Σελίδα 6 από 18 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 259

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - αλήθεια ή φούμαρα ???

μην αγοραζετε οτι μαρκα ναναι την εχω πατησει αρκετες φορες

http://www.altersmoke.gr εδω μπορειτε να τσεκαρετε και τιμες.υπαρχουν βεβαια αρκετα σιτε που πουλανε με λιγο ψαξημο...

Λοιπον απο κει και περα υπαρχουν και οι ιδιοκατασκευες!!

το GOLDEN GREEK (GG) το εχει κατασκευασει ελληνας και πουλαει παγκοσμιος,για μενα οτι καλυτερο μπορει να παρει κανεις αυτη την στιγμη.δειτε τις φωτο και το λινκ ειναι-->

http://www.ggecig.com/gg-suppliers/

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	photo30.jpg 
Προβολές:	510 
Μέγεθος:	17,2 KB 
ID:	236887

Τι ομορφιά....

Ενώ αυτά τα τέρατα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imagescavfk6ng.jpg 
Προβολές:	493 
Μέγεθος:	3,4 KB 
ID:	236895

Αρχικά δημιουργήθηκε από bladedancer
    ovale pali ego-t
    Το πήρα κι εγώ αυτό προχθές. Μαζί με ένα λάδι νικοτίνης 18mg.
    Στην αρχή ήταν σαν τσιγάρο με 4-5 φίλτρα.
    Ε, δε δούλεψε ούτε μια μέρα.
    Τώρα ρουφάω σιγά και παρατεταμένα όπως λέει και ούτε ατμό έχω στο στόμα μου, ούτε γεύση. Κλαίω τα 80 ευρώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    Τώρα ρουφάω σιγά και παρατεταμένα όπως λέει και ούτε ατμό έχω στο στόμα μου, ούτε γεύση. Κλαίω τα 80 ευρώ.
    το κουμπι το πατας???????????????
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    έλα ρε μην φέρνεις την καταστροφή. Ούτε ιταλικό παρτάλι να είχες αγοράσει...

Πιθανόν να έπεσες σε ελλατωματικό ατμοποιητή. Δεν μου έχει τύχει αλλά διαβάζω ότι συμβαίνει συχνά. Πήγαινέ το εκεί που το πήρες και θα σου πούν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    το κουμπι το πατας???????????????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λες??????

Αρχικά δημιουργήθηκε από bladedancer
    το GOLDEN GREEK (GG) το εχει κατασκευασει ελληνας και πουλαει παγκοσμιος
    Ρε'σύ τι κόσμημα είναι αυτό;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Πιθανόν να έπεσες σε ελλατωματικό ατμοποιητή. Δεν μου έχει τύχει αλλά διαβάζω ότι συμβαίνει συχνά. Πήγαινέ το εκεί που το πήρες και θα σου πούν...
    Και αυτό αλλά και κάτι άλλο, απ'ότι κατάλαβα μέσα σε λίγες μέρες χρήσης οι ατμοποιητές θέλουν αρκετά συχνά καθάρισμα, ένα δυνατό φύσημα δηλαδή απ'την πάνω μεριά αφού έχουμε αφαιρέσει το δοχείο του υγρού (αν μιλάμε για το Ego-T βέβαια κι όχι το Hybrid της Nobacco) και την μπαταρία, τόσο ώστε να στάξει από κάτω λίγο υγρό νικοτίνης. Κατόπιν σκουπίζουμε και επανασυνδέουμε τα κομμάτια. Αυτό αισθάνομαι ότι ξεστουμπώνει τον ατμοποιητή και τραβάει καλύτερα μετά..ε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau

για να μην εχει διαρροες θελει μια απλη συντηρησουλα καθε 3-4 ωρες χρησης..
    δηλαδη,βγαζουμε το δοχειο το σκουπιζουμε εξωτερικα με μια χαρτοπετσετα και φυσιγμα τον ατμοποιητη για να αδιασει οτι υγρο εχει κρατησει...αντε να πεσουν μια δυο σταγονες +οτι εγω δεν τον αφηνω να αδιασει κατω απο τη μεση.

οτι αλλο θες εδω ειμαστε!!
    εδω δες......

+οτι.....παταμε το κουμπακι.....το δοχειο πρεπει να εχει υγρο.....και η μπαταρια να ειναι φορτισμενη....και τα τρια κομματια ενωμενα ε........
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

επιστροφη ασαπ στο μαγαζι που το πηρες φιλε,και προσεξε να λεει ovale πανω οχι μονο ego-t

αλλο σιτε για e-liquids--> http://www.ivape.eu/halo-eliquid.html προσωπηκα τα αγαπημενα μου με λιγο ιδιαιτερη γευση(με highlight το torque)
    και οποιος θελει φυτικα υγρα με φυτικη γλυκολη παει στα ιταλικα
    flavour art----> http://funstore.gr/index.php?target=...category_id=64
    με απειρες γευσεις απο βανιλλια μεχρι μηλοπιτα

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    Πηρα και εγω το hybrid και δεν εχω καπνισει για μια εβδομαδα.so far so good αν και ηδη εκαψα ενα carto γιατι το στεγνωσα. Υγρο virginia nobacco.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    την Παρασκευή έκανα τον πρώτο μου ανεφοδιασμό σε υγρά (με την αγορά είχα πάρει 3 μπουκαλάκια των 10 ml που με έβγαλαν για 11 μέρες - μέσο όρο ελάχιστα κάτω από 3ml την ημέρα δηλαδή).
    Πήρα 3 γεύσεις για δοκιμή
    Απο την decadence (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) πήρα την κλασσική απομίμημηση Marlboro (ο θεός να το κάνει...), vanillia (για ποιο έγευστες καταστάσεις) και από την εταιρία Halo ένα που λέγεται tribecca.
    Το Marlboro παρά τις προσδοκίες του ονόματος δεν μου λέει τίποτα (αφούτο πήρα θα το ατμίσω όμως - δεν πετάω λεφτά).
    Η βανίλλια σαν πρώτη εντύπωση μου άρεσε αλλά μετά από 1-2 γεμίσματα μου άφησε μια περίεργη αίσθηση - μάλλον την συνήθισα και την βαρέθηκα.
    Από χθές ατμίζω την Tribecca και μου δίνει μια "ξηρή" γεύση πούρου που μου αρέσει...

Κακό μπελά βρήκα μου φαίνεται.

Πάντως έχει και την πλάκα του. Μπορείς είτε να αρχίσεις να πειραματίζεσαι αναμιγνύοντας γεύσεις (50% Marlboro + 50% βανίλια δεν ήταν άσχημο και μάλλον έτσι αναμεμειγμένα θα ατμίσω αυτά που πήρα), είτε να πάρεις υγρό-βάση και να αρχίζεις να προσθέτεις το άρωμα που θές (από τα δεκάδες που υπάρχουν), στην αναλογία που θες.
    Που θα πάει - μέχρι τα 60 μου θα έχω βρεί τι μου ταιριάζει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    την Παρασκευή έκανα τον πρώτο μου ανεφοδιασμό σε υγρά (με την αγορά είχα πάρει 3 μπουκαλάκια των 10 ml που με έβγαλαν για 11 μέρες - μέσο όρο ελάχιστα κάτω από 3ml την ημέρα δηλαδή).
    Πήρα 3 γεύσεις για δοκιμή
    Απο την decadence (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) πήρα την κλασσική απομίμημηση Marlboro (ο θεός να το κάνει...), vanillia (για ποιο έγευστες καταστάσεις) και από την εταιρία Halo ένα που λέγεται tribecca.
    Το Marlboro παρά τις προσδοκίες του ονόματος δεν μου λέει τίποτα (αφούτο πήρα θα το ατμίσω όμως - δεν πετάω λεφτά).
    Η βανίλλια σαν πρώτη εντύπωση μου άρεσε αλλά μετά από 1-2 γεμίσματα μου άφησε μια περίεργη αίσθηση - μάλλον την συνήθισα και την βαρέθηκα.
    Από χθές ατμίζω την Tribecca και μου δίνει μια "ξηρή" γεύση πούρου που μου αρέσει...

Κακό μπελά βρήκα μου φαίνεται.

Πάντως έχει και την πλάκα του. Μπορείς είτε να αρχίσεις να πειραματίζεσαι αναμιγνύοντας γεύσεις (50% Marlboro + 50% βανίλια δεν ήταν άσχημο και μάλλον έτσι αναμεμειγμένα θα ατμίσω αυτά που πήρα), είτε να πάρεις υγρό-βάση και να αρχίζεις να προσθέτεις το άρωμα που θές (από τα δεκάδες που υπάρχουν), στην αναλογία που θες.

Που θα πάει - μέχρι τα 60 μου θα έχω βρεί τι μου ταιριάζει...

Τα decadence ποτε δεν μου αρεσαν.... Τα υγρα της Halo για πολλους ατμιστες ειναι ισως τα καλυτερα της αγορας, αλλα εχουν κατι σαν ωριμανση. Πρεπει να ανοιξεις το μπουκαλακι και να το αφησεις μερικες ημερες... Μετα μονο δινει την πραγματικη του γευση.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Σελίδα 6 από 18 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  3. Όλη η αλήθεια για το πως φτιάχονται τα παγωτά!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 08:41
  4. Η αλήθεια για τη δημιουργία του άντρα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 11:33
  5. Αλήθεια; Ψέματα;;;
    από NLS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 23:41

Κανόνες δημοσιεύσεων