Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 77 από 77

Θέμα: Μarauder

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Kαι το δικό μου.

Απλά λέω πως η μεγάλη τιμή δεν είναι λόγω της μεγαλύτερης προστασίας αλλά λόγω μειωμένου θορύβου ή καλύτερου βάρους ή ωραιότερων χρωμμάτων ή πιο trendy σχεδίου!
    ’ρα βγάλε όλα αυτά (που εγώ δεν τα χρειάζομαι τόσο και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι, γιατί ούτε ταξίδι πρόκειται να πάω ούτε να τρέξω σε κανάν αγώνα) και έρχεσαι στα λόγια μου!
    Δηλαδή στα 150 περίπου!

moda banana Το avatar του/της monstermind

kala kaneis...

Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
    χα αστεία γελάσαμε πάλι

anyway, εγώ ξαναδιαφωνώ (αν και οκ να δεχτώ ότι τα εγκεκριμένα μας κάνουν οκ) - ας είναι ακριβό το κράνος σε σχέση με τη μηχανη ... αν η μηχανή είναι αυτό που λέμε πρώτη (άρα προσωρινή) τότε το κράνος θα "ζήσει" περισσότερο από αυτή (που θα αλλαχτεί)... γιατί λοιπόν ξανά μανά κράνος και ακριβότερο κλπ.; (άρα τελικά συνολικά περισσότερα λεφτά)
    ... kai diafwneis kai egw simfwnw mazi sou ... alla stin praksi den ginetai auto... ontws o kindunos eiparxei aneksartita ti mixani odigeis... alla aksia mixanis-eksoplismou pane parallila...
    kai pou to ksereis poso tha zisei to kranos... ? to akribo kranos den einai akribo epeidi antexei perissotero...

opos kai na exei stin idia grammi milame... kai auto pou prepei na meinei einai oti se agora motosikletas prepei na ipologizoume kai alla eksoda pou sinepagetai, oxi mono tin aksia tis mixanis...

(to astoiaki dld den sou arese?????)

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ