Σελίδα 6 από 61 ΠρώτοΠρώτο 12345678910111656 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 908

Θέμα: ΧΤ 660 Ζ Part II

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από black-eye
    Ρε φίλε, πραγματικά μένω έκπληκτος… τόσες μέρες παρακαλάς για ένα test ride και κανείς εδώ μέσα δεν προθυμοποιείται… πραγματικά με κάτι τέτοια αναρωτιέσαι αν αυτό που εννοούσαμε ως έννοια πολλά χρόνια πριν λέγοντας «μοτοσικλετιστής» υφίσταται ακόμα, όπως ακόμα και το νόημα ύπαρξης των forum. Είμαι γραμμένος στο forum περίπου 10 χρόνια, έχω κάνει ελάχιστα post και εξαιτίας αυτής της κατάστασης με κάνεις να γράψω μετά από τόσο καιρό. Στείλε μου π.μ. με το τηλέφωνό σου και που μένεις για να κανονίσουμε για το test ride.
    Χρήστος
    Αδελφέ...Tenere έχεις..???
    Γιατί το προφίλ σου αναφέρει GS....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Αδελφέ...Tenere έχεις..???
    Γιατί το προφίλ σου αναφέρει GS....
    Τώρα ναι έχω tenere, θα το αλλάξω το προφιλ όταν βρω πως γίνεται ...

ρε DAKAR λεμε..... Το avatar του/της leontheprof
    Black-Eye σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον αλλα μετα απο μια βολτα 700 χλμ πηγαινε-ελα που εκανα μεχρι τον Αλμυρο για να δω ενα υποψηφιο για ανταλλαγη Τενερε το πηρα και μια βολτα, οποτε εφτιαξα μια πιο ολοκληρομενη εικονα στο μυαλο μου. Το μονο που δεν εκανα ειναι οδηγηση με καμποσα χιλιομετρα μεσα 70-80+ (4η 5η) αλλα μη τα θελουμε και ολα δικα μας. Ειμουνα μεσα στην πολη οποτε παλι περιορισμενα πραματα.
    Αν παλι επιμενεις να τα βολταρουμε ευχαριστως να ξαναβαλω τον κωλο μου πανω στη σελα του να γουσταρω λιγο αν και με τις παρωπιδες που φωραω το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. ΝΑΙ
    Θα σου στειλω pm anyway.

Υ.Γ. 10 posts σε 10 χρονια??? Ρε φιλε πρεπει να συγχηστηκες πολυ. Χαχα....χουμορ..χουμορ..
    Τι σκατα...ορκο σιωπης ειχες δωσει?

STOYBI προς Θεου, σιγα μη παρεξηγησω...δε δινεις και ευκολα τη μηχανη σου να την οδηγησει ενας ξενος ετσι στο ασχετο.
    Και μονο τις πληροφοριες και τις απαντησεις που δινετε εδω μεσα μερικοι ειναι υπεραρκετη βοηθεια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από leontheprof
    Black-Eye σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον αλλα μετα απο μια βολτα 700 χλμ πηγαινε-ελα που εκανα μεχρι τον Αλμυρο για να δω ενα υποψηφιο για ανταλλαγη Τενερε το πηρα και μια βολτα, οποτε εφτιαξα μια πιο ολοκληρομενη εικονα στο μυαλο μου. Το μονο που δεν εκανα ειναι οδηγηση με καμποσα χιλιομετρα μεσα 70-80+ (4η 5η) αλλα μη τα θελουμε και ολα δικα μας. Ειμουνα μεσα στην πολη οποτε παλι περιορισμενα πραματα.
    Αν παλι επιμενεις να τα βολταρουμε ευχαριστως να ξαναβαλω τον κωλο μου πανω στη σελα του να γουσταρω λιγο αν και με τις παρωπιδες που φωραω το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. ΝΑΙ
    Θα σου στειλω pm anyway.

Υ.Γ. 10 posts σε 10 χρονια??? Ρε φιλε πρεπει να συγχηστηκες πολυ. Χαχα....χουμορ..χουμορ..
    Τι σκατα...ορκο σιωπης ειχες δωσει?

STOYBI προς Θεου, σιγα μη παρεξηγησω...δε δινεις και ευκολα τη μηχανη σου να την οδηγησει ενας ξενος ετσι στο ασχετο.
    Και μονο τις πληροφοριες και τις απαντησεις που δινετε εδω μεσα μερικοι ειναι υπεραρκετη βοηθεια.
    Δεν ξέρω αν πρέπει να το πούμε όρκο σιωπής ή κάτι άλλο … αν ασχοληθείς με τα φόρουμ θα γνωρίσεις πολλά φυντάνια όπως και εγώ … ανθρώπους που είναι έτοιμοι για τα πιο μακρινά ταξίδια αλλά όταν κανονίσεις να πάτε εκτός πόλης τελευταία στιγμή κάτι τους συμβαίνει και το ακυρώνουν … άλλους που όταν βγεις μαζί τους το μόνο που έχουν να σου που είναι για καρμπιρατέρ και εξατμίσεις … άλλους που γνωρίζουν για χρόνια 100+ άτομα από εδώ μέσα αλλά δεν έχουν πάει στο σπίτι κανενός γιατί η «φιλία» τους δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πλαίσιο ενός φόρουμ. Μία γεύση ήδη θα έχεις πάρει. Μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί δεν τους απαντάνε στο σινιάλο στην εθνική … Κάποτε έγραφα με άλλο ψευδώνυμο, δεν θυμάμαι τι έγινε και άλλαξα, αλλά κάπου από τότε σταμάτησα και να ασχολούμαι με τους διαδικτυακούς φίλους.
    Εύχομαι να ευχαριστηθείς τη νέα σου μοτό.

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από black-eye
    Δεν ξέρω αν πρέπει να το πούμε όρκο σιωπής ή κάτι άλλο … αν ασχοληθείς με τα φόρουμ θα γνωρίσεις πολλά φυντάνια όπως και εγώ … ανθρώπους που είναι έτοιμοι για τα πιο μακρινά ταξίδια αλλά όταν κανονίσεις να πάτε εκτός πόλης τελευταία στιγμή κάτι τους συμβαίνει και το ακυρώνουν … άλλους που όταν βγεις μαζί τους το μόνο που έχουν να σου που είναι για καρμπιρατέρ και εξατμίσεις … άλλους που γνωρίζουν για χρόνια 100+ άτομα από εδώ μέσα αλλά δεν έχουν πάει στο σπίτι κανενός γιατί η «φιλία» τους δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πλαίσιο ενός φόρουμ. Μία γεύση ήδη θα έχεις πάρει. Μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί δεν τους απαντάνε στο σινιάλο στην εθνική … Κάποτε έγραφα με άλλο ψευδώνυμο, δεν θυμάμαι τι έγινε και άλλαξα, αλλά κάπου από τότε σταμάτησα και να ασχολούμαι με τους διαδικτυακούς φίλους.
    Εύχομαι να ευχαριστηθείς τη νέα σου μοτό.
    Παρότι ο τρόπος που γράφεις μου είναι ενοχλητικός, δυστυχώς δεν μπορώ να διαφωνήσω απόλυτα.Εκτός από το Στράτο που γνώρισα από κοντά και τον συμπάθησα (ατιμούλη...) καi τον ΑΡΗ1200GS που έχασα το κινητό και τα ίχνη του, δεν έχω γνωρίσει από κοντά κάτι αξιόλογο.Εξάλλου και να ήθελα θα ήταν εγωιστικό να περιμένω να κατεβεί κάποιος από τη Β.Ελλάδα για να τον γνωρίσω όταν έτυχε μια φορά να βρεθώ Αθήνα.
    Από την άλλη δε νομίζω να έχουμε τόόόόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας ώστε στα χρόνια σου να ήταν τα πράγματα πιο αθώα και να υπήρχε περισσότερη εμπιστοσύνη...
    Αν μπορούσε να έρθει Χίο θα του την έδινα για βόλτα, αλλά και πάλι μέχρι 80 το πολύ 110 θα μπορούσε να πάει και μάλιστα με την ταυτότητα στο στόμα (ήρθαν μερικοί τουρίστες που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι μιας κατευθυνσης)...Μόνο χώμα θα καταλάβαινε.
    Πάντως αν μένει Αθήνα ίσως να μην τον ικανοποιήσει ο μονοκύλινδρος κινητήρας.

Αλιμονο αν περιμενουμε να κανουμε κανουμε αληθινες φιλιες απο ενα forum, οχι τουλαχιστον στα πλαισια της εξ αποστασεως συζητησης μονο. Γι αυτο και ειναι καλες οι προσωπικες συναντησεις, για να "κοβεις" τον αλλον απο κοντα.
    Το forum ειναι σα τον στρατο, θα γνωρισεις καθε καρυδιας καρυδι αλλα με λιγους θα κολλησεις.
    Το οτι μοιραζομαστε την ιδια αγαπη δε σημαινει οτι πρεπει να ταιριαζουμε και σα χαρακτηρες, γενικα μιλωντας παντα γιατι καθε κανονας εχει και τις εξαιρεσεις του.

JPK Chios καλως η κακως θα την κανω την κινηση μου να την παρω (αι να δω ποτε) και αμα το μετανιωσω, δε βαριεσαι, μια μικρη ακομα εμπειρια στην πλατη μου
    Αθηνα θα την χρησιμοποιω γιατι εδω μενω αν και ειμαι γεννημενος και μεγαλωμενος στο γειτονικο σου νησι, τη Λεσβο.

Αλιμονο αν περιμενουμε να κανουμε κανουμε αληθινες φιλιες απο ενα forum, οχι τουλαχιστον στα πλαισια της εξ αποστασεως συζητησης μονο. Γι αυτο και ειναι καλες οι προσωπικες συναντησεις, για να "κοβεις" τον αλλον απο κοντα.
    Το forum ειναι σα τον στρατο, θα γνωρισεις καθε καρυδιας καρυδι αλλα με λιγους θα κολλησεις.
    Το οτι μοιραζομαστε την ιδια αγαπη δε σημαινει οτι πρεπει να ταιριαζουμε και σα χαρακτηρες, γενικα μιλωντας παντα γιατι καθε κανονας εχει και τις εξαιρεσεις του.

JPK Chios καλως η κακως θα την κανω την κινηση μου να την παρω (αι να δω ποτε) και αμα το μετανιωσω, δε βαριεσαι, μια μικρη ακομα εμπειρια στην πλατη μου
    Αθηνα θα την χρησιμοποιω γιατι εδω μενω αν και ειμαι γεννημενος και μεγαλωμενος στο γειτονικο σου νησι, τη Λεσβο.
    εμενα παντως με γλυκοκοιτουσε...και συντομα θα γινει δικια μου..σε μπεζ πολεμικο να το παρεις το κοριτσι φιλε μου,τα ειπαμε και απο κοντα...

μάγκες το πιο γλήγορο χρώμα το έχω εγώ!αν και στα δημοσιογραφικά γραφεια καλά πληροφορημένες πηγέςαναφέρουν ότι ένα προεδρικό με μονή εξάτμηση και άλλο χρώμα είναι πιο γλήγορο...

daz και varaderokav11 που χαθήκατε?pesca ζεις?gelcat γύρισες Ιταλία?

Φιλική συμβούλη που δεν κοστίζει τίποτα αλλα αλλάζει ζωές:GO HOME! Η Αθήνα δεν είναι για μας!Ο πεθερος μου είναι απο τα Βασιλικά και πάω σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Παλαιό μέλος
    Εγώ ετοιμάζομαι να κάνω Ιωάννινα-Αθήνα-Ναύπλιο-Κύθηρα-Γυθειο-....-Λευκάδα!!!!!

Και προσπαθώ να πείσω την κοπέλα μου οτι πρέπει να ταξιδεύουμε και πάνω απο 4 ώρες!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris_a
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout

Και προσπαθώ να πείσω την κοπέλα μου οτι πρέπει να ταξιδεύουμε και πάνω απο 4 ώρες!!!

για ανέπτυξε την επιχειρηματολογία σου..... όλο και σε κάποιους θα χρειαστεί....... χα χα χα χα

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout

Μα είναι περίπου 1000χλμ!!! Στο 4ωρο απο Γιάννενα σας βλέπω Κόρινθο...
    Το πίσω σελάκι πάντως είναι ψιλοαπαράδεκτο, η δικιά μου μετά τα πρώτα 150km δυσανασχετεί...
    Καλά κουράγια!

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδιά ποιος συνεπιβάτης δεν δυσανασχετεί μετά από κάποια χλμ και όχι μόνο γιατί πιάνεται ο κ@λος του αλλά γιατί βαριέται .

Εχετε δοκιμασει να βαλετε το σετακι με τα μικροφωνα και τα ακουστικα για να μπορειτε να μιλατε μεσα απο τα κρανη, το εχει παρει φιλος μου και λεει οτι ειναι πολυ αποτελεσματικο.

Πάτε καλά μωρέ…….
    Στα + μιας μοτοσικλέτας είναι και η άβολη θέση συνοδηγού………..
    Γιατί πως να το κάνουμε , στους δυο τρίτος δεν χωρεί._
    :rotflmao:
    Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.

Σελίδα 6 από 61 ΠρώτοΠρώτο 12345678910111656 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια για ΧΤ 660
    από kawasaki ZX-12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2005, 10:01
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  3. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  4. Χτ 660
    από dep στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 12:49