Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 147

Θέμα: Όταν λέμε δικύλινδρος κινητήρας τι εννούμε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Αν βγαλετε τις παρωπιδες , όσοι φορατε , το TDM ειναι καλυτερη λυση για νεο αναβατη.

παναγια μου :hypnotize

προσεχετε τι γραφετε, μη τα δει κανας ξενος αυτα, γιατι οι περισσοτεροι θα σε ρωτανε αν κατασκευαζεται ακομα αυτη η αρχαιολογια.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε μπει στην διαδικασία να συζητάμε αν ένα μηχανάκι παλαιάς κοπής είναι καλύτερο από ένα άλλο καινούριας σχεδίασης. Ειδικά απ' την στιγμή που το δεύτερο δεν έχει να ζηλέψει τίποτε απ' το πρώτο ούτε σε επιδόσεις, ούτε σε αξιοπιστία. Αντιθέτως σε πολλούς τομείς υπερέχει ξεκάθαρα και πέρα κάθε αμφιβολίας.

Ήταν ωραίος ο 900αρης κινητήρας στην εποχή του! Τώρα θεωρείτε βαρύς και υπολείπεται σε επιδόσεις.

Άθλια θέση οδήγησης και γεωμετρία που γ@μιέται εντελώς όταν θα βάλεις 2ο άτομο πίσω.

Abs στο μέσο όρο.

Από θέμα ποιότητας κατασκευής, αξιοπιστίας, κατανάλωσης και περιφερειακών δεν υπερέχει έναντι του cbf.

Γιατί λοιπόν το συζητάμε?

Επειδή έχει δικύλινδρο κινητήρα και ροπή από χαμηλά? Δλδ ένας τετρακύλινδρος δεν μπορεί να ρυθμιστεί να τραβάει απ' το μηδέν? Τόσο "τρύπιο" είναι το cbf στα χαμηλά? Δεν το έχω οδηγήσει, αλλά δεν νομίζω να είναι. Το tdm όμως το ξέρω αρκετά καλά και δεν με ενθουσίασε τίποτε πάνω σε αυτό το μηχανάκι εκτός απ' τον ήχο του.

Και αν αυτός που θα το πάρει είναι άσχετος τι σημαίνει? Το γεγονός πως δεν μπορεί να εκτιμήσει κάποια πράγματα σημαίνει πως πρέπει να πάρει κάτι χειρότερο απ' αυτό που θα μπορούσε να έχει?

Καλά κάνει η Yamaha και το βγάζει ακόμα αφού πουλάει! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

Γι' αυτό και στους ιδιοκτήτες έχει η βγει η ρετσινιά της καφετέριας και της σαγιονάρας. Γιατί πλέων αυτοί που το επιλέγουν, το επιλέγουν για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με την συζήτηση που γίνεται εδώ. (Εξαιρέσεις υπάρχουν, πάντα θα υπάρχουν μην μου βάλετε τις φωνές).

Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αλλα λογια να αγαπιομαστε......

Τρεχα τωρα να παρεις κανα Suzuki...που το αφεντικο τρελλαθηκε....και ασε τους κυλινδρους.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Αν ο Μπαμπινιώτης ταίριαζε καπελώτα όπως μιλάς εσύ τα Ελληνικά, ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Mη ντρέπεσαι, έλα ένα βήμα μπροστά, ΜΙΑ ΧΑΡΑ το είπες...

Α! Και θα απέρριπτα το TDM λόγω όγκου και παρωχημένης αισθητικής...
    Dura lex, sed lex.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA

Mη ντρέπεσαι, έλα ένα βήμα μπροστά, ΜΙΑ ΧΑΡΑ το είπες...

Το ξέρω, απλά μου έκανε κομπλιμαν ο Αντώνης, γι αυτό κι εγω

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Νυκτόβιο Μέλος Το avatar του/της Hellspawn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Λόπις!
    http://www.youtube.com/watch?v=NlTuHsxwXCY
    Εκει που έχει κάνει blending(δε ξέρω πως λέγεται στα ελληνικα, ας πει ο λέττας ) τη σούζα με το άλογο νομίζω ότι δάκρυσα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
    κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    το TDM κερδιζει τη μαχη στα σημεια με το HORNET οπως και με τις περισσοτερες μηχανες....γι αυτο εξ αλλου ειναι και τοσο εμπορικο μηχανακι....οποιος λεει το αντιθετο ειναι απλα κολλημενος....

ειναι πολυ πιο ανετο στη πολη απο το hornet....

μαζεμενη-λεπτη σιλουετα....ψηλα το τιμονι(πανω απο τους καθρεπτες)....με καλυτερα μπαμ 0-300 που τα χρειαζεσαι στην πολη....

και σε ταξιδι....ικανοποιητικη σταθερη ταχυτητα πορειας (160-180χμ/ω)....πιο ανετο δικαβαλο....φορτωνεται περισσοτερο....

αποδεδειγμενη αξιοπιστια....λιγοτερη καταναλωση απο τα 600cc τετρακυλινδρα (280-320 χιλ. μεσα στη πολη 16+4 λιτρα ρεζερβα)...
    τα αρνητικα του ειναι οτι επειδη ειναι τοσο εμπορικο...το κυνηγουν τα κλεφτρονια....και ειναι ενα μηχανακι που κανει τα παντα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....αλλα τιποτα ΤΕΛΕΙΑ....

απορω γιατι λετε μερικοι οτι το hornet ειναι καλυτερη λυση........
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trelf
    το TDM κερδιζει τη μαχη στα σημεια με το HORNET οπως και με τις περισσοτερες μηχανες....γι αυτο εξ αλλου ειναι και τοσο εμπορικο μηχανακι....οποιος λεει το αντιθετο ειναι απλα κολλημενος....

ειναι πολυ πιο ανετο στη πολη απο το hornet....

μαζεμενη-λεπτη σιλουετα....ψηλα το τιμονι(πανω απο τους καθρεπτες)....με καλυτερα μπαμ 0-300 που τα χρειαζεσαι στην πολη....

και σε ταξιδι....ικανοποιητικη σταθερη ταχυτητα πορειας (160-180χμ/ω)....πιο ανετο δικαβαλο....φορτωνεται περισσοτερο....

αποδεδειγμενη αξιοπιστια....λιγοτερη καταναλωση απο τα 600cc τετρακυλινδρα (280-320 χιλ. μεσα στη πολη 16+4 λιτρα ρεζερβα)...
    τα αρνητικα του ειναι οτι επειδη ειναι τοσο εμπορικο...το κυνηγουν τα κλεφτρονια....και ειναι ενα μηχανακι που κανει τα παντα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....αλλα τιποτα ΤΕΛΕΙΑ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επιχειρηματα εχεις;;;

Moderator
    επιχειρηματα εχεις;;;

Τί εξατμίσεις έχεις? Για να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Moderator
    Μετα πες και τί άλλα μηχανάκια έχεις καβαλήσει. :smilea:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Τόσο χάλια ρε παιδιά?

Κι έλεγα αν με αξιώσει ο από πάνω να αγοράσω ένα 850 να το κάνω ταξιδιάρικο εργαλείο...
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Τί εξατμίσεις έχεις? Για να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε.
    τι εξατμισεις εχω;; αυτες που βλεπω σε ΧΧ,ktm adventure και σε πολλα αλλα μηχανακια,επειδη οι οδηγοι τους θελουν after market εξατμιση για διαφορους λογους...οδηγικη συμπεριφορα,ασφαλεια λογω ηχου,μοστρα,αισθηση κινητηρα....κτλ

τι σημαινει αυτο δηλαδη;;

εχω οδηγησει...

-v-strom 650
    -fazer 600
    -africa-twin XRV 750
    -tiger 1050
    -gsxr 1000 k8
    -cbr 1000
    -xt 600
    -super tenere 750
    -z750 2008
    -ducati 1150 hypermotard
    -bmw f650 gs
    -bmw 650x moto

Και αλλα διαφορα....σε καλυπτουν;;

σοβαρα επιχειρηματα κατα του τι-ντι-εμ περιμενω...

Moderator
    To ίδιο εύκολο είναι και σε μένα να πω, πως είναι κολλημένος κάποιος που υποστηρίζει πως ένα μηχανάκι που έχει μείνει ίδιο εδώ και τόσα χρόνια, είναι καλύτερο από πολύ πιο φρέσκα μοντέλα.

ειναι πολυ πιο ανετο στη πολη απο το hornet..
    Γιατί?

μαζεμενη-λεπτη σιλουετα....ψηλα το τιμονι(πανω απο τους καθρεπτες).
    Σιγά την μπαλαρίνα. Πιο ψηλά απ' του cbf και πόσο?

....με καλυτερα μπαμ 0-300 που τα χρειαζεσαι στην πολη....
    Με τι το συγκρίνεις, με τα 600άρια? Ξεχνάς πως είναι 900? Το βάζουμε δίπλα στα 1000άρια να δούμε τι ψάρια πιάνει και στα 0300 και στα 300-0?

Από που ως που?

αποδεδειγμενη αξιοπιστια...
    Ενω το cbf είναι ζημιάρικα. Δεν θέλουμε τα θετικά του. Τα ξέρουμε. Σε τι υπερτερεί θέλουμε να μας πεις.

.λιγοτερη καταναλωση απο τα 600cc τετρακυλινδρα (280-320 χιλ. μεσα στη πολη 16+4 λιτρα ρεζερβα)...
    Δεν νομίζω.
    Και όμως υπάρχει κάτι που το κάνει τέλεια αλλά δεν λέω ποιο.
    Μόνο αυτά είναι τα αρνητικά του? Για την θέση οδήγησης τι έχεις να πεις? Για τις επιδόσεις του 900άρι κινητήρα? Για το βάρος? Για την γεωμετρία, που χαλάει περισσότερο από κάθε άλλο που έχω οδηγήσει, όταν κάθεται συνεπιβάτης? Για τις βάσεις των πλαστικών που μπορούν να σπάσουν ακόμα και από μια λακούβα?
    Νομιζω πως το cbf θα ήταν καλύτερη επιλογή αντί του tdm.

Έγραψα και παραπάνω κάποια πράγματα αλλά τα προσπέρασες. Μπορείς να μας πεις σε τι πραγματικά υπερτερεί σε σχέση με το cbf? Ας μην ασχοληθούμε αν το τιμόνι περνάει πάνω απ' τους καθρέπτες ή αν οι καθρέπτες είναι πιο έξω και έχεις καλύτερη ορατότητα προς τα πίσω. Νομίζω πως έχουμε και σημαντικότερα να συζητήσουμε για το εν λόγο μηχανάκι.
    Μπορείς να μας πεις πόσο σημαντική θεωρείς την θέση οδήγησης σε μια μηχανή και πως σου φαίνεται αυτή του tdm?
    Θέλεις να σχολιάσεις τις επιδόσεις του 900άρι κινητήρα?
    Ειλικρινά μόνο σε ήχο πιστεύω πως υπερτερεί.

Moderator

σοβαρα επιχειρηματα κατα του τι-ντι-εμ περιμενω...
    Τα ανέφερα παραπάνω. Στο πρώτο ποστ. Φυσικά τα είπαν κι άλλοι πριν από μένα.

Για την θέση οδήγησης που είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε αυτό το μηχανάκι δεν μας είπες τίποτα.
    Αυτό από μόνο του είναι αρκετό αλλά εγώ εξίσου σημαντικό θεωρώ την συμπεριφορά της μηχανής με δεύτερο άτομο. Ειδικά αν την συνδυάσεις με την θέση οδήγησης που έχει.
    Για τι γεωμετρία μιλάμε?
    Τι πληροφόρηση?

Θέλεις και άλλο ένα που δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό?

Επιδόσεις! Ναι έχει μείνει πίσω.

Βάρος?

Αν κάποιο έχει τόσα προβλήματα (σοβαρά κατά την γνώμη μου) και δεν υπερτερεί σε τίποτε από κάποιο άλλο ποιο ο λόγος να το επιλέξω?

Γιατί δεν υπερτερεί σε κάτι από το cbf. Νομίζω? Τουλάχιστον όχι σε κάτι τόσο σημαντικό που να αντισταθμίζει τα προαναφερθέντα αρνητικά του.

Για παίξε μπάλα.

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Όταν λέμε του κουτιού....NR750 & RC30
    από Acacius στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2010, 07:24
  2. Οταν λεμε οτι δεν στριβουν...δεν στριβουν!!!
    από Xrider στο forum Cruiser, custom, chopper, bobber
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2010, 17:03
  3. οταν λεμε...
    από blackbusa στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2009, 08:00
  4. Τωρα Ciao και οταν λεμε ΤΩΡΑ εννοουμε ΤΩΡΑ!
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2008, 07:31
  5. τετρακυλινδρος ή δικυλινδρος κινητηρας?
    από kalant στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 22:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF