Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide
Όταν τον ξετρύπησε ο Elias δενθυμαμαισεπιαπιστα.
.
Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide
Όταν τον ξετρύπησε ο Elias δενθυμαμαισεπιαπιστα.
.
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Μπράβο παιδιά, και οι 3 μαζί, το λύσατε το πρόβλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από dim_rac
akis busa και andreas k1200..
+πολλα..
Σαν χαρακτηρας πρεπει να ειναι πολυ μ@λ@κ@ς ο στονερ..![]()
Give me fuel, Give me fire
Φιλε chr1s, δεν ξερω πως λες το <<μπραβο>>Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Μπράβο παιδιά, και οι 3 μαζί, το λύσατε το πρόβλημα...![]()
Αν το λες με την εννοια << δεν ξερετε τι λετε!!>>
Θ σου πω, πως εγω τουλαχιστον, δεν προσπαθω να λυσω κανενα!! προβλημα!! και δεν με ενδιαφερει κι"ολας να λυσω τουλαχιστον τετοιου ειδους προβληματα!!
Αυτοι που πρεπει να τα λυσουν (αν υπαρχουν προβληματα) ειναι και οι αμεσοι ενδιαφερομενοι!!
Εγω απλα για την ιστορια και το οτι γουσταρω τους αγωνες!! (ταχυτητας) κανω και καμια συζητηση!!, με ανθρωπους που γουσταρουν!! επισης και αχολουνται. με το ειδος!!
Τωρα για το συγκεκριμενο θεμα, (ο Rossi και οι..........αλλοι!!)
Τι να κανουμε ρε αδελφε, ειναι ο καλυτερος οδηγος αγωνων ταχυτητας στον κοσμο!!
ητε τον γουσταρεις, ητε οχι!!
Και βεβαια δεν ειναι μονο για τις επιτυχιες του!!(πρωταθληματα) αλλα για ολη την πορεια του και επιτευγματα!!, που εχει με την μεχρι τωρα παρουσια του, απο το παγκοσμιο πρωταθλημα μεχρι τα motogp!! (ειναι κουραστικο να αρχισει να λεει καποιος παλι τα ιδια!!)
Μεχρι και τα "σκετς" εμαθε και εβαλε στους αγωνες!! (αυτα που εκανε απο τα 250 ο Λορενθος!!)
και θα κανουν και αλλοι στο μελλον!!
Τωρα βεβαια το σχολιο μου στο παραπανω post, ειναι αυτο ακριβως που λεω!!
ολοι παραπονιουνται καποια στιγμη στους αγωνες τουλαχιστον τετοιου ειδους!!, αλλα κατα τον τροπο του Αυστραλου και αλλων!!, ο Rossi δεν το εχει κανει!!, αλλα και ουτε πιστευω προκειται
να το κανει!!
Και ξερεις γιατι??, γιατι αυτος ειναι ο Rossi!!
Και οχι καποιος που θελει να γινει σαν.........τον Rossi!!
![]()
ο καλυτερος τροπος να κρατας
το λογο σου ειναι
να μην το δινεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από AKIS BUSA
![]()
Εμένα να σου πώ την αλήθεια μου, δεν μου άρεσε που βρεθήκατε τρεις να λέτε πόσο μλκας είναι ο Stoner αναφερόμενοι σε άλλους αγώνες ή δεν ξέρω τι άλλο. Κάτι τέτοια κάνουν οι "οπαδοί" που βλέπουν GP και νομίζουν ότι είναι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.
Όπως λες κι εσύ, γουστάρω τους ΑΓΩΝΕΣ, δεν μειώνω ούτε κακολογώ κανέναν αναβάτη και η φιλοσοφία μου είναι: "Όποιος μπορεί, και έχει και μηχανάκι, ας πάει." (...στις πρώτες θέσεις)
Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν πρόλαβα να πω μια (1) κουβέντα για το Stoner και αυτόματα βαφτίστηκα αντι-Rossikos. Γιατί; Προφανώς και έχω μεγάλο σεβασμό για τον Vale και ότι έχει κάνει, αδιαμφησβήτητα έχει τις περισσότερες επιτυχίες από όλους. Αν μερικές φορές ίσως φανεί μια μικρή αντιπάθεια απο μέρους μου δεν είναι για τον ίδιο, αλλά για τους "οπαδούς" του και μόνον, που περιμένουν από αυτόν να κερδίζει τα πάντα και γενικώς να γ@μει και να δέρνει... Στην πραγματικότητα όμως δεν γίνεται αυτό κι αν σήμερα ο Lorenzo και ο Stoner μπορούν να πάνε καλύτερα θα πρέπει όλοι να το δεχτούμε, όπως σε λίγα χρόνια ο Marquez, o Bradley Smith ή ο Terol θα πάνε καλύτερα κι απ΄αυτούς... Νομίζω είναι απλό...
![]()
![]()
Μα, το οτι "κριτικαρω" μια κινηση "αντισυναδελφικη" ενος οδηγου προς εναν αλλον δεν σημαινει οτι ειναι!!.........η τον λεει καποιος....μ@λ@κ@!! (Stoner)Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Εμένα να σου πώ την αλήθεια μου, δεν μου άρεσε που βρεθήκατε τρεις να λέτε πόσο μλκας είναι ο Stoner αναφερόμενοι σε άλλους αγώνες ή δεν ξέρω τι άλλο. Κάτι τέτοια κάνουν οι "οπαδοί" που βλέπουν GP και νομίζουν ότι είναι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.
Όπως λες κι εσύ, γουστάρω τους ΑΓΩΝΕΣ, δεν μειώνω ούτε κακολογώ κανέναν αναβάτη και η φιλοσοφία μου είναι: "Όποιος μπορεί, και έχει και μηχανάκι, ας πάει." (...στις πρώτες θέσεις)
Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν πρόλαβα να πω μια (1) κουβέντα για το Stoner και αυτόματα βαφτίστηκα αντι-Rossikos. Γιατί; Προφανώς και έχω μεγάλο σεβασμό για τον Vale και ότι έχει κάνει, αδιαμφησβήτητα έχει τις περισσότερες επιτυχίες από όλους. Αν μερικές φορές ίσως φανεί μια μικρή αντιπάθεια απο μέρους μου δεν είναι για τον ίδιο, αλλά για τους "οπαδούς" του και μόνον, που περιμένουν από αυτόν να κερδίζει τα πάντα και γενικώς να γ@μει και να δέρνει... Στην πραγματικότητα όμως δεν γίνεται αυτό κι αν σήμερα ο Lorenzo και ο Stoner μπορούν να πάνε καλύτερα θα πρέπει όλοι να το δεχτούμε, όπως σε λίγα χρόνια ο Marquez, o Bradley Smith ή ο Terol θα πάνε καλύτερα κι απ΄αυτούς... Νομίζω είναι απλό...
![]()
![]()
Κακη νοοτροπια ειναι..............οχι μ@λ@κι@!!
Τελος παντων, γενικα δεν διαφωνουμε, ετσι κι"αλλιως!!
![]()
ο καλυτερος τροπος να κρατας
το λογο σου ειναι
να μην το δινεις
chr1s τελικα δεν εισαι μονο ντουκατακιας αλλα και στονερακιας απ οτι φαινεται![]()
Απο το κακο στο χειροτερο ρε συ..![]()
![]()
![]()
(Παντα φιλικα και γιατι στο κατω κατω ολοι αγαπαμε τους αγωνες κι εχουμε περισσοτερα κοινα παρα διαφωνιες..Αλλα κουβεντα να γινεται..)
![]()
![]()
Με πρόδωσε το avatar ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από dim_rac
chr1s τελικα δεν εισαι μονο ντουκατακιας αλλα και στονερακιας απ οτι φαινεται![]()
![]()
![]()
Τηλεφωνάει η μαμά του Ελίας να της πει πως τα πήγε στα δοκιμαστικά.
''Καλά μαμά πολύ καλά ,είμαι πίσω από τον Ρόσσι..
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Εν τω μεταξύ στη Ντουκατι χορεύουνε το χορό της βροχής.
Τι να πει και η Μανα του ντε πουνιε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Τηλεφωνάει η μαμά του Ελίας να της πει πως τα πήγε στα δοκιμαστικά.
''Καλά μαμά πολύ καλά ,είμαι πίσω από τον Ρόσσι..
:rotflmao::rotflmao:
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Η πλάκα θα είναι να βρέξει τελικά,όπως θέλουνε στη ντουκάτι,και να μείνουνε από ηλεκτρικά..![]()
125 είδε κανείς?
Μάλλον είμαστε μάρτυρες στη γέννηση ενός καινούριου αστεριού.
Τι του'κανε η Πάρις του πιτσιρικά,και πάει έτσι?
Και τα 125 σήμερα θα'χουν πολύ ενδιαφέρον
δδ σπίκινγκ
"απορώ γιατί δε βάζουν abs σ'αυτές τις μοτοσυκλέτες.."
θέλω να πιστεύω οτι δεν το εννοούσε..![]()
![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Θέλει να προωθήσει το e CABS της honda μάλλονΑρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
δδ σπίκινγκ
"απορώ γιατί δε βάζουν abs σ'αυτές τις μοτοσυκλέτες.."
θέλω να πιστεύω οτι δεν το εννοούσε..![]()
![]()
![]()
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Θέλει να προωθήσει το e CABS της honda μάλλον:rotflmao:
![]()
![]()
ακόμη.. αξίζει να το δεις.. ο λορέτζος προσπάθησε να περάσει χόνΔα στην ευθεία, συγκλονιστική ήττα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠέΣΕ ρε μπάσταρδο :a39: :a39:
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"