Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 119

Θέμα: ΔΕΗ πάλι

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    MΟΥΦΑ

αυτο που επισης μπορει να γινει ειναι να κανουν ΟΛΟΙ αιτηση εξαιρεσης, να μπλοκαρει το συστημα

tipota den borei na ginei giati den uparxei to OLOI.
    min ta leme pali

Δόξα συ ο Θεός, σωθήκαμε...

http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=112788382

Δε πάμε καλά ρε....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pray.gif 
Προβολές:	451 
Μέγεθος:	8,9 KB 
ID:	242249

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Δόξα συ ο Θεός, σωθήκαμε...

http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=112788382

Δε πάμε καλά ρε....
    "Αποκλειστικά ο έφορος θα αποφασίζει αν θα αναστέλλεται η διακοπή του ρεύματος για τα νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν το «χαράτσι».

Ο έφορος μπορεί εκτός από την αναστολή διακοπής του ρεύματος να αποφασίζει είτε την καταβολή του τέλους σε περισσότερες δόσεις είτε και τη μείωση του τέλους."

Ηταν που ήταν απο τους πιο ζάμπλουτους , μαυροχρήματους , φακελάκιδες έλληνες πολίτες...τωρα τους δίνουν και βασιλικα δικαιώματα....

Μιλαμε καλυτερα να εισαι έφορος....παρα ο Τσακ Νορις.

Ε ρε τι λαδωμα εχει να πεσει.....

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Δόξα ΣΥ ο Θεός

Eσύ είπαμε είσαι που τα βάζεις με τους φιλόλογους;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    [B Μιλαμε καλυτερα να εισαι έφορος....παρα ο Τσακ Νορις.

[/B]
    O Tσακ Νόρις ΔΕ λαδώνεται!
    Ο Τσακ Νόρις ΔΕ λαδώνει! (έχει το δικό του τρόπο...)
    Ο Τσακ Νόρις ΔΕ χρειάζεται ούτε ηλεκτρικό ρεύμα

Εν πάσει περιπτώσει, ΔΕ μπορείς να συγκρίνεις ΑΝΟΜΟΙΑ πράγματα... :rotflmao:
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA

Eσύ είπαμε είσαι που τα βάζεις με τους φιλόλογους;;;

Μα Εκείνος μου έχει πει ότι είμαι ο εκλεκτός ( the chosen one ένα πράμα).

Ποτέ όμως δε μου διευκρίνησε σε τι

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν πληρωσαμε οικογενειακως...

1ον ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
    2ον το οτι για 1 χαμοσπιτο στην σαλαμινα ηρθε το χαρατσι επι2 γιατι ητανε εκτος σχεδιου(οχι αυθαιρετο)...ακουσον!
    3ον το οτι η δικαστικη αποφαση θα βγει του χρονου(γιατι δεν μπορουσαν να ριξουν'Χ' απο τωρα) σημαινει οτι μεχρι τοτε δεν εχουν το δικαιωμα να το κοψουν
    4ον οι ιδιωτες εταιριες που θα αναλαβουν την διακοπη του ρευματος αρχιζουν και αντιδρανε(δεν χρειαζεται να αναφερω τον ιδιοκτητη του κτιριου που στεγαζεται η υπηρεσια της ΔΕΗ)
    5ον μεχρι και εφοσον φτασει η ωρα να αρχισουν να κοβουν,θα εχει πεσει η κυβερνηση,μπορει να εχουμε βαρεσει και κανονι...

οι λογαριασμοι ρευματος εννοειται πληρωθηκαν απο το ΑΤΜ,ειμαστε ολοι σε εγρηγορση και ειδωμεν...
    Αυτη την στιγμη προσπαθουνε να αρπαξουν απ'οπου μπορουν οτι μπορουν,ειτε με το χαρατσι ειτε με τον φορο επιτηδευματος ειτε με οτι αλλη παπαρια τους κατεβει.
    Αν ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειχε πληρωσει το χαρατσι τωρα θα ητανε πιο ευκολα τα πραγματα
    για ολους μας(βεβαια δεν ειμαι σε θεση να τσουβαλιαζω και να 'κατηγορω'αυτους που το κανανε),
    αλλα εστω και με 3 μικρα παιδια στο σπιτι δεν δεχομαστε εκβιασμους απο κανενα,οπως και το προτεινω σε ολους....
    ΑΥΤΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν πληρωσαμε οικογενειακως...

1ον ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
    2ον το οτι για 1 χαμοσπιτο στην σαλαμινα ηρθε το χαρατσι επι2 γιατι ητανε εκτος σχεδιου(οχι αυθαιρετο)...ακουσον!
    3ον το οτι η δικαστικη αποφαση θα βγει του χρονου(γιατι δεν μπορουσαν να ριξουν'Χ' απο τωρα) σημαινει οτι μεχρι τοτε δεν εχουν το δικαιωμα να το κοψουν
    4ον οι ιδιωτες εταιριες που θα αναλαβουν την διακοπη του ρευματος αρχιζουν και αντιδρανε(δεν χρειαζεται να αναφερω τον ιδιοκτητη του κτιριου που στεγαζεται η υπηρεσια της ΔΕΗ)
    5ον μεχρι και εφοσον φτασει η ωρα να αρχισουν να κοβουν,θα εχει πεσει η κυβερνηση,μπορει να εχουμε βαρεσει και κανονι...

οι λογαριασμοι ρευματος εννοειται πληρωθηκαν απο το ΑΤΜ,ειμαστε ολοι σε εγρηγορση και ειδωμεν...
    Αυτη την στιγμη προσπαθουνε να αρπαξουν απ'οπου μπορουν οτι μπορουν,ειτε με το χαρατσι ειτε με τον φορο επιτηδευματος ειτε με οτι αλλη παπαρια τους κατεβει.
    για ολους μας(βεβαια δεν ειμαι σε θεση να τσουβαλιαζω και να 'κατηγορω'αυτους που το κανανε),
    αλλα εστω και με 3 μικρα παιδια στο σπιτι δεν δεχομαστε εκβιασμους απο κανενα,οπως και το προτεινω σε ολους....
    ΑΥΤΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD

ΑΥΤΑ.
    Δυτυχώς, βλέπω τελικά αν μη το γλυτώσουμε το κόλπο.

Αλλά τουλάχιστον, θα εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο ώστε να δυσκολευτούν να τα πάρουν
    και αν είναι δυνατόν με τους δικούς μου όρους.

Φοβάμαι όμως πως ο στόχος ήταν αυτός εξαρχής, να είμαστε και ευχαριστημένοι που θα τα πληρώσουμε
    στο τέλος με δόσεις.

Σε αναμονή για τα νέα από το μέτωπο λοιπόν...

...για να δούμε τι θα γίνει σήμερα

http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4687691

Ε, τι όπλα μας μείνανε, ας το προωθήσουμε...

Όπως μου το στείλανε:

Πότε : Τετάρτη, 1 Φεβρουάριος 2012
    Ώρα: από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 8:30 μ.μ.
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!
    ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    Το "απαγόν" ή σβήσιμο είναι άλλη μία μοναδική μορφή διαμαρτυρίας που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι αργεντινοί καταναλωτές για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας. Έσβησαν ταυτόχρονα τα φώτα για ένα τέταρτο σε όλη τη χώρα! Τη βύθισαν στο σκοτάδι και ανάγκασαν κυβέρνηση και εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση!
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    δεν το εχω πληρωσει ακομα το χαρατσι απλα το ρευμα στο ΑΤΜ.

σημερα ειρθε η 2 δοση για το 2011 το οποιο πρεπει να εξοφληθει εως 03/02/2012.

τι να κανω?

καλα ολα τα site παραπανω αλλα δεν ειμαι δικηγορος,και για να παω σε δικηγορο θα ζητησει τουλαχιστον 200€.

το χαρατσι ειναι συνολο 480 € οι δυο δοσεις?

τι να κανω?

..εχω να τα δωσω αλλα δεν γουσταρω...οι ανθρωποι απλα πανε να μας αφανισουν.και εκβιασμους δεν γουσταρω.
    τα κοπροσκυλα και τους πουλημενους δεν τους πληρωνω.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius

Re: Ε, τι όπλα μας μείνανε, ας το προωθήσουμε...

Όπως μου το στείλανε: Το "απαγόν" ή σβήσιμο είναι άλλη μία μοναδική μορφή διαμαρτυρίας που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι αργεντινοί καταναλωτές για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας. Έσβησαν ταυτόχρονα τα φώτα για ένα τέταρτο σε όλη τη χώρα! Τη βύθισαν στο σκοτάδι και ανάγκασαν κυβέρνηση και εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση!
    Απαγόν, ή όπως λένε στο Αργεντίνικο ιδίωμα, "tha tus clasomen mia mantra". Δεν κοροϊδεύω εσένα ούτε την καλή πρόθεση της πράξης, αλλά χωρίς ρεύμα δεν τη βγάζεις, γι'αυτό και φόρτωσαν το χαράτσι στη ΔΕΗ. Άντε και σβήνεις τα φώτα, το ψυγείο μπορείς να το αποσυνδέσεις; Έχεις γκάζι για μαγείρεμα; Ζεστό νερό; Ίντερνετ; Φόρτιση το κινητό; Και σιγά την απώλεια εσόδων...

Το να απειλείς να κόψεις το ρεύμα από κοσμάκη που δεν έχει να πληρώσει με φυτιλιάζει. Το χαράτσι θα το πλήρωνα χωρίς πολλές γκρίνιες αν ήταν μέσω εφορίας, τελικά πλήρωσα την πρώτη δόση πριν λίγες μέρες αφού είδα ότι πέρασαν οι γιορτές και έχω να τα δώσω. Δε θα με πείραζε τόσο να πληρώσω, ανήκω στους περίεργους που πιστεύουν ότι κυρίως εμείς φταίμε για το χάλι μας (μαζί με τους εθνοπατέρες που εμείς ψηφίσαμε κάθε γαμηφάκινγκ φορά). Με πειράζει που πιθανότατα οι θυσίες πάλι δε θα έχουν αντίκρυσμα ενώ οι παρασιτικά πλουτίσαντες μπορούν να απολαμβάνονουν ακόμα τους καρπούς των "κόπων" τους και ενίοτε να αγανακτούν κιόλας.

Άσταδιάλα, φόρτρωσα.

Re: Re: Ε, τι όπλα μας μείνανε, ας το προωθήσουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Απαγόν, ή όπως λένε στο Αργεντίνικο ιδίωμα, "tha tus clasomen mia mantra". Δεν κοροϊδεύω εσένα ούτε την καλή πρόθεση της πράξης, αλλά χωρίς ρεύμα δεν τη βγάζεις, γι'αυτό και φόρτωσαν το χαράτσι στη ΔΕΗ. Άντε και σβήνεις τα φώτα, το ψυγείο μπορείς να το αποσυνδέσεις; Έχεις γκάζι για μαγείρεμα; Ζεστό νερό; Ίντερνετ; Φόρτιση το κινητό; Και σιγά την απώλεια εσόδων...
    Για μισή ώρα ρε κατέβασε το γενικό, μύνημα θέλεις να στείλεις.
    Τέλος πάντων, ούτε εγώ πιστεύω ότι θα το κάνουμε αρκετοί ώστε να γίναι κάτι, απλά κάνω και
    εγώ ότι μπορώ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius

Το να απειλείς να κόψεις το ρεύμα από κοσμάκη που δεν έχει να πληρώσει με φυτιλιάζει. Το χαράτσι θα το πλήρωνα χωρίς πολλές γκρίνιες αν ήταν μέσω εφορίας, τελικά πλήρωσα την πρώτη δόση πριν λίγες μέρες αφού είδα ότι πέρασαν οι γιορτές και έχω να τα δώσω. Δε θα με πείραζε τόσο να πληρώσω, ανήκω στους περίεργους που πιστεύουν ότι κυρίως εμείς φταίμε για το χάλι μας (μαζί με τους εθνοπατέρες που εμείς ψηφίσαμε κάθε γαμηφάκινγκ φορά). Με πειράζει που πιθανότατα οι θυσίες πάλι δε θα έχουν αντίκρυσμα ενώ οι παρασιτικά πλουτίσαντες μπορούν να απολαμβάνονουν ακόμα τους καρπούς των "κόπων" τους και ενίοτε να αγανακτούν κιόλας.

Άσταδιάλα, φόρτρωσα.
    Επίσης κάνω ότι μπορώ. Δεν θα πληρώσω μέχρι τη τελευταία στιγμή. Όπως έχω πει νωρίτερα,
    θα αφήσω τα χρήματα να τοκίζονται ( λέμε τώρα ) ως την 79η μέρα, να τα εκμεταλέύομαι
    εγώ και όχι αυτοί που θα τα φάνε πάλι μαζί.
    Κατά τα άλλα, δυστυχώς, συμφωνούμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    δεν το εχω πληρωσει ακομα το χαρατσι απλα το ρευμα στο ΑΤΜ.

σημερα ειρθε η 2 δοση για το 2011 το οποιο πρεπει να εξοφληθει εως 03/02/2012.

τι να κανω?

καλα ολα τα site παραπανω αλλα δεν ειμαι δικηγορος,και για να παω σε δικηγορο θα ζητησει τουλαχιστον 200€.

το χαρατσι ειναι συνολο 480 € οι δυο δοσεις?

τι να κανω?

..εχω να τα δωσω αλλα δεν γουσταρω...οι ανθρωποι απλα πανε να μας αφανισουν.και εκβιασμους δεν γουσταρω.
    τα κοπροσκυλα και τους πουλημενους δεν τους πληρωνω.

Μια απο τα ιδια, και εμεις.ουτε την πρωτη ουτε την δευτερη και παει λεγοντας για οσο το τραβηξουν. το μονο που καναμε ηταν να παμε στον δημο μας αυτα:

1. όσοι εκ των συμπολιτών μας επιλέγουν, με δική τους ευθύνη, να μην καταβάλλουν, το έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, να προσκομίσουν από 5/12/2011 έως 31/12/2011, στο πρωτόκολλο του Δήμου:

φωτοτυπία του λογαριασμού,
    φωτοτυπία της απόδειξης πληρωμής του ποσού που αντιστοιχεί στην κατανάλωση ρεύματος και
    · φωτοτυπία της ταυτότητας τους.

προκειμένου ο Δήμος να τα γνωστοποιήσει με ομαδικό εξώδικο στη ΔΕΗ, ώστε αυτή να μην προβεί σε διακοπή του ρεύματος.
    2. όσοι εκ των συμπολιτών μας επιθυμούν, να γίνει έλεγχος των τετραγωνικών μέτρων της επιφάνειας των κατοικιών τους, να περάσουν από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (όπου θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα), προσκομίζοντας συμβόλαιο και κάτοψη.

Υ.Γ 1 Κανε μια βολτα στον δημο σου. η ενημερωσου για τον δημο απο της λαικες συνελευσης της περιοχης σου. καθε δημος εχει τα δικα του. ο δικος μας εχει κανει αυτο: ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
    Με την αριθμ. 213/2011 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου
    ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:
    Να αποσύρει άμεσα την είσπραξη του έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ και να καταργήσει άμεσα και δια παντός με Νόμο το ανωτέρω ειδικό τέλος.

Υ.Γ 2 αυτο με της φωτοτυπιες μπορεις να το κανεις και σε καταστημα της δεη. συν δηλωση του νομου 105.

Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 04:18
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2004, 09:21
  3. Να Μαι Παλι!!!!!!!!
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2004, 07:55
  4. Απαντήσεις: 6