Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
.Οπως και δεν έχεις δικαίωμα να το οδηγέις νόμιμα,τι νόμιμα, εδώ για κόντρες το θέλει.
Φιλαράκι μην πάρεις rs αυτό είναι για κάτι κομπλεξικούς της πίστας, θα σε κοροιδεύουν.
Πάρε εργαλιιιιιείο Ζ125.
Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
.Οπως και δεν έχεις δικαίωμα να το οδηγέις νόμιμα,τι νόμιμα, εδώ για κόντρες το θέλει.
Φιλαράκι μην πάρεις rs αυτό είναι για κάτι κομπλεξικούς της πίστας, θα σε κοροιδεύουν.
Πάρε εργαλιιιιιείο Ζ125.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
το rs το γουσταρω οπως και το z αλλα ποιο παει πιο καλα και σε κοντρα και μπαντες???
το ktm duke δεν μου αρεσει εμφανισιακα
αυτό να με πείς...
Παύω να μιλάω άλλο!![]()
είσαι ανώμαλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από alex56
το ktm duke δεν μου αρεσιε εμφανισιακα
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
αρχηγε μου μη φοβασαι τα κυβικα, τα λεφτα που εχεις ειναι μπολικα, κοιτα να παρεις κατι αξιοσεβαστο, η 954 ειναι οτι πρεπει κ θα σου μεινουν κ λεφτα για.. εξατμιση.
Απλως θα παρεις αποφαση οτι δεν θα τρεχεις κ θα εισαι προσεκτικος, για το διπλωμα μη σκας, κανεις δεν εχει.
σε μερικα βιντεο που παρατηρησα γινεται να κανεις φιδακια και τετοια.
σε σχεση ομως με το z ποιο παει καλυτερα???
φτιαγμενο rs ή φτιαγμενο z????
ας απαντησει οποιος γνωριζει.....
nokia 3310 :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από alex56
σε μερικα βιντεο που παρατηρησα γινεται να κανεις φιδακια
σε σχεση ομως με το z ποιο παει καλυτερα???
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
χωρις πλακα
σε κοντρα ποιο απο τα δυο θα νικισει αν ειναι και τα δυο φτιαγμενα??
ας απαντησει κανεις ειναι αναγκη
ρε αλεξ νιωσε λιγο .. σε δουλευουν ολοι κ δν παιρνεις χαμπαρι
επιμενεις να ρωτας τις ιδιες παπαριες
τι αναγκη ειναι δηλαδη? καταλαβε πρωτα ποσο χαζο ειναι αυτο που ρωτας
καλα αστο αν ειναι να περιμενω απο εσας ξημερωσα μια ερωτηση εκανα και δεν απανταει κανεις......
μικρέ μεγάλωσε και άσε τις καζούρες,βλέπεις εδώ πέρα με το καλό σε πήραμε όλοι και ελάχιστοι με το δούλεμα.
Μεγάλωσε και μετά πάρε 125.Που μου θες και 125,ακομα δεν εισαι 18 το θες και για κοντρες,μαζεψου και μετα,κανε τις παρανομιες σου ,δικο σου δικαιωμα ειναι.
Ειναι και δικαιωμα μου ,εαν δεν εχεις στον δρομο διπλωμα και ασφαλεια που να καλυπτεσε εαν συμβει τιποτα να σε τρεχω στα δικαστηρια για μια ζωη να εισαι σιγουρος για αυτο,οχι εγω αλλα καθε ανεβατης.Σκεψου ειναι 2 τροχοι και επικυνδινοι δεν ειμαστε ολοι Rossi (δεν λεω για εμενα σαν παραδειγμα το φαιρνω)
Μεινε με το 50 κιβ. βγαλε απο το μυαλο σου τις κοντρες που ειναι επικυνδηνες περιμενε 1 χρονο και μπες του χρονου με 125κιβ πιστα η σε ειδικο χωρο να βγαλεις ρημαδα την γ....λα σου !
Αυτα απο εμενα,ολα τελειως φιλικα.
Ασχοληθηκαμε ολοι με το θεμα σου ,οποτε μην λες οτι περιμενες μια σοβαρη απαντηση.
![]()
Αγόρι μου γλυκό τι θες να σου απαντήσουμε δηλαδή? Πως θα πας να συναντήσεις τους υπόλοιπους συγγενείς σου πιο γρήγορα? Στην τελική στο λέμε μία, δύο δεν καταλαβαίνεις.. τον καημό σου είχαμε να καθόμαστε να σου προτείνουμε μηχανάκι για να πας να σκοτωθείς.. Απορώ με την ωριμότητα που έχεις πως σε άφησαν να καβαλήσεις και 50ρι..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Το κακό με την εφηβεία είναι πως τους λείπει η εμπειρία του να χάσεις εναν φίλο, εναν συγγενή...
Είμασταν και εμεις 17 χρονών και θεωρήσαμε με τη σειρά μας πως αυτά συμβαίνουν μόνο στους άλλους....
Φιλαράκι, έχω χάσει μέχρι στιγμής 4 φίλους (ο ένας μάλιστα ξεψύχησε μπροστά μου)... έχω μαζέψει άλλους 6-7 απο τον δρόμο με απίστευτα τραύματα που δεν θα ήθελες να δείς να βρίσκεται ο χειρότερος σου εχθρός...
Καταλαβαίνω πως ποθείς να πάρεις ένα μηχανάκι για 1002 λόγους...
Αναλογίσου πέρα απο την παρέα σου, πως ο κόσμος που ζείς αξίζει άπειρες φορές παραπάνω απο μια κόντρα και μια μούρη στην παρέα σου...
Φίλοι θα προσπεράσουν στην ζωή σου πολλοί... φτάνει να ανοίξεις τα μάτια σου και να καταλάβεις τι προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε εδω μέσα.
Όλοι μας γουστάρουμε τις μηχανές, ανεξαρτήτου κυβισμού και κ@υλας... οι περισσότεροι όμως γνωρίζουμε καλά πως είναι όταν η θέση στην καφετέρια του καλύτερου μας φίλου είναι πλέον άδεια...
Όποια και να είναι η απόφαση σου... φόρα εξοπλισμό... και πρόσεχε μικρέ μου φίλε... απλά πρόσεχε..
ο τρόπος που στο εξήγησε ο φίλος μας απο εδώ ήταν ο πιο ήρεμος και πιο σωστός,εντάξει μέχρι και εμένα λύγισε,δηλαδή εάν δεν καταλάβεις και τώρα,δεν θα κατάλαβεις ποτέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Το κακό με την εφηβεία είναι πως τους λείπει η εμπειρία του να χάσεις εναν φίλο, εναν συγγενή...
Είμασταν και εμεις 17 χρονών και θεωρήσαμε με τη σειρά μας πως αυτά συμβαίνουν μόνο στους άλλους....
Φιλαράκι, έχω χάσει μέχρι στιγμής 4 φίλους (ο ένας μάλιστα ξεψύχησε μπροστά μου)... έχω μαζέψει άλλους 6-7 απο τον δρόμο με απίστευτα τραύματα που δεν θα ήθελες να δείς να βρίσκεται ο χειρότερος σου εχθρός...
Καταλαβαίνω πως ποθείς να πάρεις ένα μηχανάκι για 1002 λόγους...
Αναλογίσου πέρα απο την παρέα σου, πως ο κόσμος που ζείς αξίζει άπειρες φορές παραπάνω απο μια κόντρα και μια μούρη στην παρέα σου...
Φίλοι θα προσπεράσουν στην ζωή σου πολλοί... φτάνει να ανοίξεις τα μάτια σου και να καταλάβεις τι προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε εδω μέσα.
Όλοι μας γουστάρουμε τις μηχανές, ανεξαρτήτου κυβισμού και κ@υλας... οι περισσότεροι όμως γνωρίζουμε καλά πως είναι όταν η θέση στην καφετέρια του καλύτερου μας φίλου είναι πλέον άδεια...
Όποια και να είναι η απόφαση σου... φόρα εξοπλισμό... και πρόσεχε μικρέ μου φίλε... απλά πρόσεχε..
ΦΤΑΝΕΙ Να μην είναι αργά έως τότε,να προσέχεις .![]()