:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...μην αρχιζετε με τις φωτο και τα βιντεο γιατι θα βαλω κι εγω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...μην αρχιζετε με τις φωτο και τα βιντεο γιατι θα βαλω κι εγω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
:rotflmao: :rotflmao:![]()
και θα ειναι και απο οταν ηταν ακομα φρεσκο, οχι τωρα!
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο πάντως!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
και θα ειναι και απο οταν ηταν ακομα φρεσκο, οχι τωρα!
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Θα συνετιστούν ακόμα και οι πέτρες......![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο πάντως!
Θα συνετιστούν ακόμα και οι πέτρες......![]()
αφου πρωτα βγαλουν τ αντερα τους απο το θεαμα!![]()
Τεσπα, και τον εξοπλισμο οταν ειχα βαλει σε φωτο, κάτι εκανε... όχι πολλά πραγματα ομως! Δυσκολα βαζει καποιος μυαλο αν δεν παθει ο ιδιος!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Vaska κατα αρχας περαστικα στην κουκλα σου.
Επειδη οι υπολοιποι σου γραψανε διαφορα εγω θα σου επιστησω την προσοχη σε κατι πιο ουσιωδες η κορη σου επεσε γιατι τσαρουχωσε το φρενο και οχι απο την ελειψη κρανους , ασε την παθητικη ασφαλεια (κρανος μπουφαν κ.λ.π.) και κοιτα την ενεργειτικη που μπορεις ΕΣΥ να παρεμβεις αμεσα.
Αγορασε στην κοπελα ενα μηχανακι με ΑBS ετσι μπορεις να της παρεχης κατι ουσιωδες που εσυ το εχεις και ξερεις την χρησιμοτητα του και σε ποσες καταστασης σε βγαζει απ την δυσκολη θεση .
Εναλακτικα εαν το παπι εχει δισκοφρενο(εαν δεν εχει βαλτου ενα δεν ειναι και τοσο δισκολο) υπαρχει προσθετο εξαρτημα μηχανικου ABS με 15 ευρω
http://www.stelpet.gr/abs-aeeoeioenyiio.html
Το προλαμβανω ειναι καλυτερο απο το καταστελω.
Και παλι περαστικα στην κορακλα σου![]()
Το παπί είναι το Kaze-r, τα λάστιχα είναι έτους, το μπροστινό του φρένο είναι σαφέστατο και δεν χρήζει καμίας μετατροπής. Πριν από ούτε μήνα αλλάχτηκαν τακάκια και υγρά.
Οι λόγοι που έπεσε:
1) Οδηγούσε αφηρημένη και σε διασταύρωση που είχε προτεραιότητα, παρουσιάστηκε (απότομα και με πολλά κατ' αυτήν) αυτοκίνητο, το οποίο όμως σταμάτησε κανονικά. Τρόμαξε, τσαρούχωσε μπροστινό και γεια σας.
2) Λάθος πίεση στα λάστιχα (βρέθηκαν με +6 psi και τα δυο). Προφανώς το βενζινάδικο που βάζει βενζίνη έχει χαλασμένο μανόμετρο.
Καμία από τις 2 παραμέτρους της τούμπας δεν επιδέχεται κάτι από μέρους μου. Το να οδηγάς και να είσαι αλλού είναι κάτι στο οποίο δεν μπορώ να παρέμβω όπως επίσης κάτω από τη σέλα έχει στυλό πίεσης για να ελέγχει τα λάστιχα. Αν η δεσποινίδα δεν το έβγαλε και δεν το χρησιμοποίησε (ενώ ξέρει πως να το κάνει) δεν φταίει κάποιος άλλος παρά μόνο η κεφάλα της.
Ας πάψουμε επιτέλους να φορτώνουμε τις δικές μας μ@λ@κίες σε οτιδήποτε άλλο εκτός από μας. Έφταιξε, έπεσε, πληρώνει.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εγω Βασκα, θα επιμείνω σ' αυτο που έγραψα στην αρχη σχεδον.
Αλλαξτε νοοτροπία εσεις και τα παιδιά σας και υιοθετήστε το περπάτημα για μικρές αποστάσεις. Βαρέθηκα να βλέπω εδω μεσα το "ακομα και για τσιγαρα στο περιπτερο βαζω κράνος", ενω το λογικο θα ήταν "μεχρι το περιπτερο παω με τα πόδια"
Εαν δεν είχε την ευκολία του παπιού (αυτο το άθλιο κατασκευασμα που αν μπορούσα θα το απαγόρευα), θα περπαταγε, δε θα χτυπαγε
Ειδικα όσοι μενετε σε μικρές ή "μικρες" πόλεις, αφηστε τα οχηματα σπιτι.
Περαστικα της όπως και να 'χει
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πόδια παιδιά, με τα πόδια γμτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αλλαξτε νοοτροπία εσεις και τα παιδιά σας και υιοθετήστε το περπάτημα για μικρές αποστάσεις. Βαρέθηκα να βλέπω εδω μεσα το "ακομα και για τσιγαρα στο περιπτερο βαζω κράνος", ενω το λογικο θα ήταν "μεχρι το περιπτερο παω με τα πόδια"
Εαν δεν είχε την ευκολία του παπιού (αυτο το άθλιο κατασκευασμα που αν μπορούσα θα το απαγόρευα), θα περπαταγε, δε θα χτυπαγε
![]()
![]()
![]()
Δεν το κλείνουμε το θέμα σιγά-σιγά;
Έπεσε η κοπέλα, πονάει, θα μάθει ή όχι δικό της θέμα (και του Βασίλη).
Οι υπόλοιποι ας κοιτάξουμε τα δικά μας κι ας μην κουνάμε πολύ το δάχτυλο.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
βασιλη περαστικα στη κορη σου.
και αν μου επιτρεπεις...στο χερι σου ειναι να γινει αυτο που θεωρουμε ολοι μας σωστο.
το κλεισαμε νικο.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Ρε Ηλία το ότι έπεσε 200 μ από το σπίτι δεν σημαίνει ότι η απόσταση που είχε να καλύψει ήταν αυτή. Από τη δουλειά της ερχόταν που είναι στο Ρίον και έπεσε 200 μ από το σπίτι μας. Η συγκεκριμένη δεν πάει για κατούρημα με το μηχανάκι, εγώ μπορεί :rotflmao: :rotflmao:
Νομίζω ότι το εξαντλήσαμε.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καταρχήν περαστικά στην κοπέλα, κατα δεύτερον από το παραπάνω φαίνεται ότι το "Για 200 μέτρα;;" του πρώτου ποστ είναι τελείως άτοπο ή κάνω λάθος;Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε Ηλία το ότι έπεσε 200 μ από το σπίτι δεν σημαίνει ότι η απόσταση που είχε να καλύψει ήταν αυτή. Από τη δουλειά της ερχόταν που είναι στο Ρίον και έπεσε 200 μ από το σπίτι μας. Η συγκεκριμένη δεν πάει για κατούρημα με το μηχανάκι, εγώ μπορεί :rotflmao: :rotflmao:
Νομίζω ότι το εξαντλήσαμε.
![]()
![]()
Ζητώ συγνώμη φίλε μου αλλά εδώ γελάμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Εναλακτικα εαν το παπι εχει δισκοφρενο(εαν δεν εχει βαλτου ενα δεν ειναι και τοσο δισκολο) υπαρχει προσθετο εξαρτημα μηχανικου ABS με 15 ευρω
http://www.stelpet.gr/abs-aeeoeioenyiio.html
Give me fuel, Give me fire
1ον και κυριοτερον περαστικα στην κορη σου
2ον μιας και εχουμε την ιδια ηλικια(οχι με σενα ντε) θα φοραγα και στο σπιτι κρανος μηπως το παρω νωριτερα και μεσα στο καλοκαιρι με αυτο που της εκανες
(το οτι δεν αντεδρασε οπως λες σημαινει πολλα για αυτα που της εχεις πει)
3ον ρε παιδες καλα τα λετε να παει με τα ποδια ή με τα ΜΜΜ
ολοι εχετε παρει ΜΜΜ και ξερετε πως ειναι να τρως 1,2 ωρες την μερα μεσα στο λεωφορειο ειδικοτερα οταν εισαι σε αυτη την ηλικια που ολα μας σπανε τα νευρα
οταν ειναι να κανει μια κοντινη αποσταση οκ ας παμε με τα ποδια(ασχετα αν δεν το κανω μου αρεσει να κανω βολτες και θελω να φτασω τον npat στα χιλιομετρα τι να κανουμε?)
οπως και να΄χει περαστικα της και παλι
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Περαστικά Βασίλη και τίποτε άλλο. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις.![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
περαστικα στο παιδι σου και ολα καλα φιλε μου!!!!
εχω και εγω πιτσιρικα με μοτο και μεχρι να ερθει σπιτι ειμαι στο μπαλκονι και περιμενω!
δεν μπορω να του στερησω την χαρα της μοτο και προσπαθω να φορα εξοπλισμο και να τιθασευει τις ορμες του...
εχει πεσει και ο δικοςμου,εχω χασει καμια 10 αρια χρονια μεχρι να δω οτι ειναι καλα....
σε καταλαβαινω απολυτα και ευχομαι ο θεος να τα φυλαει και παντα να ειναι με τον εξοπλισμο τους.....
σε ολους μας μπορει να τυχει να πεσουμαι ,ασ μοιωσουμαι τουλαχιστον την πιθανοτητα τραυματισμου μας!!!
παιδακια μας ακουστε λιγο και μας τους μεγαλητερους σας σχετικα με τον εξοπλισμο σας και την αμυντικη και προσεκτικη οδηγηση ωστε να ειμαστε ολοι παντα με το χαμογελο στα χειλη!!!!
καλαματιανος
Billαρε τωρα το ειδα βρε συ.
Περαστικα κ αγυριστα στην κορακλα, τιποτα αλλο διοτι ειπωθηκαν πολλα
![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.