Screenshot τώρα. Θα το κάνω μπλουζάκι αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
ο.κ,καθε φορτηγο που στριβει πρεπει να βλεπει τελεια καθε οπτικη γωνια πισωΜας πήρε μερικά ποστάκια, αλλά φανερώθηκες.
Screenshot τώρα. Θα το κάνω μπλουζάκι αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
ο.κ,καθε φορτηγο που στριβει πρεπει να βλεπει τελεια καθε οπτικη γωνια πισωΜας πήρε μερικά ποστάκια, αλλά φανερώθηκες.
Life begins at 45°.
πσσσσσσσσσσσσσσ τι ειπες τωρα λεμε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Screenshot τώρα. Θα το κάνω μπλουζάκι αυτόΜας πήρε μερικά ποστάκια, αλλά φανερώθηκες.
Αν ξέρεις από Πάτρα στην οδό Κορίνθου έγινε, μέσα στην πόλη και ήμουν στην δεξιά λωρίδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
οπως ειπα και πριν και μαλλον δεν το προσεξες σε τετοιους δρομους με πολλες λωριδες οι εξοδοι ειναι μεγαλοι οποτε δεν ανοιγεσαι.σε μικροτερους ομως αν εχω προειδοποιησει με φλας και μπει μηχανη η αυτοκινητο απο κατω δεξια μου τον ηπιε κρυο νομικα.ελπιζω να εγινα κατανοητος.![]()
Δυστυχώς για όλους μας αρνείσαι τα γεγονότα, και προσπαθείς να αποδείξεις με υποθέσεις και δική σου ερμηνεία των κανόνων οδικής κυκλοφορίας κάτι που είναι γεγονός και έχει τελεσιδικήσει υπέρ μου.
Προς τι ο εκνευρισμός και γιατί δεν μπορούμε να μιλήσουμε σαν άνθρωποι.
Ήταν περιττό το υφάκι με τις εκφράσεις τον ήπιε κρύο, έγινα κατανοητός και ανθρωπάκια με χαιρετούρες.
Δεν έχω κανένα λόγο να εμπλακώ σε διαμάχη για το τίποτα, οπότε σταματώ εδώ.
κανενας εκνευρισμος,ουτε διαμαχη ουτε υφος.απαντησα βασει των δικων μου εμπειριων.οι εκφρασεις μου δεν πηγαιναν σε σενα προσωπικα,οποτε με συγχωρεις αν σε προσβαλαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από klab
Αν ξέρεις από Πάτρα στην οδό Κορίνθου έγινε, μέσα στην πόλη και ήμουν στην δεξιά λωρίδα.
Δυστυχώς για όλους μας αρνείσαι τα γεγονότα, και προσπαθείς να αποδείξεις με υποθέσεις και δική σου ερμηνεία των κανόνων οδικής κυκλοφορίας κάτι που είναι γεγονός και έχει τελεσιδικήσει υπέρ μου.
Προς τι ο εκνευρισμός και γιατί δεν μπορούμε να μιλήσουμε σαν άνθρωποι.
Ήταν περιττό το υφάκι με τις εκφράσεις τον ήπιε κρύο, έγινα κατανοητός και ανθρωπάκια με χαιρετούρες.
Δεν έχω κανένα λόγο να εμπλακώ σε διαμάχη για το τίποτα, οπότε σταματώ εδώ.
φιλικα παντα
Παμε αλλη μια φορα.
Δικη μου αντιδραση:
Κινουμε με μοτοσυκλετα μεγαλου κυβισμου(δεν εκλεψα τπτ),στο οπτικο μου πεδιο (οπως στο βιντιο) καταλαβαινω οτι αρκετα μπροστα μου κατι μεγαλο κινειται για να κανει καποιο ελιγμο.
Κλεινω γκαζι αμεσως ,το ποδι σταντμπαι στο ποδοφρενο και τα δαχτυλα του χεριου μου ακουμπανε το μπροστινο φρενο ,τραβιεμαι αριστερα γιατι μπροστα μου υπαρχει ΙΧ και δεξια κλεινομαι.
Το οπτικο μου πεδιο πλεον εχει καθαρισει και αντιλαμβανομαι τι συμβαινει,κοβω αρκετα και σιγα-σιγα βλεπω να απομακρυνεται ο κωλος της νταλικας,κατεβαζω ,ανοιγω γκαζι και συνεχιζω να ζω.
Να ξερετε οτι μετα απο αρκετες στουκες δεν παιζει ρολλο ποιος φταιει ,ο μοτοσυκλετιστης εχει την ευθηνη και την δικια του και των αλλων,γιατι απλα παιζει με την ζωη του.
Αν ειμαι κατω απο την νταλικα ,ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα υποστηριξουν εμενα,το κακο ομως ειναι οτι απο κει πανωδεν θα με νοιαζει καθολου.
Καλημερα σας.![]()
Από πότε το να ανάβεις φλας, σου δίνει αυτόματα και προτεραιότητα-δίκιο?
Μέσα στην πόλη, αν κινούμαι στην δεξιά λωρίδα, και εσύ στην μεσαία, και έχεις βγάλει φλας και στρίψεις δεξιά και εγώ γίνω αφίσα πάνω σου, φταίω επειδή έβγαλες φλας , και εγώ ''προσπερνούσα'' από δεξιά?
Αν οδηγείτε έτσι, με αυτή την λογική, μην απορείτε γιατί έχουμε συνεχώς νεκρούς.
Το τι πρέπει να κάνει ο αναβάτης για την ασφάλεια του, δεν αφορά κανέναν Κ.Ο.Κ.
Τέσπα πλατιάσαμε (once again)
Όσο για τον τύπο, χαίρε βάθος αμέτρητο...
![]()
Πέστα ρε Κίμωνα! Στρίβει ο άλλος όπως να'ναι μετά σου λέει "μα έβγαλα φλας"Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Από πότε το να ανάβεις φλας, σου δίνει αυτόματα και προτεραιότητα-δίκιο?
Μέσα στην πόλη, αν κινούμαι στην δεξιά λωρίδα, και εσύ στην μεσαία, και έχεις βγάλει φλας και στρίψεις δεξιά και εγώ γίνω αφίσα πάνω σου, φταίω επειδή έβγαλες φλας , και εγώ ''προσπερνούσα'' από δεξιά?
![]()
![]()
Το "φλας" σου μάστορα δεν υποχρεώνει τον άλλο να σταματήσει για να κάνεις τον ελιγμό σου!![]()
Give me fuel, Give me fire
στανταρ ο τυπος πανικοβληθηκε και απλα πεταξε το μηχανακι.....
ενας εμπειρος οδηγος θα προλαβαινε να σταματησει!