Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 124

Θέμα: Πανεπιστήμια & Άσυλο

Δε ξέρω πάντως για το άσυλο αν τελικά προστατεψε τπτ ολα αυτά τα χρόνια .. η βουλευτική όμως ασυλία και συντεχνία τελικά μια χαρά κρατεί!!!

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=304298

Ευτυχώς που έχουμε δημοκρατία!!! και πάνω απ όλα δικαιοσύνη και σύνταγμα !!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
    Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα και θέλεις να μου δείξεις ότι τελικά εγώ είμαι λάθος. Δεν κρύβω όμως ότι μιλάμε για αυτοκίνητο 15ετίας και για ένα ποσό από πλευράς μου της τάξης του 80% μετρητοίς καθώς καθόμουν και δούλευα σαν το σκυλί για να βάλω αυτά τα λεφτά. Λυπάμαι που δεν είχα τον "κώλο" όπως λές να μαζέψω περισσότερα για να το πάρω μόνος μου. Μάλλον το ότι η συντήρηση του (ασφάλειες, σέρβις, τέλη) βάραιναν αποκλειστικά εμένα και δεν ζήτησα ούτε ένα ευρώ για βενζίνη δεν παίζουν ρόλο, δεν είχα δεν το κυκλοφορούσα, απλά και τέρμα (και ΟΥΔΕΠΟΤΕ κλάφτηκα ότι μού έλειψαν γιατί δουλεύω) Για την πληροφόρηση σου το αυτοκίνητο το έδωσα γιατί προφανώς κάπως έτσι σκέφτηκε και η κυβέρνηση, ότι δηλαδή δεν έπρεπε να έχω αυτοκίνητο και ξέρεις κάτι δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Πάω και με τα πόδια αμα λάχει. Και τα χρήματα που πήρα από την πώληση τα έδωσα για να καλύψω αυτά τα 20% που τσόνταραν οι δικοί μου. (Μήπως έπρεπε να τα φάω στα μπουζούκια καλύτερα?)

Κάπου έγραψα επίσης ότι έχω προ πολλού κόψει τις εξόδους και αυτό γιατί και σχολή και δουλειά είναι ήδη πολύ (α ξέχασα μήπως και αυτό είνια λάθος γιατί ο φοιτητής δεν πρέπει να εργάζεται αλλά να κοιτάει τη σχολή του?)

Κώλος για δουλειά σε πληροφορώ ότι υπάρχει (προφανώς) αλλά αύριο που ξημερώνει δεν ξέρω αν θα υπάρχει δουλειά εδώ, και αν υπάρχει δεν ξέρω πόσα θα μου κρατήσουν (από τα 670 ευρώ που παίρνω το μήνα ΜΕΙΚΤΑ, η μήπως είναι πολλά? Αν είναι να ζητήσω οικοιοθελή μείωση...)

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ......

Έκανα μιά σύγκριση τού 60-70 μέ τό τώρα....!!
    Δέν μπορείς νά καταλάβεις έπειδή δέν έζησες φτώχιες.
    μακάρι νά μήν ξανάρθουν ποτέ τέτοια χρόνια,
    άν καί πολύ τό φοβάμαι.
    Ποιός φταίει....??
    Δέν είναι τής στιγμής,νά το άναλύσουμε.
    Μιά συμβουλή μόνο χωρίς νά θυμώνεις....
    ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ.........
    ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΕ...
    Άσε σέ δεύτερη μοίρα τή δουλειά.
    ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ...!!
    Έστω καί μέ φτώχεια καταραμένη,γιατί πολλοί
    γλυκάθηκαν καί έχασαν τό δρόμο στήν πορεία.

Καλή τύχη στά σχέδια σου καί τά όνειρα σου.
    Δυστυχώς ένώ παλεύω τόν δικό μου γιό δέν κατάφερα
    άκόμα νά τόν κάνω νά σκέφτεται όπως έσύ.
    Έχει πολύ δρόμο παρότι 21 καί προσανατολίζεται κι αύτός γιά φεύγα,έξω.
    Φυσικός φέτος στό πτυχίο.
    Μπράβο σέ σένα καί τόν πατέρα σου πού σέ μεγάλωσε...

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Άλλη μια μπουρδελοσυζήτηση...μπλα μπλα μπλα.....

Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης με εσένα αγαπητέ νομπελίστα,απλά παραθέτω τα γραφόμενά σου για να κάνω ένα μικρό σχολιάκι

Για τα γαμωκόμματα (και μιλάω για ΟΛΑ τους) που πρέπει οπωσδήποτε με κάποιον τρόπο να καταργηθούν,δεν πρόκειται να βγει κανείς πολιτικός από την "μεγάλη κατηγορία" και να πει καταργούμε το εκκολαπτήριο ψηφοφόρων μας..

Τις παρατάξεις θα τις καταργήσουν οι φοιτητές οι ίδιοι γυρίζοντάς τους την πλάτη και ρίχνοντας τους μούτζα και με τα 2 χέρια..

ΑΛΛΑ...ταυτόχρονα θα πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στις γαμάτες σημειώσεις που πρέπει να πάρουν από τον εκάστωτε "ενοματάρχη" , στα παρτάκια και στις εκδρομές σε Μύκονο και Αράχωβα,στις καταληψούλες για να χάσουμε το μάθημα του τάδε καθηγητή που είναι "μαλάκας" και λοιπές "αγωνιστικές παροχές"

Όλα αυτά για να γίνουν απαιτούν υπόβαθρο παιδείας από την οικογένεια πρωτίστως
    Εγώ προσωπικά ελπίδα δεν βλέπω σε αυτή την κατεύθυνση.Και παρότι μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης πιτσιρικαρίας είναι αρκετά ποιοτικό και ελπιδοφόρο η βαθιά ριζωμένη αντίληψη των πραγμάτων στην κοινωνία μας δεν αφήνει τα παιδιά αυτά να κάνουν τη διαφορά.

...αν ανακατέψεις ένα κουβά μέλι με ένα κουβά σκατά, στο τέλος σκατά θα έχεις κι όχι μέλι...

συμφωνω απολυτα μαζι σου. αλλα η οργη των κομματοσκυλων αν παει να γινει κατι τετοιο θα ειναι τοσο μεγαλη ,που θα τα κανουν ολα μπαχαλο μεσα στις σχολες,απλα, και με τις πλατες των κομματων. γιατι οταν ενας καθηγητης απο τη σχολη μου ,να αγιασει το χερι του, κατεβαζε αφισες των κομματων , μονο που δεν τον δειρανε.
    και σε πληροφορω οτι δε χρειαζεσε τα κομματα για να περνεις σημειωσεις. υπαρχουν πολλοι που παρακολοθουν.απλα ζητα τες . και φυσικα και δε χρειαζεσε τα κομματα για να πας μυκονο και σαντορινη. παρε τους φιλους σου κ πηγαινε.
    αλλα οπως ειπες , με ενα τετοιο ριζομενο συστημα ,δυσκολα τα βγαζεις περα....
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ......

Έκανα μιά σύγκριση τού 60-70 μέ τό τώρα....!!
    Δέν μπορείς νά καταλάβεις έπειδή δέν έζησες φτώχιες.
    μακάρι νά μήν ξανάρθουν ποτέ τέτοια χρόνια,
    άν καί πολύ τό φοβάμαι.
    Ποιός φταίει....??
    Δέν είναι τής στιγμής,νά το άναλύσουμε.
    Μιά συμβουλή μόνο χωρίς νά θυμώνεις....
    ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ.........
    ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΕ...
    Άσε σέ δεύτερη μοίρα τή δουλειά.
    ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ...!!
    Έστω καί μέ φτώχεια καταραμένη,γιατί πολλοί
    γλυκάθηκαν καί έχασαν τό δρόμο στήν πορεία.

Καλή τύχη στά σχέδια σου καί τά όνειρα σου.
    Δυστυχώς ένώ παλεύω τόν δικό μου γιό δέν κατάφερα
    άκόμα νά τόν κάνω νά σκέφτεται όπως έσύ.
    Έχει πολύ δρόμο παρότι 21 καί προσανατολίζεται κι αύτός γιά φεύγα,έξω.
    Φυσικός φέτος στό πτυχίο.
    Μπράβο σέ σένα καί τόν πατέρα σου πού σέ μεγάλωσε...

Το κακό των φόρουμ. Δεν μπορείς εύκολα να ξέρεις τον τρόπο που το λέει ο άλλος γιατί δεν τον έχεις απέναντι. Απλά φάνηκε σαν να μου την έλεγες και γι αυτό "άρπαξα" και απάντησα λίγο επιθετικά. Η δουλειά πρέπει να μπει σε δεύτερη μοίρα είναι όμως το θέμα της επιβίωσης που την βάζει στα ίσα με τη σχολή. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να την αφήσω σε δεύτερη μοίρα. Θα ήμουν πολύ πιο κοντά στο τελείωμα από ότι τώρα. Όσο για να μπορώ να ζήσω με τα λίγα που λές ευτυχώς οι δικοί μου με έμαθαν να φτάνω μέχρι εκεί που μπορώ και να μη ζηλεύω αυτούς που έχουν πιο πολλά τα οποία δεν μπορώ να τα αποκτήσω και είμαι περήφανος γι αυτό.
    2 stroke Sport Touring

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Δύο χρόνια είμαι στην Αμερική, σε μεγάλο Πανεπιστήμιο. Όποτε με πιάνει "νοσταλγία" για να γυρίσω στην Ελλάδα, θα διαβάζω αυτό το πόστ να μου περνάει...
    San Francisco Bay Area member......

Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
    Δύο χρόνια είμαι στην Αμερική, σε μεγάλο Πανεπιστήμιο. Όποτε με πιάνει "νοσταλγία" για να γυρίσω στην Ελλάδα, θα διαβάζω αυτό το πόστ να μου περνάει...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    [...] βρώμισε ρε παιδί μου....μείνε λίγο στο θέμα.

[...]
    ποιο θεμα ρε συ, η υπογραφη μου ? Δεν ειναι αυτο, εσυ το εχασες... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Το οτι με αντιπαθεις ειναι απολυτως λογικο για εμενα, αν με συμπαθουσες θα ανησυχουσα.

Περα απο την πλακα παντως, τραβα μια παχια να φυγουν τα χοντραδια κ να παρει ο εγκεφαλος oxygen κ θα σου περασει (c)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user

Περα απο την πλακα παντως, τραβα μια παχια να φυγουν τα χοντραδια κ να παρει ο εγκεφαλος oxygen κ θα σου περασει (c)
    I SMELL TEH FAIL...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    I SMELL TEH FAIL...

Κ τελος να προσθεσω στο κορυφαιο σχολιο του Βυρων: Ευτυχώς την τρικυμία εν κρανίω την έβγαλα στα μηχανάκια και όχι στα forum να το παίζω comandate Markos.

Χιλιες φορες προτιμω τους παππουδες του ΝΑΡ ή τους καραφλες της χρυσης αυγης, παρα καποιον μεσηλιξ που δεν ειναι ικανος να εκφρασει μια πολιτικη αποψη.
    Οταν τα πραγματα ειναι ρωσικη σαλατα στο κεφαλι σου... φαινεται.

Αρκετα το κουρασαμε το θεμα ομως, κ εγω παρεκτραπηκα δεν λεω οχι... συγνωμη κ αλλη φορα θα προσεχω .

Χιλιες φορες προτιμω τους παππουδες του ΝΑΡ ή τους καραφλες της χρυσης αυγης, παρα καποιον μεσηλιξ που δεν ειναι ικανος να εκφρασει μια πολιτικη αποψη.
    Οταν τα πραγματα ειναι ρωσικη σαλατα στο κεφαλι σου... φαινεται.

FTL....
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

FTL....

:a24:

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Ποναγε το χέρι και τελικά έκοψαν το χερι...

Δεν καταργήθηκαν οι κομματικές οργανώσεις , καταργήθηκε το άσυλο

Δεν καταργήθηκαν τα κακώς κέιμενα των ΑΕΙ-ΤΕΙ , έφεραν τους ιδίωτες τελικά μέσα να επιβαλουν την τάξη...

Ουτε και οι αποψεις εδω πέρα μέσα δεν με παραξενευουν πλεον

Συντηρητικές , υπερ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και βεβαια κουβέντα για το ότι ΠΑΣΟΚ - ΝΔ -ΛΑΟΣ συμφωνησαν σε ΟΛΑ.

Το μονο ασυλο που πρεπει να "πολτοποιηθει" ειναι το βουλευτικο.

Αργα η γρηγορα ολοι θα αναγκαστειτε να παρετε θεση και να μην κρινεται επιφανειακα
    το θεμα του ασυλου , των Πανεπιστημιων και φυσικα της ιδιωτικης πρωτοβουλιας που τοσο

εχετε υοθετησει. Λεγεται ΠΕΙΝΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ αλλα τοτε θα ειναι αργα , θα τα εχετε χασει ολα παλικαρια ...

:a24:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cant-tell-if-troll-or-just-stupid.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	35,8 KB 
ID:	234422
    -..Not Yet!

gcrook, οσες κωλοτρυπιδες κ να γλυψεις, με αυτο το τροπαριο δεν σε βλεπω να προοδευεις ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

πρεπει να εισαι ποιο διακριτικος :wacko:

gcrook, οσες κωλοτρυπιδες κ να γλυψεις, με αυτο το τροπαριο δεν σε βλεπω να προοδευεις ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

πρεπει να εισαι ποιο διακριτικος :wacko:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cool_story_bro.jpg 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	61,0 KB 
ID:	234423
    -..Not Yet!

joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2011, 13:14
  2. Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2010, 04:17
  3. βοηθεια για πανεπιστημια
    από mikros boudas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 11:33
  4. Παναγιωταρέα & Πανεπιστήμια.....
    από byron στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2007, 07:06
  5. Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 06:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF