Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
....
Δεν νομιζω οτι ειμαι ανιδεος.Ειμαι απλα απειρος!![]()
Και όλα τα Playboy να έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι τις έχεις πάρει όλες..![]()
![]()
....
Και όλα τα Playboy να έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι τις έχεις πάρει όλες..![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν ήθελα να μπω στον κόπο, για να μη χαλάσω το θεματάκι σου. Αλλά αφού αναφέρθηκε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Που το στηριζεις οτι δεν εχω ιδεα?
Όση προσωπικότητα μπορεί να έχει ένα οποιοδήποτε μικρομεσαίο/μεσαίο της αγοράς, άλλη τόση έχει και ένα Corolla. Δε βρίσκω διαφορά. Μιλάμε για μαζική παραγωγή, τι προσωπικότητα περιμένεις? Αλλά για να είναι (η Τoyota) η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον πλανήτη, σίγουρα όσοι τα αγοράζουν κάτι τους βρίσκουν, κάτι που τα άλλα της κατηγορίας δεν έχουν, ε?
Αν, πάλι, είχες καβαλήσει, είχες βιώσει ένα μηχανάκι, δε θα υπήρχε αυτό το θέμα. Αν δε σου κάνουν κλικ τα μηχανάκια, δε θα καταλάβεις ποτέ τι διαφορετικό βρίσκουν κάποιοι σε αυτά. Αν σου κάνουν, δε θα υπάρξει ούτε στιγμή που θα αναρωτηθείς "αυτοκίνητο ή μηχανάκι". Αυτό εννοούσα. Δεν ήθελα να σε προσβάλλω ή κάτι, ούτε να το παίξω ξερόλας.
Life begins at 45°.
Η προσωπικοτητα οριζεται διαφορετικα απο τον καθενα.Αν την συνδεσουμε-οπως πολλοι-με την οδηγικη συμπεριφορα τοτε η Corolla ηταν απο τα πιο απροσωπα αυτοκινητα.Αν παρουμε την ποιοτητα κατασκευης ως παραγοντα,τοτε προσωπικοτητα εχει.Αυτο εννοω οταν λεω οτι ο καθενας βρισκει την δικια του προσωπικοτητα στο δικο του οχημα μετακινησης.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Δεν ήθελα να μπω στον κόπο, για να μη χαλάσω το θεματάκι σου. Αλλά αφού αναφέρθηκε...
Όση προσωπικότητα μπορεί να έχει ένα οποιοδήποτε μικρομεσαίο/μεσαίο της αγοράς, άλλη τόση έχει και ένα Corolla. Δε βρίσκω διαφορά. Μιλάμε για μαζική παραγωγή, τι προσωπικότητα περιμένεις? Αλλά για να είναι (η Τoyota) η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον πλανήτη, σίγουρα όσοι τα αγοράζουν κάτι τους βρίσκουν, κάτι που τα άλλα της κατηγορίας δεν έχουν, ε?
Αν, πάλι, είχες καβαλήσει, είχες βιώσει ένα μηχανάκι, δε θα υπήρχε αυτό το θέμα. Αν δε σου κάνουν κλικ τα μηχανάκια, δε θα καταλάβεις ποτέ τι διαφορετικό βρίσκουν κάποιοι σε αυτά. Αν σου κάνουν, δε θα υπάρξει ούτε στιγμή που θα αναρωτηθείς "αυτοκίνητο ή μηχανάκι". Αυτό εννοούσα. Δεν ήθελα να σε προσβάλλω ή κάτι, ούτε να το παίξω ξερόλας.
Οσο για το γιατι ειναι η μεγαλυτερη αυτοκινητοβιομηχανια,αυτο εχει να κανει καθαρα με τις αναγκες της πλειοψηφιας της αγορας.Τις περασμενες δεκαετιες,λιγους ενδιεφεραν οι επιδοσεις,η υψηλη τεχνολογια και η ζωντανη οδηγικη συμπεριφορα.Ο κοσμος ηθελε αξιοπιστια και η Toyota την προσεφερε απλοχερα.Πλεον,κοντευει να χασει την πρωτια απο την VW,γιατι οι αναγκες εχουν αλλαξει και παλι!![]()
Που το στηριζεις οτι δεν εχω ιδεα?
Αν εννοεις σε σχεση με την εμπειρια,εχεις απολυτο δικιο.Δεν ξερω πως πραγματικα ειναι να εχεις στην κατοχη σου μια μηχανη ή ενα αυτοκινητο.Οπως και δεν ξέρω που τελικα μπορει να κρυβεται η προσωπικοτητα μιας Corolla.Διαβαζω οτι βρω μπροστα μου,στα τεχνικα θεματα ξερω καποια πραγματα,μαθαινω για την ιστορια τους και τα θαυμαζω.Ολα ομως ειναι μια εμμεση εμπειρια.Δεν εχω βρεθει ποτε-δυστυχως-μεσα σε Citroen SM ούτε οδήγησα ποτε Corolla.Αλλα ηδη εχω αναπτυξει μια σχεση που με κανει να τα βλεπω σαν κατι περισσοτερο απο μεταλλικες μαζες που μας πανε απο το σημειο Α στο Β.Ισως ειναι λαθος ο,τι πιστευω τωρα.Μπορει.Αυτο μπορω να σας το πω οταν θα μεγαλωσω πλεον αρκετα.
Μια ιδεα περικλυει κατι που βρισκεται στο μυαλο μας,θωλο και οχι απαραιτητα πραγματικο,στο οποιο περιοριζομαστε με μια εμμεση επαφη.Οταν αυτο το κατι το κατακτησουμε,εχουμε δηλαδη κατανοησει τη σημμασια του και πλεον ολες μας οι αισθησεις μπορουν να το αντιληφθουν,τοτε ειναι πλεον μια εμπειρια.Αν δεχτουμε αυτο τον ορισμο,ειμαι απειρος και οχι ανιδεος.![]()
βρε δεν σου ειπα μην τσιμπας???????
στην ηληκια σου εμεις ειχαμε μονο ποδηλατο και αυτο δανικο!!!!!απο την ζηλια μας σε πειραζουμαι....
η δικια σου η γενια ουτε καμακι σε γκομενα δεν εχει αναγκη να κανει!!!!εμεις την περναμε ψυστηρι με τα ποδια απο το μπουρναζι μεχρι την ομονοια και αντε κανα τηλεφωνο αν και που καμιαφορα να περναμε!!!!
μην μασας βρεεεεεε!!!!!!!!!!!
καλαματιανος
και πουσαι η Corolla Κ35 η δυπορτη βαζαμε απο του τσελιγκα πανω την μηχανη και γ@μουσε και εδερνε!!!!!!!!
για να θυμομαστε τα γεροντια...........!!!!!!!!!!!!!!!
καλαματιανος
Προσιτο ονειρο:Toyota Celica GTΑρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
και πουσαι η Corolla Κ35 η δυπορτη βαζαμε απο του τσελιγκα πανω την μηχανη και γ@μουσε και εδερνε!!!!!!!!
για να θυμομαστε τα γεροντια...........!!!!!!!!!!!!!!!
Απροσιτο Ονειρο:Toyota 2000GT![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EBGjh...eature=relatedΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
.......Αλλά για να είναι (η Τoyota) η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον πλανήτη, σίγουρα όσοι τα αγοράζουν κάτι τους βρίσκουν, κάτι που τα άλλα της κατηγορίας δεν έχουν, ε?
.....
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Φαντάσου τι θα γινόταν αν δεν ανέφερα τη λέξη "κατηγορία" :P
Life begins at 45°.
Ηταν η ευκαιρια μου γιατί ειχα καιρο να δω αυτη τη διαφημιση που μου αρεσε.
Να την χασω για μια λέξη? Δεν θα 'σαι καλά!
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Παρε ενα v-strom, οσοι το προτιμουν κατι του βρισκουνΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Αλλά για να είναι (η Τoyota) η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον πλανήτη, σίγουρα όσοι τα αγοράζουν κάτι τους βρίσκουν, κάτι που τα άλλα της κατηγορίας δεν έχουν, ε?
![]()
Μια δική μου γνώμη...
Επί 16 χρόνια και κάτι οδηγούσα μηχανή-μηχανάκι σαν πρώτο όχημα και σαν δεύτερο Ι.Χ.
Η αλήθεια λοιπόν είναι πως η μηχανή είναι απλά "πλανεύτρα" και αντικείμενο "ελευθερίας". Τα έχουμε πεί δεκάδες φορές... άμεση επαφή με το περιβάλλον, ο κίνδυνος της κίνησης πάνω σε δύο ρόδες που αποτελούν και ελιξήριο νεότητος , το δέσιμο με ενα μηχανικό αντικείμενο που σε ταξιδεύει σε περιοχές που μπορεί να μην έχει καν δρόμο κτλ κτλ..
Σήμερα δυστυχώς λόγω ανωτέρας βίας, πλέον η μηχανή για μένα είναι απαγορευμένο φρούτο. Οχι τόσο λόγω χρημάτων.. όσο όπως είπα λόγω ανωτέρας βίας.
Οπότε πλέον οδηγώ μόνο Ι.Χ.... Θέλησα λοιπόν αυτό το Ι.Χ. που θα έχω να είναι οτι καλύτερο μπορώ να αγοράσω και να οδηγώ. Κατέληξα σε γνωστή γερμανική μάρκα με 4 κύκλους για σήμα. Η αίσθηση είναι διαφορετική σίγουρα. Θωρακισμένος απο 2,5 μέτρα λαμαρίνας , μέσα σε ενα "οικιακό περιβάλλον" με ηλεκτρονικά, δέρμα, και κλιματισμό που δεν σε αφήνει να αντιληφθείς τον έξω κόσμο, νιώθω άνεση και ασφάλεια... μπορώ να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο αν θέλω σε αυτό το κινούμενο σπίτι μαζί με το παιδί μου. Κάτι που με την μηχανή δεν θα μπορούσα .. τουλάχιστον με αυτά τα συναισθήματα.
Αν έχει προσωπικότητα;... Ο Λύκος που είναι και πολύ καλός φίλος έχει μάθει στον Soichiro και γενικά τα Ι.Χ. τα βλέπει μόνο στην κατηγορία των αιγοπροβάτων (δηλαδή επικείμενους στόχους για στούκες)..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προσωπικά διαφωνώ... το κάθε Ι.Χ. έχει προσωπικότητα αρκεί να το φτιάξεις εσύ. Απο το εργοστάσιο πρέπει να σκάσεις χοντρά χρήματα (25.000 για citroen πάντως δεν δίνω με την καμία έτσι; ) για να έχει το γκάζι και το στήσιμο συν οτι άλλο θές. Αν το φτιάξεις ο ίδιος όπως κάνουμε και με τις μηχανές θα πάει στα ίδια χρήματα πάλι, αλλά με την διαφορά οτι θα το έχεις κάνει όπως θες εσύ και θα έχεις δώσει το δικό σου στίγμα. Απο εκεί και μετά όμως θα έχει και "χαρακτήρα" (οχι ελπίζω Ιταλικό..)και θα σου δώσει χαρές.
Τα drifts , τα γωνιάσματα και η τεχνική οδήγηση σε πολύ κλειστές στροφές με ενα Ι.Χ. έχουν και αυτές την χάρη τους.
Όπως έχουμε πει πολλές φορές λοιπόν εδώ καταλήγω πως είναι δύο αντικείμενα που δίνουν αίσθηση παιχνιδιού με διαφορετικό , δικό τους τρόπο. Δεν είναι όμοια προς σύγκριση και είναι λάθος να τα κρίνουμε έτσι.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Περίμενε και θα δειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
[...]Αν εννοεις σε σχεση με την εμπειρια,εχεις απολυτο δικιο.Δεν ξερω πως πραγματικα ειναι να εχεις στην κατοχη σου μια μηχανη ή ενα αυτοκινητο.[...]![]()
Στο χωριό μου τα παλιά χρόνια λέγανε μια παροιμία: "Κρείττον το σιγάν". Σκέψου τη λίγο![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Περίμενε και θα δεις![]()
Στο χωριό μου τα παλιά χρόνια λέγανε μια παροιμία: "Κρείττον το σιγάν". Σκέψου τη λίγο![]()
![]()
Τι έχεις πάθει ρε...?!
Γιατί κράζεις έτσι τον νέο...?![]()
Δεν σας καταλαβαίνω ώρες-ώρες, ρπμ.
Μήπως να αρχίσω κι εγω με ορισμένους από εσάς που οδηγάτε 4-5 χρόνια, έχετε βγεί και δύο-τρία εξωτερικΑ, και τα μάθατε όλα...?
Για μηχανάκια, για αμάξια, για μίξερ ακόμη και για σιλκεπίλ...?
Υπάλληλοι γραφείου που ξέρουν μηχανολογία,
μπετατζήδες που γνωρίζουν ηλεκτρονικά,
πλασιέ παπουτσΩν που εκφράζουν απόψεις περι κατεργασίας μετάλλου,
ατομάκια ανύπαρκτα που εχθές μπήκαν πίστα, σήμερα είναι σεβαστοί και καταξιωμένοι μοτοσυκλετιστές,
φραγκάτοι -ή όχι- επείδή αλλάξαν 10 μηχανάκια..?
πρώην ντελιβεράδες με τζιεσεξαρ 1000..?
προγραμματιστές που επείδή ξέρουν να σερφάρουν παίρνουν ''πτυχία'' σε ΟΛΕΣ τις ειδικότητες...?
Μηχανικοί και γνώστες από τα περιοδικά...? επείδή διαβάσαν Μοτό κ' 4τροχούς...?
Πλάκα κάνετε..?
σοβαρευτείτε και σεβαστείτε τουλάχιστουν κάποιους όπως το παλλικάρι που ξεκινά την μοτοσυκλετιστική του εισαγωγή με τέτοιον μελετημένο/ψαγμένοτρόπο.
![]()
![]()
Cool Τάσε. Εγω δεν έκραξα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κοολ είμαι, μπόυ.
Οκ, δεν έκραξες. Πώς το ονομάζεις τότε...?
Μήπως απλά μου φάνηκε εμένα, τότεΣ...![]()