικού, την αδράνεια και την γραφειοκρατεία, την αδυναμία του ιδιωτικού τομέα να συνεργαστεί με το Δημόσιο (αν είναι να κάνει ένα εργο 1Μ ευρά πχ αλλά ξέρεις ότι επειδή έχεις να κάνεις με το δημόσιο θα πάρει 2ή3πλασιο χρόνο απ' ότι συνήθως - χρεώνεις κι ανάλογα 2ή3Μ) κλπ κλπ

Δεν λέω ότι χρειαζόμασταν όλα αυτά.. Λέω ότι μας κυβερνούν κάποιοι που είναι ανίκανοι να λειτουργήσουν μινι μάρκετ.. κι ο καθένας με μιας διαγράφει ότι έκανε ο προηγουμενος ως νέος Μεσσίας..

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Aυτο ακριβώς θέλουν να περάσουν στον κόσμο. "Μαζί τα φάγαμε"

Και επειδή το θέμα έχει εξαντληθέι και αλλού , οι πρωτογενέις δαπάνες ΔΕΝ ήταν και δεν θα μπορούσε να είναι ο κύριος λόγος που χρεοκόπησε η χωρα.

Αλλού είναι η ταμπακέρα.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Και παλι γενικο ειναι αυτο φιλε μου.

Εγω θα ηθελα πιο χειροπιαστα πραγματα.

π.χ. δεν πληρωνες εφορια και να τωρα......

καθοσουν απραγος στο Υπουργειο Γεωργιας παιζοντας πασεντζα και επαιρνες 2000 ευρω το μηνα

προμηθευες με κρεατα το Τζανειο νοσοκομειο και πουλαγες με 300% πανω

πηρες αγροτικη επιδοτηση κιαντι να σπειρεις αυτο που επρεπε αγορασες Navara και το επαιζες βλαχοδημαρχος.

Δλδ. γιατι δεν κυνηγανε - ζητανε τα σπασμενα απο αυτους που τα σπάσανε ?
    Τοσο δύσκολο ειναι πια ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

καθοσουν απραγος στο Υπουργειο Γεωργιας παιζοντας πασεντζα και επαιρνες 2000 ευρω το μηνα

πηρες αγροτικη επιδοτηση κιαντι να σπειρεις αυτο που επρεπε αγορασες Navara και το επαιζες βλαχοδημαρχος.

Τοσο δύσκολο ειναι πια ?

Αποδειξη εχεις παρει παντα για οτιδηποτε εχεις αγορασει?

Ασχετως μεγεθους, αυτο εννοουν τα παιδια!
    Κανεις μας, λιγο ή πολυ δεν ειναι αμετοχος!

Τοσο δύσκολο ειναι πια ?
    Δύσκολο; Πας καλά; ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ είναι... αφού ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.. δεν ξέρω να γίνομαι κατανοητός..

Τοσο δύσκολο ειναι πια ? [/B]
    Εσύ θα κατάδιδες στην αστυνομία τη μάνα σου, που μια ζωή σε τάιζε και σε στήριζε;

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Τοσο δύσκολο ειναι πια ?

Η επανάσταση του πληκτρολογίου βλέπω... Σαφώς φίλε μου δεν φταις σε βαθμό που ευ8υνονται μερικές χιλιάδες ελληνων ...

Μπορει να φταις πχ σε βαθμο, αν συμμετέχεις στις εθνικές εκλογές, αν λάδωσες για το δίπλωμα, κτλπ κτλπ Αν φοράς κράνος, αν περνάς με κόκκινο, αν βοηθάς την γιαγουλα να περάσει το δρόμο... Μπορεί το θέμα να είναι οικονομικό, αλλά εγώ γενικά θέλω να πω για την κουλτούρα μας, οτι φταίμε όλοι... Μπορεί εσύ μα μην έχεις κάνει τπτ απο τα παραπάνω, αλλά πότε δεν πρέπει να νιώθεις τέλειος και ότι για όλα φταίνε οι άλλοι... Γιατι απλα σταματάς να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος πολίτης, πατέρας, οδηγός κτλπ...
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Το thread (όπως γίνεται άλλωστε στα πιο πολλά) τα γ@μήσατε (έστω και αν έχει λιγότερες μπύρες,ματιές,χαμόγελα ή γέλια).

Το ξεκίνησα με σκοπό να ενημερωθούν όσο περισσότεροι μπορούν για τις ειρηνικές συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα.

Καταλήξαμε πάλι στο "Μαζί τα φάγαμε".

Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Επίσης ξέχασα να πω...στις έξι θα είμαι εκεί...
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Δεν το δεχομαι με την καμια αυτο.
    Εγω σαν ιδιωτικος υπαλληλος και ανεξαρτητος απο κομματα και τα συναφη
    θελω να μου πεις , που μπορει να εφταιξα σαν ατομο για την σημερινη κατάντια.

Τα "εγω" και "εσυ" τα ενοοω γενικα , δεν αναφερομα ισε σενα και σε μενα μονο.

Θα ηθελα πολυ να μου πουν ,εσυ σαν Γιωργος εισαι υπευθυνος γιατι :

1.
    2.
    3.
    κλπ

Δε γινεται φιλε να μη φταιει κανεις μας,κι εγω ανεξαρτητος απο πολιτικα κομματα ειμαι (οχι ομως απολιτικ) αλλα νιωθω πως εχω μεριδιο ευθυνης...
    Με καποιο τροπο συμμετεχεις στη διαβρωση (δεν αναφερομαι σε σενα),απ΄το φακελακι που δινεις στο γιατρο,το λαδωμα να παρεις το διπλωμα,τον γνωστο που θα φερει το παιδι σου να υπηρετησει αν ειναι και δυνατον στο ΓΕΣ,απο απο απο...

Πριν καποια χρονια επι Νεας Δημοκρατιας συναντησα ανηψιο Υπουργου στον οποιο τρομαξαμε να βγαλουμε δανειο για αγορα αυτ/του(για τη μητερα του) επειδη τα 2 φροντιστηρια που ειχε ηταν στο ονομα της συζυγου του,εκεινος ηταν στο Υπουργειο μαζι με το θειο του αλλα οπως μου ειπε ¨ δε φαινομαι,ειμαι σαν εκτακτο προσωπικο¨ και το εκκαθαριστικο του ηταν...3000ε

¨Βγαζω λεφτα αλλα δεν τα δηλωνω,οπως κανει ολος ο κοσμος...¨μου ειπε...
    Δεν κανει ολος ο κοσμος,του ειπα...παρ΄ολα αυτα ενιωσα πολυ ασχημα!

Οταν μετεφερα το γεγονος σε φιλο μου συνδικαλιστη σε Δημοσιο Φορεα,βαμμενο μπλε μου ειπε...ελα ρε συ στην Ελλαδα ειμαστε,σου κανει εντυπωση;;;

...cause the place seems still alive...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Το thread (όπως γίνεται άλλωστε στα πιο πολλά) τα γ@μήσατε (έστω και αν έχει λιγότερες μπύρες,ματιές,χαμόγελα ή γέλια).

Το ξεκίνησα με σκοπό να ενημερωθούν όσο περισσότεροι μπορούν για τις ειρηνικές συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα.

Δεν κατέληξε πουθενά και ούτε χρειάζεται να καταλήξει κάπου.Ένα θέμα δεν ποτέ μονοδιάστατο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos

Εχεις απολυτο δικιο.
    Παλι ξεφυγαμε.

Για να μεινω ομως στο θεμα σου.
    Χωρις να μου αντικρουσεις με επιχειρηματα του τυπου "πολιτη του καναπε" , "αν δεν κουνηθεις δεν θα αλλαξει τπτ" κλπ.

Τι ακριβως θα πετυχει η σημερινη συγκεντρωση ?
    Ποιανου το αυτι νομίζεις οτι θα ιδρώσει ?
    Γιατι θα γινει τελικα ?

Πεισε με να ερθω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Δε γινεται φιλε να μη φταιει κανεις μας,κι εγω ανεξαρτητος απο πολιτικα κομματα ειμαι (οχι ομως απολιτικ) αλλα νιωθω πως εχω μεριδιο ευθυνης...
    Με καποιο τροπο συμμετεχεις στη διαβρωση (δεν αναφερομαι σε σενα),απ΄το φακελακι που δινεις στο γιατρο,το λαδωμα να παρεις το διπλωμα,τον γνωστο που θα φερει το παιδι σου να υπηρετησει αν ειναι και δυνατον στο ΓΕΣ,απο απο απο...

Πριν καποια χρονια επι Νεας Δημοκρατιας συναντησα ανηψιο Υπουργου στον οποιο τρομαξαμε να βγαλουμε δανειο για αγορα αυτ/του(για τη μητερα του) επειδη τα 2 φροντιστηρια που ειχε ηταν στο ονομα της συζυγου του,εκεινος ηταν στο Υπουργειο μαζι με το θειο του αλλα οπως μου ειπε ¨ δε φαινομαι,ειμαι σαν εκτακτο προσωπικο¨ και το εκκαθαριστικο του ηταν...3000ε

¨Βγαζω λεφτα αλλα δεν τα δηλωνω,οπως κανει ολος ο κοσμος...¨μου ειπε...
    Δεν κανει ολος ο κοσμος,του ειπα...παρ΄ολα αυτα ενιωσα πολυ ασχημα!

Οταν μετεφερα το γεγονος σε φιλο μου συνδικαλιστη σε Δημοσιο Φορεα,βαμμενο μπλε μου ειπε...ελα ρε συ στην Ελλαδα ειμαστε,σου κανει εντυπωση;;;

Στις πρωτες 5 λεξεις σου , απαντας εμμεσως στο ερωτημα μου.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Δε γινεται φιλε να μη φταιει κανεις μας
    Αυτο ακριβως λεω.
    ΚΑΠΟΙΟΙ φταινε.Οχι ΟΛΟΙ.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ