Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 125

Θέμα: Μεγαρα διαμαχη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Γι'αυτό και μένα δεν μου αρέσουν τα ιταλικά... είναι πολύ απότομα! Αν και δεν έχω οδηγήσει κανένα...
    Εχω οδηγησει λιγο Θανο, και το εχω "κυνηγησει" μαλιστα στην Πεντελη ενα ZZR600 ... και ενα CB400R στην Β.Εβοια, οταν μαλιστα ειχα το μικρο Μονστερ με 50 αλογα... (και 1-2 αλλα Ι4 ομως μεσα στην πολη τετραγωνο κλπ)... το οτι δεν ειναι τιποτα τις προκοπης μηχανακια οκ το δεχομαι... υποτιθεται οτι και το Μονστερακι δεν ειναι 749 η σοβαρο SS... αλλα δεν στεκομαι στο στησιμο τους... αλλα στο μοτερ τους......................
    αυτο που δεν μου αρεσε ηταν ο τροπος που δουλευει ψηλα το μοτερ και η ελλειψη και αισθηση ροπης χαμηλα... δεν με ενδιαφερουν τοσο τα αλογα οσο η ροπη, τα πολλα αλογα δεν μπορω να τα διαχειριστω ετσι και αλλιως... ενω την ροπη απο χαμηλα που ανεβαινει "αργοτερα" και γραμμικα ναι.... δηλαδη προτιμω ενα 1000ρι διβαλβιδο L2 με 90 αλογα στις 7000-8000rpm, και σχεδον 10κιλο ροπης στις 6000rpm που απο τις 3000rpm εχει βγαλει τα μισα κιλα, και ειναι γεματο γραμμικα μεχρι επανω... παρα ενα I4 600αρι με 120 αλογα που αποδιδει στις 11000 την μεγιστη ροπη των 6 κιλων, και ειναι "κενο" στις 6000 στροφες, και βγαζει τα αλογα απο τις 10000 μεχρι τις 12000rpm................
    πχ το Ι4 600 που οδηγησα εχει 6 κιλα ροπη στις 9500+rpm και καπου 85+ αλογα τροχο στις 11500rpm... επισης ανεβαζει στροφες πολυ γρηγορα και η ροπη και τα αλογα εβγαιναν ψηλα, γρηγορα και σε μικρο φασμα στροφων, και μεχρι τις 8000 ειχε αισθηση κενου σε σχεση με το Μονστερακι που εχω τωρα... αυτη η αισθηση δεν μου αρεσει... οταν το "κυνηγησα" στις στροφες τις Πεντελης, περισσοτερη ωρα με απασχολουσε η διαχειριση της δυναμης μεσα και στην εξοδο της στροφης, παρα η ιδια η στροφη, πως δουλευαν οι αναρτησεις, και ο τροπος που απαιτουσε η καθε στροφη για να παω "γρηγορα".................................
    δεν λεω... το μαθαινεις ισως σιγα-σιγα, απλα δεν μου πολυαρεσει..................
    το Μονστερ εχει με τις εξατμισεις 7.4 κιλα στις 6000 και 72-73 αλογα στις 8000... αλλα ειναι "δυνατο" και γεματο απο τις 4000-5000rpm.......
    θελω να ακουω καθε πιστονια να χτυπαει μαζι με τους χτυπους της καρδιας μου, και οχι ενα τρελο σβιιιουννγκκκ... και παρτα ολα στα μουτρα....

Κοινως τα μοτερ αυτα κανουν περισσοτερο για αυτοκινητα τυπου Χιουνται, παρα για μοτοσυκλετες...

εξαιρουνται τα μικρα διχρονα (125-250) γιατι ειναι εντελως διαφορετικη υποθεση, και οδηγουνται και διαφορετικα......................

ασχετο με το ποστ διαμαχη για τα Μεγαρα... αλλα δεν με αφηνεται να αγιασω ρε σχιστοματηδες

θελω να ακουω καθε πιστονια να χτυπαει μαζι με τους χτυπους της καρδιας μου, και οχι ενα τρελο σβιιιουννγκκκ... και παρτα ολα στα μουτρα....

και εμενα το δικο μου χτυπαει ετσι αλλα οταν εχω ταχυπαλμια!!!!:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Εχω οδηγησει λιγο Θανο, και το εχω "κυνηγησει" μαλιστα στην Πεντελη ενα ZZR600 ... και ενα CB400R στην Β.Εβοια, οταν μαλιστα ειχα το μικρο Μονστερ με 50 αλογα... (και 1-2 αλλα Ι4 ομως μεσα στην πολη τετραγωνο κλπ)... το οτι δεν ειναι τιποτα τις προκοπης μηχανακια οκ το δεχομαι... υποτιθεται οτι και το Μονστερακι δεν ειναι 749 η σοβαρο SS... αλλα δεν στεκομαι στο στησιμο τους... αλλα στο μοτερ τους......................
    αυτο που δεν μου αρεσε ηταν ο τροπος που δουλευει ψηλα το μοτερ και η ελλειψη και αισθηση ροπης χαμηλα... δεν με ενδιαφερουν τοσο τα αλογα οσο η ροπη, τα πολλα αλογα δεν μπορω να τα διαχειριστω ετσι και αλλιως... ενω την ροπη απο χαμηλα που ανεβαινει "αργοτερα" και γραμμικα ναι.... δηλαδη προτιμω ενα 1000ρι διβαλβιδο L2 με 90 αλογα στις 7000-8000rpm, και σχεδον 10κιλο ροπης στις 6000rpm που απο τις 3000rpm εχει βγαλει τα μισα κιλα, και ειναι γεματο γραμμικα μεχρι επανω... παρα ενα I4 600αρι με 120 αλογα που αποδιδει στις 11000 την μεγιστη ροπη των 6 κιλων, και ειναι "κενο" στις 6000 στροφες, και βγαζει τα αλογα απο τις 10000 μεχρι τις 12000rpm................
    πχ το Ι4 600 που οδηγησα εχει 6 κιλα ροπη στις 9500+rpm και καπου 85+ αλογα τροχο στις 11500rpm... επισης ανεβαζει στροφες πολυ γρηγορα και η ροπη και τα αλογα εβγαιναν ψηλα, γρηγορα και σε μικρο φασμα στροφων, και μεχρι τις 8000 ειχε αισθηση κενου σε σχεση με το Μονστερακι που εχω τωρα... αυτη η αισθηση δεν μου αρεσει... οταν το "κυνηγησα" στις στροφες τις Πεντελης, περισσοτερη ωρα με απασχολουσε η διαχειριση της δυναμης μεσα και στην εξοδο της στροφης, παρα η ιδια η στροφη, πως δουλευαν οι αναρτησεις, και ο τροπος που απαιτουσε η καθε στροφη για να παω "γρηγορα".................................
    δεν λεω... το μαθαινεις ισως σιγα-σιγα, απλα δεν μου πολυαρεσει..................
    το Μονστερ εχει με τις εξατμισεις 7.4 κιλα στις 6000 και 72-73 αλογα στις 8000... αλλα ειναι "δυνατο" και γεματο απο τις 4000-5000rpm.......

Κοινως τα μοτερ αυτα κανουν περισσοτερο για αυτοκινητα τυπου Χιουνται, παρα για μοτοσυκλετες...

εξαιρουνται τα μικρα διχρονα (125-250) γιατι ειναι εντελως διαφορετικη υποθεση, και οδηγουνται και διαφορετικα......................

ασχετο με το ποστ διαμαχη για τα Μεγαρα... αλλα δεν με αφηνεται να αγιασω ρε σχιστοματηδες

Πωπω αδερφέ μου... δεν είναι να σου πει κανείς τίποτα, γράφεις μυθιστόρημα

Δεν ξέρω τώρα τι λέτε εσείς οι πραπράδες. Εγώ θέλω το μηχανάκι μου να σφυρίζει. Αλλιώς θα έπαιρνα καΐκι...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Πωπω αδερφέ μου... δεν είναι να σου πει κανείς τίποτα, γράφεις μυθιστόρημα

Δεν ξέρω τώρα τι λέτε εσείς οι πραπράδες. Εγώ θέλω το μηχανάκι μου να σφυρίζει. Αλλιώς θα έπαιρνα καΐκι...
    Καικι εε???... χχχμμμ... δεν ειν' κακη ιδεα...
    ετσι θα πηγαινω και για ψαρεμα...

αχ, ρε κουφ$%^5ες να είχα τα φράγκα να μην έδινα τη μπούσα να σου την έδινα ρε ραννερ να δεις τα 14,5 κιλά απο 6000-9000 και 183 στον τροχο πως ειναι...

δεν θα το ειχες ευχαριστηθει από αυτά που λες αλλά θα έχανες το μυαλουδάκι σου..και ΦΥΣΙΚΑ δεν εννοώ για ευθείες..εννοω για αχαλίνωτο ΣΕΞ στις στροφές

ο καθένας ψάχνει διαφορετικά,αλλά μη τα ισοπεδώνουμε και όλα...
    .H

Recalibrate... Το avatar του/της stako

Ίσως να πρέπει να οδηγήσεις και κανά σύγχρονο τετρακύλινδρο όμως.....

Εγώ μια και δεν έχω οδηγήσει καν L2 δεν λέω τίποτα.......

Απλά όλα έχουν τα καλά τους. Πχ το δικό μου ναι μεν είναι ψιλονεκρό μέχρι τις 7-8000 (και άλλα τετρακύλινδρα ακόμα χειρότερα) αλλά αυτό βοηθάει τους αρχάριους ή αν θες να πας χαλαρά. Και μετά τις 9 έως τις 14000 (5000 στροφές δλδ, περίπου όσες ωφέλιμες έχει και ένα L2 και όχι 2000 όπως είπες) αλλάζει εαυτό...... Πρόσεχε όμως, δεν δαγκώνει όπως (ίσως) να κάνει ένα V2 1000...... Αν και πήρα το GSXR αρχάριος εντελώς στο θέμα, δεν μου "τα έδωσε στα μούτρα" ποτέ.

Τώρα στα 1000άρια τετρακύλινδρα δεν ξέρω να πω. Αλλά αυτά έτσι κι αλλιώς είναι μηχανάκια μόνο για πολύ μα πάρα πολύ έμπειρους.....(και ας παίρνει πλέον και η κουτσή Μαρία 1000ss........)

Φιλικά και χάριν συζήτησης πάντα όλα αυτά.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako

Φιλικά και χάριν συζήτησης πάντα όλα αυτά.......
    Φιλικα??? στις διαμαχες εισαι Σταυρο... κοιτα να σταθεις στο υψος των περιστασεων εδω μεσα...........

ΣΑΣ ΧΕΖΩ ΟΛΑ τα Ι4 και τους σταυλους τα αλογα...

λιγα, γεροδεμενα και Ουγγαρεζικα.........

hi

stabak
    tellos toy minos tha pame serres
    voitheia
    ella na mas dixeis tipotamias kai to 1.24 to vlepo poly makria.
    1.30 paizoume alla xoris na mas exei dixei kaneis tipota.
    mono dyo tripoules exo dei apotin kamera alla kai aytes den nomizo na voithisoun poly ,ela na mas xestravoseis.

pou einai oi xronoi sas xobistes ducatakides
    stabak 1.24

an tou diname ducati tha pigaine pio grigora;
    den nomizo apla exei @@ria kai tin exei psaxei.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Re: hi

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    stabak
    tellos toy minos tha pame serres
    voitheia

an tou diname ducati tha pigaine pio grigora;
    Ε βεβαια ρε... με ενα 999R θα γυρναγε 1:19 .... δεν θα παιζεται λεμε.......

παω να πιω καμια μπυρα... κανονιστε να αφησετε τιποτις κατεβατα στις διαμαχες να μην κοιμηθω παλι βραδυατικα..........

ενα ZZR600 ... και ενα CB400R
    άτοπα τα μηχανάκια για συκρίσεις με τα σύγχρονα 600ρια-1000ρια. Πλαίσια και αναρτήσεις άλλης εποχής.

Οδήγα ένα σύγχρονο 600ρι-1000ρι και μετά έλα να τα ξαναπούμε.

Περι μοτερ και ροπής τα λέει μια χαρα ο stako.

Όσο για την αίσθηση, ναι είναι διαφορετίκή. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι χειρότερη. Όταν πρωτοανέβηκα στο cbr μου (954 2003) μετά από το 900ss μου, νόμισα ότι ανέβηκα σε σουμιέ. Με το που πίεσα όμως το μηχανάκι η αίσθηση ήταν και είναι απίθανη.

Μη μπλέκεις τα γιαπωνέζικα ss με μηχανές που αντιστοιχούν στην κατήγορία monster (π.χ. fazer, z, sv ..). Εκεί απλά προσπαθούν να πουλήσουν όσα περισότερα μπορουν και από κάπου πρέπει να κόψουν. Τα ss τα τελευταία 4 χρόνια έχουν βελτιωθεί απίστευτα.

.. οδηγώ συνέχεια την GS1100 του ξαδέρφου μου, την απολαμβάνω, τη λιώνω, της πίνω το αίμα, είναι εύκολη, αλλά αν και πάει πολύ καλά στο δρόμο, δεν έχει την ποιότητα κύλισης μιας καινούργιας και από πλευράς γκαζιών θέλω το κάτι παραπάνω... θέλω τη 2α μου να στριγγλιζει ... να είναι μια πρόκληση..

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί θεωρούν τα 748-9 ανώτερα από τη μεγαλύτερη σειρά .. η ευστροφία είναι μεγάλο ατού..

Μια ζωή ducati είχα, ωραία μηχανάκια και κάποτε στανταρ θα ξαναπάρω, αλλά δεν μπορείς να είσαι άρρωστος ducatovios χωρίς να έχεις γευτεί και την άλλη "σκοτεινή" πλευρά.

Τεσπα... ο ήχος που κάνει το κάθε μηχανάκι όταν το λιώνεις είναι μοναδικός...

εγω δεν εχω να προσθεσω τιποτα στη διαμαχη, απλα ειπα να βαλω μια photo του 3ου αποθανοντα (ζωη σε λογου μας)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	joey.gif 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	13,1 KB 
ID:	22805

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Φιλικα??? στις διαμαχες εισαι Σταυρο... κοιτα να σταθεις στο υψος των περιστασεων εδω μεσα...........
    Διαμάχες, σωστά αλλά τι να πω αφού και τα πραπρά μου αρέσουν, βέβαια αν πάρω κανένα δεν ξέρω πως θα κοτσάρω από πίσω τον κουβά με τα λεφτά για την συντήρηση και τις ζημιές....................χεχεχεχεχεχεχεχεχε...........!!!

Πάντως για να είμαι και λίγο εντός θέματος να πω σχετικά με τα Μέγαρα αυτό που έγραψα και αλλού.... Ότι και να είναι η κατάσταση εκεί, δεν κινδυνεύεις να βρεθείς ξάπλα στο αντίθετο ρεύμα με νταλίκα να έρχεται πάνω σου.........

Φτου φτου μακριά από εμάς αλλά γεγονός αδιαμφισβήτητο.........

(Ο φίλος μου ο Σταύρος βέβαια έχει έντονες ενστάσεις )

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Πάντως για να είμαι και λίγο εντός θέματος να πω σχετικά με τα Μέγαρα αυτό που έγραψα και αλλού.... Ότι και να είναι η κατάσταση εκεί, δεν κινδυνεύεις να βρεθείς ξάπλα στο αντίθετο ρεύμα με νταλίκα να έρχεται πάνω σου.........

Φτου φτου μακριά από εμάς αλλά γεγονός αδιαμφισβήτητο.........

(Ο φίλος μου ο Σταύρος βέβαια έχει έντονες ενστάσεις )
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ, ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΙΣΤΕΑΥΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΓΧΩΘΩ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από EarthDog
    αχ, ρε κουφ$%^5ες να είχα τα φράγκα να μην έδινα τη μπούσα να σου την έδινα ρε ραννερ να δεις τα 14,5 κιλά απο 6000-9000 και 183 στον τροχο πως ειναι...

δεν θα το ειχες ευχαριστηθει από αυτά που λες αλλά θα έχανες το μυαλουδάκι σου..και ΦΥΣΙΚΑ δεν εννοώ για ευθείες..εννοω για αχαλίνωτο ΣΕΞ στις στροφές

ο καθένας ψάχνει διαφορετικά,αλλά μη τα ισοπεδώνουμε και όλα...
    Απο δυναμη δεν διαφωνω... γαμει και δερνει... αλλα στριβουν και τα Busa??? γιατι στις Σερρες που ειδα 1-2, πηγαιναν "κομματια", περναγαν και την ευθεια με 60km+ απο το Μ600 με τα 50 αλογα... αλλα απο χρονους τιπτς... 1:40+...

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα Μεγαρα Ειναι Για ΜηΧανεσ?
    από sly139 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2004, 09:04
  2. Μεγαρα 28/10
    από 955i στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2004, 04:14
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:09