Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 202

Θέμα: Νέο V-strom 2012 ???

Και όμως γυρίζει! Το avatar του/της arazw.ara.zw
    Άντε.....συναντηθείτε στη μέση οι πολέμιοι με τους υποστηρικτές μήπως και βγεί άκρη.....!!!

Όλοι έχουμε καβαλήσει V-strom...Δεν είναι ούτε η πιο fun to ride μηχανή...αλλά ούτε απαράδεκτη τη λές......On-off είναι....Τη δουλειά για την οποία σχεδιάστηκε τη κάνει μια χαρά όπως και όλες της κατηγορίας της!!!Όποιος πήρε V-strom για να στρίβει και να φρενάρει σε επίπεδα street μάλλον δεν είχε ιδέα τι αγόραζε!!

Για ένα μέσο αναβάτη,για τη πόλη,για ταξιδάκι,και για γενική χρήση μια χαρά είναι το στρώμα......

Άντε στην υγειά μας
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    πειτε μου ρε σεις ειδικοι ενα μηχανάκι που μπορεις να το παρεις 3,5-4Κ μεταχ. και να γυρισεις απροβληματιστα ολη την ευρωπη δικαβαλος φορτωμενος και οικονομικώς, ακολουθωντας με ευκολια μεγαλυτερα, ισχυροτερα, ακριβοτερα, πολυπλοκοτερα καραβια του ειδους και στο τελος αν θες του βαζεις και μια φφωτια στην ομονοια και περνεις το επόμενο το L02;

Μου γινατε ολοι γρηγοροι και το στρομα δεν σας αρκει για να κανετε τις "περιπετειες" σας...
    Ban 'em all

Νέο μέλος
    Ειμαι κατοχος vstrom,και εχω στην πλατη μου πανω απο 200000χλμ.Eχω λιωσει πολλα μηχανακια και συμφωνα με καποιους παραπανω δεν εχω ιδεα απο moto!Μηπως πρεπει να το πουλησω;;

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μάγκες μη τα τσουβαλιαζετε όλα.
    Mοοr καλώς ήρθες.
    Sent from me using a computer.

Από το 2008 που είμαι εδώ μέσα , όλοι ξερολες το παίζανε.

moor καλώς ήρθες, μην δίνεις πολύ σημασία σε αρκετούς από εδώ μέσα γιατί δεν θα βγάλεις άκρη.
    είναι αυτοί που μια ζωή μας κράζουν μη έχοντας υπ'οψιν το λεγόμενο Μοτοσυκλετιστικο πνεύμα που μάλλον έχει εξατμιστεί.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    πειτε μου ρε σεις ειδικοι ενα μηχανάκι που μπορεις να το παρεις 3,5-4Κ μεταχ. και να γυρισεις απροβληματιστα ολη την ευρωπη δικαβαλος φορτωμενος και οικονομικώς, ακολουθωντας με ευκολια μεγαλυτερα, ισχυροτερα, ακριβοτερα, πολυπλοκοτερα καραβια του ειδους και στο τελος αν θες του βαζεις και μια φφωτια στην ομονοια και περνεις το επόμενο το L02;

Μου γινατε ολοι γρηγοροι και το στρομα δεν σας αρκει για να κανετε τις "περιπετειες" σας...
    Κανενα. Σε αυτο συμφωνω, το V-Strom μπορει να ταξιδεψει και να ακολουθησει 1000ρια και 1200ρια μαστοδοντα με χαρακτηριστικη ευκολια.- Δεν υπαρχει αλλο μηχανακι που να ταξιδευει τοσο καλα και ανετα στη κατηγορια του.

Αλλα:

To Τransalp πάει καλύτερα σε χώμα και σε κλειστούς επαρχιακούς

Το Versys ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο και στη πολη το αφηνει πισω

Κάπου χάνεις - κάπου κερδίζεις πάντα

υ.γ. Τα έχω οδηγήσει και τα τρία, για να σας προλάβω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    δηλαδή αν το τωρινό που είναι ανεκτό αισθητικά θεωρείται ΜΑΛΑΚΙΑ.

το νέο που είναι κακάσχημο πως θα το λέγαμε? μια ΣΤΡΑΒΟΧΥΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ?

δηλαδη το στρωμα μπορει να ακολουθησει μπεμπα 1200 gs στην εθνικη...

θελετε και τα λετε δεν ξερω... Κατ αρχην με δυο βαρβατα ατομα κ μπαγκαζια ΔΕΝ μπορει να ταξιδεψει με 180 σταθερα, κ αν το κανει με τα 1000 ζορια, θα καψει ενα βυτιο... ΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !

εντιτ: κ μπεμπα βρισκεις με 6-7 χιλ ευρωπουλα, γιατι να δωσεις 5000 για να παρεις την παπαρια κ να μην δωσεις 1-2 χιλ παραπανω να παρεις τα διπλα κυβικα δηλαδη

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Κατ αρχην με δυο βαρβατα ατομα κ μπαγκαζια ΔΕΝ μπορει να ταξιδεψει με 180 σταθερα, κ αν το κανει με τα 1000 ζορια, θα καψει ενα βυτιο... ΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !
    Εγώ αμφισβητώ πως μπορεί και να τα πιάσει υπό τις συνθήκες που ανέφερες .

Εκτός αν κάνει κανένα 10λεπτο να τα πιάσει και το μοτέρ δουλεύει στα όρια να παραδώσει πνεύμα .

Βέβαια αν δεν υπήρχαν τέτοιες δηλωσεις για το vstrom στο νετ , δεν θα είχε βγει και ποτέ ο τίτλος τσακ νώρις bike !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Και μετά όταν κάνω π.χ. ΑΥΤΟ γίνεται το σούπερ μηχανάκι....
    Θα επιμείνω, όχι για τίποτα άλλο, αλλά το είχα βάλει για πλάκα και μου είχατε-είχανε σπάσει τα
    φρύδια, κάτι "έλεος" και κάτι μη το "παρακάνεις" και κάτι τέτοια.

Αμάν με το υπερμηχάνημα πια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
    Από το 2008 που είμαι εδώ μέσα , όλοι ξερολες το παίζανε.
    moor καλώς ήρθες, μην δίνεις πολύ σημασία σε αρκετούς από εδώ μέσα γιατί δεν θα βγάλεις άκρη.
    είναι αυτοί που μια ζωή μας κράζουν μη έχοντας υπ'οψιν το λεγόμενο Μοτοσυκλετιστικο πνεύμα που μάλλον έχει εξατμιστεί.
    Στο "μοτοσυκλετιστικό πνεύμα" περιλαμβάνεται και το κράξιμο Γιώργη, από ανέκαθεν ο "μοτοσυκλετιστής" υποστήριζε μάρκες ενώ έκανε καζούρα στις "απέναντι". Δεν το έκαναν όλοι αλλά μια μεγάλη μερίδα μοτοσυκλετιστών που αν θες τη γνώμη μου, βάζουν και το κερασάκι στην τούρτα που λέγεται "μοτοσυκλετισμός". Αυτό είναι που κρατάει και την ομάδα σε εγρήγορση, πως να το κάνουμε; Αυτό είναι που μας δένει, που κάνει τον ένα να ασχολείται με τον άλλο! Κι αν το πάρεις στο χαβαλέ θα το απολαύσεις, πίστεψέ με!

Φαντάσου έναν κόσμο που όλοι θα λατρεύουν και θα εκθειάζουν τα Μπεμβέ ας πούμε...:ZZZ: :rotflmao:

Αγάπα το μηχανάκι σου, απολάμβανέ το, υποστήριξέ το και κράξε το όπου χρειαστεί. Για μένα αυτό είναι το πνεύμα του μοτοσυκλετισμού.

Και κάτι τελευταίο για το V-Strom ειδικά, έπεσες σε φόρουμ που του έβγαλε όνομα.. σαν τον χωριανό που του βγήκε το "κακό παρατσούκλι" κι άντε να φύγει από πάνω του μετά. Τι του μένει; Αυτοκτονεί; Μετακομίζει στο απέναντι χωριό; Μένει στο ίδιο χαλώντας τη ζαχαρένια του καθημερινά; Ή μένει στο ίδιο κι εκμεταλλευόμενος την κατάσταση προσπαθεί μέσα απ'αυτή και αφού χρησιμοποιήσει τον λεγόμενο "αυτοσαρκασμό" να περάσει με τους συγχωριανούς του καλά;
    Όσο αναφορά το V-Strom λοιπόν, οι περισσότεροι στο χωριό που λέγεται moto.gr χρησιμοποιούμε το "παρατσούκλι" πέρα απ'την πραγματική άποψη που έχουμε σχηματίσει για το μηχανάκι αυτό αφού είμαστε μοτοσυκλετιστές και μπορούμε εύκολα να κρίνουμε τι μπορεί να προσφέρει, θα έπρεπε να το είχες καταλάβει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Όσο αναφορά το V-Strom λοιπόν, οι περισσότεροι στο χωριό που λέγεται moto.gr χρησιμοποιούμε το "παρατσούκλι" πέρα απ'την πραγματική άποψη που έχουμε σχηματίσει για το μηχανάκι αυτό
    Να, δες τώρα τι κράξιμο έχει να φάει ο makis206 γι'αυτό.

:a12: μωρέεεεε...! :rotflmao:

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    δηλαδη το στρωμα μπορει να ακολουθησει μπεμπα 1200 gs στην εθνικη...

θελετε και τα λετε δεν ξερω... Κατ αρχην με δυο βαρβατα ατομα κ μπαγκαζια ΔΕΝ μπορει να ταξιδεψει με 180 σταθερα, κ αν το κανει με τα 1000 ζορια, θα καψει ενα βυτιο... ΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !

εντιτ: κ μπεμπα βρισκεις με 6-7 χιλ ευρωπουλα, γιατι να δωσεις 5000 για να παρεις την παπαρια κ να μην δωσεις 1-2 χιλ παραπανω να παρεις τα διπλα κυβικα δηλαδη
    Γιατι πολυ απλα καλέ μου φίλε, οι ταχυτητες ταξιδιου και φορτωμενου μηχανακίου δεν ειναι τα 180 σταθερα.... ειναι τα 140-150μαξ και αν σου τα επιτρέπει η καθε νομοθεσία.... και σε αυτό το μέσο επίπεδο που λες ενα στρομα ακολουθεί κορυφαία ενα αλλο με διπλασια τιμη, κυβικα και κατανάλωση...

Οσο γι ατο έντιτ σου εκτός του οτι ενα στρομα το βρισκεις με μαξ 4 (αρα οχι 5Κ που λες), με την λογική σου γιατί να μην βάλεις αλλα 2-3 χιλιάρικα απο τα 7 που λες και να πάρεις κορυφαίο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ μηχάνημα και να σου κανω μουαγιεν τα 180....

Ειπαμε και δεν θελετε να το εμπεδώσετε : Καλώς η κάκως στην κατηγορια αυτή το στρόμα ειναι κορυφαίο για αυτό που προσφέρει με αυτό το αντίτιμο και συντήρηση. Τελεία και παυλα. Υπαρχουν πολλα μηχανάκια καλύτερα και χειρότερα αλλα δεν υπάρχει ΕΝΑ που να συνδυάζει όλες τις μετριότητες μαζί οπως το στρόμα και ενας ταξιδιώτης πιο πολύ ΕΚΤΙΜΑ το μέτριο, το προβλέψιμο και το απροβλημάτιστο (για να τα βελτιώσει στο επόμενο ταξίδι πρακτικα) παρά τις ακτινικές τα usd και τα >100 άλογα....

Απο κάτι τέτοιους σαν και σας χτεσινους, ειναι πολλα μηχανακια παρεξηγημενα στην Ελλάδα ενω στην υπόλοιπη Ευρώπη που το μέσο δεν ειναι τόσο ο αυτοσκοπός, κάνουν θραύση βλεπε μπαντιτ, το παλιο φεηζερ κλπ βλεπεις εδω ειμαστε αντβεντουραδες και παταμε σε χώμα μη χέσω που σε μισους απο σας αμα σας το ριξω το μηχανακι δεν ξερετε να το σηκώσετε !

ΥΓ: Αν θες, τα φρενα σε συναρτηση με το μπροστινο ειναι μπουρδελα στο στρομα... ειμαι ο πρώτος που το λεω αλλα μεχρι εκει. Το μηχανάκι τα υπόλοιπα τα κάνει με άνω του μετρίου στανταρντς και πιστεψε με εχω καβαλήσει πολύ καλα μηχανάκια για να το λέω!
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Καταρχήν οταν γράφεις κεφαλαία φαίνεται οτι φωνάζεις και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Εκτός αν δεν φωνάζεις...

Επειτα χαίρομαι πραγματικά που υπάρχουν και πραγματικοί αναβάτες αναμεσα στους τόσους που αγόρασαν το V-strom απλά επειδή το Transalp βγήκε εκτός μόδας και είναι πια αυτό της μόδας.

Το V-strom το εχω καβαλήσει και μου φάνηκε απλά καλό. Οταν ονομάζουμε την μετριότητα κορυφαία δεν είναι επίπεδο αλλα κατάντια(δυστηχώς) κατα την άποψη μου.

Πολύ μπροστά γιατί κανει πολλά πράγματα? Δηλαδή οταν ενα μηχανάκι πάει ταξίδι και μπαίνει και στην πόλη θεωρείται πολύ μπροστά? Αυτό το έκανα και το CBF 250 που είχα παλιά και κορυφαίο δεν το έλεγες. Γιατί στο χώμα(πατημένο) δεν το έχει πάει κανένας στην Ελλάδα τουλάχιστον.

Το μηχανάκι δεν το απαξιώνω όσο θα θέλατε όσοι διαβάζετε εδω μέσα(δόξα το θεό αυτό το φόρουμ απο παρεξηγήσεις μέσω οθόνης έχει χορτάσει) απλά είπα δεν ειναι κορυφαίο αλλα καλό.

Και δεν είπα οτι καταφέρε να το καβαλάνε οι άσχετοι είπα οτι πούλησε τόσο πολύ γιατί είναι εύκολο αλλα οι πωλήσεις τι σχέση έχουν με το πόσο καλό είναι το μηχανάκι? Εχει το πακέτο "ευκολία-καλή σχετικά τιμή-το πήρε ο γείτονας" που τόσα χρόνια πάιζει και πούλήσε.
    Ακόμα και εσύ απο τα λεγόμενα σου βλέπω οτι το είχες για δεύτερο ουσιαστικά αρα δεν είναι μηχανάκι επιλογής αλλα ευκολίας. Αν δεν είχες το Haya(αυτό το λές κορυφαίο άνετα) θα έπαιρνες το V-strom για μηχανημα που σου δίνει ευχαρίστηση?

Οσον αφορά την μηχανή μου πρίν έιχα ενα Ζ750S που καλό το έλεγες και έκανε όσα έκανε και το V-strom(μάλιστα πρέπει να το είχα πάει περισσότερο χώμα απο ότι το 99% των αναβατών V-Strom) αλλά είχε πολλά κακά και απείχε πολύ απο το να το πεις κορυφαίο.

Τώρα οδηγώ ενα Caponord που κάνει πολύ καλύτερα όσα κάνει ένα V-strom αλλά στην Ελλάδα αν το πείς θα σε φάνε γιατί όλοι θα σου πούνε οτι τα Aprilia έχουν θέμα με τα ηλεκτρικά τους και δεν τα θέλουν.

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ...........ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΩ.

Έκτιμώ τόν τρόπο γραφής σου καί κατεβάζω τούς τόνους.
    Πολύ καλό τό κάπονορντ.
    Άσχετα άν άπέτυχε έμπορικά.
    Βέβαια άν μέ ρωτάς τά 1000 κυβικά ΔΕΝ χρειάζονται,είναι πολλά.
    Τά πάντα είναι περισσότερα,καύσιμο,συντήρηση,τέλη,άσφάλεια κ.λ.π...
    Τό κάπο μπορεί νά στρίβει καλύτερα καί νά φρενάρει καλύτερα
    ΑΛΛΑ............
    ήταν πολύ άκριβότερο κοντά στά 11 χιλ. ..........
    μεταπώληση..........ΜΗΔΕΝ
    καί άπό άξιοπιστία.............ΕΠΙΣΗΣ............ΠΟΛΗ ΧΑΜΗΛΗ...!!
    Τό ότι έσβησε άπό μόνο του στήν άγορά....
    ΤΑ ΛΕΕΙ........ΟΛΑ....!!
    Έπίσης τό ότι τό vstrom είναι ή πρώτη μοτό σέ πωλήσεις
    μετά άπό τόσα χρόνια καί ότι συναγωνίζονται τά νούμερα της
    σέ πωλήσεις τά ΠΑΠΙΑ, πάλι τά λέει όλα.
    Δέν άπαξίωσα ποτέ τό Τρανσάλπ,έτυχε νά τόχω καί αύτό.
    Όμως τό στρώμα κάνει τά ίδια πράμματα καλύτερα,έκτός
    άπό χώμα όπου καί τά δύο είναι άπλά γιά βόλτα.
    Δέν μπορώ νά φανταστώ κάποιον νά λιώνει ένα vstrom ή transalp
    στό χώμα.
    Νά βολτάρει σέ χωματόδρομους ΝΑΙ...........άλλά μέχρι έκεί.
    Έξάλλου πόσο χώμα νά μπεί κάποιος...??
    Άν είναι fun τού χώματος θά πρέπει νά έπιλέξει κάτι άλλο διότι
    άλλιώς έχασε.....
    Θά έπαναλάβω γιά τρίτη φορά.........
    ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.......

έννοούσα κορυφαίο στό σύνολο τών πραγμάτων πού μπορεί νά κάνει.
    Δυστυχώς γιά μένα τό CAPONORD γιά πολλούς λόγους
    ήταν μιά ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΟΤΟ........
    πού θά τήν θυμούνται πολλοί λίγοι,όχι γιατί έστριβε ,φρενάριζε καί
    ταξίδευε καλά.........άλλά
    σάν ύποκατάστατο τού VARADERO ....!!
    Δέν συμφωνώ μέ τό ότι ΗΤΑΝ καλύτερη μοτό άπό ΤO VSTROM.
    Tό μεγαλύτερο μείον του ή ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ πού τοσο θές
    νά ύποβαθμίσεις καί τά λάθος κατ'έμέ κυβικά του.
    Κάπως έτσι έφαγε τό vstrom καί τόν μεγάλο του άδερφό.
    ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ
    όσο καί άν θέλουν μερικοί νά μάς προβατοποιήσουν...!!!
    Τά κυβικά τού 250 σου είναι πολύ λίγα γιά νά κάνει πολλά πράμματα
    μαζί καί καλά.
    Καί μέ Λάντα πάς Άθήνα καί μέ bmw......πώς όμως μέ τό ένα καί πώς
    μέ τό άλλο.
    Σέ τελική άνάλυση τή γνώμη μας γράφουμε ό καθένας.
    Δέν θέλουμε νά τήν έπιβάλλουμε στούς άλλους,άπλά
    νά τήν παραθέσουμε.

ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ...........μέ τό κάπο σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    συμφωνω με αυτο:

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Χωρίς να θέλω να σε θίξω αυτά που αναφέρεις για κορυφαίο στο είδος του το πιστεύεις πραγματικά? Δήλαδή τι το κορυφαίο έχει αυτο το μηχανάκι? Ομορφιά?Στήσιμο?Περιφερειακα?Επιδόσεις?Κάνει τα πάντα?Αξιοπιστία?Καλή τιμή?
    Τι απο όλα αυτα έχει για να το κάνει κορυφαίο? κορυφαίο είναι αν κάνεις 749 συμβιβασμούς μόνον. Εχει πουλήσει γιατί το πήρανε όσοι δεν έχουν ξανακαβαλήσει μοτοσυκλέτα ως επι το πλέιστον και το πάνε δουλειά-σπίτι και τούμπαλιν γιατί είναι έυκολο και η γυναίκα κάθεται καλά πίσω. Και φυσικά μην ξεχνάμε οτι στη Ελλάδα φοριέται μόνο με flip-up κράνος πάντα μά πάντα στην ανοιχτή θέση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αλλα συμφωνω και με αυτο:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak

το στρωμα εχει πετυχει γιατι καλυπτει τον μεσο οδηγο σχεδον στο 95% της χρησης που θελει να κανει.
    για μενα ειναι απαραδεκτη η τιμη του, οπως επισης απαραδεκτη ειναι και η μεταπωλητικη του αξια. που πριν απο κανα χρονο δεν επεφταν ουτε ενα χιλιαρικο απο την τιμη του καινουργιου. βεβαια αυτο βοηθαει στο οτι εχουν κυκλοφορησει απειρα αλλα και παλι... δεν μπορει ενα ss να χανει το 50% της αξιας του μολις κανει πανω απο 15χιλ χλμ και το στρωμα να κραταει τιμη γιατι ειναι "τιμιο"...:hypnotize

εδω λοιπον που ειμαστε πουl μουρ (οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι) θελαμε ενα μηχανακι που να μπορει να πηγαινει πολη (για να μην πηζουμε), να πηγαινει χαλκιδα-λουτρακι για μπανιο - καφε, να βγαινει για κανα ταξιδι παραεξω με σχετικη ευκολια φορτωσης και ταχυτητες 140-150, να αρεσει στα γκομενακια (γιατι το θεωρουν μεγαλη μηχανη και μοιαζει με BMW ), και να εχει αρχοντικη θεση οδηγησης (για να μας κοζαρουν με το σπαστο κρανος).

γι'αυτο πουλησε. ουτε γιατι μπορει να στριψει ταπα, ουτε γιατι παθαινεις εξοφθαλμη βρογχοκηλη στον κερατοειδη λογω φρενων, ουτε γιατι επιταχυνει σαν τρελο, ουτε γιατι μπαινει χωμα με αξιωσεις, ουτε για τιποτα αλλο.

τελος το καινουργιο μου θυμιζει λιγο multistrada (το καινουργιο) γιατι εχει τα πλαστικα κατω απο τα φωτα, και λιγο bmw-tiger 800 (αυτα τα θεωρω ιδια). οποτε μου αρεσει περισσοτερο απο το προηγουμενο γιατι δειχνουν να ακολουθουν το πνευμα της εποχης. ουσιαστικα το καμουφλαρουν ωστε να δειχνει μεγαλο και ακριβο για να πιασουν παλι τα λεφτα του μεσου αναβατη που δεν θα κοιταξει το περιεχομενο αλλα το περιτυλιγμα..

Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νεο Zzr1400 2012!
    από Drake21 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2012, 16:24
  2. Ημερολόγιο V-Strom Hellas Club 2012
    από shark72 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2011, 22:10
  3. Νεο Street Triple 2011-2012 ..
    από Lioulios στο forum Triumph