Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 107

Θέμα: Υπερβολική υγρασία σε 7 χρονών σπίτι.

____________________ Το avatar του/της G M
    Εχω το ιδιο προβλημα το σε βορεινη κρεββατοκαμαρα και καθε πρωι μαζευα υγρασια απο το ψυχροτερο σημειο που ειναι τα αλουμινια.
    Εχω παρει εναν αφυγραντηρα της Duracraft τον ρυθμιζω στο 65% υγρασια και εχει σχεδον λυσει το προβλημα (μαζευει εως και 1 λιτρο καθε βραδυ) - το νερο ειναι οτι πρεπει για το ατμοσιδερο....

Το καλυτερο ειναι βεβαια να αφηνεις ενα ιχνος ανοικτο το τζαμι αλλα αισθανεσαι το κρυο. Εαν αφηνεις αρκετα ανοικτή την πορτα του δωματιου επισης βοηθαει αλλα εαν δουλευεις αφυγραντηρα ταυτογχρονα δεν μαζευει καλα την υγρασια

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Εγώ χάριν της συζητήσεως θα προσπαθήσω να δώσω μια πιο μοτοσυκλετιστική λύση (μιας και είμαστε μοτοφόρουμ), η οποία σήμερα με ΔΝΤ πάνω από τα κεφάλια μας έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα.

Λοιπόν κοιμόσαστε με κορντούρες και γάντια και γλιτώνετε με μιας από το κρύο, την υγρασία αλλά και την περίπτωση μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης (που να μεγαλώνεις παιδιά με τόσα έξοδα, ποιο είναι το μέλλον τους σε τούτη τη χώρα κλπ).

@ Ερρικα

Πολλά :a19: :a19: :a19: κοπελιά, θα σ' έχω υπ' όψιν μου όταν και όποτε καταφέρω να μαζέψω το κεφάλαιο για να χτίσω. Ελπίζω σε καλύτερη τιμή από την υπόλοιπη αγορά μιας και μας συνδέουν μοτοσυκλετιστικά κοινά.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Εγώ χάριν της συζητήσεως θα προσπαθήσω να δώσω μια πιο μοτοσυκλετιστική λύση (μιας και είμαστε μοτοφόρουμ), η οποία σήμερα με ΔΝΤ πάνω από τα κεφάλια μας έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα.

Λοιπόν κοιμόσαστε με κορντούρες και γάντια και γλιτώνετε με μιας από το κρύο, την υγρασία αλλά και την περίπτωση μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης
    Η εξέλιξη της αντισύλληψης : Τραχηλική καλύπτρα, προφυλακτικό, κολπικός σπόγγος, ενδομήτριο σπιράλ, ορμονικό χάπι και τέλος ΚΟΡΝΤΟΥΡΑ. Το moto.gr πρωτοπόρο απαντά σε αγωνιώδη θέματα όπως: "Πρόβλημα με κορντούρα της Dainese και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη" , "ποια τα ποσοστά επιτυχίας στα μπουφάν κορντούρα της Revit", "μου έσπασε η κορντούρα της Bering λέτε να μείνει έγκυος" ;;;

Θαύμα!!! Θαύμα!!!

Γύρω γύρω Πέμπτη και σε αυτό το θρεντ Παρασκευή!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
    Πέρα από την εσωτερική συμπύκνωση των υδρατμών παίζει και το σενάριο, λόγω πρόσφατης κατασκευής, να ξερνάει υγρασία το ίδιο το μπετόν η οποία βρίσκει διέξοδο προς τα κάτω (τοίχος και όχι πλακάκια κλπ).
    Τελικά το πιό πιθανό σενάριο μετά το χθεσινό τέστ είναι η εσωτέρικη συμπύκνωση υδρατμών μιάς και το κτίριο είναι 7 ετών δεν νομίζω να ξερνάει υγρασία ακόμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
    Εχω το ιδιο προβλημα το σε βορεινη κρεββατοκαμαρα και καθε πρωι μαζευα υγρασια απο το ψυχροτερο σημειο που ειναι τα αλουμινια.
    Εχω παρει εναν αφυγραντηρα της Duracraft τον ρυθμιζω στο 65% υγρασια και εχει σχεδον λυσει το προβλημα (μαζευει εως και 1 λιτρο καθε βραδυ) - το νερο ειναι οτι πρεπει για το ατμοσιδερο....

Το καλυτερο ειναι βεβαια να αφηνεις ενα ιχνος ανοικτο το τζαμι αλλα αισθανεσαι το κρυο. Εαν αφηνεις αρκετα ανοικτή την πορτα του δωματιου επισης βοηθαει αλλα εαν δουλευεις αφυγραντηρα ταυτογχρονα δεν μαζευει καλα την υγρασια
    Δυστηχώς το σενάριο να έχουμε ανοιχτό το παράθυρο δεν παίζει λόγω κρύου και το να αφήνουμε την πόρτα του δωματίου ανοιχτή πάλι δεν παίζει λόγω του τύραννου όπως έχω γράψει πιό πάνω.

Τα αποτελέσματα λοιπόν!Όλη μέρα είχα στο δωμάτιο το υγρόμετρο και κατέγραψε υγρασία της τάξης 45-48% χωρίς να είμαστε μέσα.Σήμερα το πρωί έδειχνε 71% υγρασία χώρου με το γνωστό φαινόμενο στα τζάμια και πάτησα να δώ την max τιμή και έφθασε και στο 76% κατά την διάρκεια της νύχτας. Οπότε η λύση του αφυγραντήρα θεωρείται επιτακτική για το ατμοσίδερο και τα πιτσιλιστίρια του αυτοκινήτου!:rotflmao:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ακόμη και για τους χάλιες που με έκαναν να γελάσω.
    Keep spamming!!!:a13:

χαιρόμαστε όλοι που μάλλον κατέληξες και σε βοηθήσαμε όλοι....

αλλά εδώ προέκυψε μείζον θέμα.... και το θρεντ δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα....

οι κορντούρες - προφυλακτικά πρέπει να έχουν κόκκαλα???

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Aναλόγως το πρόβλημα μεγέθους.....εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα.
    Keep spamming!!!:a13:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

με κοκκαλα θα ακουγεται κρακ-κρακ και δε μας αρεσει.προτιμαμε να ακουγεται πλοπ-πλοπ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

και φαντάζομαι οτι δεν θέλει καλοκαιρινή κορντούρα (διάτρητη).....

και φαντάζομαι οτι δεν θέλει καλοκαιρινή κορντούρα (διάτρητη).....
    ημαρτον κυριε!!!θες να παθουμε καμια ζημια???????

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ημαρτον κυριε!!!θες να παθουμε καμια ζημια???????
    προς θεού όχι..... αλλά λέω μπας και προλάβω τους νέους επί του θέματος, να βρούνε τις απαντήσεις έτοιμες.... για να μην λένε οτι δεν τα είχαμε πει.....

προς θεού όχι..... αλλά λέω μπας και προλάβω τους νέους επί του θέματος, να βρούνε τις απαντήσεις έτοιμες.... για να μην λένε οτι δεν τα είχαμε πει.....

σωστος!

-Γυναίκα, τελείωσαν τα προφυλακτικά!!!!
    -Ε, μπες στο μότο τζι αρ και βάλε στην αναζήτηση "εναλλακτικοί τρόποι αντισύλληψης"
    Εγώ θα στα λέω; ήμαρτον πια!

φανταστική κουβέντα φίλων

- άσε μλκ μου η πόπη έχει καθυστέρηση
    - ώπα ρε, τι έγινε, δεν φοράς ΓΚΟΡΝΤΟΥΡΑ?
    - έβαλα την κορντούρα, την καλοκαιρινή
    - καλά ρε πόσο μλκς είσαι??? δεν έχεις δει στο ΜΟΤΟ.GR ολόκληρο θρέντ για την υγρασία????

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    με κοκκαλα θα ακουγεται κρακ-κρακ και δε μας αρεσει.προτιμαμε να ακουγεται πλοπ-πλοπ

πλοπ πλοπ

άκου πλοπ πλοπ.

Και δε με λε ρε Γιώργη αν εγώ ας πούμε ακούω φςςς φλιτσ φςς φλιτς έχω πρόβλημα?????

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2006, 08:20
  2. Σε καθε σπιτι ενας τρελος και στο δικο μας ΟΥΛΟΙ !!!
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 244
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:18
  3. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ