Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 134

Θέμα: Θεσσαλονίκη- Παρέλαση

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pan0s78
    Ήρωες είναι ανεξεραίτως όλοι όσοι έδωσαν κάτι από τον ευατό τους στον πόλεμο. ο παππούς σου, ο παππούς μου και όλοι αυτοι που πήγαν πολέμησαν τραυματιστηκαν και σκοτώθηκαν εκεί πάνω. δεν είναι δυνατον, ξαναλέω, κάποιοι να είναι περισσότερο ήρωες από κάποιους άλλους και να το εκμεταλεύονται για την υπολοιπη ζωή τους!
    Και αυτοι ακριβως εχτες θα λεγανε: γαμηστε τους χωρις σαλιο.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Ήρωες είναι ανεξεραίτως όλοι όσοι έδωσαν κάτι από τον ευατό τους στον πόλεμο. ο παππούς σου, ο παππούς μου και όλοι αυτοι που πήγαν πολέμησαν τραυματιστηκαν και σκοτώθηκαν εκεί πάνω. δεν είναι δυνατον, ξαναλέω, κάποιοι να είναι περισσότερο ήρωες από κάποιους άλλους και να το εκμεταλεύονται για την υπολοιπη ζωή τους!
    συμφωνώ,αλλά...

1ον.σύμφωνα με σένα έχουμε πέσει θύματα απάτης...
    2ον.ο Γλέζος είναι εν ζωή.μπορείς να μας υποδείξεις έναν ήρωα εν ζωή για να καταλάβουμε;
    3ον.από όσο γνωρίζω ο Γλέζος δεν έχει εκμεταλευτεί την πράξη του για κάτι.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    συμφωνώ,αλλά...

1ον.σύμφωνα με σένα έχουμε πέσει θύματα απάτης...
    2ον.ο Γλέζος είναι εν ζωή.μπορείς να μας υποδείξεις έναν ήρωα εν ζωή για να καταλάβουμε;
    3ον.από όσο γνωρίζω ο Γλέζος δεν έχει εκμεταλευτεί την πράξη του για κάτι.

1. απάτης αν θες να το πεις ετσι. Δεν θα το ελεγα ακριβώς έτσι. Παραπλάνησης θα το έλεγα εγώ
    2. όλοι αυτοί που ανέβασε ο Γκλετσος χθες στην εξέδρα, τα δυο γερόντια από το χωριο μου που ζουν ακόμα και ένα σωρό άλλοι.
    3. το ότι μιλάει τώρα και έχει βήμα ή το ότι ξεμπλεξε με τις κατηγορίες κατασκοποίας θεωρώ ότι το χρωστάει στην "ηρωική πράξη" του.

1. απάτης αν θες να το πεις ετσι. Δεν θα το ελεγα ακριβώς έτσι. Παραπλάνησης θα το έλεγα εγώ
    2. όλοι αυτοί που ανέβασε ο Γκλετσος χθες στην εξέδρα, τα δυο γερόντια από το χωριο μου που ζουν ακόμα και ένα σωρό άλλοι.
    3. το ότι μιλάει τώρα και έχει βήμα ή το ότι ξεμπλεξε με τις κατηγορίες κατασκοποίας θεωρώ ότι το χρωστάει στην "ηρωική πράξη" του.
    1.ναι καλώς.
    2.Γκλέτσος;ή Γλέζος;εγώ για επώνυμο ήρωα νόμιζα να μιλούσαμε αλλά δε πειράζει μου κάνει.τα γερόντια που ανέβηκαν μαζί του τα ξέρουν αυτα που του προσάπτεις;
    3.θεωρίες κατασκοπείας από αριστερούς εχω ακούσει από τον "αξιότιμο" κύριο πλευρη.η πηγή σου είναι ίδια;
    εσυ που τα ξέρεις όλα αυτα;πόσο χρόνων είσαι αν επιτρέπεται;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Φίλε το λες και το ξανα λες...
    Είδες την εφημερίδα της εποχής ή όχι ?

Το πρόβλημα του Γλέζου ξέρεις ποιο είναι ?
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
    και μη νομίζεις ότι η ιστορία του Γλέζου σταματά εκεί και τότε.
    Eχει φάει φυλακή που έχει χορτάσει και πρόσφατα στα γεράματα του τον ψεκάσανε και κάτι ΜΑΤατζίδες
    ΞΕΚΩΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΠΡΑΓΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟ ΤΙΠΟΥ ΑΔΩΝΗ
    Α και που σαι πολιτικά δεν συμφωνώ με το Γλέζο του αναγνωρίζω όμως ότι έχει @@ γιατί ως τα σήμερα ΑΝΕΤΑ θα μπορούσε νε έχει κάνει 2 3 θητείες υπουργός του ΠΑΣΟΚ ή αμφιβάλεις ?

Αντ αφού όμως διάλεξε αυτό

http://www.google.gr/url?source=imgl...lEG9bQY51wWQHw

http://www.google.gr/url?source=imgl...yMhUi_NKYrFTWA

http://www.google.gr/url?source=imgl...wml4xuTw8PlQRA

Ή μήπως είναι ΚΑΙ αυτό φαντασία του ?

Νέο μέλος
    1.ναι καλώς.
    2.Γκλέτσος;ή Γλέζος;εγώ για επώνυμο ήρωα νόμιζα να μιλούσαμε αλλά δε πειράζει μου κάνει.τα γερόντια που ανέβηκαν μαζί του τα ξέρουν αυτα που του προσάπτεις;
    3.θεωρίες κατασκοπείας από αριστερούς εχω ακούσει από τον "αξιότιμο" κύριο πλευρη.η πηγή σου είναι ίδια;
    εσυ που τα ξέρεις όλα αυτα;πόσο χρόνων είσαι αν επιτρέπεται;
    δεν με ενδιαφέρει αν το ξέρουν ή οχι. αλλο είναι αυτό που θέλω να θίξω αλλά δεν νομίζω ότι το πιάνετε. αυτό που λέω και ξαναλέω είναι οτι ο Γλέζος δεν είναι περισσότερο ήρωας από κάποιους άλλους ανωνυμους. Απλά ήταν "μάγκας" και δείχτηκε τότε το οποίο εξαργυρώνει ακόμα και τώρα.
    Όσο για τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορικά γεγονότα και μπορείς ψαχνοντάς τα να τα βρεις, από όποια πηγη θες και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Από εκεί εξάλου τα βρήκα και εγώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    ...
    Τσολια τι ακριβως θες να πεις με ολα αυτα και τι σχεση εχουν με την παρελαση ή μηπως το θεμα σου ειναι ο Γλεζος και μονον.Αυτον απλα μην τον ψηφιζεις ολα τα υπολοιπα ειναι περιτα μονον λιγο σεβασμο για εναν ανθρωπο που ειναι στην ηλικια που ειναι και ειναι ακομα στο πεζοδρομιο,αλλωστε δεν ζητησε κανεις την γνωμη του αγνωστου ιστορικου για το τι και το ποιος

.-
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    Φίλε το λες και το ξανα λες...
    Είδες την εφημερίδα της εποχής ή όχι ?

Το πρόβλημα του Γλέζου ξέρεις ποιο είναι ?
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
    και μη νομίζεις ότι η ιστορία του Γλέζου σταματά εκεί και τότε.
    Eχει φάει φυλακή που έχει χορτάσει και πρόσφατα στα γεράματα του τον ψεκάσανε και κάτι ΜΑΤατζίδες
    ΞΕΚΩΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΠΡΑΓΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟ ΤΙΠΟΥ ΑΔΩΝΗ
    Α και που σαι πολιτικά δεν συμφωνώ με το Γλέζο του αναγνωρίζω όμως ότι έχει @@ γιατί ως τα σήμερα ΑΝΕΤΑ θα μπορούσε νε έχει κάνει 2 3 θητείες υπουργός του ΠΑΣΟΚ ή αμφιβάλεις ?

Αντ αφού όμως διάλεξε αυτό

http://www.google.gr/url?source=imgl...lEG9bQY51wWQHw

http://www.google.gr/url?source=imgl...yMhUi_NKYrFTWA

http://www.google.gr/url?source=imgl...wml4xuTw8PlQRA

Ή μήπως είναι ΚΑΙ αυτό φαντασία του ?
    τις είδα. αν και δεν είναι της εποχής αυτή που αναφέρει για τον Γλέζο, είναι 4 χρονια μετά. δεν σημαίνει όμως ότι ο Γλέζος το έκανε και ακόμα περισσότερο με τον τρόπο που το παρουσιάζει. Την σημαία την γερμανική γιατι δεν την είδαμε ποτέ; Άσε γιατι τα κενα είναι πολλά.
    Δεν λεω ότι δεν έκανε φυλακή ή οτι πέρασε καλά. αλλα τα ίδια περάσαν και χιλιαδες αλλοι οι οποίοι έμειναν στην αφανεια. τέλος πάντων δεν βλέπω λόγο να συνεχίζω την κουβέντα. ελεύθερος είναι ο καθένας μας να πιστεύει και να το ψάχνει όσο θέλει.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Τσολια τι ακριβως θες να πεις με ολα αυτα και τι σχεση εχουν με την παρελαση ή μηπως το θεμα σου ειναι ο Γλεζος και μονον.Αυτον απλα μην τον ψηφιζεις ολα τα υπολοιπα ειναι περιτα μονον λιγο σεβασμο για εναν ανθρωπο που ειναι στην ηλικια που ειναι και ειναι ακομα στο πεζοδρομιο,αλλωστε δεν ζητησε κανεις την γνωμη του αγνωστου ιστορικου για το τι και το ποιος

.-
    το θέμα μου δεν είναι ο Γλέζος. καλά να είναι ο ανθρωπος και να ζήσει άλλο τόσο. με αυτό που είπε διαφώνησα και έκανα ένα σχόλιο.
    αν δεις το πρώτο μου post σε αυτό το thread θα δεις και την θέση μου για την παρέλαση.

ι

τις είδα. αν και δεν είναι της εποχής αυτή που αναφέρει για τον Γλέζο, είναι 4 χρονια μετά. δεν σημαίνει όμως ότι ο Γλέζος το έκανε και ακόμα περισσότερο με τον τρόπο που το παρουσιάζει. Την σημαία την γερμανική γιατι δεν την είδαμε ποτέ; Άσε γιατι τα κενα είναι πολλά.
    Δεν λεω ότι δεν έκανε φυλακή ή οτι πέρασε καλά. αλλα τα ίδια περάσαν και χιλιαδες αλλοι οι οποίοι έμειναν στην αφανεια. τέλος πάντων δεν βλέπω λόγο να συνεχίζω την κουβέντα. ελεύθερος είναι ο καθένας μας να πιστεύει και να το ψάχνει όσο θέλει.

ναι αλλά σε ρώτησα ποιες είναι οι ιστορικές πηγές που εμπιστεύεσαι και πιστεύεις ότι λένε την αλήθεια και δε μου απαντήσες...

Είναι περίεργο και καχύποπτο παντος που νομίζεις ότι ξέρεις την αλήθεια ενώ όλοι εμείς έχουμε παραπλανηθεί όπως λές...

Στο κάτω κάτω αν είσαι σίγουρος για την καθαρότητα των πηγών σου δεν έχεις να φοβηθείς κάτι...

Το θέμα σου είναι ότι είσαι λασπολόγος και δε ντρέπεσαι καν!
    Ότι πετάς λάσπη σ ένα άνθρωπο που θυσίασε τα νιάτα του στις φυλακές για να μπορούν και ΟΙ ΑΛΛΟΙ εκτός από εσένα να λένε τη γνώμη τους.

Τι σου πέρασε ρε απ το μυαλό ότι γεννηθήκαμε χτες ή ότι αντί για ιστορία εμείς έχουμε διαβάσει Μίκυ μάους?
    Πόσο πιθανό είναι ρε να πεις ότι κατέβασες μια σημαία και να μην το έχει δει κανένας στη πρωτεύουσα της χώρας?

Άκου λοιπόν για να τελειώνουμε

ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

και μην αναπαράγεις εδώ μέσα τις μαλακίες του κάθε ΑΔΩΝΗ
    ΑΝ μην τη άλλο για να μην πεταχτεί και κανένας και μπροστά από το τσολιά βάλει και κανένα άλλα εθνικό προσωνύμιο

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    .......
    http://www.pare-dose.net/?p=2795

:a04:

Νέο μέλος
    ναι αλλά σε ρώτησα ποιες είναι οι ιστορικές πηγές που εμπιστεύεσαι και πιστεύεις ότι λένε την αλήθεια και δε μου απαντήσες...

Είναι περίεργο και καχύποπτο παντος που νομίζεις ότι ξέρεις την αλήθεια ενώ όλοι εμείς έχουμε παραπλανηθεί όπως λές...

Στο κάτω κάτω αν είσαι σίγουρος για την καθαρότητα των πηγών σου δεν έχεις να φοβηθείς κάτι...

δεν έχω τις απόλυτα αξιοπιστες "πηγές". απλά εδω και εκεί διαβάζω και ψάχνω. Αν τώρα εσύ όταν διάβασες την αφήγηση του Γλέζου σου φάνηκαν όλα πιστευτά και φυσιολογικά, δεν έχω να σε πείσω για το αντίθετο. Εμένα που φάνηκε ότι το έχει χάσει σε πολλά σημεία.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Φίλε μου pan0s78 καταλάβαμε και σ' ευχαριστούμε που μας άνοιξες τα μάτια.

Θα σου πω μόνο τούτο και από μένα θα κλείσει το θέμα, όπως στην αγάπη δεν υπάρχει πολύ και λίγο, όπως στην παρανομία δεν υπάρχει πολύ και λίγο έτσι και στον ηρωισμό δεν υπάρχει πολύ και λίγο. Όπως λοιπόν δεν μπορείς ν' αγαπάς λίγο, να είσαι λίγο παράνομος έτσι και δεν μπορείς να είσαι λίγο ήρωας.

Πάντως είναι απορίας άξιο πως σε περιόδους κοινωνικών αναταραχών (ζυμώσεων είναι πιό δόκιμη λέξη), παρεισφρύουν τα σκατά αντλώντας δύναμη από μικρές στρεβλώσεις της αλήθειας.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θεσσαλονίκη 25-28 Μαρτίου
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 23:06
  2. Η Παρέλαση...!
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 11:29
  3. Θεσσαλονικη - Κερκυρα
    από transalper600 στο forum Ταξιδιωτικά