Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 83 από 83

Θέμα: Δηλαδή που πάμε....?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από μπουφος
    Κυριακη πρωι.Σηκωνωμαι.Βγαινω εξω και τη κοιταζω.Ειναι παντα εκει και περιμενει.Βαζω κατι πανω μου και με ενα βρεγμενο πανι την καθαριζω βιαστικα.Κοιταζω τον ουρανο .Ειναι μουντος.Επιστρεφω στο σπιτι.Μποτες,γαντια μπουφαν,κρανος....Η μικρη κορη σηκωνεται,τρεχει και με αγγαλιαζει.Ενα φιλι και πισω στο κρεββατι της.Κοιταζω το πορτοφολι μου.....10 ευρω.'Δε γαμ...ται οπου φτασω'.Βγαινω εξω.Ψιχαλιζει.'Ρε μπαγασα.........'Βαζω μπρος και καβαλαω.Σκεφτομαι τη διαδρομη.Λιγες επιλογες.Δεν με πειραζει....... χαιρομαι που ακουω το μουγκριτο της.Κανω τον σταυρο μου.Περιμενω.......τα χερια μου στο ντεποζιτο.Ξερω οτι παλι θα ειμαι μονος.Τα παιδια δεν μπορουν.......Περιμενω.....λες και αυτη θα ειναι η τελευταια μου βολτα.Οι ψιχαλες δυναμωνουν. Δε σε φοβαμαι ουρανε.Περιμενω.........θα περιμενω,θα ερθει και η λιακαδα,δε μπορει.Βαζω πρωτη.........
    Είσαι ωραίος

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Κυριακη πρωι.Σηκωνωμαι.Βγαινω εξω και τη κοιταζω.Ειναι παντα εκει και περιμενει.Βαζω κατι πανω μου και με ενα βρεγμενο πανι την καθαριζω βιαστικα.Κοιταζω τον ουρανο .Ειναι μουντος.Επιστρεφω στο σπιτι.Μποτες,γαντια μπουφαν,κρανος....Η μικρη κορη σηκωνεται,τρεχει και με αγγαλιαζει.Ενα φιλι και πισω στο κρεββατι της.Κοιταζω το πορτοφολι μου.....10 ευρω.'Δε γαμ...ται οπου φτασω'.Βγαινω εξω.Ψιχαλιζει.'Ρε μπαγασα.........'Βαζω μπρος και καβαλαω.Σκεφτομαι τη διαδρομη.Λιγες επιλογες.Δεν με πειραζει....... χαιρομαι που ακουω το μουγκριτο της.Κανω τον σταυρο μου.Περιμενω.......τα χερια μου στο ντεποζιτο.Ξερω οτι παλι θα ειμαι μονος.Τα παιδια δεν μπορουν.......Περιμενω.....λες και αυτη θα ειναι η τελευταια μου βολτα.Οι ψιχαλες δυναμωνουν. Δε σε φοβαμαι ουρανε.Περιμενω.........θα περιμενω,θα ερθει και η λιακαδα,δε μπορει.Βαζω πρωτη.........
    Όμορφο.

Ελπίζω να μην περάσουν πάλι 4 μήνες μέχρι να ξαναγράψεις!
    Sent from me using a computer.

Κανενός μέλος Το avatar του/της spade ace

Χαιρετίζω τον εξαιρετικό "μπουφο"...

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι σκεφτόμαστε με πολύ λιγότερο ενθουσιασμό κι αυτο γιατί οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές, ωστόσο η ψυχολογία είναι αναπόσπαστος καθοριστικός παράγοντας όσο κι αν αδυνατίζει το πορτοφόλι μας..
    Θεωρω οτι σαν μοτοσυκλετιστής μπορείς να παραμένεις ελαφρώς -με την καλή έννοια πάντα- αντισυμβατικός διότι όλα γίνονται για μια αίσθηση..
    Το πρώτο στροφάρισμα της μίζας το ρολάρισμα από το μοτερ η αναμονή για τη συνάντηση με νέους όσο και παλιούς συνταξιδιώτες ο καφες, το πείραγμα και το λογοπαίγνιο..μικρές στιγμές μιας ελύθερης ευτυχισμένης έκφρασης..Ξέρω το "κλισε" και το μελό παραπήγε σε όλα αυτά, ειναι όμως πραγματι αυτά που μάλλον όλοι μας κάπως έτσι τα νιώθουμε ειτε γράφοντας τα, είτε σκεπτόμενοι, είτε όταν τα νοσταλγούμε..

Μηπώς να ξεκινήσουμε να τα πράττουμε κιόλας αντί να γράφουμε κάτι που απλά μοιραζόμαστε όταν χωρίς αλλες περιττές λέξεις..συμβαίνει?

''Remove Before Firing''

απλα

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms
    εγω νομιζω οτι εχουμε χασει το νοημα.αν δεν εχεις λεφτα για βενζινη παρε το ποδιλατο πηγενε μια βολτα να ξελαμπικαρεις.δεν ξερω βασικα δεν καταλαβα ποτε πως σκεφτετε καποιος που βλεπει μονο προβληματα.

Κοιταζω το πορτοφολι μου.....10 ευρω.'Δε γαμ...ται οπου φτασω'.Βγαινω εξω.Ψιχαλιζει.'Ρε μπαγασα.........'Βαζω μπρος και καβαλαω.Σκεφτομαι τη διαδρομη.Λιγες επιλογες.Δεν με πειραζει....... χαιρομαι που ακουω το μουγκριτο της.Κανω τον σταυρο μου.Περιμενω.......τα χερια μου στο ντεποζιτο.Ξερω οτι παλι θα ειμαι μονος.Τα παιδια δεν μπορουν.......Περιμενω.....λες και αυτη θα ειναι η τελευταια μου βολτα.Οι ψιχαλες δυναμωνουν. Δε σε φοβαμαι ουρανε.Περιμενω.........θα περιμενω,θα ερθει και η λιακαδα,δε μπορει.Βαζω πρωτη.........

Ακριβως αυτο που αισθανομαι αυτες τις γαμημενες κρυες ημερες... Θα ερθει και η λιακαδα... δεν μπορει... Βαζω πρωτη.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
    εγω νομιζω οτι εχουμε χασει το νοημα.αν δεν εχεις λεφτα για βενζινη παρε το ποδιλατο πηγενε μια βολτα να ξελαμπικαρεις.δεν ξερω βασικα δεν καταλαβα ποτε πως σκεφτετε καποιος που βλεπει μονο προβληματα.
    και με τα ποδια μαγκες.... βοηθαει.....

η ρουτινα μας "πακεταρει" πολυ ασχημα...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    και με τα ποδια μαγκες.... βοηθαει.....

η ρουτινα μας "πακεταρει" πολυ ασχημα...
    Ειδικά αν ζπρώχνεις το σκουτερ-παπί η μηχανή σου επειδή έμεινες από βετζίνα επειδή είχες βάλει πριν 4 μερες το τελευταιο σου 10ευρω βοηθάει πολύ μέσα στον Κηφισσό και στην μπόρα που ρίχνει εκίνη την στιγμή.....αξία ανεκτίμητη....
    Keep spamming!!!:a13:

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Δηλαδή που πάμε....?
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 262
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2011, 22:23
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2007, 18:27
  3. Για αγορά κάγκελα Givi, πού πάμε ;
    από Bil στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5