Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δηλαδη ολο τον προηγουμενο καιρο στον Ρωσσο και στην Επιδαυρο ειμασταν τυχεροι???
praktiker...endo...τουμπα...σουζα...τουμπα...xr250 στην πενα κατεληξε....
ναι ναι ξερω...μαθαινες rolling endo για να φρεναρεις καλυτερα...![]()
![]()
![]()
![]()
ολοι να μα ολοι σε βολτες σου λεγανε (λενε?) κατσε μακρυα μου στα 30 μετρα...τυχαιο???δεν νομιζω...
και απο την αντιδραση σου οντως δεν εχεις αισθηση του χιουμορ...εγω το κοβω εδω αφου ειπα την μαλακια μου...
![]()
για να σου απαντησω...
ολοι απο καπου ξεκινησαν. ρωσσο, επιδαυρο, λιμανακια...και ολοι καπου (ή παντου) εχουν σταθει τυχεροι...
εγω βεβαια με τις τοσες μαλακιες που κανω, πρεπει να εχω σταθει ΠΟΛΥ τυχερος που δεν εχω παθει ποτε κατι σοβαρο (σπασιμο,κλπ) περα απο γδαρσιματα και μωλωπες(φτου,φτου)...ουτε αυτο πρεπει να ειναι τυχαιο..ε??
το παρκινγκ του πρακτικερ δεν το ξερω. εγω με το 250 ειχα παει σε μια αλανα με φρεσκοστρωμενη ασφαλτο που εδιναν για διπλωμα μηχανες. εσυ το εχεις βαφτισει ετσι.
και ναι. μαθαινα σουζα και endo επισης σε ελεγχομενο περιβαλλον με full εξοπλισμο. που το κακο σε αυτο? το οτι επεσα?? ε,και?
επισης οποιος δεν με θελει στην βολτα του, το δηλωνει. ή δεν ερχεται στις βολτες που ποσταρω εγω.
και για να κλεισει και απο εμενα...
Πανουλη παιδι μου, εγω δεν προκαλεσα τιποτα.
στο καθε ποστ που συμμετεχω εχεις να πεις και μια παπαριτσα για εμενα ή να ποσταρεις καμια φωτο απο τα παλια...
ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το ζορι που τραβας (οχι μονο εσυ)...
και επισης δεν μπορω να καταλαβω ΠΩΣ αυτο βαφτιζεται "πλακα"??![]()
ειπαμε εχω και περιεργη αισθηση του χιουμορ εγω...![]()
over and out και απο εμενα.
οτι ειναι σπαμ ας παει αντιπαραθεσεις ή καφενειο (για ακομη μια φορα)...
![]()