Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
Και τί γίνεται άμα δεν πληρώνεις? Δεν έρχεται κλήση ή κάτι άλλο?
Εχει απαντηθει αυτη η ερωτηση σε αυτο το θεμα πολλες φορες.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
Και τί γίνεται άμα δεν πληρώνεις? Δεν έρχεται κλήση ή κάτι άλλο?
Εχει απαντηθει αυτη η ερωτηση σε αυτο το θεμα πολλες φορες.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Δεν είναι τα 2.80, είναι ο τρόπος που επιδεικνύουν πλέον την δύναμή τους οι Μπόμπολες και τα τσιράκια τους...
Μερικοί έχετε μπερδέψει τη βούρτσα με το ρυζόγαλο...
![]()
Φίλε, καλό κουράγιο... κι αν μπλέξεις και πας δικαστικώς εγώ δεσμεύομαι ότι θα έρθω μαζί σου να φωνάξω. Τέλος.
Πεστα ανθρωπε!
ksereis ti tha ekana ego???epeidh to paizoun istoria k ontos den eixes perasei ta diodia tha phgaina tha travaka ena opoiodhpote kalodio apo to amaksi k tha elega .. kurioi xalase to amaksi elate parte to.... 1 fora treloi eseis??10 emeis
rissakas..................
Καλα μην καταστρεψεις και το αμαξι σουΑρχικά δημιουργήθηκε από rissakas
ksereis ti tha ekana ego???epeidh to paizoun istoria k ontos den eixes perasei ta diodia tha phgaina tha travaka ena opoiodhpote kalodio apo to amaksi k tha elega .. kurioi xalase to amaksi elate parte to.... 1 fora treloi eseis??10 emeisΜπορεις να το θεωρεις... "χαλασμενο" κ για εναν απλο θορυβο, κανεις δεν θα τσεκαρει. απλως χαλασε, ανοιγεις κ το καπω κ εισαι αρχηγος.
Δεν αξιζει ομως να χαλασεις την βολτα σου για 2 ευρω, ετσι κ αλλιως περιπολικα σε ολα τα διοδια ΔΕΝ μπορουν να υπαρχουν, αντε 1 στις 20 εχει περπολικο ? πληρωσε.
Νομίζω ότι πλέον το έχουμε καλύψει το θέμα τι θα μπορούσα να είχα κάνει. Γιατί να χάλαγα το αμάξι αφού μπορούσα να σπρώξω μπάρα και να φύγω?
Για αυτόν που ρώτησε παραπάνω ο διοικητής με άκουσε και αμέσως μου απάντησε ότι δε πρόκειται να κάνει κάτι. Η πλάκα είναι ότι με διαβεβαίωσε πως ό,τι άλλο και να ήταν θα βοηθούσε...
Τη δε ένσταση που του έδωσε γραπτά την κοκκίνισε με ένα απορρίπτεται σε 2 λεπτά...
Τέσπα,
αλήθεια σας λέω ότι περισσότερο με πονάει η αλητεία της αδικίας παρά το 100ρικο. Και η αδυναμία μετακίνησης λίγο
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Τον ρωτησες αν τρεπεται ? Θα επρεπε.
Ενας ψιλος γκριζομαλης δεν ειναι... Θυμαμαι μια μερα με ειχε σταματησει περιπολικο στον ασπροπυργο (ΑΟ), φαρους σειρηνες κ λοιπα, επειδη ομως ειχα πινακιδα και δεν ειχαν κ ρανταρ πανω τους με γραψαν γιατι δεν ειχα μαζι μου το σημα της αδειας.
Μου πηραν και το διπλωμα κ τα λοιπα, την αλλη μερα πηγαινω στο τμημα να το παρω κ μαθαινω οτι δεν τους αρκουσε το σημα, ηθελαν κ την αποδειξη... (η το αντιστροφο ?)
Φερνω το τμημα ανω κατω, ηρεμιστε κυριε λειπει ο διοικητης ελεγε το μαλακισμενο κατω στα τηλεφωνα, 2 βλαμμενα 15χρονα φρουροι ηρθαν απ εξω κ δεν με αφηναν να ανεβω στο γραφειο πανω... (οι σκαλες, θυμασαι)
Μετα απο λιγο τον βλεπω κατεβαινει με πολιτικα...
-Τι γινεται εδω ? Και εννοειται το ζητημα λυθηκε αμεσως.
Στην ελλαδα μονο αν εισαι τρελαρα την βγαζεις καθαρη![]()
Έτσι....Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Η πλάκα είναι ότι με διαβεβαίωσε πως ό,τι άλλο και να ήταν θα βοηθούσε...
Αυτό υποδηλώνει ξεκάθαρα τη γραμμή που τους έχει δοθεί. Και πόσο αυστηρή είναι...
Καθίκια...
Εριστικά καθίκια...
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Έτσι....
Αυτό υποδηλώνει ξεκάθαρα τη γραμμή που τους έχει δοθεί. Και πόσο αυστηρή είναι...
Καθίκια...
Εριστικά καθίκια...
Όντως η μία περίπτωση είναι να είναι γραμμή εκ των άνωθεν.
Η άλλη περίπτωση να είναι γραμμή των διπλανών κτηρίων. Να σας υπενθυμίσω ότι με την κίνηση που έκανε η Αττική οδός δε θα πάρει τα 2.80 της όσα και αν πληρώσω στο κράτος. Επιπλέον ο υπεύθυνος του σταθμού είχε την απόλυτη βεβαιότητα ότι θα γραφτεί η κλήση όσο άδικη και αν ήταν. Και ήξερε ότι οι ανώτεροί του προφανώς θα επικροτήσουν την επιλογή του να μην πληρωθούν τα 2.80...
Ξέρω ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερες αδικίες αλλά ακόμη και αυτή η μικρούλα με τρώει...
![]()
![]()
![]()
μετα απο αυτα που διαβασα σε αυτο το αρθρο....
απο εδω και περα οποτε περναω ξανα τα διοδια χωρις να πληρωνω.....αντι να χαιρεταω τον υπαλληλο....θα του κανω και κωλοδαχτυλο!
ελπιζω καποια στιγμη σε αυτη την κωλοχωρα να αποδοθει δικαιοσυνη για το θεμα των διοδιων...και να τους παρουμε ολους με τις πετρες!!!
Διαβασα την ιστορια απο την αρχη...τι να πει κανεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Όντως η μία περίπτωση είναι να είναι γραμμή εκ των άνωθεν.
Ξέρω ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερες αδικίες αλλά ακόμη και αυτή η μικρούλα με τρώει...
Τελικα αποδεδειγμενα σε πολλες περιπτωσεις η αστυνομια λειτουργει κατα του πολιτη...![]()
![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Η περίπτωση σου είναι ακριβώς ίδια (για άλλους λόγος βέβαια) με αυτή εδώ και γι'αυτο έγινε η κόμπλα...
Ερώτηση για παν ενδεχόμενο...
Πιστωτικές κάρτες δέχονται στα διόδια;
Αν ναι τότε μήπως δέχονται και χρεωστικές κάρτες (αυτές των ΑΤΜ) καθώς τα μηχανήματα τις διαβάζουν και αυτές..
A Noisy Tappet is a Happy Tappet!
Περασα σημερα απο τα εν λογω διοδια κ ρωτησα αν εκδιδουν "αδυναμια πληρωμης διοδιου" κ μου απαντησε "μα φυσικα"...
Δεν καταλαβαινω...![]()
Ακριβώς φίλε μου........Ούτε εγώ καταλαβαίνωΑρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Περασα σημερα απο τα εν λογω διοδια κ ρωτησα αν εκδιδουν "αδυναμια πληρωμης διοδιου" κ μου απαντησε "μα φυσικα"...
Δεν καταλαβαινω...![]()
![]()
![]()
![]()