Καλοριζικη και αγρατζουνιστη φίλος
Και όλος καταλάβατε όλοι η επόμενη πσκ θα είναι πόλλλλλλλη σύντομα
:rotflmao:
![]()
Καλοριζικη και αγρατζουνιστη φίλος
Και όλος καταλάβατε όλοι η επόμενη πσκ θα είναι πόλλλλλλλη σύντομα
:rotflmao:
![]()
καλοταξιδο απροβληματιστο απεφτο αγρατζουνιστο!!!
μεγειες μεγειες!!
(το αλλο τι θα το κανεις??)
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλοτάξιδο Νίκο![]()
![]()
![]()
Χμμ στην επόμενη ΠΣΚ βλέπω να θέλουμε Διαβατήρια![]()
Travel, Grow, Share
Καλοτάξιδο!![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Καλωστονα ....
Καλοτάξιδος.
Τελικα οι απανταχου χιλιομετροφαγοι εκει καταλήγουν μου φαινεται!
Για να ακουσω αποψεις ρε νικο.
Τα πρωτα σοκ που θα παθεις!
Θερμοκρασιες ...μην μασας γιατι δεν μασαει.
![]()
καλοταξιδο!
![]()
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
:a13: Κάποτε σε μια σειρά του Φώσκολου αποκλειστική για το moto.gr σου έλεγα ότι αν δουλεύψει το πάνω κεφάλι , στα 800cc θα πας . Άριστη επιλογή , να τη χαίρεσαι , καλούς δρόμους και πάντα όρθιος !!!![]()
Respect mah authoritah!!!!
Πρώτες-πρώτες εντυπώσεις, μετά από περίπου 1000 χλμ. και με δεδομένη την φρέσκια εμπειρία μου απ' το CBF600:Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Καλωστονα ....
Καλοτάξιδος.
Τελικα οι απανταχου χιλιομετροφαγοι εκει καταλήγουν μου φαινεται!
Για να ακουσω αποψεις ρε νικο.
Τα πρωτα σοκ που θα παθεις!
Θερμοκρασιες ...μην μασας γιατι δεν μασαει.
- Στον ανοιχτό δρόμο (επιστροφή από Θεσσαλονίκη) απλά απίστευτο! Χιλιομετροφάγος τρελός. Τρομερή ποιότητα κύλισης, ακούραστο, θέση οδήγησης, όταν κινείσαι με πολλά, απλά τέλεια. Σταθερότατα μέχρι κοντά την τελική του. Ανοίγει όμορφα μέχρι τα 230 (κοντέρ), μετά θέλει υπομονή. Με 180 μπορείς να πας όλη μέρα.
- Χρειάζεται, για το ύψος μου, μια ΛΙΓΟ ψηλότερη ζελατίνα. Σκέφτομαι για καμιά double-bubble.
- Σε υψηλές ταχύτητες, καίει, αλλά όχι τον πάτο του όπως περίμενα σύμφωνα με όσα είχα διαβάσει. Από Στυλίδα μέχρι μετά την Υλίκη, με τους ρυθμούς που "μου βγαίνουν φυσικά", χωρίς να προσπαθήσω να κάνω οικονομία (από 150 έως 180 με πολύ σύντομα ανοίγματα μέχρι λίγο πάνω από 200) μου έκαψε γύρω στα 7.5lt/100km. Το CBF, με αντίστοιχη οδήγηση θα είχε κάψει πάνω από 9.
- Αν το πας σιγά δεν καίει τίποτα: Πριν την Πελασγία μου ανάβει ρεζέρβα, πάω σιγά για 56 χιλιόμετρα πιστεύοντας ότι όπου να 'ναι μένω. Τελικά, όταν φουλάρισα, πήρε 19.5 λίτρα (είχε άλλα 2.5 λίτρα).
- Οι θερμοκρασίες ουδέποτε με προβλημάτισαν. Στην πόλη / κίνηση ανάβουν τα βεντιλατέρ, αλλά καλά κάνουν. Βγάζει ζέστη, αλλά δεν σου βγάζει καυτό αέρα πάνω σου. Το δεξί πόδι ζεσταίνεται λίγο απ' την εξάτμιση όταν είσαι σταματημένος, αλλά μην φανταστείτε δραματικά πράγματα... αν πας με σαγιονάρες μπορεί να θέλει λίγο προσοχή---με μπότες πάντως, δεν έχεις κανένα θέμα.
- Θέση οδήγησης: Πολύ πιο ΣΠΟΡ από το CBF. Θέλει συνήθεια. Σου δίνει τρελή πληροφόρηση για το τι κάνει το μπροστινό, σε βάζει στην πρίζα στα στροφιλίκια, πέφτει πανεύκολα και κρατάει σαν τρένο, αλλά κουράζει κιόλας πιο εύκολα (όπως είπα: δεν έχω συνηθίσει ακόμα και θέλει κάποια χιλιόμετρα για να βρω τις κατάλληλες καβάτζες πάνω του).
- Συμπεριφορά στον δρόμο: Σε ανοιχτό ανοιχτό στροφιλίκι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ! Χωρίς να πιέσω ιδιαιτέρα, και νομίζοντας ότι πάω πιο αργά απ' ότι με το CBF, στις εξόδους ανοιχτών καμπών έβλεπα ταχύτητες μεγαλύτερες από την τελική του CBF. Σε πιο κλειστό στροφιλίκι πιάνω περίπου ρυθμούς που έπιανα με το CBF χωρίς να ξέρω καν το μηχανάκι και χωρίς να πιέζω καθόλου (και μάλιστα με εντελώς τουριστάδικα λάστιχα, που δεν τα εμπιστεύομαι πολύ)---σ' αυτό βοηθάει πολύ και η ροπάκλα που ξελασπώνει. Αναρτήσεις, αν και είναι νωρίς για σαφή συμπεράσματα, μου φαίνονται μια χαρά. Το μπροστινό ΜΑΛΟΝ θα το ήθελα λίγο πιο στιβαρό... το ίδιο και το πίσω... θα δούμε
- Φρενα: ΦΡΕΝΑΡΕΣ! Το ίδιο και το ABS που είναι απλά αλλού σε σχέση με του CBF...
- Το καλύτερο το άφησα για το τέλος: Κινητήρας! Πιο πολύ σαν V2 παρά σαν I4, αλλά με διάρκεια. Ανοίγεις από 3000 στοφές και ακούς το τραχύ μουγκριτό του V και ΤΡΑΒΑΕΙ. Στις 7 περίπου μπαίνει το V-Tec και ο ήχος αλλάζει και πλέον ανεβάζει σαν παλαβό! Δεν χορταίνω να τον ακούω λέμε!
Αυτά για την ώρα...
![]()
καλοταξιδο φιλε μου...
ωραιο μηχνακι πηρες...
![]()
![]()
Προταση μου MRAΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
- Χρειάζεται, για το ύψος μου, μια ΛΙΓΟ ψηλότερη ζελατίνα. Σκέφτομαι για καμιά double-bubble.
Link 1
Link 2
Σε ταξιδι 2 καβαλος πληρους φορτου (3βαλιτσος, τανκ μπαγκ κτλ) με 140-160 (αυτοκινητοδρομος με 2-3 φορες πανω απο vtec) εβγαλε 410 χλμ και πηρε 20.8 λιτραΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Σε υψηλές ταχύτητες, καίει, αλλά όχι τον πάτο του όπως περίμενα σύμφωνα με όσα είχα διαβάσει. Από Στυλίδα μέχρι μετά την Υλίκη, με τους ρυθμούς που "μου βγαίνουν φυσικά", χωρίς να προσπαθήσω να κάνω οικονομία (από 150 έως 180 με πολύ σύντομα ανοίγματα μέχρι λίγο πάνω από 200) μου έκαψε γύρω στα 7.5lt/100km. Το CBF, με αντίστοιχη οδήγηση θα είχε κάψει πάνω από 9.
καλοτάξιδο Νίκο, πάντα όρθιοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχει παθει πλακα!![]()
Και παλι καλοχιλιομετροφαγωτο!
![]()
Όμορφα νέα!
Καλοτάξιδος, καλόστριφτος και πάντα με υγεία!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km