Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 105

Θέμα: Που είναι η Honda?

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Απόλυτο σε αποδοση σιγουρα οχι...σε επιδοσεις δε νομιζω...σε γυρολογιο πιστας δεν νομιζω,αν κρινω απο το τι γινεται στα Superstock και SBK...αρα?
    απόλυτο στο «τα κάνω όλα μια χαρά και δεν παραπονιέσαι για τίποτα»

μου θυμίζεις έναν φίλο.. που μου έλεγε ότι προτιμάει γουακασάκι επειδή η χόντα βγάζει μηχανάκια «ήπια».

μαζοχισμός. :P

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    Οκ τότε να πάρουμε όλοι από ένα σκούτερ (boxer) αφού όποτε έτρεξε στο ΝταΚΆΡ τους καλαφάτισε τα πρέκια…

www.otinanai.com
    Ας μη το παμε σε κτμ νς μποξερ @dakar το θρεντ :rotflmao:

H Honda λοιπον λεγαμε....
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Απόλυτο σε αποδοση σιγουρα οχι...σε επιδοσεις δε νομιζω...σε γυρολογιο πιστας δεν νομιζω,αν κρινω απο το τι γινεται στα Superstock και SBK...αρα?
    Τώρα δεν έχουμε τι να πούμε πλέον

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    H Honda λοιπον λεγαμε....
    @ dakar έτρεχε με ένα 780 μέ πάνω από 70 άλογα και βάρος κάτω από 130 κιλά και 6άρι κιβώτιο με μανιβέλα, και μετά πούλαγε στον κόσμο το ΑΤ για ρέπλικα. :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    αυτό προκύπτει μόνο από τις φωτογραφίες; οι αναρτήσεις, οι ζάντες δεν μας ενδιαφέρουν, μόνο το κοστούμι;

http://www.motorcycle.com/manufactur...iew-91134.html

μας δίνει το απόλυτο 1000άρι superbike (κάθε χρόνο) και έχετε παράπονα;

http://www.motorcycle.com/gallery/ga..._Red_Det01.jpg
    Απόλυτο το cbr 1000rr? Κάθε χρόνο κιόλας??

Καλό, πολύ καλό!! Και μετά ξύπνησες!!
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    το διχρονο προτζεκτ στο ντακαρ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
    το διχρονο προτζεκτ στο ντακαρ??
    Στό συρτάρι http://www.motorcycle.com/manufactur...exp2-14293.htm

Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    Απόλυτο το cbr 1000rr? Κάθε χρόνο κιόλας??

Καλό, πολύ καλό!! Και μετά ξύπνησες!!
    ναι, ξύπνησα και σε πλάκωσα στις σφαλιάρες για να συνέλθεις. έβλεπα ένα κακό όνειρο ότι είχα σουζούκι.

απόλυτο στο «τα κάνω όλα μια χαρά και δεν παραπονιέσαι για τίποτα»

μου θυμίζεις έναν φίλο.. που μου έλεγε ότι προτιμάει γουακασάκι επειδή η χόντα βγάζει μηχανάκια «ήπια».

μαζοχισμός. :P
    Έλα πες την αληθεια...περα απο το Fireblade που εχεις,ειχες ποτε σου GSX-R,ZXR,YZF και βγαζεις συμπερασμα για το ποια ειναι κακη επιλογη και ποια οχι?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Χωρις να παιρνω την θεση του ενος η του αλλου, απλα σας υπενθυμιζω οτι η ποιοτητα μιας μοτοσυκλετας δεν κρινεται απο τις επιδοσεις. Η οποιαδηποτε εταιρεια ειναι σε θεση να φτιαξει μια μηχανη ελαφρυτερη, δυνατοτερη, γρηγοροτερη και με καλλιτερες αναρτησεις απο τον ανταγωνισμο. Το θεμα ειναι σε τι κοστος θα την πουλαει και ποσο θ'αντεξει.

Επιχειρηματα του στυλ: το ταδε ειναι καλλιτερο γιατι εχει +10 αλογα, η -5 δευτερα, ειναι επιχειρηματα επιπεδου πιτσιρικαριας.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Έλα πες την αληθεια...περα απο το Fireblade που εχεις,ειχες ποτε σου GSX-R,ZXR,YZF και βγαζεις συμπερασμα για το ποια ειναι κακη επιλογη και ποια οχι?
    δεν είχα ποτέ κάποιο από αυτά που ανέφερες, όμως δεν είπα ότι αυτά είναι κακές επιλογές. όλα τα μηχανάκια καλά είναι και περί ορέξεως κολοκυθοσουφλές, αλλά να λέμε και την αλήθεια.

δεν είχα ποτέ κάποιο από αυτά που ανέφερες, όμως δεν είπα ότι αυτά είναι κακές επιλογές. όλα τα μηχανάκια καλά είναι και περί ορέξεως κολοκυθοσουφλές, αλλά να λέμε και την αλήθεια.
    Ότι όλα είναι μια χαρά μηχανάκια και αξιόπιστα και όμορφα και με πολύ γκάζι και και και πιστεύω πως δεν διαφωνεί κανένας μας.
    Αλλά λες για επιδόσεις, απόδοση και μας μιλάς για το cbr 1000, τότε προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς.
    Και προφανώς πέρα από το fireblade που κάποτε είχες, ή έχεις ακόμη, όχι απλά δεν είχες στην κατοχή σου κάποιο gsxr, ή zx10r, αλλά όπως δείχνει η απάντηση σου, προφανώς και δεν οδήγησες ποτέ σου κάποιο από τα παραπάνω, γιατί αν είχες οδηγήσει, θα είχες διαφορετική άποψη.
    Μιλάω για επιδόσεις εε, αποκλειστικά για αυτές.
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Αλλά λες για επιδόσεις, απόδοση και μας μιλάς για το cbr 1000, τότε προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς.
    για πες μου που διαφωνείς ακριβώς με όσα έχω πει και γιατί.

Και προφανώς πέρα από το fireblade που κάποτε είχες, ή έχεις ακόμη, όχι απλά δεν είχες στην κατοχή σου κάποιο gsxr, ή zx10r, αλλά όπως δείχνει η απάντηση σου, προφανώς και δεν οδήγησες ποτέ σου κάποιο από τα παραπάνω, γιατί αν είχες οδηγήσει, θα είχες διαφορετική άποψη.
    Μιλάω για επιδόσεις εε, αποκλειστικά για αυτές.
    η οποία θα ήταν δηλαδή ποιά π.χ.; ότι ο βασιλιάς των ss είναι το R1; όλα τα περιοδικά το λένε, γιατί όχι κι εγώ. είμαι σχετικός, έχω πλήρη ιδέα για το τι μιλάω, άρα κάνω τον παπαγάλο, ό,τι λένε τα περιοδικά είναι νόμος και ουγκ.

αν έχεις κάνει εσύ συγκριτικό τεστ σε όλα τα παραπάνω, αναμένω να μου γράψεις εντυπώσεις από το καθένα.

μια φορά παλά (πριν καμια 20ρια χρόνια), ένας φίλος μου έλεγε: «η γιαμάχα έχει YPVS και EXUP. η σουζούκι έχει SRAD, η καβασάκη έχει KIPS και Ram-Air. η χόντα τι έχει; τίποτα. άρα γιατί να πάρω χόντα;»

..το'χε ψάξει το θέμα.

αυτό προκύπτει μόνο από τις φωτογραφίες; οι αναρτήσεις, οι ζάντες δεν μας ενδιαφέρουν, μόνο το κοστούμι;

http://www.motorcycle.com/manufactur...iew-91134.html

μας δίνει το απόλυτο 1000άρι superbike (κάθε χρόνο) και έχετε παράπονα;

http://www.motorcycle.com/gallery/ga..._Red_Det01.jpg
    Σε αυτό διαφωνώ. Απόλυτο γιατί? Το γκάζι του, τα φρένα του, το στήσιμο του, τι το κάνει πιο απόλυτο από ένα gsxr, από το τελευταίο το R1, από το kawasaki zx10 2011, από το s1000rr, από rsv κτλ?

Το "κάθε χρόνο" που έχεις σε παρένθεση καλύτερα να μην το σχολιάσω.

Σου εξήγησα ήρεμα ήρεμα και με κόσμιο τρόπο σε τι διαφωνώ.
    Εσύ πέρα από τις σφαλιάρες, μπορείς να απαντήσεις κάτι πάνω σε αυτό?

Σε αυτό διαφωνώ. Απόλυτο γιατί? Το γκάζι του, τα φρένα του, το στήσιμο του, τι το κάνει πιο απόλυτο από ένα gsxr, από το τελευταίο το R1, από το kawasaki zx10 2011, από το s1000rr, από rsv κτλ?
    το λέω στο επόμενο post μου, αλλά και στο προηγούμενο. γιατί να πρέπει να το επαναλάβω;

το απόλυτο μηχανάκι δεν έχει το απόλυτο γκάζι και κανένα «απόλυτο» σε κάτι μηχανάκι δεν είναι το καλλίτερο all around το οποίο το παντρεύεσαι και ζεις μαζί του.

Το "κάθε χρόνο" που έχεις σε παρένθεση καλύτερα να μην το σχολιάσω.
    γιατί, τι φοβάσαι; σχολίασέ το ελεύθερα.

Σου εξήγησα ήρεμα ήρεμα και με κόσμιο τρόπο σε τι διαφωνώ.
    Εσύ πέρα από τις σφαλιάρες, μπορείς να απαντήσεις κάτι πάνω σε αυτό?
    σφαλιάρες τρώει αυτός που τις έλκει προς το μέρος του

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δέλεαρ και που είναι- για της Δευτέρες
    από afrotwin στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 12:54
  2. Μήπως ξέρετε που είναι.
    από ΦαΡαω στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2004, 13:57
  3. Μικρός που είναι ο κόσμος τελικά...