Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 98

Θέμα: Ψευτικη Κληση - Ιδεες?

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Κοιτα να σου πω επειδη μου εχουν τυχει πολλα παρομοια σκηνικα με το γκαραζ που εχουμε στην εταιρια και πανε και μου το κλεινουν επειδη δε ξερουν οτι μεσα παιζει αυτοκινητο και μηχανες που μπαινοβγαινουν.

Προτιμω προσωπικα να κανω δυο τρεις μανουβρες παραπανω για να παρκαρω - ξεπαρκαρω κυριος απο το παρκιν μου, οταν με εμποδιζει καποιος και οντως ειναι ενοχλητικο σε ενα βαθμο, ομως το σεβομαι καθοτι γνωριζω το προβλημα με το παρκαρισμα στην περιοχη.
    Ο αλλος θα ριξει πιο πολλα καντηλια απο μενα οταν ψαχνει ενα τεταρτο να παρκαρει, το αφηνει στου βοδιου το κερατο εν τελει, παει με τα ποδια σπιτι του και το πρωι ξαναπαει με τα ποδια στο κουτι του.

Εννοω οτι εγω τουλαχιστον βρισκω προτιμοτερο να "ταλαιπωρηθω" 2 λεπτα παραπανω στο εμπα εβγα απο το να φαει ο αλλος μιση ωρα απο το χρονο του, αφου μπορουμε να εξυπηρετηθουμε και οι 2 μας, με κοστος 5 μανουβρες παραπανω απο μερους μου.
    Ανθρωποι ειμαστε βρε αδερφε δε χαλασε ο κοσμος, σιγα το πραγμα.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    Πολεοδομικη παραβαση δεν ξερω αν μπορω να βρω, μιας και δεν εχουν βαλει σημανση παρκιν (τοτε νομιζω θα μπορουσα να παω να πω οτι οι κυριοι εκει εχουν σηματοδοτησει παρανομα χωρο ιδιωτικου χωρου σταθμευσης μια πυλωτη.
    Αν θέλεις μια γνώμη μη το πας με πολεοδομία...όντως εκεί ενδέχεται να υπάρχει αυθαιρεσία στη χρήση και μια καταγγελία να έχει αρκετά μεγάλο κόστος για τους γείτονές σου αν δεν έχει τακτοποιηθεί από μέρους τους.
    Είσαι σίγουρος πως δεν θα βρεθεί κάποια πολεοδομική παράβαση και στη δικιά σου ιδιοκτησία που μπορεί να σου κοστίσει πολλά περισσότερα από μια κλήση κατόπιν καταγγελίας? και δεν αναφέρομαι μόνο σε θέσεις parking (που ίσως να μην έχεις καν...)
    Ανταποδωτικά πάνε αυτά με τη πολεοδομία και δεν αξίζει.

Γνώμη μου πάντα και φιλικά

εχω και εγω προβληματα με τα παρκινγκ των γειτονων,οπως πολλοι αλλωστε.
    το μονο που καταφερνω,ειναι να σπαζομαι συνεχεια,ειδικα οταν δε βρισκω να παρκαρω ενω εχω κανει 3 κυκλους και καθε φορα βλεπω τα ριμαδια του γειτονα παρκαρισμενα οπως να'ναι.
    πολλες λυσεις,αλλες σε βαζουν σε μπελαδες,αλλες σε βαζουν απλα στο ματι του γειτονα,αλλες σε βαζουν στο κρατητηριο.
    μια συμβουλη?
    μην ασχοληθεις παραπερα με το θεμα..
    χαλας την ψυχικη σου υγεια χωρις λογο.
    ειναι σα να προσπαθεις να μαθεις σε ενα γερικο σκυλι να μην τα κανει οπου να'ναι.
    και το πιθανοτερο ειναι να μας ποσταρεις εδω οτι παιξατε τιποτα μπουνιες στην πυλωτη και να ζητας δικηγορο για να σε συμβουλεψει.
    Τελος παντων,αν θες να κανεις κατι,καντο μετα απο καιρο,στο ακυρο,ωστε να μη χρεωθεις κιολας.
    προσφατα,επειδη εκλεισα ενα αμαξι ( κολλησα πισω του αλλα ειχα τσεκαρει αν εχει χωρο να βγει )
    μου βαλαν μια γεματη σακουλα σκουπιδια κατω απο τον υαλοκαθαριστηρα.
    ξερω και ποιος το εκανε,αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι και να αποφευγω να παρκαρω εκει κοντα.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος
    εγω στην θεση σου θα εκανα εγγραφως τα παραπονα μου και μια μυνηση για παραβαση καθηκοντος και ψευδομαρτυρια!!!τουλαχιστον θα γνωριζα απο το αποτελεσμα αυτο προσωπικα τον μαγκα που εγραψε την κληση και που ξερεις μπορει και να ηταν ενοικος της πολυκατοικιας με ακαλυπτους χωρους στο διαμερισμα του που τους εχει κλησει και θα τον ξεσκιζα....!!!!!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Πρόσφατα αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα με έναν αλλοδαπό που έχει ανοίξει στην πολυκατοικία που μένουν τα αδέρφια μου ένα κατάστημα. Επειδή λοιπόν αυτός ο "κύριος" δεν γουστάρει να έχει αμάξι μπροστά στο μαγαζί του έκανε μια γύρα τα στενά και μάζεψε 3 παρακαλώ μηχανάκια παρατημένα αλλά με αριθμούς κυκλοφορίας (50 άρακια τροχαίας) και τα έστησε φαρδιά πλατιά στο δρόμο καταλαμβάνοντας μια θέση πάρκινγκ, και άλλη μία για όταν έρχεται με το αμάξι του. (Σύνολο 2 χαμένες). Απέναντι ακριβώς σουβλατζίδικο με το ίδιο σκεπτικό αλλά με ένα και μόνο παπάκι το οποίο κυκλοφορεί νόμιμα.

Μετά από διαπληκτισμό με τον κύριο αυτό, άρχισαν οι απειλές και άλλα καλούδια, ώσπου αναγκάστηκα να κρύψω το αμάξι και τη μηχανή μακριά από τη γειτονιά (γιατί κάτι δεν μου πήγαινε καλά). Και δύο μέρες μετά επιβεβαιώθηκα όταν τρίτο άτομο πήγε να πιαστεί στα χέρια μαζί του και τελικά πέταξε τα εγκαταλελειμένα και πάρκαρε. Την επομένη το αυτοκίνητο ήταν λουσμένο όλο με διαβρωτικό....!

Η αστυνομία ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ αν και κλήθηκε αρκετές φορές, ενώ η τροχαία στην οποία υπάγονται τα μηχανάκια, δεν δίνει στοιχεία ιδιοκτητών μήπως τους βρούμε για να τα μαζέψουν ούτε δέχεται ότι μπορεί να είναι κλεμμένα. Ο Δήμος από την πλευρά του δεν τα αγγίζει γιατί λέει έχουν πινακίδα....
    2 stroke Sport Touring

Αν μπορουσα να κανω μηνυση για παραβαση καθηκοντος και ψευδομαρτυρια, θα το εκανα ομως δεν εχω αποδειξεις στα χερια μου με την εννοια οτι στην τροχαια μου ειπαν οτι το οργανο που προεβη στην πραξη αυτη θα υποστηριξει πως ημουν οντως πανω στο πεζοδρομιο και μετα το κατεβασα και τραβηξα φωτογραφιες κλπ. Τωρα πλεον ομως που υπαρχουν ενα καρο μαρτυρες στην γειτονια για την θεση του αυτοκινητου μου, σε περιπτωση νεας κλησης, σιγουρα θα κινηθω νομικα εναντιον του για ολα τα παραπανω.
    Εγγραφο παραπονων κατεθεσα αναλυτικοτατα στον διαχειριστη της πολυκατοικιας. Ενα τετρασελιδο με ολα τα νομικα και λοιπα σχετικα γραμμενα, με επισυννημενο μαλιστα σε ενα 7ασελιδο στο τελος ολο το Αρθρο 34 του ΚΟΚ που αναφερεται σε σταση και σταθμευση και παραβασεις αυτων.
    Οχι τιποτα αλλο, ετσι για να τους σπασω τον τσαμπουκα και να μην νομιζουν οτι εχουν να κανουν με ζωα. Ολα αυτα μιας και μου αφησαν ενα νεο σημειωμα "Παρε το αμαξι γιατι ενοχλει την εισοδο της πολυκατοικιας και θα καλεσουμε την αστυνομια".

Στο διαλο πια με τα ζωα που εχουμε μπλεξει. Παντως περιπτωση να πιαστω στα χερια δεν υπαρχει καμμια. Απο κει κ περα αν προβουν σε δολιοφθορες, πραγμα που δεν πιστευω, τα πραγματα θα πανε αλλου και θα το διασκεδασω πολυ.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

στο ξαναλεω φιλε πανε ρωτα εναν δικηγορο να εισαι σιγουρος , εαν εκει που παρκαρεις ειναι πυλωτη απαγορευεται οχι μονο να κλεισεις την εισοδο εξοδο αλλα και να παρκαρεις περιμετρικα. τωρα αν οπως λες για το μουφα προστιμο ενταξει μαλακια αλλα αμα ησουν και παρανομος πανω σε πεζοδρομιο πχ δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα νομιζω. οπωτε αν το τραβηξεις θα βγεις χαμενος καλυτερα μην μπλεκεις .
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
    στο ξαναλεω φιλε πανε ρωτα εναν δικηγορο να εισαι σιγουρος , εαν εκει που παρκαρεις ειναι πυλωτη απαγορευεται οχι μονο να κλεισεις την εισοδο εξοδο αλλα και να παρκαρεις περιμετρικα. τωρα αν οπως λες για το μουφα προστιμο ενταξει μαλακια αλλα αμα ησουν και παρανομος πανω σε πεζοδρομιο πχ δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα νομιζω. οπωτε αν το τραβηξεις θα βγεις χαμενος καλυτερα μην μπλεκεις .
    Καταρχην δεν ημουν πανω σε κανενα πεζοδρομιο, στο δρομο ειμαι οπως το ειδες στην φωτογραφια. Αυτο που ειπες για την πυλωτη απο που ορμωμενος το λες ? Που ακριβως υπαρχει παραβαση που απαγορευει να παρκαρεις περιμετρικα σε πυλωτη πολυκατοικιας? Δεν μιλαμε για θεσεις παρκιν, μιλαμε για μια απλη πυλωτη. Δεν εχω βρει κατι σχετικο, οσο εψαχνα.

δεν το εχω δει καπου φιλε το ακουσα 2 φορες σε συζητηση γιαυτο σου λεω να ρωτησεις εναν δικηγορο και δεν μιλησα για θεσεις παρκινγκ αλλα για πυλωτη , οσο για την κληση με ποια αιτιολογία σε εγραψαν ? εχει επανω ονομα αστυνομικου ? δεν μπορεις να ζητησεις να ενημερωθεις απο τον αστυνομικο που σε εγραψε?
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Τελοσπαντων μετα τα 13σελιδο κειμενο με νομους, εξιστορησεις και κωδικες που κοτσαρησα στον διαχειριστη, με φωναξαν πριν καμμια ωρα 5-6 απο αυτους, μαζι και με τον ενοικο που τελικα δεν ηταν ο ιδιος αστυνομικος αλλα ειχε εναν δικο του μεσα, μου ζητησαν συγνωμη, τα ειπαμε λιγο και το θεμα εληξε ομορφα και ωραια. Οπως επρεπε να ειχε γινει απο την αρχη δηλαδη.
    Μαλλον το σημειο που ανεφερα μεσα στην επιστολη μου οτι εχω ηδη κανει καταγγελια για παραβαση καθηκοντος και εχω κινηθει νομικα εναντιον και του οργανου που εγραψε την κληση αλλα και του ατομου που εκανε την καταγγελια (μουσια, απλα για να τους τριξω λιγο τα δοντια), δεν πρεπει να τους πολυαρεσε γιαυτο και εσπευσαν να επιλυσουν το θεμα πολιτισμενα.
    Εν τελει μου ειπαν κ ολας οποτε θελω να πηγαινω να κανω περα τον καδο και να παρκαρω. Τους ειπα πως δεν χρειαζεται, θα συνεχισω να κανω αυτο που κανω τοσα χρονια, να ψαχνω μια θεση που δεν θα "ενοχλω" κανεναν.

Τελος καλο ολα καλα.

edit: Αν και αυτο με τις πατατες ακουγοταν ακρως δελεαστικο ρε πστ μου :P

Παλαιό μέλος
    πως ολα οκ βρε ανθρωπε?αφου σου κανανε πουστια με την κληση ασχετα αν δεν την πληρωσες!!αφου οπως λες καποιος πουστης απο εκει μεσα ειχε μπατσο κολητο και εγραψε ψεματα,για σενα ειναι ολα οκ?τι να πω......
    αφου για σενα ειναι οκ,μελι γαλα.......για μας κακος που ασχοληθηκαμε με το προβλημα σου!!!!ξερω δεν μας το ζητησες αλλα βρε παλληκαρε δεν εχεις ετσι ενα θυμο να βρεις τον βρομοπουστα που εγραψε ψεμματα να του γαργαλισεις λιγο το κολ@ρακι?

βρε μπας και τοχες στο πεζοδρομιο πανω και εβγαλες φωτο μετα και τις ποσταρισες?

μην θυμωνεις !!![δικιο εχω που σου μπαινω]!!!
    καλαματιανος

Τον βρηκα.. μου ζητησε συγνωμη και παραδεχτηκε οτι δεν επρεπε να το κανει και πως ενοχληθηκε που δεν μπορουσε να βγαλει ευκολα το μεγαλο αυτοκινητο απο το παρκιν του. Δεν ηξερε αν την ειχα πληρωσει η οχι την κληση και μου ειπε πως αν θελω να την πληρωσει εκεινος. Νομιζω πως με το σκατο που τους πηγε στη καλτσα υπο την απειλη της καταγγελιας και την κληση που αρπαξε ο συν-ενοικος τους και ολα τα νομικα που τους εβαλα στη μεση, τους κοπηκε ο τσαμπουκας.

Ο ανθρωπος απολογηθηκε, εξαλλου αυτο τους ειχα πει απο την αρχη, πως αν δεν μου ζητησει συγνωμη προσωπικα ο υπευθυνος υποκινητης της ολης ιστοριας θα τους τρεξω οσο δεν παει, εκτος απο το αυτοκινητο που δεν προκειται να φυγει απο εκει ουτε σε 200 χρονια.
    Και εξ αρχης και εδω, προσπαθησα να βρω λυσεις σε περιπτωση που οι ενοικοι το συνεχιζαν και το τραβουσαν και εκεινοι.
    Τι αλλο να κανω δηλαδη, να τον κρεμασω απο την Πλατεια του Αι Γιωργη απο τα παπαρια για παραδειγματισμο?

Υ.Γ. Νομικα οπως σου ειπα, οσο αφορα την κληση αυτην καθαυτην, πλεον δεν θα μπορουσα ετσι κ αλλιως να κανω κατι, μιας και την ειχα ηδη σβησει. Οποτε πλεον να τον τρεξω τον μπατσο νομικα δεν θα μπορουσα. Την προφαση οτι ηδη εχω κανει καταγγελια και κυνηγαω και τον μπατσο και αυτον που εκανε την καταγγελια, τους το πεταξα για να τους τριξω τα δοντια.. Τι να κανω ?
    Δεν μπορουσα να κανω κατι παραπανω οσο αφορα τη συγκεκριμενη κληση. Επαιρνα τα μετρα μου προετοιμαζομενος για επομενη κληση και μυνησεις, νομικα, πολεοδομιες κλπ κλπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Ο μπατσος πρεπει να ειναι και πολυ μοσχαρι και ηλιθιος. Θα μπορουσα να τον δικαιολογησω 1% αν ηταν ο ιδιος ενοικος και τον εμποδιζε το αμαξι σου, αλλα ρε γμτ σου ζηταει ο φιλος σου να γραψεις ενα αμαξι επειδη δεν το γουσταρει και το κανεις??????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Ο μπατσος πρεπει να ειναι και πολυ μοσχαρι και ηλιθιος. Θα μπορουσα να τον δικαιολογησω 1% αν ηταν ο ιδιος ενοικος και τον εμποδιζε το αμαξι σου, αλλα ρε γμτ σου ζηταει ο φιλος σου να γραψεις ενα αμαξι επειδη δεν το γουσταρει και το κανεις??????
    και τον πληρωνουμε κανονικα να serve & protect ετσι; αυτο το αστειο..
    μακραν οι χειροτεροι δημοσιοι υπαλληλοι..

αλλα ειμαστε σε χωριο το '70.. και στην συμπεριφορα αυτων αλλα και στο πως μαζευτηκαν οταν ειδαν οτι δεν αρκει να εχεις ενα μπατσο ξαδερφο για να ειναι ο αρχων της γειτονιας..

ειναι κριμα αυτος ο τοπος να ειναι γεματος ελληναραδες..

1000 μπραβο στο παιδι που το ετρεξε οσο μπορουσε!! οσο βλεπουν πως οτι κανουν περναει γινονται και χειροτεροι.

δελεαστικες οι πατατες?σας αρεσαν σαν ιδεα?θα επρεπε να ντρεπεστε...δεν κανουμε τετοιες δουλειες...
    αφρος πολυουρεθανης και μετα η πατατα...σολες τις κλειδαριες,λογκο στιγμης με οδοντογλυφιδα σπασμενη συριζα,λουσιμο παρεακι με διαβρωτικο με υγρα φρενων...και αν δεν εχει φοβο θορυβου,με μια πενσα κανοντας μοχλο με την ζαντα,ξεριζωνεις τις βαλβιδες απο τα λαστιχα...καρφωνεις καινα μαχαιρι στο καπο με σημειωμα αρεσκειας...(χωρις δακτυλικα,με γαντια).αντε αν εχει κλειδαρια στην ταπα βενζινης,σπας ενα κλειδακι μεσα μαζι με λογκο...αν εισαι πιο κουλ τυπος,απλα ξεβιδωνεις πινακιδες .....
    ετσι βρηκα το αμαξι ....μελετημενα πραγματα
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κουλή κλήση από μπάτσο ζαβό !!!
    από motoris στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 12:37
  2. Κληση Γαμωτοοοοοοοοοοοοοο